Αποστολέας Θέμα: Νίκος από Αθήνα, νέο αίμα  (Αναγνώστηκε 20844 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Karavasilator

• Λοχίας
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Νίκος από Αθήνα, νέο αίμα
« στις: 26 Νοεμβρίου, 2014, 14:08:18 »
Καλησπέρα στη παρέα, όπως λέει και ο τίτλος είμαι νέος στο χώρο & ερχόμενος από ένα λίγο πιο διαφορετικό forum (scooter club hellas :P), τις τελευταίες μέρες διαβάζω αρκετά πραγματάκια και παρακολουθώ μέσω youtube για τον κόσμο του airsoft, οι εποχές όπως ξέρουμε όλοι είναι δύσκολες γιατί έχω καταλάβει ότι το συγκεκριμένο χόμπυ θέλει και κάποιο Α bagdet για να χωθείς καλά στα πράγματα αλλά πιστεύω σιγα σιγά θα τη βρούμε την άρκη :D. Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά που το έχουν κάνει τόσο ρεαλιστικό το όλο σκηνικό, 2ον θα ήθελα να ρωτήσω σαν νεός κι εγώ αν όταν με το καλό πάρω το 1ο μου όπλο και βρώ κάποια ομάδα η μαζέψω δική  μου όσον αφορά τον εξοπλισμό πέρα από τα βασικά για την προστασία μου (γυαλιά κτλ.) θα πρέπει να είμαι κι εγώ "αρματωμένος" η αυτό είναι στην κρίση του κάθε παίκτη; ευχαριστώ και καλώς σας βρήκα!
« Τελευταία τροποποίηση: 26 Νοεμβρίου, 2014, 14:11:17 από Karavasilator »

Αποσυνδεδεμένος sarge

• ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ!
  • Συνταγματάρχης
  • *
  • I'm right behind you....that's a promise!
Απ: Νίκος από Αθήνα, νέο αίμα
« Απάντηση #1 στις: 26 Νοεμβρίου, 2014, 15:11:51 »
Φιλε μου, κατ' αρχην καλωσορισες στην "παρεα" μας!
Βασικα μπορεις να παρεις απλα αντιβαλλιστικα γυαλια και να ερθεις σε καποιο παιχνιδι εστω ετσι για να μας γνωρισεις...
Το μπατζετ για να παιξεις δεν νομιζω να σου φανει μεγαλο για αρχη. Με καποιο μεταχειρισμενο οπλο και γυαλια ξεκινησαμε ολοι μας.
Οποτε μιλαμε για αρχικο μπατζετ 100-120 ευρω. Και μ' αυτο μπαινεις στα παιχνιδια (απαραιτητη προυποθεση να εισαι πανω απο 18, ειδαλλως, ουτε οπλο δε θα παρεις!).
Απο κει και περα, μπορεις να συνεχισεις ετσι για το χαβαλε και την παρεα ή να χαλασεις χιλιαρικα για να γινεις "αστακος".
Νομιζω βοηθησα λιγο...

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #2 στις: 26 Νοεμβρίου, 2014, 15:26:04 »
Φιλε μου, κατ' αρχην καλωσορισες στην "παρεα" μας!
Βασικα μπορεις να παρεις απλα αντιβαλλιστικα γυαλια και να ερθεις σε καποιο παιχνιδι εστω ετσι για να μας γνωρισεις...
Το μπατζετ για να παιξεις δεν νομιζω να σου φανει μεγαλο για αρχη. Με καποιο μεταχειρισμενο οπλο και γυαλια ξεκινησαμε ολοι μας.
Οποτε μιλαμε για αρχικο μπατζετ 100-120 ευρω. Και μ' αυτο μπαινεις στα παιχνιδια (απαραιτητη προυποθεση να εισαι πανω απο 18, ειδαλλως, ουτε οπλο δε θα παρεις!).
Απο κει και περα, μπορεις να συνεχισεις ετσι για το χαβαλε και την παρεα ή να χαλασεις χιλιαρικα για να γινεις "αστακος".
Νομιζω βοηθησα λιγο...

καλησπερα φιλε sarge και ευχαριστω για την αμεση απαντηση, εννοειται οτι βοηθησες, απλα δεν εχω ξανα ασχοληθει με το "αθλημα" και το κεφαλι ειναι γεματο αποριες οπως καταλαβαινεις, απλα προσπαθω να μαθω τα βασικα για αρχη, εκτος απο τα παιχνιδια που διοργανωνετε εχετε μηπως και καποιο στεκι που πατε για καφε συνηθως η οχι; οπως σου ειπα το κεφαλι είναι γεματο αποριες οποτε δε  λυνονται ολες μονο πισω απο το πληκτρολογιο γι' αυτο σε ρωτησα, οπως και να 'χει ευχαριστω!
« Τελευταία τροποποίηση: 26 Νοεμβρίου, 2014, 15:28:16 από Karavasilator »

Αποσυνδεδεμένος sarge

• ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ!
  • Συνταγματάρχης
  • *
  • I'm right behind you....that's a promise!
« Απάντηση #3 στις: 26 Νοεμβρίου, 2014, 17:53:35 »
https://www.youtube.com/watch?v=ophsj-R0dwM
Δες αυτο για αρχη και τα ξαναλεμε... Ειναι ο,τι πιο ολοκληρωμενο, και ΜΠΡΑΒΟ στα παιδια που το 'φτιαξαν!

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #4 στις: 27 Νοεμβρίου, 2014, 02:43:24 »
https://www.youtube.com/watch?v=ophsj-R0dwM
Δες αυτο για αρχη και τα ξαναλεμε... Ειναι ο,τι πιο ολοκληρωμενο, και ΜΠΡΑΒΟ στα παιδια που το 'φτιαξαν!

θα το τσεκαρω, ευχαριστω! ;)

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #5 στις: 27 Νοεμβρίου, 2014, 15:46:41 »
Πολυ χρησιμο το βιντεακι, ευχομαι συντομα να τα πουμε και επι του πεδιου!

Αποσυνδεδεμένος BlackHawkG

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #6 στις: 27 Νοεμβρίου, 2014, 20:13:59 »
Φίλε καλωσήρθες! Οπως είπε ο sarge ξεκίνα απο τα πολύ βασικά και μετά θα βρεις αυτο που σου ταιριάζει και θα "χτίσεις" εξοπλισμό σιγά σιγά. Το να τα πάρεις όλα απο την αρχή ειναι εγγυημένο οτι σε 3-4 μήνες θα πουλάς τα μισά στα μισά λεφτά! Επισης με προσεκτικές αγορές μπορείς να βρεις πολύ καλό εξοπλισμό στα μεταχειρισμένα.

Όσο για τα παιχνίδια δες την ενότητα που κανονίζονται τα παιχνίδια, ξεκίνα να παίζεις και θα γνωρίσεις πολύ κοσμο για να "μετακομίσεις" σε πιο "ψαγμένα" παιχνίδια (milsim κλπ).

Για πρωτο όπλο διάλεξε κατι ενδιάμεσου μεγέθους καθώς τα περισσότερα public παιχνίδια ειναι σε κλειστούς χώρους (CQB). Επισης μην διαλέξεις "πειραγμένα" οπλα που ρίχνουν παραπάνω απο 350 fps, δε θα σε αφήνουν να παίξεις (και θα κληρονόμησεις τις αμαρτίες του προηγούμενου).
In war it doesn't matter who is right, only who is left....

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #7 στις: 27 Νοεμβρίου, 2014, 22:25:42 »
Φίλε καλωσήρθες! Οπως είπε ο sarge ξεκίνα απο τα πολύ βασικά και μετά θα βρεις αυτο που σου ταιριάζει και θα "χτίσεις" εξοπλισμό σιγά σιγά. Το να τα πάρεις όλα απο την αρχή ειναι εγγυημένο οτι σε 3-4 μήνες θα πουλάς τα μισά στα μισά λεφτά! Επισης με προσεκτικές αγορές μπορείς να βρεις πολύ καλό εξοπλισμό στα μεταχειρισμένα.

Όσο για τα παιχνίδια δες την ενότητα που κανονίζονται τα παιχνίδια, ξεκίνα να παίζεις και θα γνωρίσεις πολύ κοσμο για να "μετακομίσεις" σε πιο "ψαγμένα" παιχνίδια (milsim κλπ).

Για πρωτο όπλο διάλεξε κατι ενδιάμεσου μεγέθους καθώς τα περισσότερα public παιχνίδια ειναι σε κλειστούς χώρους (CQB). Επισης μην διαλέξεις "πειραγμένα" οπλα που ρίχνουν παραπάνω απο 350 fps, δε θα σε αφήνουν να παίξεις (και θα κληρονόμησεις τις αμαρτίες του προηγούμενου).

Καλησπερα φιλε BlackHawkG , καλως σε βρηκα κι ευχαριστω για την απαντηση σου, κοιταζω προσεκτικα σε πολλα site για οπλο (εσωτερικου, εξωτερικου), μεταχειρισμενα εχω βρει σε μια ομαδα στο facebook αλλα περιμενω εγκριση!