παιδιά, νομίζω πως όταν ο rookiejo άνοιξε αυτή την ψηφοφορία την άνοιξε για να δει με ποια συχνότητα θα ενδιέφερε να γίνονται τέτοια παιχνιδια και γιατι άν κάποιος ενδεχόμενα ενδιαφερόταν να επενδύσει σε κάτι τέτοιο, να έβλεπε οτι δεν ήταν μόνος του.

Νομίζω οτι η συζήτηση μετατρέπεται σιγά σιγά σε (συγχωρήσετε την έκφραση, δεν ξέρω πως αλλιώς να το πώ) δικαστήριο? αιτιολόγηση καταδίκης να το πώ?
Δεν υπάρχει λόγος θα έλεγα. Οποιος δεν βλέπει τον λόγο, δεν είναι υποχρεωμένος να επενδύσει. Σε αυτό ή σε οτιδήποτε άλλο. Μέχρι και μέσα στην ομάδα μου, υπήρξε άτομο που είπε πως τον αφήνουν εντελώς αδιάφορο οτιδήποτε δεν σχετίζεται με modern warfare: κατανοητό, ούτε τσακωθήκαμε, ούτε χαλάσαμε κάτι, όπως γουστάρει ο καθένας.
Οπότε, θα έλεγα, πως αν κάποιος δεν συμφωνεί με αυτή τη θεματολογία, μπορεί πολύ ελεύθερα να την αγνοήσει, και να μην συμμετέχει σε αυτές τις συζητήσεις... δεν είναι καλύτερα να αφήσετε αυτούς που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν?
πάντως συμφωνώ με το barbatus: Εγώ ετοιμάζω παιχνιδι που μοιάζει με θεατρική παράσταση, για να μην το πώ καρναβάλι.
Αλλά γουστάρω, γουστάρω τρελά, έχω ξεφύγει τελείως και νομίζω πως θα γουστάρουν εξίσου και όσοι πάρουν μέρος.