Συνδεδεμένες εκδηλώσεις

• CQB- Μέγαρα: 07 Μαρτίου, 2010

Αποστολέας Θέμα: 07-03-2010 - Ο ΑΡΧΗΓΟΣ & Η ΒΑΛΙΤΣΑ -CQB- Μέγαρα Αττικής  (Αναγνώστηκε 51841 φορές)

Αποσυνδεδεμένος SPIDER

• Ανθυπολοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Ο ΑΡΧΗΓΟΣ & Η ΒΑΛΙΤΣΑ 07-03-2010 -CQB- Μέγαρα Αττικής
« Απάντηση #15 στις: 05 Μαρτίου, 2010, 20:15:50 »
Απο RAVEN SHIELD θα ειμαστε 5 ατομα :

SPIDER
REGAL (εχει ηδη δηλωθει η συμμετοχη του απο τον MISERICORD)
PEFCOP
PYRAULOS
HITMAN 47
« Τελευταία τροποποίηση: 05 Μαρτίου, 2010, 20:29:14 από SPIDER »
HERE COMES THE PAIN...

Αποσυνδεδεμένος tag21

• Ανθυπολοχαγός
  • *
  • HASTA LA VISTA BABY.......
« Απάντηση #16 στις: 06 Μαρτίου, 2010, 09:43:13 »
ΑΠΟ ΤΗΝ T.A.S.
TAG21 κι εγω μεσα

Αποσυνδεδεμένος leonardo sunbird

• Υποστράτηγος
  • *
« Απάντηση #17 στις: 06 Μαρτίου, 2010, 16:44:25 »

Αποσυνδεδεμένος zinja

• Στρατηγός
  • *
  • ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΙΤΕΥΕ---ΓΟΙΤΕΥΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ
« Απάντηση #18 στις: 08 Μαρτίου, 2010, 11:55:06 »
ΚΑΛΗΜΕΡΑ! :-*

Λοιπόν.....

(1)   ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όσους βοήθησαν,για τον καθαρισμό του πεδίου και για ότι έκαναν,ώστε, όσο είναι δυνατόν το πεδίο να γίνει καλύτερο απότι είναι!

(2)    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ  όσους παρεβρέθησαν στο πεδίο και για οτι έκαναν!το σέβομαι και το εκτιμώ! ;)

(3)    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τον φίλο βαγγέλη για το πανό και για τις πινακίδες που ετιμάστικαν! :-*

(4)    ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον <<πιστιρικά>>που έτρεχε πανικόβλητος να βοηθήσει,για την οργάνωση και την διεξαγωγή του παιχνιδιού! ;) :D :D :D

(5)   ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΕΚΔΡΟΜΟ  για την μέτρηση των <<όπλων>> και για την διετισία του! ;) :D :-*

(6)  Πραγματικά χαίρομαι που είδα άτομα απο παλεά και τους άρεσε το πεδίο και ήδη αάρχισανε να λενε ιδέες  και τη μπορούμε να κάνουμε! :D :D :D

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΩ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟς!

(1)ΚΥΡΙΟΙ που αργήσατε δεν θα το ανεχτω ξανά αυτό για κανένα λόγο!Αυτή τη φορά δίνω συχόρεση λόγου ότι δεν ξέρατε που είναι το πεδίο!

(2)ΚΥΡΙΕ ΑΤΣΑΛΑΚΟΤΕ, όταν μιλάω <<'εχεις δεν έχεις πάει στρατό>>όταν θα είμαι διοργανωτής θα με σέβεσαι και θα ακολουθείς της οδιγίγιες μου!

ΑΠΕΤΩ ΔΙΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΚΕΟΛΟΓΙΕΣ

(3)ΚΥΡΙΕ GOODSPEED,-όταν έφτασες στο πεδίο το πρώτο που έκανες είναι να φύγεις με κάποιο <ΜΗΤΣΟ>> και πας σε απαγορευμένο μέρος του πεδίου το οποίο είναι πολύ επικήνδινο και το οπο'ιο είχε και ταμπέλες και στόπ και ήτανε και κλειστό!
Ρωτώ λοιπόν,εσυ που είσαι <<παλιός>> έπρεπε να το κάνεις? ???
Και τι θα πουν οι υπόλοιποι? ;D
ΕΧΩ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΝΒΕΙ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ,ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΜΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ! >:( >:( >:(
  ΚΥΡΙΕ GOODSPEED,μας χάλασες το παιχνίδι με τις φωνές σου και με το βρισιμό σου στη μέση του παιχνιδιού!Έκανες πολλά άτομα να σπαστούν με αυτό που έκανες και αθέτησες όλους τους κανονισμούς που είχα γράψει!  :-[ :-[ :-[

ΑΘΑΝΑΣΙΕΣ!

Εβαλα κρυτές-ομαδάρχες να ελένχουν τηχών αθανασίες ή εκτροπα!Δεν μου αναφέρατε τίποτα,άρα δεν ύπηρχανε αθανασίες νομίζω ;) ;) ;) 8) 8)

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ZINJA :-*
Airsoft is a social thing!! it’s what makes the sport so good. We always say that a good airsoft day is 60% social, and 40% airsoft. Think about it - it’s true.

Αποσυνδεδεμένος Atsalakotos

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • ~EDGE Airoft Team~
« Απάντηση #19 στις: 08 Μαρτίου, 2010, 13:41:11 »
Καταρχάς, μπράβο για το κόπο σας, όσοι βάλατε το χέρι σας για να παίζουμε στο πεδίο αυτό.
Συγνώμη για τη καθυστέρηση μου, και συγνώμη για τη μη τήρηση οδηγιών. Αν και το "δεν έχω πάει στρατό" προοριζόταν για πλάκα.  ;)

Καλό παιχνίδι, αλλά την επόμενη φορά με auto...

Αποσυνδεδεμένος zinja

• Στρατηγός
  • *
  • ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΙΤΕΥΕ---ΓΟΙΤΕΥΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ
« Απάντηση #20 στις: 08 Μαρτίου, 2010, 15:05:41 »
Καταρχάς, μπράβο για το κόπο σας, όσοι βάλατε το χέρι σας για να παίζουμε στο πεδίο αυτό.
Συγνώμη για τη καθυστέρηση μου, και συγνώμη για τη μη τήρηση οδηγιών. Αν και το "δεν έχω πάει στρατό" προοριζόταν για πλάκα.  ;)

Καλό παιχνίδι, αλλά την επόμενη φορά με auto...

χαιρομαι που ζητας συγνωμη!το εκτιμω και το σεβομαι γιατι εκτος απο παλιος παιχτης εισαι και απο τα καλα παιδια που παντα θελω να παιζω μαζι του!

ΚΑΘΑΡΜΑ ;D ;D ;D ;D ;D :D :D :D :D :D
Airsoft is a social thing!! it’s what makes the sport so good. We always say that a good airsoft day is 60% social, and 40% airsoft. Think about it - it’s true.

Αποσυνδεδεμένος VagBlack

• Λοχαγός
  • *
    • Hell Reckies
« Απάντηση #21 στις: 08 Μαρτίου, 2010, 22:06:25 »
Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε δίκαιοι, και για αυτό το λόγο θα γίνω και εγώ κακός.

(1)ΚΥΡΙΟΙ που αργήσατε δεν θα το ανεχτω ξανά αυτό για κανένα λόγο!Αυτή τη φορά δίνω συχόρεση λόγου ότι δεν ξέρατε που είναι το πεδίο!

(2)ΚΥΡΙΕ ΑΤΣΑΛΑΚΟΤΕ, όταν μιλάω <<'εχεις δεν έχεις πάει στρατό>>όταν θα είμαι διοργανωτής θα με σέβεσαι και θα ακολουθείς της οδιγίγιες μου!

Εδώ Βασίλη έχεις απόλυτο δίκιο.

(3)ΚΥΡΙΕ GOODSPEED,-όταν έφτασες στο πεδίο το πρώτο που έκανες είναι να φύγεις με κάποιο <ΜΗΤΣΟ>> και πας σε απαγορευμένο μέρος του πεδίου το οποίο είναι πολύ επικήνδινο και το οπο'ιο είχε και ταμπέλες και στόπ και ήτανε και κλειστό!
ΕΧΩ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΝΒΕΙ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ,ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΜΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ! >:( >:( >:(
  ΚΥΡΙΕ GOODSPEED,μας χάλασες το παιχνίδι με τις φωνές σου και με το βρισιμό σου στη μέση του παιχνιδιού!Έκανες πολλά άτομα να σπαστούν με αυτό που έκανες και αθέτησες όλους τους κανονισμούς που είχα γράψει!  :-[ :-[ :-[

Τώρα, εσύ πρέπει να ζητήσεις δημόσια συγγνώμη για τους εξής λόγους:

*Οριο :  έως 350 FPS ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΑ ΜΕ 0.20 ΜΠΙΛΙΕΣ και με μηδενισμένο Hop-up
Όταν λέμε "ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΑ" να εννοούμε ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΑ.
Όταν γινόταν το μέτρημα των AEG γύρισες και είπες ότι 351fps παίζει, 351.5 όχι. Όταν λέμε 350 εννοούμε 350. Και αυτό το 350 είναι για όλους. Εσύ έπαιξες με AEG που έριχνε με 355fps.

Εσύ ως διοργανωτής θα έπρεπε να έδινες το παράδειγμα προς μίμηση και όχι το παράδειγμα προς αποφυγή. Καθότι είσαι και από τους "παλιούς".

Το μέτρημα των AEG έγινε από τον Έκδρομο και από ένα παιδί από τους Cobra (συγγνώμη αλλά δεν θυμάμαι nickname). Μπράβο στα παιδιά που βοήθησαν, αλλά θα έπρεπε να τους εξηγήσουν πως γίνετε, διότι δεν ήξεραν να ξεχωρίσουν πότε η μέτρηση ήταν σωστή και πότε είχε "κολλήσει" από την προηγούμενη μέτρηση.

Και αυτό είναι δουλεία του διοργανωτή.

*Όριο  Ηλικίας: Αυστηρά +18 (θα ζητηθεί ταυτότητα σε περιπτώσεις αμφιβολιών, χωρίς παρεξήγηση)

Όταν λες "Αυστηρά " τι ακριβώς εννοείς;
Ως διοργανωτής θα έπρεπε να είχες ξεκαθαρίσει στον πιτσιρικά ότι δεν θα έπαιζε και όχι να γυρνάς να ρωτάς αν έχουμε πρόβλημα με τον μικρό.

Οργάνωσες ένα παιχνίδι (και καλά έκανες), αλλά θεωρώ απαράδεκτο να μην αναφέρεις το ότι θα παίζαμε "βολή κατά βολή" στην ανακοίνωση του παιχνιδιού.
Και δεν φτάνει που έπαιζες με 355fps, αλλά έφερες και AEG που δεν ρίχνει βολή κατά βολή (STEYR AUG).

Τα έβαλες με τον Goodspeed γιατί έβαλε τις φωνές κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού...
Ρε Βασίλη, τα δικά σου τα ξέχασες;;;
Αλλά από ότι κατάλαβα, για εσένα δεν ισχύουν οι κανόνες.

ΑΘΑΝΑΣΙΕΣ!

Εβαλα κρυτές-ομαδάρχες να ελένχουν τηχών αθανασίες ή εκτροπα!Δεν μου αναφέρατε τίποτα,άρα δεν ύπηρχανε αθανασίες νομίζω ;) ;) ;) 8) 8)

Για το θέμα των αθανάτων σου έχει απαντήσει ο Goodspeed εδώ:

Έβαλες ομαδάρχες-κριτές, μάλλον για να τρέχουν άλλοι και εσύ να παίζεις.

Μήπως χρωστάς μία συγγνώμη;
« Τελευταία τροποποίηση: 20 Σεπτεμβρίου, 2010, 23:23:49 από Dimitrios »
Δώσ' μοι παν στω και ταν γαν κινάσω.
http://www.erepublik.com/en/referrer/VagBlack

Αποσυνδεδεμένος Goodspeed

• Λοχαγός
  • *
  • Chew my bbs...
« Απάντηση #22 στις: 08 Μαρτίου, 2010, 22:06:50 »
  ΚΥΡΙΕ GOODSPEED,μας χάλασες το παιχνίδι με τις φωνές σου και με το βρισιμό σου στη μέση του παιχνιδιού!Έκανες πολλά άτομα να σπαστούν με αυτό που έκανες και αθέτησες όλους τους κανονισμούς που είχα γράψει!  :-[ :-[ :-[

ΑΘΑΝΑΣΙΕΣ!

Όταν έφτασα στο πεδίο, το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να χαιρετίσω όλα τα φιλαράκια που ήταν εκεί και να ετοιμαστώ. Αφού έγιναν αυτά, πήγα με "κάποιον" ΜΗΤΣΟ να μου δείξει τα σημεία που κι εσύ μέχρι την ημέρα που πήγατε να καθαρίσετε αγνοούσες και τα βρήκε αυτός ο "κάποιος" ΜΗΤΣΟΣ και στα έδειξε και σου επισήμανε την επικινδυνότητά τους.

Δεν έβρισα κανέναν στα μισά του παιχνιδιού και αν έβαλα τις φωνές και μερικοί σπάστηκαν, ας με συμπαθάνε αλλά μερικά πράγματα έχουν και τα όριά τους.

Όσο για τις Αθανασίες, για να λες ότι δεν υπήρχαν, μάλλον έπαιζες σε άλλο πεδίο ή από εκεί που ήσουν (για άλλη μια φορά) καμπερωμένος δεν έβλεπες τι γίνονταν.

Με την ευκαιρία του post, τις ευχαριστίες μου στον Mitsigun για το πεδίο και τις ενέργειές σας για να παίζουμε εκεί και τις ευχές μου ( και πολλών πολλών άλλων ) να σε βοηθήσει το πεδίο αυτό να στήσεις σενάριο που εκτός από αρχή και briefing να έχει σωστή συνέχεια και επιτέλους ένα τέλος.

Πάντα φιλικά και με σεβασμό !!

Υ.Γ. : Για ότι άλλο θες, μέσω Π.Μ. ή τηλεφώνου.
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

Αποσυνδεδεμένος VagBlack

• Λοχαγός
  • *
    • Hell Reckies
« Απάντηση #23 στις: 09 Μαρτίου, 2010, 20:01:52 »
Βασίλη, νομίζω ότι χρωστάς κάτι...

Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε δίκαιοι, και για αυτό το λόγο θα γίνω και εγώ κακός.

Εδώ Βασίλη έχεις απόλυτο δίκιο.

ΚΥΡΙΕ GOODSPEED,μας χάλασες το παιχνίδι με τις φωνές σου και με το βρισιμό σου στη μέση του παιχνιδιού!Έκανες πολλά άτομα να σπαστούν με αυτό που έκανες και αθέτησες όλους τους κανονισμούς που είχα γράψει!  :-[ :-[ :-[

Τώρα, εσύ πρέπει να ζητήσεις δημόσια συγγνώμη για τους εξής λόγους:

*Οριο :  έως 350 FPS ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΑ ΜΕ 0.20 ΜΠΙΛΙΕΣ και με μηδενισμένο Hop-up
Όταν λέμε "ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΑ" να εννοούμε ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΑ.
Όταν γινόταν το μέτρημα των AEG γύρισες και είπες ότι 351fps παίζει, 351.5 όχι. Όταν λέμε 350 εννοούμε 350. Και αυτό το 350 είναι για όλους. Εσύ έπαιξες με AEG που έριχνε με 355fps.

Εσύ ως διοργανωτής θα έπρεπε να έδινες το παράδειγμα προς μίμηση και όχι το παράδειγμα προς αποφυγή. Καθότι είσαι και από τους "παλιούς".

Το μέτρημα των AEG έγινε από τον Έκδρομο και από ένα παιδί από τους Cobra (συγγνώμη αλλά δεν θυμάμαι nickname). Μπράβο στα παιδιά που βοήθησαν, αλλά θα έπρεπε να τους εξηγήσουν πως γίνετε, διότι δεν ήξεραν να ξεχωρίσουν πότε η μέτρηση ήταν σωστή και πότε είχε "κολλήσει" από την προηγούμενη μέτρηση.

Και αυτό είναι δουλεία του διοργανωτή.

*Όριο  Ηλικίας: Αυστηρά +18 (θα ζητηθεί ταυτότητα σε περιπτώσεις αμφιβολιών, χωρίς παρεξήγηση)

Όταν λες "Αυστηρά " τι ακριβώς εννοείς;
Ως διοργανωτής θα έπρεπε να είχες ξεκαθαρίσει στον πιτσιρικά ότι δεν θα έπαιζε και όχι να γυρνάς να ρωτάς αν έχουμε πρόβλημα με τον μικρό.

Οργάνωσες ένα παιχνίδι (και καλά έκανες), αλλά θεωρώ απαράδεκτο να μην αναφέρεις το ότι θα παίζαμε "βολή κατά βολή" στην ανακοίνωση του παιχνιδιού.
Και δεν φτάνει που έπαιζες με 355fps, αλλά έφερες και AEG που δεν ρίχνει βολή κατά βολή (STEYR AUG).

Τα έβαλες με τον Goodspeed γιατί έβαλε τις φωνές κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού...
Ρε Βασίλη, τα δικά σου τα ξέχασες;;;
Αλλά από ότι κατάλαβα, για εσένα δεν ισχύουν οι κανόνες.

ΑΘΑΝΑΣΙΕΣ!

Για το θέμα των αθανάτων σου έχει απαντήσει ο Goodspeed εδώ:

Έβαλες ομαδάρχες-κριτές, μάλλον για να τρέχουν άλλοι και εσύ να παίζεις.

Μήπως χρωστάς μία συγγνώμη;
« Τελευταία τροποποίηση: 20 Σεπτεμβρίου, 2010, 23:27:19 από Dimitrios »
Δώσ' μοι παν στω και ταν γαν κινάσω.
http://www.erepublik.com/en/referrer/VagBlack