Ψηφοφορία

καθε ποτε θελετε να ανεβαινουν σεναρια με θεμα τον ww2

καθε βδομαδα
3 (5.3%)
καθε 15 μερες
4 (7%)
καθε μηνα
15 (26.3%)
καθε 2 μηνες
22 (38.6%)
ποτε
13 (22.8%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 55

Αποστολέας Θέμα: σεναρια ww2  (Αναγνώστηκε 50237 φορές)

Αποσυνδεδεμένος rookiejo

• Υπολοχαγός
  • *
σεναρια ww2
« στις: 15 Απριλίου, 2010, 21:09:00 »
σκοπος της ψηφοφοριας ειναι να μαθουν οι φιλοι του 2ου παγκοσμιου καθε ποτε θα ηταν εφικτο να χρησιμοποιησουν τον εξοπλισμο που εχουν η θελουν να αγορασουν.

Αποσυνδεδεμένος StarScream

• Ταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Απ: σεναρια ww2
« Απάντηση #1 στις: 15 Απριλίου, 2010, 21:30:38 »
Μια τον μήνα καλά είναι και για εσάς τους προπολεμικούς Γιάννη..... (mooning) (mooning) (mooning) (mooning)

modern warfare FOR EVER.... XAXAXA :) :) :) :) :)

Αποσυνδεδεμένος Atsalakotos

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • ~EDGE Airoft Team~
« Απάντηση #2 στις: 15 Απριλίου, 2010, 23:13:17 »
Συγνώμη αλλά δεν διατήθομαι να αγοράσω εξοπλισμό Β' παγκοσμίου μιας και δεν με ενθουσιάζει. Αλλά αν γίνουν τέτοια παιχνίδια, καλλίτερα θα ήταν να γίνονταν μόνο με εξοπλισμό από την εποχή εκείνη, και όχι να βλέπεις κόσμο με MOLLE γιλέκα και Massada!  ;D
Επειδή τα άτομα που ασχολούνται με Β΄παγκόσμιο είναι ακόμα λίγα, θα πίστευα πως κάθε 3 μήνες θα ήταν το καλλίτερο, για να καταφέρνουν να μαζεύονται και ενθουσιαστές από άλλα μέρη της Ελλάδας.

Αποσυνδεδεμένος rookiejo

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #3 στις: 16 Απριλίου, 2010, 01:12:16 »
μα γιαυτο γινεται η ψηφοφορια .
αν ξερεις οτι υπαρχει πιθανοτητα να παιζεις 2 φορες τον χρονο δεν πας να αγορασεις μπ40,οποτε και ο σεναριογραφος προσαρμοζει τα δεδομενα και τις απαιτησεις του σεναριου.
αν ξερεις οτι υπαρχει κοσμος που θελει ενα τετοιο σεναριο μια φορα τον μηνα ακομα και αν τις πρωτες φορες ερθει με μ4 αρχιζει και σκεφτεται οτι αξιζει τον κοπο να παρει ενα τομσον η οτι αλλο θελει.το ιδιο ισχυει και με τον ρουχισμο.
οποτε με τον χρονο ισως φτασεις σε σημειο να σηκωνεται σεναριο και να ερχονται ολοι με οπλα και στολες αναλογες

Αποσυνδεδεμένος Maleficus

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #4 στις: 16 Απριλίου, 2010, 13:56:46 »
+1
Let the Valkyries ride again.

Αποσυνδεδεμένος Atsalakotos

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • ~EDGE Airoft Team~
« Απάντηση #5 στις: 13 Μαΐου, 2010, 14:50:16 »
μα γιαυτο γινεται η ψηφοφορια .
αν ξερεις οτι υπαρχει πιθανοτητα να παιζεις 2 φορες τον χρονο δεν πας να αγορασεις μπ40,οποτε και ο σεναριογραφος προσαρμοζει τα δεδομενα και τις απαιτησεις του σεναριου.
αν ξερεις οτι υπαρχει κοσμος που θελει ενα τετοιο σεναριο μια φορα τον μηνα ακομα και αν τις πρωτες φορες ερθει με μ4 αρχιζει και σκεφτεται οτι αξιζει τον κοπο να παρει ενα τομσον η οτι αλλο θελει.το ιδιο ισχυει και με τον ρουχισμο.
οποτε με τον χρονο ισως φτασεις σε σημειο να σηκωνεται σεναριο και να ερχονται ολοι με οπλα και στολες αναλογες
Μα δεν υπάρχει κόσμος για να γίνονται πιο πολλές φορές το χρόνο παιχνίδια, μιας και πρέπει να μαζεύονται από όλη την Ελλάδα. Τέτοιου τύπου ειδικά σενάρια δεν γίνονται 1 φορά το μήνα... Ούτε στο εξωτερικό δε τα καταφέρνουν τόσο συχνά.

Αποσυνδεδεμένος MARKSMAN

• Επιλοχίας
  • *
« Απάντηση #6 στις: 31 Αυγούστου, 2010, 10:49:50 »
αν ειναι να δωσουμε αλλο 1 χιλιαρικο για οπλισμο,ρουχισμο,παρελκομενα....καλυτερα ποτε!

Αποσυνδεδεμένος Aeronflame

• Λοχίας
  • *
  • Filed Operator
« Απάντηση #7 στις: 05 Σεπτεμβρίου, 2010, 13:11:00 »
Δεν νομίζω πως υποχρεώνει κανείς κάποιον να δώσει έστω και μισό cent  για κάτι που δεν του αρέσει. Το κομμάτι του Βππ είναι αρκετά ενδιαφέρον αλλά στην φάση που βρίσκεται εδώ στην Ελλάδα είναι ακόμα σε εμβρυακό στάδιο.Ψήφισα κάθε 15 μέρες αλλά για να γίνει αυτό εφικτό θα πρέπει να υπάρξει και πυρήνας παικτών οι οποίοι να έχουν την ορεξη και το μεράκι να προχωρήσουν το θέμα. Κάθε αρχή και δύσκολη λοιπόν!

Αποσυνδεδεμένος barbatus

• Ανθυπασπιστής
  • *
« Απάντηση #8 στις: 05 Σεπτεμβρίου, 2010, 21:32:27 »
αν ειναι να δωσουμε αλλο 1 χιλιαρικο για οπλισμο,ρουχισμο,παρελκομενα....καλυτερα ποτε!

Θα συμφωνήσω μαζί σου.

Δεν έχω πρόβλημα με τα σενάρια αυτού του τύπου αλλά στο ότι επιβάλουν συγκεκριμένο εξοπλισμό- Dress code.
Νομίζω ότι ξεφεύγουν απ τον όρο παιχνίδι και κλίνουν προς θεατρική παράσταση για να μην πω καρναβάλι.

Φιλικά πάντα

Αποσυνδεδεμένος spaniard

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #9 στις: 06 Σεπτεμβρίου, 2010, 00:40:42 »
παιδιά, νομίζω πως όταν ο rookiejo άνοιξε αυτή την ψηφοφορία την άνοιξε για να δει με ποια συχνότητα θα ενδιέφερε να γίνονται τέτοια παιχνιδια και γιατι άν κάποιος ενδεχόμενα ενδιαφερόταν να επενδύσει σε κάτι τέτοιο, να έβλεπε οτι δεν ήταν μόνος του.  :)

Νομίζω οτι η συζήτηση μετατρέπεται σιγά σιγά σε (συγχωρήσετε την έκφραση, δεν ξέρω πως αλλιώς να το πώ) δικαστήριο? αιτιολόγηση καταδίκης να το πώ?

Δεν υπάρχει λόγος θα έλεγα. Οποιος δεν βλέπει τον λόγο, δεν είναι υποχρεωμένος να επενδύσει. Σε αυτό ή σε οτιδήποτε άλλο. Μέχρι και μέσα στην ομάδα μου, υπήρξε άτομο που είπε πως τον αφήνουν εντελώς αδιάφορο οτιδήποτε δεν σχετίζεται με modern warfare: κατανοητό, ούτε τσακωθήκαμε, ούτε χαλάσαμε κάτι, όπως γουστάρει ο καθένας.

Οπότε, θα έλεγα, πως αν κάποιος δεν συμφωνεί με αυτή τη θεματολογία, μπορεί πολύ ελεύθερα να την αγνοήσει, και να μην συμμετέχει σε αυτές τις συζητήσεις... δεν είναι καλύτερα να αφήσετε αυτούς που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν?

πάντως συμφωνώ με το barbatus: Εγώ ετοιμάζω παιχνιδι που μοιάζει με θεατρική παράσταση, για να μην το πώ καρναβάλι.

Αλλά γουστάρω, γουστάρω τρελά, έχω ξεφύγει τελείως και νομίζω πως θα γουστάρουν εξίσου και όσοι πάρουν μέρος. :D :D

Αποσυνδεδεμένος Maleficus

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #10 στις: 06 Σεπτεμβρίου, 2010, 05:37:05 »
Εγώ βλέπω παιδιά που είπανε την άποψη τους ...
τώρα για τα υπόλοιπα που είπες "δίκες και κλπ " το χαμηλό μου IQ δε με αφήνει να το δώ !
τώρα να το ανοίγουμε μετά απο 3 μήνες το θέμα ξανά δε λέει!

ούτως ή άλλως με το σενάριο που ετοιμάζετε ως ομάδα όποιος ενδιαφέρεται θα πάει και δε νομίζω να είναι -τουλάχιστον-  75-80+ ατομα μικρός αριθμός για την εποχή μας και τη διάδοση αυτού του είδους παιχνιδιού !
Let the Valkyries ride again.

Αποσυνδεδεμένος korina

• Αρχιλοχίας
  • *
« Απάντηση #11 στις: 12 Νοεμβρίου, 2011, 11:51:27 »
Πιο μεγάλη ********* από τα WW2 σενάρια όπως παίζονται στην Ελλάδα(υπάρχουν και εξαιρέσεις στη Θεσσαλονίκη) δεν υπάρχει. "ΟΧΙ" και άλλες τέτοιες μαλακίες.

Μονή βολή τα M1(M4), ριπές μόνο τα Tompson(MP5) και με παραλλαγές σύχρονων στρατών αποτελούν αστεία πράγματα. Μηδέν εξομοίωση, μηδεν milsim  περιβάλλον... μηδέν πόρωση για τον γνώστη. Γιατί για έναν που παίζει airsoft γαπλά για να σημαδεύει και να ρίχνει μπίλιες είτε WW2, είτε Vietnam είτε, Taliban σενάρια του κάνουν.
« Τελευταία τροποποίηση: 12 Νοεμβρίου, 2011, 16:21:32 από Vaszi bacsi »

Αποσυνδεδεμένος Vaszi bacsi

• Γενικός συντονιστής
  • Συνταγματάρχης
« Απάντηση #12 στις: 12 Νοεμβρίου, 2011, 16:22:10 »
Άποψη σου και σεβαστή, αλλά ας κρατήσουμε και κάποιο επίπεδο στον τρόπο που καταθέτουμε απόψεις...

Ευχαριστώ.

Αποσυνδεδεμένος Albatros

• Ανθυπολοχαγός
  • *
  • Rebels Airsoft Team
« Απάντηση #13 στις: 14 Νοεμβρίου, 2011, 10:34:18 »
Πιο μεγάλη ********* από τα WW2 σενάρια όπως παίζονται στην Ελλάδα(υπάρχουν και εξαιρέσεις στη Θεσσαλονίκη) δεν υπάρχει. "ΟΧΙ" και άλλες τέτοιες μαλακίες.

Μονή βολή τα M1(M4), ριπές μόνο τα Tompson(MP5) και με παραλλαγές σύχρονων στρατών αποτελούν αστεία πράγματα. Μηδέν εξομοίωση, μηδεν milsim  περιβάλλον... μηδέν πόρωση για τον γνώστη. Γιατί για έναν που παίζει airsoft γαπλά για να σημαδεύει και να ρίχνει μπίλιες είτε WW2, είτε Vietnam είτε, Taliban σενάρια του κάνουν.

η αποψη σου σεβαστη αλα καλο θα ειναι να σκεφτεις τον κοπο που κανουν καποιοι ανθρωποι για να κανουν ενα σεναριο σαν το "οχι" ασ πουμε, η ολα τα αλλα που ανεβαζουν τοσο καιρο τοσες ομαδες, και να μιλας λιγο πιο κοσμια. αν το θεωρεις οπως το ανεφερες μπορεισ απλα να μην ερθεις. κανενασ δεν υποχρεωσε κανενα να παει σε οποιοδειποτε σεναριο τα γουστα ειναι σεβατα. και το ποσο μιλσιμ ειναι ενα παιχνιδι το καθοριζουν πρωτιστος οι παικτες παιζοντας αναλογα με το σεναριο.

μετα απο αυτην την παρενθεση να πω πως τα σεναρια β ππ ειναι καλη πυγη εμπνευσης. δεδομενο οτι ο αντιστοιχως εξοπλισμος μεταξυ των μελων δεν ειναι μεγαλος ακομα πιστευω μια φορα καθε 2-3 μηνες ειναι αρκετα καλος. ετσι και κορεσμος δεν θα υπαρχει αλλα και σιγα σιγα και η κοινοτητα θα αρχισει να εξοπλιζετε αναλογα.
Έλεγε λοιπόν, κλαίων ο Ισοκράτης (436-338 π.χ.) Η δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητος, διότι έμαθετους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ώς δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία...

Αποσυνδεδεμένος Prom81

• Αρχιλοχίας
  • *
« Απάντηση #14 στις: 14 Νοεμβρίου, 2011, 10:50:41 »
Αγαπητη Κορινα, εχω την εντυπωση πως η διοργανωση του "ΟΧΙ" ειναι επετειακη και σε καμμια περιπτωση οι διοργανωτες δεν την κατατασσουν στις εποχικες πιστες αναβιωσεις/αναπαραστασεις τυπου 2ΠΠ.

Καθε αποψη σεβαστη, σε καθε περιπτωση.