Αποστολέας Θέμα: Νομοι περι airsoft και πως να αρχισω να παιζω .  (Αναγνώστηκε 12243 φορές)

Αποσυνδεδεμένος mitsosvazelos84

• Λοχίας
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Νομοι περι airsoft και πως να αρχισω να παιζω .
« στις: 01 Οκτωβρίου, 2015, 21:22:38 »
Γεια σας παιδια ,

Θελω να αρχισω airsoft γιατι μου φενεται πολυ ενδιαφερον .
Ειμαι 16 χρονων και ζω στην αττικη , και θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει κανα πεδιο για airsoft που να μπορω να νοικιασω εξοπλισμο και να δοκιμασω λιγο πως ειναι το παιχνιδι .

Γνωριζω οτι ειναι παρανομο να εχεις αεροβολο οπλο αμα εισαι κατω απο 18 χρονων , αλλα λογικα μπορεις να παιξεις σε πεδιο με νοικιασμενο εξοπλισμο ετσι ? Τελος , αν μπορειτε να μου δωσετε καμια συμβουλη για το τι να φερω στο πεδιο και πως να παιξω θα ηταν πολυ ευχαριστο .

mitsosvazelos84

Αποσυνδεδεμένος sarge

• ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ!
  • Συνταγματάρχης
  • *
  • I'm right behind you....that's a promise!
Απ: Νομοι περι airsoft και πως να αρχισω να παιζω .
« Απάντηση #1 στις: 02 Οκτωβρίου, 2015, 11:22:06 »
Φιλε Δημητρη, δυστυχως ΔΕΝ μπορεις να παιξεις ακομα.
Μπορεις να παρακολουθησεις παιχνιδι, αλλα οχι να συμμετεχεις....
Κανε υπομονη δυο χρονια και μετα ελα! Και η υπομονη ειναι κι αυτη απαραιτητη on the field!
Σε δυο χρονακια θα τα πουμε στο πεδιο της μαχης!

Αποσυνδεδεμένος mitsosvazelos84

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #2 στις: 02 Οκτωβρίου, 2015, 14:25:55 »
Κριμα . Εντάξει τοτε μάλλον θα το ριξω στη θεωρία 2 χρόνια

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος bill

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #3 στις: 27 Οκτωβρίου, 2015, 12:28:17 »
Καλησπέρα και από εμένα,
 Φίλε Δημήτρη νομίζω πως μπορείς να παίξεις με μια υπεύθυνη δήλωση από τους γονείς σου .Όπου σου επιτρέπουν να παίξεις με δικιά τους ευθύνη αλλά δεν ξέρω τι παίζει με το Fps.πχ στο εξωτερικό (ψάξε το λίγο παραπάνω εάν μπορείς ,μπορεί να βρεις κάποια άκρη αν και δεν νομίζω γιατί η νομοθεσία δεν είναι ξεκάθαρη για το airsoft)

Επίσης θα ήθελα να εκφράσω μια δικιά μου απορία . Σε θέμα νόμου και αστυνομικού ελέγχου ,γιατί άκουσα κάτι τρελά , μπορείς να είσαι 100% νόμιμος σε θέμα μεταφοράς σε κάποιο παιχνίδι ;; Επίσης μπορεί να γίνει κάποια κίνηση από τις μεγάλες ομάδες της Αθήνας έτσι ώστε να γίνει μια τροποποίηση στον νόμο σε σχέση με τo airsoft γιατί είναι κρίμα να τραβιέσαι χωρίς λόγο και στο τέλος να μην σου κάνουν τίποτα ;
« Τελευταία τροποποίηση: 27 Οκτωβρίου, 2015, 15:10:43 από bill »