Αποστολέας Θέμα: <<ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ>>14/O2/2016 ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑ  (Αναγνώστηκε 113952 φορές)

Αποσυνδεδεμένος zinja

• Στρατηγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΙΤΕΥΕ---ΓΟΙΤΕΥΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ
Απ: <<ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ>>14/O2/2016 ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑ
« Απάντηση #75 στις: 13 Φεβρουαρίου, 2016, 20:09:57 »
Sorry αλλα επειδή προσφατα αγόρασα το οπλο μου και έχω μονο ενα 1 μπαταρία αρα δεν θα μπορέσω!

ρε πλακα μου κανεισ???????????

εχουμε εμεις να σου δωσουμε αμα χρειαστει.
ξεκουβαλα και ελα φιλος
αγαποιομαστε
Airsoft is a social thing!! it’s what makes the sport so good. We always say that a good airsoft day is 60% social, and 40% airsoft. Think about it - it’s true.

Αποσυνδεδεμένος Thanos

• Λοχίας
  • *
    • Youtube
« Απάντηση #76 στις: 13 Φεβρουαρίου, 2016, 20:19:36 »
Sorry αλλα επειδή προσφατα αγόρασα το οπλο μου και έχω μονο ενα 1 μπαταρία αρα δεν θα μπορέσω!

ρε πλακα μου κανεισ???????????

εχουμε εμεις να σου δωσουμε αμα χρειαστει.
ξεκουβαλα και ελα φιλος
αγαποιομαστε
ΟΟκ Thanks!

Αποσυνδεδεμένος ALEX41270

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #77 στις: 13 Φεβρουαρίου, 2016, 20:20:20 »
λιγες ωρες ωρα για παρτι!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος zinja

• Στρατηγός
  • *
  • ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΙΤΕΥΕ---ΓΟΙΤΕΥΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ
« Απάντηση #78 στις: 13 Φεβρουαρίου, 2016, 21:33:26 »
Σε 8 ωρες συκωμαι σε 10 ωρες ξεκιναει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

ΡΕ ΡΕΜΑΛΙΑ κανα νεο ......χαχαχααχαχχαχαχα

αγαποιομαστε
Airsoft is a social thing!! it’s what makes the sport so good. We always say that a good airsoft day is 60% social, and 40% airsoft. Think about it - it’s true.

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #79 στις: 14 Φεβρουαρίου, 2016, 00:44:05 »
ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΜΕ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ !!

Αποσυνδεδεμένος pitbull

• Υπολοχαγός
  • *
  • I SPREAD HELL!!!!!!
« Απάντηση #80 στις: 14 Φεβρουαρίου, 2016, 00:51:10 »
χαχαχαχαχα δεν εισαι ο μονος.........

Αποσυνδεδεμένος george6497

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #81 στις: 14 Φεβρουαρίου, 2016, 00:58:25 »
Ετοιμασιεςςςςς!!!!

May god show mercy to my enemies cause i wont..

Αποσυνδεδεμένος mixalisG3A3

• Επιλοχίας
  • *
« Απάντηση #82 στις: 14 Φεβρουαρίου, 2016, 01:00:47 »
Θα γινει της π*@#$/&ς το καγκελο !!!

Μπραβο στον στρατηγο ζινζα

Αγαπιομαστε στα πεδια ερωτευομαστε

anzactom

• Επισκέπτης
« Απάντηση #83 στις: 14 Φεβρουαρίου, 2016, 04:02:59 »
Έμπλεξα με επισκέψεις και έβαλα να φορτίσω τωρα ... 4:00 τα ξημερώματα !!!! Δεν θα το χάσω τοgame ..ελπίζω να το ακούσω το ξυπνητήρι Χαχαχα . Τα λεμε εκεί παίδες .

anzactom

• Επισκέπτης
« Απάντηση #84 στις: 14 Φεβρουαρίου, 2016, 17:15:28 »
   Κόλαση της μπίλιας σημερα. Οι κόκκινοι παίξαμε πολυ οργανωμένα. Η ομάδα που ήταν ταράτσα στο κεντρικό κτήριο βοηθούσε ασταμάτητα. Οι I 4 ήταν σχεδόν παντου .. Οι Lions και οι battle stress σάρωσαν γενικός. Σχεδόν σε κάθε τετραγωνικό μέτρο της πίστας γινόταν μάχη !!!!!! Δεν έγεινε κατι που να χάλασε το ύφος του παιχνιδιού. Οι ομάδες ήταν αξιοπρεπέστατες !!!
    Ημουν με την κόκκινη ομάδα και ενθουσιάστηκα απο το γεγονός οτι μπορέσαμε τόσος κόσμος και παίξαμε σαν οργανωμένη και εκπαιδευμένη ομάδα (80 άτομα και βάλε ) Καθαρό milsim δεν ήταν αλλα θα μπορούσε άνετα ..,!!
    Οι μπλε ( Οι αντίπαλοι ) ήταν μια χαρα στόχοι :) Πλάκα κάνω . Ήταν αψωγοι . Παίζουμε τόσο καιρό ολοι μαζι στα παιχνίδια του Zinja που πιστεύω οτι το πιο θέματα τα έχουμε  ξεπεράσει και μπορούμε άνετα να βγάλουμε ενα παιχνίδι 100 150 η και 200+ όπως σημερα με ελάχιστα προβλήματα η γκρίνιες γιατι ... Αγαπιόμαστε και στα παιχνίδια σκοτωνόμαστε !!
    Ενα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα που ανήκω Τους Ι4. Ενα μεγαλύτερο στους  συνδιοργανωτές  τους Legion!!!! Επίσης  ευχαριστούμε ολοι τους φωτογράφους τους διαιτητές αλλα και αυτούς που μας γλύτωσαν απο το περπάτημα στα respawn . Τα παλικάρια με τα οχήματα δηλαδή που απο οτι καταλαβα το έκαναν αφιλοκερδός !!!!!! Περιμένω την επόμενη τετοια παιχνιδάρα !!  :gunfight14:

Αποσυνδεδεμένος pitbull

• Υπολοχαγός
  • *
  • I SPREAD HELL!!!!!!
« Απάντηση #85 στις: 14 Φεβρουαρίου, 2016, 17:24:47 »
τρελα σημερα.... :battle214: :gunfight14: :gunfight23: guner shotgun
φανταστικο παιχνιδι...ευχαριστουμε ζινζα και legion για τη διοργανωση...τα παιδια με τα αυτοκινητα περισυλλογης...και γενκα ολους οσους παιξαμε....αντε και στο επομενο....

BATTLE STRESS AIRSOFT TEAM

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #86 στις: 14 Φεβρουαρίου, 2016, 17:48:45 »
πολυ καλο το σημερινο game μας επερνε λιγο ακομα αλλα τελειωσε νωρις τι να κανουμε την αλλη φορα

Αποσυνδεδεμένος Guess84

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #87 στις: 14 Φεβρουαρίου, 2016, 17:55:41 »
Πολύ ωραίο παιχνίδι και το σενάριο προχώρησε πολύ καλά..
ένα μεγάλο μπράβο στο Zinza και στα παιδιά που σηκώθηκαν χαράματα για να το ετοιμάσουν.
Όταν χρειάζεται βοήθεια στη διοργάνωση ή ότι άλλο να το λέτε και εδώ. εμείς με χαρά θα στείλουμε τον Σπύρο (runner) :P
Εκεί στο κάτω μέρος τους κτηρίου, στο ανάχωμα έγινε της μπίλιας το κάγκελο.. Κάπου λίγο πριν το τέλος εμφανίστηκε «ἀπὸ μηχανῆς θεός» κάποιος (ονόματα δεν λένε υπολήψεις δεν θίγουμε) και μας έπιασε την κουβέντα, σηκωθήκαμε σαν χαζοί και βγήκαμε δέκα μαζί έξω.. :P :P
Ευτυχώς βέβαια με προτροπή κάνα δυο μάχιμων ξεσηκωθήκαμε και οι "κουρασμένοι" και πήραμε το τελευταίο κουτί!
Από παρουσίες να σημειώσω ενός φίλους (επίσης ονόματά δεν λέμε) που είχε πιάσει έναν ίσκιο και δεν πήγαινε πουθενά. Ευτυχώς τον ξύπνησε άλλος φίλος όταν τον έβγαλε με φίλια πυρά γιατί τον είχα έτοιμο για μπουγέλο :P :P
Ένας αθάνατος που του έριξα πάνω από 30 μπίλιες να είναι καλά το παιδί την επόμενη φορά θα δανειστώ από φίλο σνίπερ και θα δει :P :P
Αυτά τα ολίγα...  έν αναμονή του επόμενου παιχνιδιού..
Καλό εβδομάδα σε όλους.
«Των Ελλήνων πάντων ευφυέστεροι οι Πελοποννήσιοι. Των Πελοποννησίων πάντων ευφυέστεροι οι Αρκάδες»...

Αποσυνδεδεμένος Yandil

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #88 στις: 14 Φεβρουαρίου, 2016, 18:44:51 »
Καταρχήν κι εγώ με τη σειρά μου να ευχαριστήσω όλους όσους έτρεξαν για να οργανωθεί το παιχνίδι, πολλά συγχαρητήρια!

Και μερικά σχόλια:

- Το σενάριο αν και απλό, ήταν διασκεδαστικό και λειτουργικότατο! Πιστεύω ότι σε παιχνίδια με τόσα άτομα δε χρειάζονται πολλά πολλά όσον αφορά το σενάριο, για να μη γίνονται και μπερδέματα.

- Πολύ καλή η ιδέα με τα "ασθενοφόρα" (ευχαριστούμε τους οδηγούς!), με μία μόνο σημείωση: Πολλές φορές έπρεπε να πηγαίνουμε από τη μία άκρη του πεδίου στην άλλη, περνώντας και δίπλα από τη βάση της ομάδας, για να φτάσουμε στο respawn και τελικά να ξαναγυρίσουμε πίσω στη βάση. Ίσως θα ήταν καλύτερα να υπήρχαν π.χ. 2 respawn ανά ομάδα σε αντιδιαμετρικά αντίθετα σημεία του πεδίου και το βανάκι να πήγαινε εναλλάξ στο καθένα, ώστε να μη ρίχνουμε τόσο περπάτημα!

- Όσον αφορά τη λειτουργία της ομάδας (ήμουν στην κόκκινη - Ρώσους), έχω κι εγώ να πω ότι είδα πολύ ωραίες και σωστές κινήσεις από όλους, που ίσως να έκαναν και τη διαφορά τελικά και καταφέραμε να πάρουμε πρώτοι τα κουτιά και τις σημαίες (δε λέω να κερδίσουμε, γιατί αφενός δεν έληξε στην ώρα που έπρεπε το παιχνίδι, και αφετέρου από τέτοια παιχνίδια όλοι κερδισμένοι είμαστε  :) )

- Θα ήθελα να δω περισσότερα καπνογόνα (βασικά δεν είδα κανένα εγώ), είναι σχεδόν απαραίτητα σε τόσο ανοιχτά παιχνίδια. Για παράδειγμα θα ήταν πολή χρήσιμα όταν προσπαθούσαμε να πάρουμε το λόφο και το δασάκι από πίσω που μας δυσκόλεψαν αρκετά. Οπότε την επόμενη φορά ας φροντίσουμε όσοι έχουμε τη δυνατότητα να προμηθευτούμε και να τα χρησιμοποιήσουμε!

- Σαν προσωπικό highlight, πολύ ευχαριστήθηκα όταν βούτηξα ένα κουτί με έναν συμπαίκτη και αρχίσαμε να τρέχουμε σαν τρελοί.  :D

Συνοψίζοντας, ήταν το πιο ωραίο παιχνίδι που έχω παίξει στους λίγους μήνες που παίζω airsoft. Πολλά μπράβο σε όλους μας, κι ελπίζω να ξαναγίνει παρόμοιο σενάριο σύντομα!

Γιάννης - Nightmare Airsoft Team

Αποσυνδεδεμένος DIENEK

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #89 στις: 14 Φεβρουαρίου, 2016, 19:10:59 »
Μπραβο σε ολους παιδια ,πολυ καλο παιχνιδι.
Του Ξέρξου γράψαντος "πέμψον τα όπλα",
αντέγραψε "μολών λαβέ".

(Πλουτάρχου, αποφθέγματα Λακωνικά, 225,11).