Πάντως θέλω να είστε σίγουροι για 3 πράγματα
(ι) εκείνος ο χώρος θα "εμφανιστεί" στο προφίλ του χρήστη του οποίου θα γίνει δεκτή η συμμετοχή, και θα εξαφανιστεί την επόμενη της ημέρας διεξαγωγής. Μετά δεν θα ξανα-υπάρξει ορατό σε και για κανέναν.
(ιι) σε εκείνο το χώρο, δεν θα συζητηθεί ΤΙΠΟΤΑ πέρα απο τους σκοπούς του παιχνιδιού. Όποιος χρησιμοποιήσει εκείνο το χώρο για off-topic, θα διαγραφεί.
(ιιι) μετά το πέρας του σεναρίου, μπορείτε άνετα να μήν ξαναχρησιμοποιήσετε το λογαριασμό σε όποιο φόρουμ γίνει αυτή η διαδικασία.
Εξετάζω ακόμη ποιο είναι το φόρουμ που θα μου παρέχει τη λειτουργία και άνεση που χρειάζομαι για αυτό, ελπίζω να μην προσβληθεί κανένας, και ζητώ την κατανόηση σας, απλά προσπαθώ να βγάλω εις πέρας ένα απαιτητικό σενάριο.
Το ξανασκέφτηκα, και αποφάσισα να δοκιμάσω να το κάνω αλλιώς... αφού δεν κουνιέται κανείς, να κάνω εγώ τον τριπλάσιο χρόνο... θα εξηγήσω παρακάτω:
-------------κοινή ανακοίνωση, και μετά έρχονται τα συγκεκριμένα για το greek-------------
Για όσους παρακολουθούν και ενδιαφέρονται για αυτό το παιχνιδι:
Βλέπω απο poll που διεξάγεται πως ενδέχεται να έχουμε ένα πρόβλημα με τις γερμανικές συμμετοχές.
Για να μην κρεμάσει το πράγμα, απλά σας ενημερώνω πως ετοιμάζω παράλληλα και μια εναλλακτική του σεναρίου, κατα την οποία οι αντιστασιακοί, δεν θα είναι αντιστασιακοί αλλά κάτοικοι ενός γερμανικού χωριού, που θα ενωθούν με τους Γερμανούς ενάντια στις προελαύνουσες συμμαχικές δυνάμεις, και το σενάριο όπως ετοιμαζόταν έως τώρα, θα παιχθεί χονδρικά "ανάποδα".
Ελπίζω να μην σας ξενερώσει αυτό, δεν είναι τίποτα, το κάνω μόνο για να μπορέσουν να βγούν τα νούμερα και να παιχθεί το παιχνίδι. Εάν προκύψουν αρκετοί γερμανοί, θα παιχθεί κανονικά όπως το έχω προβλέψει και ετοιμάσει, απλά σας το λέω να το γνωρίζετε για να μην ανυσηχείτε, οτι θα υπάρχει και εναλλακτική για την περίπτωση που δεν συμπληρώσουμε αρκετούς γερμανούς (επι του παρόντος, απο τις 12 συμμετοχές σε poll, μόνο οι 2 είναι γερμανικής πλευράς, δεν γίνεται να παίξουμε 10 - 2).
Αυτά τα πράγματα δεν είναι κάτι που μπορώ να τα αλάζω στο φτερό τελευταία μέρα (ούτε το σενάριο, ούτε να δεχθώ μια συμμετοχή την τελευταία βδομάδα πριν το παιχνιδι). Παρακαλώ μην πέσετε στο λάθος να νομίζετε οτι αν δηλώσετε συμμετοχή 1 βδομάδα πριν το παιχνιδι (οι συμμετοχές θα κλείσουν ενά μήνα πριν), θα σας δεχθούμε γιατι είστε έτοιμοι και έχουμε ανάγκη τα άτομα. Θα έχετε κάνει ένα τραγικό λάθος, θα κάνουμε το παιχνιδι με όσα άτομα έχουν δηλώσει συμμετοχή εμπρόθεσμα και ούτε ένα παραπάνω...
Η απόφαση για το σενάριο θα παρθεί μήνες πριν, και οι συμμετοχές, μόλις κλείσουν, έκλεισαν.
Ευχαριστώ
-----------------------------------------------------------------------
τώρα, για εσάς συγκεκριμένα, δηλαδή τυχόν χρήστες του greek που δεν θέλουν να έχουν πρόσβαση πουθενά αλλού, και πιστεύετε οτι δεν θέλετε να μπλέξετε τη ζωή σας με 1000 λογαριασμούς κλπ:
Εάν οι mods διατείθενται να μου διαθέσουν ένα "κρυφό χώρο" ( :roll: πριβεδάκι) ΜΟΝΟ για όσο διαρκέσει η περίοδος ετοιμασίας, και να εξαφανιστεί την επόμενη του παιχνιδιού, όπου ο καθένας σας θα διαβάσει μόνο αυτά που χρειάζεται για το ρόλο του, τότε πείτε το μου, για να μπορέσω να μιλήσω, να οργανώσω ετοιμάσω τον κόσμο, να γνωριστούμε και να μιλήσουμε για να λύσω οποιαδήποτε απορία τους θα προκύψει για το σενάριο.
Σας διαβεβαιώ πως όταν το διαβάσετε, θα έχετε ένα τόνο ερωτήσεων (και μπορώ να κάνω αυτό? και θα μπορούν να μου κάνουν εκείνο? κλπ κλπ) οι οποίες πρέπει να αντιμετωπισθούν.
Εάν λοιπόν πιστεύετε οτι
(1) υπάρχουν παιδιά που θα έρθουν στο παιχνιδι απο το greek αλλά δεν έχουν και δεν θέλουν λογαριασμό στο hellas
(2) οι admins/mods αυτού του φόρουμ έχουν τη διάθεση (και το χρόνο) να ασχοληθούν με τα πραγματάκια που θα τους ζητήσω
τότε πείτε το μου, για να το οργανώσουμε και απο εδώ μέσα (τι να κάνω, θα ασχολούμαι με 3-4 πριβέ σε φόρουμ ανα την Ελλάδα για να βγεί το παιχνιδι...).