Συνδεδεμένες εκδηλώσεις

• TA ΠΑΝΑΚΙΑ ΒΡΑΔΙΝΟ - ΕΛΕΥΣΙΝΑ: 25 Οκτωβρίου, 2014

Αποστολέας Θέμα: <<TA ΠΑΝΑΚΙΑ>>ΒΡΑΔΙΝΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑ Ν.Α.Τ.Ο 25/10/2014  (Αναγνώστηκε 40914 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Jaguar

• Ανθυπασπιστής
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
Απ: <<TA ΠΑΝΑΚΙΑ>>ΒΡΑΔΙΝΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑ Ν.Α.Τ.Ο 25/10/2014
« Απάντηση #15 στις: 22 Οκτωβρίου, 2014, 17:31:22 »
Συμφωνω με τον tigris!! 400fps ειναι μια χαρα για νατο και εννοειτε μονη βολη σε κτιρια! Ταπεινα...!
No mercy!! Mercy is for the weak!

Αποσυνδεδεμένος powerplantmaster

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #16 στις: 22 Οκτωβρίου, 2014, 18:18:18 »
Χρόνια πριν ασχοληθώ εγώ, αλλά και όσα χρόνια ασχολούμε το airsoft ξέρω ότι τα όρια έχουν τεθεί για λόγους ασφαλείας και ανάλογα τις αποστάσεις εμπλοκής που επιτρέπει το εκάστοτε πεδίο.  Επίσης ο διοργανωτής ανακοίνωνε σενάριο και η ανακοίνωση του ήταν σεβαστή. Σου άρεσε και μπορούσες; Πήγαινες. Δεν σου άρεσε; Έκανες κάτι άλλο. Τώρα βλέπω μια νέα μόδα από όψιμους "διοργανωτές" (Βασίλη δεν εννοώ εσένα) και νέους παίκτες να προσαρμόζουν τα όρια προς τα πάνω για να "βολευτούν" όλοι οι "καλοί" που είτε έχουν ένα όπλο και το στήνουν στα ψηλότερα όρια και θέλουν να παίζουν παντού ή και παραπάνω από ένα όπλα που έχουν τα "ανεβάζουν" προκειμένου και οι δύο να καλύψουν το χαμηλό παικτικό επίπεδο και fair φιλοσοφίας. Το "παραμύθι" με το "πήρα κινέζικο και δεν έχω 30 ευρώ να αλλάξω ελατήριο" ξέρουμε δεν παίζει οπότε ας το αφήσουμε. Προφανώς κανείς δεν έχει ασχοληθεί να φτιάξει ποιοτικό AEG/ GBB διατηρώντας τα FPS σε χαμηλά επίπεδα γιατί θέλει κόπο και όχι απλά αλλαγή ελατηριού. Όπως θέλει κόπο να μάθεις να ρίχνεις, να κινείσαι, να καλύπτεσαι και να βγάζεις τον άλλο με ικανότητα και όχι γιατί δεν σε φτάνει με το δικό του (νομίζουν κάποιοι).

Όλη αυτή την κακή νοοτροπία πρέπει οι υπόλοιποι να το πληρώσουμε με το να το γυρίσουμε σε ντύσιμο paintball από κορφή ως νύχια (μια μάσκα δεν φτάνει) ή να γυρίσουμε από το πεδίο με σπασμενους εξοπλισμούς και ακόμα με πληγές.  Για όσους θέλουν "αντρικά" πράγματα, υπάρχουν άλλες ασχολίες.

ΟΚ ο στην σημερινή μας κοινωνία ο καθένας μπορεί να έχει και μια άποψη για όλα τα θέματα. Δυστυχώς όμως για κάποιους οφείλω να τους ενημερώσω ότι η γνώμη ΑΠΑΙΤΕΙ ΓΝΩΣΗ. Καταλάβετε λοιπόν ότι τα FPS δεν κάνουν τα όπλα και ούτε τον παίκτη. Επίσης κανόνες "μονή βολή μέσα σε κτίρια" είναι και μερικοί κάτι που μπορεί να το ακούτε πρώτη φορά (αν και ο Βασίλης το λέει) αλλά ισχύει ως μέτρο ασφαλείας και με τα 350. Αλλά ήδη υπάρχει η δικλείδα ασφαλείας με τα FPS γιατί άνθρωποι είμαστε και κάνουμε λάθη κατά πόσο βράδυ ώστε μια ριπή να μην έχει τις συνέπειες των 400fps.

Και μια ερώτηση για τους "παίκτες" με τα (προφανώς) δεκάδες νυχτερινά παιχνίδια που κρίνουν ότι "400 fps είναι καλά". Μπορείτε να μας πείτε σε τι απαοστάσεις βαράγατε στα νυκτερινά που πήγατε και δεν σας έφταναν 350fps; Αν είναι να επιτρέψουμε και sniper για να είμαστε δίκαιοι. Μονή βολή ρίχνει, διαφορετικά όρια έχει, γιατί όχι;

Νομίζω ότι η αποψή μου είναι ξεκάθαρη. 350 γενικά στην Ελευσίνα και εννοείται μονές βολές παντού λόγω νύχτας.

Αν ισχύσουν τα όρια του διοργανωτή, 4 άτομα με παραλλαγές.

Φθονέεσθαι κρέσσον εστίν ή οικτείρεσθαι.

Αποσυνδεδεμένος Demonas

• Ανθυπολοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #17 στις: 22 Οκτωβρίου, 2014, 18:54:54 »
Χρόνια πριν ασχοληθώ εγώ, αλλά και όσα χρόνια ασχολούμε το airsoft ξέρω ότι τα όρια έχουν τεθεί για λόγους ασφαλείας και ανάλογα τις αποστάσεις εμπλοκής που επιτρέπει το εκάστοτε πεδίο.  Επίσης ο διοργανωτής ανακοίνωνε σενάριο και η ανακοίνωση του ήταν σεβαστή. Σου άρεσε και μπορούσες; Πήγαινες. Δεν σου άρεσε; Έκανες κάτι άλλο. Τώρα βλέπω μια νέα μόδα από όψιμους "διοργανωτές" (Βασίλη δεν εννοώ εσένα) και νέους παίκτες να προσαρμόζουν τα όρια προς τα πάνω για να "βολευτούν" όλοι οι "καλοί" που είτε έχουν ένα όπλο και το στήνουν στα ψηλότερα όρια και θέλουν να παίζουν παντού ή και παραπάνω από ένα όπλα που έχουν τα "ανεβάζουν" προκειμένου και οι δύο να καλύψουν το χαμηλό παικτικό επίπεδο και fair φιλοσοφίας. Το "παραμύθι" με το "πήρα κινέζικο και δεν έχω 30 ευρώ να αλλάξω ελατήριο" ξέρουμε δεν παίζει οπότε ας το αφήσουμε. Προφανώς κανείς δεν έχει ασχοληθεί να φτιάξει ποιοτικό AEG/ GBB διατηρώντας τα FPS σε χαμηλά επίπεδα γιατί θέλει κόπο και όχι απλά αλλαγή ελατηριού. Όπως θέλει κόπο να μάθεις να ρίχνεις, να κινείσαι, να καλύπτεσαι και να βγάζεις τον άλλο με ικανότητα και όχι γιατί δεν σε φτάνει με το δικό του (νομίζουν κάποιοι).

Όλη αυτή την κακή νοοτροπία πρέπει οι υπόλοιποι να το πληρώσουμε με το να το γυρίσουμε σε ντύσιμο paintball από κορφή ως νύχια (μια μάσκα δεν φτάνει) ή να γυρίσουμε από το πεδίο με σπασμενους εξοπλισμούς και ακόμα με πληγές.  Για όσους θέλουν "αντρικά" πράγματα, υπάρχουν άλλες ασχολίες.

ΟΚ ο στην σημερινή μας κοινωνία ο καθένας μπορεί να έχει και μια άποψη για όλα τα θέματα. Δυστυχώς όμως για κάποιους οφείλω να τους ενημερώσω ότι η γνώμη ΑΠΑΙΤΕΙ ΓΝΩΣΗ. Καταλάβετε λοιπόν ότι τα FPS δεν κάνουν τα όπλα και ούτε τον παίκτη. Επίσης κανόνες "μονή βολή μέσα σε κτίρια" είναι και μερικοί κάτι που μπορεί να το ακούτε πρώτη φορά (αν και ο Βασίλης το λέει) αλλά ισχύει ως μέτρο ασφαλείας και με τα 350. Αλλά ήδη υπάρχει η δικλείδα ασφαλείας με τα FPS γιατί άνθρωποι είμαστε και κάνουμε λάθη κατά πόσο βράδυ ώστε μια ριπή να μην έχει τις συνέπειες των 400fps.

Και μια ερώτηση για τους "παίκτες" με τα (προφανώς) δεκάδες νυχτερινά παιχνίδια που κρίνουν ότι "400 fps είναι καλά". Μπορείτε να μας πείτε σε τι απαοστάσεις βαράγατε στα νυκτερινά που πήγατε και δεν σας έφταναν 350fps; Αν είναι να επιτρέψουμε και sniper για να είμαστε δίκαιοι. Μονή βολή ρίχνει, διαφορετικά όρια έχει, γιατί όχι;

Νομίζω ότι η αποψή μου είναι ξεκάθαρη. 350 γενικά στην Ελευσίνα και εννοείται μονές βολές παντού λόγω νύχτας.

Αν ισχύσουν τα όρια του διοργανωτή, 4 άτομα με παραλλαγές.

Ότι και αν πω είναι λίγο. Έγραψες Ιστορία. Στείλε Διεύθυνση να σου στείλω λουλούδια..

Αποσυνδεδεμένος Tigris

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #18 στις: 22 Οκτωβρίου, 2014, 20:59:23 »
Powerplant δεχομαι και σεβομαι την απαντηση σου.
Σορρυ αν θα σου φανει λιγο επιθετικο η οτιδηποτε αλλο, αλλα οσα κερδισες με την ιστορια σου στο Airsoft τα χανεις δυστυχως με το ειρωνικο υφος. Φιλικα παντα και χωρις hard feelings.
Ειτε 350 ειτε 400 εγω ειμαι μεσα.

Αποσυνδεδεμένος Falcon

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #19 στις: 23 Οκτωβρίου, 2014, 00:54:41 »
Καλησπερα, μηπως υπαρχει μεταφορικο μεσο για 2 ατομα ??

Αποσυνδεδεμένος Jaguar

• Ανθυπασπιστής
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #20 στις: 23 Οκτωβρίου, 2014, 01:38:01 »
Θεωρω πως η γνωμη των συμμαχητων απο τη στιγμη που δινεται το δικαιωμα γνωμης (Το θεμα των f.p.s θα διεθετυθη απο το ποσοι θα συνφωνησουνε!να βλεπω ...αποψεις και ναι ειμαι μεσα!
ελα να οργανονομαστε....)θα πρεπει να ειναι και σεβαστη...ασχετως αν καποιος συμφωνει ή οχι ή το ποσα βραδινα παιχνιδια εχει κανει και ποσα χρονια παιζει. Ασχέτως αν εχει κινεζικο η ταιβανεζικο οπλο κ αν θελει να ειναι πληρως εξοπλησμενος σαν αστακος ή να φοραει μια μασκα κ γυαλια μοναχα σαν προστασια.

Ναι τα ορια υπαρχουν για καποιο λογο και σιγουρα ειναι θεμα ασφαλειας...γιαυτο λεμε ανοιχτα τη γνωμη μας και ο διοργανωτης παντα εχει τον τελευταιο λογο!

Προσωπικα δεν πιστευω πως γινεται καποια επιθεση προς καποιον εδω μεσα. Και με βαση αυτο θα μεινω στην ταπεινη μου γνωμη (του ασχετου που δε παιζει χρονια κ το μονο που τον νοιαζει ειναι να ευχαριστιεται το παιχνιδι με οποια ορια τεθουν απο το διοργανωτη και χωρις να παιρνει προσωπικα τη καθε αποψη που εχει το δικαιωμα να εκφρασει  καποιος στο φορουμ και που ισως να μοιαζει επιθετικη)   και αναμενω τελικες οδηγιες για το παιχνιδι.

Με σεβασμο.
No mercy!! Mercy is for the weak!

Αποσυνδεδεμένος K4TaDRoMeAS

• Δεκανέας
  • *
« Απάντηση #21 στις: 23 Οκτωβρίου, 2014, 02:34:09 »
Συμφωνώ απολύτως με Τίγρη και Jaguar, εγώ, ποιός εγώ, άλλο ένα μικρό ασήμαντο μυρμιγκάκι και ταπεινό χαμομιλάκι...! Από τη στιγμή που ο ζίνζα δίνει πιο πριν δικαίωμα στην επιλογή σημαίνει ότι γνωρίζει και ότι μας παίρνει να ανεβάσουμε λίγο τα fps και ότι δε θα έπρεπε μετά να γραφτεί όλο αυτό το κατεβατό! Παρόλο που δε θα τα καταφέρω να έρθω μάλλον, δε μπορώ να μη στηρίξω τη γνώμη των μικρών και ασήμαντων μυρμηγκιών και προφανώς των λιγότερο πορωμένων εδωπέρα που δεν έχουν τη δυνατότητα να δώσουν 1500 ευρώ για τον εξοπλισμό τους, που κάποιοι ξυνίζουν αν κάποιος έρθει με αθλητικά παπούτσια γιατί δεν έχει λεφτά για άρβυλα, (δε λέω βέβαια να έρθει και σαν τσιρκολίκι), αλλά έχουν την καψούρα κάθε σκ να ξεδώσουν παίζοντας και που τολμούν να παίρνουν πρωτοβουλίες πιστεύοντας πως θα γίνει ένα καλύτερο παιχνίδι με σεβασμό πάντα στην τελική απόφαση του ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Ευχαριστώ... καλά παιχνίδια να έχουμε!

Αποσυνδεδεμένος zinja

• Στρατηγός
  • *
  • ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΙΤΕΥΕ---ΓΟΙΤΕΥΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ
« Απάντηση #22 στις: 23 Οκτωβρίου, 2014, 17:08:02 »
Λοιπόν ….φυσικό και αναμενόμενο όλοι μας να έχουμε τις απόψεις μας για το θέμα fps.

ΑΡΑ ΟΛΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΣΑΣ και αυτό γιατί…. ;)

(A)Tο συνετό και το δίκαιο είναι 328+5% ΠΑΝΤΟΥ.Mε αυτά που κάποτε, καθίσαμε και τα είπαμε και
βρήκαμε με χαρτί και με μολύβι, ο καθένας έκανε και είχε κάνει πράξεις, και είχαμε άλλοι δίκιο, γιατί
άλλοι είχαμε την ιδία πράξη το ίδιο αποτέλεσμα.  όπως και τους για τους κανόνες.
Tο σέβομαι και το τηρώ από τη μέρα που τα είπαμε (και ποιο πριν μην πω).

(B)Σε όλο το κόσμο τα όπλα παίζουν κάτω από τα 300 FPS.<<Προσωπικά>> …είπαμε …..θέλουμε και λίγο πόνο ε?να την ακούσουμε για 5 δεύτερα …..φοράμε και τα πάντα όλα επάνω μας!

(Γ)Είναι αλήθεια πως 350 fps για κτήριοπόλεμο είναι αρκετό.

(Δ)ΣΕ ΠΟΣΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΠΡΙΒΕ ΜΕΤΑΞΙ ΠΑΙΚΤΩΝ--- ΔΥΟ ΤΡΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ,ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΜΕ ΚΑΝ, απλά άλλοι μας είμαστε κύριοι …προσέχουμε.

ΑΛΛΑ θα μπορούσαμε να το αυξήσουμε λίγο 370 fps.(για το συγκεκριμένο βραδινό μιλάμε πάντα )

Για
μονή βολή μέσα στα κτίρια και κατά την είσοδο μας, άλλοι μας προσέχουμε το δακτυλάκι μας …γιατί άμα δεν το προσέξουμε δεν θα το προσέξουν και οι άλλοι.fair play κυρίες και κύριοι..

Υ.Γ

(1) Η διατήρηση του airsoft στον σωστό δρόμο ανάπτυξης είναι ευθύνη συνολικά της ευρύτερης κοινότητας του, αλλά και ενός εκάστου ημών προσωπικά.

(2) Δεν ξεχνάμε ποτέ ότι το airsoft είναι παιχνίδι μεν, αλλά αγγίζει και τα όρια του extreme sport ότι ισχύει σε ένα extreme sport όσον αφορά τα ατομικά και συλλογικά μέτρα ασφαλείας.

K4TaDRoMeAS

Συμφωνώ απολύτως με Τίγρη και Jaguar, εγώ, ποιός εγώ, άλλο ένα μικρό ασήμαντο μυρμιγκάκι και ταπεινό χαμομιλάκι...!
ΧΑΧΑΧΑΧΑ ταπεινό χαμομηλάκι! ………πολύ καλό!!!!!!!!!!!!!!(δεν θέλω να σε προσβάλω να μειώσω το ποστ σου ότι δεν συμφωνώ,ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ)
ΑΓΑΠΟΙΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΠΕΔΙΑ ΣΚΟΤΟΝΟΜΑΣΤΕ.
Airsoft is a social thing!! it’s what makes the sport so good. We always say that a good airsoft day is 60% social, and 40% airsoft. Think about it - it’s true.

Αποσυνδεδεμένος Boxer_1986

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #23 στις: 24 Οκτωβρίου, 2014, 19:44:50 »
Καλησπέρα σας!
Boxer_1986 & Σaber Rider με ελληνικιά παραλλαγιά!
 :gunfight30:

Αποσυνδεδεμένος 140

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #24 στις: 24 Οκτωβρίου, 2014, 20:39:06 »
χαχαχαχα θα ερθω με τα πιστιλια μου ειναι 310 fps

Αποσυνδεδεμένος andreas1983

• Υπολοχαγός
  • *
  • The only easy day...was yesterday...
« Απάντηση #25 στις: 24 Οκτωβρίου, 2014, 23:42:47 »
Καλησπερα 2 ατομα απο LEGION : Χρηστος (με marpat) και (Pepe με multicam).
Ευχαριστω πολυ. καλο παιχνιδι να εχετε! (ζηλευωωω)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK :

https://www.facebook.com/pages/L%C3%A9gion-airsoft-team-Athens/316552815097223

JOIN US NOW!

Αποσυνδεδεμένος Tigris

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #26 στις: 25 Οκτωβρίου, 2014, 00:04:50 »
Καλησπερα 2 ατομα απο LEGION : Χρηστος (με marpat) και (Pepe με multicam).
Ευχαριστω πολυ. καλο παιχνιδι να εχετε! (ζηλευωωω)
Πες και στο λαμογιο τον Βαγγο να ερθει

Αποσυνδεδεμένος Boxer_1986

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #27 στις: 25 Οκτωβρίου, 2014, 12:11:29 »
Καλησπέρα σας!
Θα ήθελα να ρωτήσω αν σε περίσπτωσης βροχής, το παιχνίδι ακυρώνεται ή θα μπορούσε να μεταφερθεί στο hotel Αγ.Μαρίνας...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 8)

Αποσυνδεδεμένος zinja

• Στρατηγός
  • *
  • ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΙΤΕΥΕ---ΓΟΙΤΕΥΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ
« Απάντηση #28 στις: 25 Οκτωβρίου, 2014, 12:19:30 »
Καλησπέρα σας!
Θα ήθελα να ρωτήσω αν σε περίσπτωσης βροχής, το παιχνίδι ακυρώνεται ή θα μπορούσε να μεταφερθεί στο hotel Αγ.Μαρίνας...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 8)

καλε μου φιλε το παιχνιδι θα γινει,εστω και αν βρεχει! :D
παρολο που μεχρι τις 11 το βραδι δεν θα βρεξει ;) ;)
εκανα λητανια!χαχααχχα >:D
Airsoft is a social thing!! it’s what makes the sport so good. We always say that a good airsoft day is 60% social, and 40% airsoft. Think about it - it’s true.

Αποσυνδεδεμένος 140

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #29 στις: 25 Οκτωβρίου, 2014, 14:41:48 »
δεν αναψες κερακι και βρεχει  ;D ;D ;D