Αποστολέας Θέμα: Τι χρωμα παραλαγη???  (Αναγνώστηκε 11504 φορές)

Αποσυνδεδεμένος nekrothafths

• Λοχίας
  • *
Τι χρωμα παραλαγη???
« στις: 17 Μαρτίου, 2010, 18:26:09 »
Επιδη ειμαι νεος στο χωρο τι παραλαγη βολευει???οτι αρεσει στον καθενα η σε καθε πιστα διαφορετικη???δηλαδη στο δασος πρασινη παραλαγη σε καποιο κτηριο το χρωμα της ερημου κτλ......επισης το γιλεκο να ειναι ασορτη με την παραλαγη????σορυ που σας πριζω με τις ερωτησεις μου αλα θελω να ξερω πριν παω να παρω τον εξοπλισμο για να μην παρω κατι που θα μου ειναι αχρηστο μετα.....ευχαριστω εκ των προτερων........

Αποσυνδεδεμένος Dulas

• Λοχαγός
  • *
Απ: Τι χρωμα παραλαγη???
« Απάντηση #1 στις: 17 Μαρτίου, 2010, 18:29:20 »
Ξεκινα πρώτα με πολιτικό ντύσιμο (παλιά ρούχα για λέρωμα) Και αφού δεις τι κυκλοφορεί γύρο σου μετά κρίνε, μην τα ακουμπήσεις σε κάτι που αργότερα ενδεχομένως να μην σε εκφράζει και χάνεις χρήματα πουλώντας του και ψάχνοντας να πάρεις άλλο. ;)
The strong AEG/GBB/GBBR/NBB/SPRING... come with great responsibility---> Airsoft player rules

The best things come to those who wait--->Sniping rules

ΟΙ ΜΠΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ H ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ---> HELL RECKIES RULES

Palladin

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2 στις: 17 Μαρτίου, 2010, 20:00:00 »
Συμφωνώ με τον dulas, για αρχή ξεκίνα με τίποτα πρόχειρα ρούχα και μετά βρίσκεις σε τι παραλλαγή θα καταλήξεις. Για παραδειγμα μπορεί να μπεις σε κάποια ομάδα και να έχουν ένα συγκεκριμένο dress code, π.χ. Ελληνική lizard, ή μπορεί να σου αρέσει να παίζεις μόνο (λέμε τώρα) σε κτήρια οπότε πας για άσπρη-γκρι κλπ. Τώρα για το γιλέκο... τι να σου πω, υπάρχουν παιδιά που φοράνε multicam με μαύρο γιλέκο αλλά προφανώς αυτό είχαν αυτό χρησιμοποιούν, η λογική όμως υπαγορεύει το γιλέκο να είναι ίδιο με την παραλλαγή για να μη ξεχωρίζεις. Ρίξε μια ματιά εδώ στην gallery και θα πάρεις μια-δυο ιδέες.

Αποσυνδεδεμένος melas

• Συνταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #3 στις: 19 Μαρτίου, 2010, 16:45:01 »
ακου τον dula τι λεει και δεν θα χασεις
« Τελευταία τροποποίηση: 19 Μαρτίου, 2010, 16:47:26 από melas »