Λοιπόν ….φυσικό και αναμενόμενο όλοι μας να έχουμε τις απόψεις μας για το θέμα fps.
ΑΡΑ ΟΛΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΣΑΣ και αυτό γιατί….

(A)Tο συνετό και το δίκαιο είναι 328+5% ΠΑΝΤΟΥ.Mε αυτά που κάποτε, καθίσαμε και τα είπαμε και
βρήκαμε με χαρτί και με μολύβι, ο καθένας έκανε και είχε κάνει πράξεις, και είχαμε άλλοι δίκιο, γιατί
άλλοι είχαμε την ιδία πράξη το ίδιο αποτέλεσμα. όπως και τους για τους κανόνες.
Tο σέβομαι και το τηρώ από τη μέρα που τα είπαμε (και ποιο πριν μην πω).(B)Σε όλο το κόσμο τα όπλα παίζουν κάτω από τα 300 FPS.<<Προσωπικά>> …είπαμε …..θέλουμε και λίγο πόνο ε?να την ακούσουμε για 5 δεύτερα …..φοράμε και τα πάντα όλα επάνω μας!
(Γ)Είναι αλήθεια πως 350 fps για κτήριοπόλεμο είναι αρκετό.
(Δ)ΣΕ ΠΟΣΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΠΡΙΒΕ ΜΕΤΑΞΙ ΠΑΙΚΤΩΝ--- ΔΥΟ ΤΡΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ,ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΜΕ ΚΑΝ, απλά άλλοι μας είμαστε κύριοι …προσέχουμε.
ΑΛΛΑ θα μπορούσαμε να το αυξήσουμε λίγο 370 fps.(για το συγκεκριμένο βραδινό μιλάμε πάντα )Για
μονή βολή μέσα στα κτίρια και κατά την είσοδο μας, άλλοι μας προσέχουμε το δακτυλάκι μας …γιατί άμα δεν το προσέξουμε δεν θα το προσέξουν και οι άλλοι.fair play κυρίες και κύριοι..
Υ.Γ(1) Η διατήρηση του airsoft στον σωστό δρόμο ανάπτυξης είναι ευθύνη συνολικά της ευρύτερης κοινότητας του, αλλά και ενός εκάστου ημών προσωπικά.
(2) Δεν ξεχνάμε ποτέ ότι το airsoft είναι παιχνίδι μεν, αλλά αγγίζει και τα όρια του extreme sport ότι ισχύει σε ένα extreme sport όσον αφορά τα ατομικά και συλλογικά μέτρα ασφαλείας.
K4TaDRoMeAS Συμφωνώ απολύτως με Τίγρη και Jaguar, εγώ, ποιός εγώ, άλλο ένα μικρό ασήμαντο μυρμιγκάκι και ταπεινό χαμομιλάκι...!
ΧΑΧΑΧΑΧΑ ταπεινό χαμομηλάκι! ………πολύ καλό!!!!!!!!!!!!!!(δεν θέλω να σε προσβάλω να μειώσω το ποστ σου ότι δεν συμφωνώ,ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ)
ΑΓΑΠΟΙΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΠΕΔΙΑ ΣΚΟΤΟΝΟΜΑΣΤΕ.