Αποστολέας Θέμα: Ψαχνω μεραχειρισμενο πιστολι  (Αναγνώστηκε 8169 φορές)

Αποσυνδεδεμένος snookeraas

• Λοχίας
  • *
Ψαχνω μεραχειρισμενο πιστολι
« στις: 26 Οκτωβρίου, 2014, 12:20:54 »
Γεια στην παρεα.Ειμαι ασχετος με το airsoft και δεν ξερω τι παιζει απο πιστολια.Ψαχνω κατι σε μεταχειρισμενο μεχρι 40€ γιατι ξεκιναω σκοποβολη και δεν μπορω αμεσα να εχω δικο μου οπλο.Οποτε θελω ενα για να κανω εξασκιση στο σπιτι στο τραβηγμα , την σκοπευση κτλ. και ενασ φιλος μου προτεινε να παρο πιστολι για airsoft.Ειδα υπαρχουν αεριου  ,co2, ελατηριου...Δεν ξερω τι θα μου ταιριζε για να κανω την δουλεια μου.Καποιο με μεταλικα σφαιριδια υποθετω.Περιμενω να με διαφωτισετε!!!
Ευχαριστω!!!  ;D

Αποσυνδεδεμένος PHenoM

• Λοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Ψαχνω μεραχειρισμενο πιστολι
« Απάντηση #1 στις: 26 Οκτωβρίου, 2014, 12:44:47 »
Φίλε καλησπέρα. Πρώτον το θέμα έπρεπε να το ανοίξεις στη Ζήτηση, λογικά θα το μεταφέρουν εκεί. Βασικό είναι να μην μπερδευουμε τα πράγματα. Οταν μιλάμε για airsoft ή αεροσφαίριση μιλάμε για πλαστικά σφαιρίδια των 6 χιλ. Αυτο καλο ειναι να είναι ξεκάθαρο γιατι απο εκει και μετα αρχίζουν τα θέματα με το airsoft και οι καιροι δεν τον ευνοουν κιολας. Αν θες μπορεις να παρεις ένα πιστολι airsoft είτε αερίου- πιο ακριβο, είτε ελατηρίου οπου επανοπλίζεις μετα απο κάθε βολή- μπορεις να βρεις και με 50Ε καινουριο. Τα αεροβόλα που λες με μεταλικά σφαιρίδια , μολυβένια συνήθως, δεν ειναι airsoft ουτε εχουν σχεση με το airsoft. Αν θες παιρνεις ενα τετοιο για σκοποβολή. Ολα αυτα προηποθέτουν οτι είσαι πάνω απο 18χρονών και οτι και να πάρεις το χειρίζεσαι υπευθυνα.

Αποσυνδεδεμένος snookeraas

• Λοχίας
  • *
Απ: Ψαχνω μεραχειρισμενο πιστολι
« Απάντηση #2 στις: 26 Οκτωβρίου, 2014, 15:03:05 »
ααα οκ!!! καταλαβα...Αρα κατι τετοιο χρειαζομαι!!! ευχαριστω!