Αποστολέας Θέμα: Επιστροφή στον χώρο, αγορά νέου AEG  (Αναγνώστηκε 12803 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Pain

• Ανθυπολοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Επιστροφή στον χώρο, αγορά νέου AEG
« στις: 31 Αυγούστου, 2015, 09:54:27 »
Καλημέρα σε όλους,

Μετά από 5 περίπου χρόνια απουσίας από το χώρο του Airsoft, αποφάσισα να επανέλθω. Όταν έπαιζα είχα ένα MP5 Full Metal της Classic Army το οποίο όμως πουλήθηκε πριν χρόνια σε φίλο, επομένως αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε αναζήτηση νέου όπλου προκειμένου να συμμετέχω σε κάποιο από τα παιχνίδια που διοργανώνονται.

Οι εταιρείες έχουν σίγουρα αλλάξει μετά από τόσα χρόνια επομένως ουσιαστικά μπορώ να θεωρηθώ εντελώς νέος σε αυτόν τον τομέα και χρειάζομαι λίγη βοήθεια. Σκέφτομαι να προβώ σε αγορά ενός M4CQB (Full Metal) της CYMA ή του αντίστοιχου μη-Full Metal της ίδιας εταιρείας.

Οι ερωτήσεις μου είναι:
1. Είναι αξιόπιστη σαν εταιρεία η CYMA?
2. Μεταξύ των δύο μοντέλων υπάρχει αρκετή διαφορά στα FPS. Τo Full Metal υποτίθεται πως έχει 410 ενώ το "απλό" 370. Υποθέτω πως τα πραγματικά FPS θα είναι αισθητά χαμηλότερα ωστόσο, υπάρχει περίπτωση να μην μπορώ να συμμετάσχω σε κάποιο παιχνίδι με το full metal? Σε τέτοια περίπτωση θα προτιμήσω το πλαστικό, just in case.

Ευχαριστώ πολύ, ελπίζω να τα πούμε σύντομα και σε κάποιο field!

Αποσυνδεδεμένος HeeroYuy

• Λοχαγός
  • *
Απ: Επιστροφή στον χώρο, αγορά νέου AEG
« Απάντηση #1 στις: 07 Οκτωβρίου, 2015, 22:45:18 »
Απαντάω αργά αλλά από το τίποτα. η αλήθεια είναι πως απο M4 της cyma δεν ξέρω πολλά ξέρω ότι τα ακ της αξίζουν εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις ένα G&G της σειράς Combat Machine και δεν θα σου χαλάσει ποτέ . Εμένα έχουν δυο φίλοι τα rider και εγώ το mod1 όσο καιρό παίζω ουδε πρόβλημα. ωραία σαν επιλογή είναι και τα μ4 της ICS λόγο του gearbox ου είναι σε δυο κομμάτια και επιτρέπει να αλλάξεις ελατήριο χωρίς να ανοίξεις gearbox και στα mpam mpam.

Ελπίζω να βοήθησα.  :battle103: :battle103: :battle103: :battle103:

Αποσυνδεδεμένος Pain

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #2 στις: 07 Οκτωβρίου, 2015, 22:58:02 »
Αρκετά αργά αλλά και πάλι ευχαριστώ για την απάντηση.

Αγόρασα το M4CQB της CYMA τελικά. Έως τώρα δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα, πέρα του ότι χρειάστηκε να αγοράσω και fps reducer καθώς βγάζει 412fps απο την πρώτη ημέρα. Προφανώς τα 3 παιχνίδια που έχω παίξει δεν είναι αρκετά για να βγάλει κανείς συμπέρασμα, αλλά είναι μια καλή αρχή. Σαν αίσθηση πάντως είναι άψογο, το full metal άξιζε τα παραπάνω έξοδα.

Αποσυνδεδεμένος HeeroYuy

• Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #3 στις: 07 Οκτωβρίου, 2015, 23:12:59 »
Μια χαρά :)
Καλά παιχνίδια τότε :) Have Fun και πάντα με ασφάλεια  :battle103: :battle103: :battle103: :battle103: :battle103: :battle103: :battle103: :battle103: