Καταρχήν κι εγώ με τη σειρά μου να ευχαριστήσω όλους όσους έτρεξαν για να οργανωθεί το παιχνίδι, πολλά συγχαρητήρια!
Και μερικά σχόλια:
- Το σενάριο αν και απλό, ήταν διασκεδαστικό και λειτουργικότατο! Πιστεύω ότι σε παιχνίδια με τόσα άτομα δε χρειάζονται πολλά πολλά όσον αφορά το σενάριο, για να μη γίνονται και μπερδέματα.
- Πολύ καλή η ιδέα με τα "ασθενοφόρα" (ευχαριστούμε τους οδηγούς!), με μία μόνο σημείωση: Πολλές φορές έπρεπε να πηγαίνουμε από τη μία άκρη του πεδίου στην άλλη, περνώντας και δίπλα από τη βάση της ομάδας, για να φτάσουμε στο respawn και τελικά να ξαναγυρίσουμε πίσω στη βάση. Ίσως θα ήταν καλύτερα να υπήρχαν π.χ. 2 respawn ανά ομάδα σε αντιδιαμετρικά αντίθετα σημεία του πεδίου και το βανάκι να πήγαινε εναλλάξ στο καθένα, ώστε να μη ρίχνουμε τόσο περπάτημα!
- Όσον αφορά τη λειτουργία της ομάδας (ήμουν στην κόκκινη - Ρώσους), έχω κι εγώ να πω ότι είδα πολύ ωραίες και σωστές κινήσεις από όλους, που ίσως να έκαναν και τη διαφορά τελικά και καταφέραμε να πάρουμε πρώτοι τα κουτιά και τις σημαίες (δε λέω να κερδίσουμε, γιατί αφενός δεν έληξε στην ώρα που έπρεπε το παιχνίδι, και αφετέρου από τέτοια παιχνίδια όλοι κερδισμένοι είμαστε

)
- Θα ήθελα να δω περισσότερα καπνογόνα (βασικά δεν είδα κανένα εγώ), είναι σχεδόν απαραίτητα σε τόσο ανοιχτά παιχνίδια. Για παράδειγμα θα ήταν πολή χρήσιμα όταν προσπαθούσαμε να πάρουμε το λόφο και το δασάκι από πίσω που μας δυσκόλεψαν αρκετά. Οπότε την επόμενη φορά ας φροντίσουμε όσοι έχουμε τη δυνατότητα να προμηθευτούμε και να τα χρησιμοποιήσουμε!
- Σαν προσωπικό highlight, πολύ ευχαριστήθηκα όταν βούτηξα ένα κουτί με έναν συμπαίκτη και αρχίσαμε να τρέχουμε σαν τρελοί.

Συνοψίζοντας, ήταν το πιο ωραίο παιχνίδι που έχω παίξει στους λίγους μήνες που παίζω airsoft. Πολλά μπράβο σε όλους μας, κι ελπίζω να ξαναγίνει παρόμοιο σενάριο σύντομα!
Γιάννης - Nightmare Airsoft Team