Αποστολέας Θέμα: Σενάριο WWII RPG/LARP - Operation FIRST STEP - 21/11/2010  (Αναγνώστηκε 62247 φορές)

Αποσυνδεδεμένος rookiejo

• Υπολοχαγός
  • *
Απ: Σενάριο WWII RPG/LARP - Νοέμβριος 2010
« Απάντηση #15 στις: 06 Ιουλίου, 2010, 01:18:55 »
 λοιπον αυτη την στολη την εχω και ψαχνω για αυτον που θα κατσει πισω ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :D :D

Αποσυνδεδεμένος spaniard

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #16 στις: 09 Ιουλίου, 2010, 14:21:43 »
Εγώ λέω να φτιάξετε καλύτερα τη στολή του ταύρου, για να έχετε και θήκη για το τουφέκι... :D :D :D

Αλήθεια, απο προετοιμασίες πως τα πάτε? εμένα με έχει βάλει σε πρόγραμμα ο splinter... και είναι και θεότρελος με την πιστότητα... είπα να βάλω ένα λουράκι για να κρεμάσω το παγούρι,  :D με στραβοκοιτάει  :D και λέει μετα παύσεως,  :D "δηλαδή θα κάνεις μη προβλεπόμενη πατέντα?"  :D Ε, δεν του χαλάς χατήρι... βρήκαμε πως έκαναν τη μόντα τότε...

περριτό να πώ πως έχω να πορωθώ και να νιώσω έτσι απο τον πρώτο καιρό μου στο airsoft. Δεν μπορούσα να πιστέψω πως ένα μάτσο παλιατζούρες μπορούν να σε κάνουν να νιώσεις έτσι...  :)

φυσικά όπως πάει το πράμα, θα είμαι έτοιμος και για το δικό σου! ;)

Αποσυνδεδεμένος spaniard

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #17 στις: 11 Ιουλίου, 2010, 23:06:22 »
Ανακοίνωση ημερομηνίας (και στο αρχικό πόστ), Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010.

Επιπλέον, αν και το σενάριο θα έχει ολοκληρωθεί οριστικά μέχρι το τέλος του μήνα, ακόμη δεν έχω όνομα για αυτό. Έτσι, όποιος θέλει προτείνει όνομα, σαν όνομα του σεναρίου.

Αν τελικά φτάσω να χρησιμοποιήσω κάποιο απο τα ονοματα (ή φράσεις) που θα προτείνετε, ή αν με βοηθήσει κάποια συγκεκριμένη ιδέα να βγάλω το τελικό ονομα, θα φροντίσω να βραβευσω το "νικητή", είτε με κάποιο "σεναριακό δωράκι" είτε με κανονικό δωράκι, αλλά λεπτομέρειες για αυτό δεν έχω ακόμη.

τα λέμε,

Spaniard
« Τελευταία τροποποίηση: 11 Ιουλίου, 2010, 23:28:56 από spaniard »

Αποσυνδεδεμένος Goodspeed

• Λοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Chew my bbs...
« Απάντηση #18 στις: 12 Ιουλίου, 2010, 02:44:52 »
Επειδή το παιχνίδι περιλαμβάνει πολλές χώρες οι οποίες έλαβαν μέρος σε διαφορετικά σημεία και περιόδους του ΒΠΠ , " WW2 Τime Μachine" είναι ένας τίτλος που θα ταίριαζε  ;)
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

Αποσυνδεδεμένος spaniard

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #19 στις: 12 Ιουλίου, 2010, 09:15:38 »
χμμμμ...

το όνομα αυτό ίσως ταιριάζει για παραπάνω λόγους απο όσους ήδη νομίζεις...  :) (λεπτομέρειες του τί εννοώ θα δώσω εν καιρώ).

Πολύ καλό υποψήφιο!

να δούμε και τί άλλο (ίσως) προτείνει ο κόσμος και βλέπουμε!!

Ευχαριστώ

Spaniard

Αποσυνδεδεμένος rookiejo

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #20 στις: 13 Ιουλίου, 2010, 18:31:46 »
ο κοσμος σε πολεμο the airsoft world at war
« Τελευταία τροποποίηση: 13 Ιουλίου, 2010, 23:41:30 από rookiejo »

Αποσυνδεδεμένος VagBlack

• Λοχαγός
  • *
    • Hell Reckies
« Απάντηση #21 στις: 13 Ιουλίου, 2010, 22:43:53 »
Σωστό μιας και θα συμμετέχουν όλες οι δυνάμεις, αλλά θα μας κυνηγήσει το BBC για copyleft.
Δώσ' μοι παν στω και ταν γαν κινάσω.
http://www.erepublik.com/en/referrer/VagBlack

Αποσυνδεδεμένος spaniard

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #22 στις: 22 Ιουλίου, 2010, 09:51:07 »
καλημέρα σας!

Μικρό teaser της αίσθησης ατμόσφαιρας και διάθεσης που δίνουν τα παιχνιδια αναπαράστασης ΒΠΠ:

Το φωτογραφικό υλικό και τα video εχουν προκύψει απο τα παιδιά της Θεσσαλονίκης.
Έχω μιλήσει μαζί τους, και μου έδωσαν την άδεια τους να χρησιμοποιήσω τις φωτογραφίες τους και εδώ!

Απο οτι καταλαβαίνω, τα παιδιά έχουν μια γερή δόση τρέλας, και αυτά τα παιχνιδια πέρα απο το κομμάτι του παιχνιδιού, τους βγάζει και ένα μικρό "θεατρινισμό", που είναι το ζητούμενο σε τέτοιου είδους παιχνιδια. Το αποτέλεσμα είναι θεαματικότατο:

Απολάυστε: (κάποιες είναι πολύ μεγάλες και παραμορφώνουν τα όρια της σελίδας, για αυτό τα παραθέτω μόνο ώς links, γιατι δεν υπάρχει λειτουργία για thumbnail. Αξίζουν τρελά πάντως!)

http://www.airsoftthessaloniki.com/download/file.php?id=478

http://www.airsoftthessaloniki.com/download/file.php?id=477

http://www.airsoftthessaloniki.com/download/file.php?id=475

http://www.airsoftthessaloniki.com/download/file.php?id=484

http://www.airsoftthessaloniki.com/download/file.php?id=483

http://www.airsoftthessaloniki.com/download/file.php?id=436

http://www.airsoftthessaloniki.com/download/file.php?id=437

http://www.airsoftthessaloniki.com/download/file.php?id=434

και δύο πολύ μικρά και σύντομα βιντεάκια, που όμως αποτυπώνουν την τρέλα που τους δέρνει!!

V040710_13.220001.3gp Μικρό | Μεγάλο

V040710 13 160001 Μικρό | Μεγάλο

Φανταστείτε να καταφέρουμε κι εδώ να "βγάλουμε" τέτοιο υλικό...  :D

Αααχ... δεν βλέπω την ώρα να πώ την αλήθεια...

Αποσυνδεδεμένος Dimitrios

• Διαχειριστής
  • Αντισυνταγματάρχης
    • Greek Airsoft
« Απάντηση #23 στις: 26 Ιουλίου, 2010, 02:03:00 »
Διαγράφηκαν τα εκτός θέματος μηνύματα προς αποφυγή flame και αντιπαραθέσεων
Ουδεις Επικινδυνότερος εκ του Ευεργετηθέντος Αχάριστου

Αποσυνδεδεμένος spaniard

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #24 στις: 26 Ιουλίου, 2010, 23:38:33 »
Εγινε τροποποίηση στο αρχικό ποστ, (το αρχικό κείμενο βρίσκεται ακόμη στο 3o πόστ κάτω) με περισσότερες λεπτομέρειες για το παιχνιδι.

Επειδή δημοσίευσα πολύ λίγες λεπτομέρειες για το σενάριο, οι πληροφορίες καλύπτουν περισσοτερο τα διαδικαστικά θέματα, σας υπόσχομαι πως οι πληροφορίες για το σενάριο είναι ένα πολύ πολύ μικρό, απειροελάχιστο teaser του τι επακολουθεί.

Σας διαβεβαιώ πως δεν προκειται για ένα απλό παιχνιδι άμυνα-επίθεση, ο μηχανισμός του σεναρίου έιναι έτσι σχεδιασμένος ώστε παρέχει ένα πολύπλευρο και αρκετά σύνθετο παιχνιδι.

Οι συμμετοχές θα ανοίξουν στις 30 Αυγούστου, όπως ανακοίνωσα, και έως τις 11 Οκτωβρίου που θα παραμέινει ανοικτή, θα συλλέγω τις συμμετοχές απο όλα τα φόρουμ που το έχω δημοσιεύσει.

Μόλις κλείσουν οι συμμετοχές, θα ζητήσω απο τον κόσμο να φτιάξει λογαριασμό σε ένα απο αυτά, όπου θα μας έχουν έτοιμάσει ένα πιο ιδιωτικό χωρο, όπου ο καθένας θα βλέπει και θα μαθαίνει μόνο τα περιεχόμενα που αφορούν το παιχνιδι της "παράταξης του". Βρίσκομαι σε διάφορες συννενοήσεις αυτή τη στιγμή για να αποφασίσω σε ποιο φόρουμ θα το κάνω αυτό.

Πάντως θέλω να είστε σίγουροι για 3 πράγματα
(ι) εκείνος ο χώρος θα "εμφανιστεί" στο προφίλ του χρήστη του οποίου θα γίνει δεκτή η συμμετοχή, και θα εξαφανιστεί την επόμενη της ημέρας διεξαγωγής. Μετά δεν θα ξανα-υπάρξει ορατό σε και για κανέναν.
(ιι) σε εκείνο το χώρο, δεν θα συζητηθεί ΤΙΠΟΤΑ πέρα απο τους σκοπούς του παιχνιδιού. Όποιος χρησιμοποιήσει εκείνο το χώρο για off-topic, θα διαγραφεί.
(ιιι) μετά το πέρας του σεναρίου, μπορείτε άνετα να μήν ξαναχρησιμοποιήσετε το λογαριασμό σε όποιο φόρουμ γίνει αυτή η διαδικασία.

Εξετάζω ακόμη ποιο είναι το φόρουμ που θα μου παρέχει τη λειτουργία και άνεση που χρειάζομαι για αυτό, ελπίζω να μην προσβληθεί κανένας, και ζητώ την κατανόηση σας, απλά προσπαθώ να βγάλω εις πέρας ένα απαιτητικό σενάριο.

Χαιρετισμοί,

Spaniard

« Τελευταία τροποποίηση: 26 Ιουλίου, 2010, 23:50:02 από spaniard »

Αποσυνδεδεμένος spaniard

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #25 στις: 03 Αυγούστου, 2010, 09:43:53 »

Πάντως θέλω να είστε σίγουροι για 3 πράγματα
(ι) εκείνος ο χώρος θα "εμφανιστεί" στο προφίλ του χρήστη του οποίου θα γίνει δεκτή η συμμετοχή, και θα εξαφανιστεί την επόμενη της ημέρας διεξαγωγής. Μετά δεν θα ξανα-υπάρξει ορατό σε και για κανέναν.
(ιι) σε εκείνο το χώρο, δεν θα συζητηθεί ΤΙΠΟΤΑ πέρα απο τους σκοπούς του παιχνιδιού. Όποιος χρησιμοποιήσει εκείνο το χώρο για off-topic, θα διαγραφεί.
(ιιι) μετά το πέρας του σεναρίου, μπορείτε άνετα να μήν ξαναχρησιμοποιήσετε το λογαριασμό σε όποιο φόρουμ γίνει αυτή η διαδικασία.

Εξετάζω ακόμη ποιο είναι το φόρουμ που θα μου παρέχει τη λειτουργία και άνεση που χρειάζομαι για αυτό, ελπίζω να μην προσβληθεί κανένας, και ζητώ την κατανόηση σας, απλά προσπαθώ να βγάλω εις πέρας ένα απαιτητικό σενάριο.

Το ξανασκέφτηκα, και αποφάσισα να δοκιμάσω να το κάνω αλλιώς... αφού δεν κουνιέται κανείς, να κάνω εγώ τον τριπλάσιο χρόνο... θα εξηγήσω παρακάτω:

-------------κοινή ανακοίνωση, και μετά έρχονται τα συγκεκριμένα για το greek-------------

Για όσους παρακολουθούν και ενδιαφέρονται για αυτό το παιχνιδι:

Βλέπω απο poll που διεξάγεται πως ενδέχεται να έχουμε ένα πρόβλημα με τις γερμανικές συμμετοχές.

Για να μην κρεμάσει το πράγμα, απλά σας ενημερώνω πως ετοιμάζω παράλληλα και μια εναλλακτική του σεναρίου, κατα την οποία οι αντιστασιακοί, δεν θα είναι αντιστασιακοί αλλά κάτοικοι ενός γερμανικού χωριού, που θα ενωθούν με τους Γερμανούς ενάντια στις προελαύνουσες συμμαχικές δυνάμεις, και το σενάριο όπως ετοιμαζόταν έως τώρα, θα παιχθεί χονδρικά "ανάποδα".

Ελπίζω να μην σας ξενερώσει αυτό, δεν είναι τίποτα, το κάνω μόνο για να μπορέσουν να βγούν τα νούμερα και να παιχθεί το παιχνίδι. Εάν προκύψουν αρκετοί γερμανοί, θα παιχθεί κανονικά όπως το έχω προβλέψει και ετοιμάσει, απλά σας το λέω να το γνωρίζετε για να μην ανυσηχείτε, οτι θα υπάρχει και εναλλακτική για την περίπτωση που δεν συμπληρώσουμε αρκετούς γερμανούς (επι του παρόντος, απο τις 12 συμμετοχές σε poll, μόνο οι 2 είναι γερμανικής πλευράς, δεν γίνεται να παίξουμε 10 - 2).

Αυτά τα πράγματα δεν είναι κάτι που μπορώ να τα αλάζω στο φτερό τελευταία μέρα (ούτε το σενάριο, ούτε να δεχθώ μια συμμετοχή την τελευταία βδομάδα πριν το παιχνιδι). Παρακαλώ μην πέσετε στο λάθος να νομίζετε οτι αν δηλώσετε συμμετοχή 1 βδομάδα πριν το παιχνιδι (οι συμμετοχές θα κλείσουν ενά μήνα πριν), θα σας δεχθούμε γιατι είστε έτοιμοι και έχουμε ανάγκη τα άτομα. Θα έχετε κάνει ένα τραγικό λάθος, θα κάνουμε το παιχνιδι με όσα άτομα έχουν δηλώσει συμμετοχή εμπρόθεσμα και ούτε ένα παραπάνω...

Η απόφαση για το σενάριο θα παρθεί μήνες πριν, και οι συμμετοχές, μόλις κλείσουν, έκλεισαν.

Ευχαριστώ

-----------------------------------------------------------------------

τώρα, για εσάς συγκεκριμένα, δηλαδή τυχόν χρήστες του greek που δεν θέλουν να έχουν πρόσβαση πουθενά αλλού, και πιστεύετε οτι δεν θέλετε να μπλέξετε τη ζωή σας με 1000 λογαριασμούς κλπ:

Εάν οι mods διατείθενται να μου διαθέσουν ένα "κρυφό χώρο" ( :roll: πριβεδάκι) ΜΟΝΟ για όσο διαρκέσει η περίοδος ετοιμασίας, και να εξαφανιστεί την επόμενη του παιχνιδιού, όπου ο καθένας σας θα διαβάσει μόνο αυτά που χρειάζεται για το ρόλο του, τότε πείτε το μου, για να μπορέσω να μιλήσω, να οργανώσω ετοιμάσω τον κόσμο, να γνωριστούμε και να μιλήσουμε για να λύσω οποιαδήποτε απορία τους θα προκύψει για το σενάριο.

Σας διαβεβαιώ πως όταν το διαβάσετε, θα έχετε ένα τόνο ερωτήσεων (και μπορώ να κάνω αυτό? και θα μπορούν να μου κάνουν εκείνο? κλπ κλπ) οι οποίες πρέπει να αντιμετωπισθούν.

Εάν λοιπόν πιστεύετε οτι
(1) υπάρχουν παιδιά που θα έρθουν στο παιχνιδι απο το greek αλλά δεν έχουν και δεν θέλουν λογαριασμό στο hellas
(2) οι admins/mods αυτού του φόρουμ έχουν τη διάθεση (και το χρόνο) να ασχοληθούν με τα πραγματάκια που θα τους ζητήσω

τότε πείτε το μου, για να το οργανώσουμε και απο εδώ μέσα (τι να κάνω, θα ασχολούμαι με 3-4 πριβέ σε φόρουμ ανα την Ελλάδα για να βγεί το παιχνιδι...).

Αποσυνδεδεμένος spaniard

• Υπολοχαγός
  • *
Απ: Σενάριο WWII RPG/LARP - Operation FIRST STEP - 07/11/2010
« Απάντηση #26 στις: 05 Αυγούστου, 2010, 10:03:56 »
Μερικά πόστερς προπαγάνδας εκείνης της εποχής. Υπάρχουν πάρα πολλά out there!

Προσπάθησα να βρώ τα όσο πιο ανώδυνα γίνεται, που να λείπουν σημαίες σηματα, και γενικά οτιδήποτε θα προκαλούσε αντιδράσεις...

παρόλα αυτά, αν οι γερμανικές (επειδή δεν γνωρίζω γερμανικά) λένε κάτι υπερβολικό, ή πιστεύετε οτι κάποια πρέπει να κατέβει, πείτε το...

κατα τα άλλα, για το κλίμα της εποχής:

τώρα, για εσάς συγκεκριμένα, δηλαδή τυχόν χρήστες του greek που δεν θέλουν να έχουν πρόσβαση πουθενά αλλού, και πιστεύετε οτι δεν θέλετε να μπλέξετε τη ζωή σας με 1000 λογαριασμούς κλπ:

Εάν οι mods διατείθενται να μου διαθέσουν ένα "κρυφό χώρο" ( :roll: πριβεδάκι) ΜΟΝΟ για όσο διαρκέσει η περίοδος ετοιμασίας, και να εξαφανιστεί την επόμενη του παιχνιδιού, όπου ο καθένας σας θα διαβάσει μόνο αυτά που χρειάζεται για το ρόλο του, τότε πείτε το μου,

---------------------------------------------------------------

ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ

το παιχνιδι θα διεξαχθεί στις 07 Νοεμβρίου 2010

έψαχνα πολύ καιρό για την ημερομηνία, και νόμιζα οτι είχα διαλέξει πολύ σοφά τις 14, όμως τελικά αποδείχθηκε οτι φέτος, αντί να κάνουν τις εκλογές τον Οκτώβριο, τις κάνουν το Νοέμβριο. Επισης, απο εκεί που είχα μάθει για εκλογές 7/11 και επαναλληπτικές 14/11, τελικά έμαθα πως με ανακοίνωση "κλείδωσαν" στις 14, οπότε επαναλληπτική αν τύχει θα είναι οι 21/11. Έτσι, για να μην τύχει και έχουμε περαιτέρω πρόβλημα με τις εκλογές, καθως και επειδή οι 21/11 είναι της Παναγίας, αποφάσισαμε να διεξάγουμε το παιχνίδι την Κυριακή 07/11/2010.

Λυπάμαι πολύ για αυτή την αλλαγή, ελπίζω να μην δημιούργησα κάποιο πρόβλημα ή αναστάτωση στο πρόγραμμα σας, σε όσους ενδιαφερονταν να λάβουν μέρος.

Σας ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση προκαταβολικά

χαιρετισμοί

Spaniard

---------------------------------------------------------------
τί γίνεται ρε παιδιά?

δεν ασχολείται κανείς με αυτό το θέμα σε αυτό το φόρουμ?

admins, mods, anyone?
χρήστες?
βασικά με αυτό το ποστ, σας λέω πως εσείς αποφασιζετε πως θα συνεχίσει η εξέλιξη αυτού του θέματος στο greek. Εγώ, αν το θέλετε, θα το κάνω.

« Τελευταία τροποποίηση: 09 Αυγούστου, 2010, 13:19:14 από spaniard »

Αποσυνδεδεμένος spaniard

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #27 στις: 30 Αυγούστου, 2010, 23:41:09 »
Η διαδικασία δήλωσης συμμετοχής είναι ΑΝΟΙΚΤΗ και θα μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή απο Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010 έως τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Επίσης, το πεδίο επιλέχθηκε πλέον και είναι στη Λαμία.
Γίνεται δουλειά πάνω στο χάρτη για να λάβετε όση περισσότερη λεπτομέρεια γίνεται.

Καθώς κάποιος δηλώνει συμμετοχή και εξετάζουμε απο τη φωτογραφία του οτι μπορεί να λάβει μέρος (δηλαδή δεν προκειται να μας έρθει με σύγχρονη παραλλαγή και Μ4), θα τον προσθέτουμε και στο ανάλογο section του κρυφού πριβέ που έχει ετομαστεί μόνο για αυτό το λόγο, ώστε να ξεκινήσει να γνωρίζει το ρόλο όπου θα συμμετέχει, και να συντονιστεί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Οι συναντήσεις με εμένα θα ξεκινήσουν μόλις λήξει η διαδικασία δήλωσης συμμετοχής, και για να μπορέσετε να παίξετε και να λειτουργήσετε το ρόλο σωστά, θα πρέπει να φροντίσετε να παρευρεθείτε στις συναντήσεις που θα κανονιστούν (είτε κανονικές είτε ηλεκτρονικές) για να συζητήσουμε το παιχνιδι. Για αυτό θα σας παρακαλούσα αν ενδιαφέρεστε να λάβετε μέρος, να το λάβετε και αυτό υπ'όψιν σας: Το παιχνιδι για εσάς ξεκινάει απο την ημέρα που θα δηλώσετε συμμετοχή, δεν είναι μόνο η ημέρα διεξαγωγής.

-------------------------------------

Δυο λόγια για το πεδίο:

Το παιχνιδι θα διεξαχθεί όπως μόλις ανέφερα στη Λαμία. Το μέρος είναι δίπλα στον Σπερχειό, και υπάρχει τόσο χλωρίδα, όσο και κάποια πανίδα, που φυσικά ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να σεβαστούμε:

Για αυτό το λόγο
(ι) θα γίνει χρήση ΜΟΝΟ βιοδιασπώμενων ΒΒς σε αυτό το παιχνιδι

(ιι) ευλαβικά φροντίζουμε τα σκουπίδια μας, δεν πετάμε κάτω ΤΙΠΟΤΑ πλαστικό, πακέτο τσιγάρων περιτύλιγμα φαγητού, κλπ. ΤΙΠΟΤΑ. Κρατήστε το πάνω σας, στην τελική ένα άδειο πακέτο τσιγάρο, δεν έχει σάλτσα πάνω του, μπορέιτε να το κρατήσετε στην τσέπη σας, και να το ρίξετε στα σημεία που θα έχουμε φροτνίσει να υπάρχουν για αυτό το σκοπό. Μην τύχει και δείτε κάτι άλλο κάτω που έτυχε να πετάξει κάποιος ασυνείδητος κάποτε, και αποφασίστε πως "αφού έχει κι' άλλα, μπορώ να το πετάξω κι εγώ": ΛΑΘΟΣ, δεν μπορείτε και δεν πρέπει.

(ιιι) στο χάρτη σας θα έχουν μαρκαριστεί κάποια λαγούμια αρκετά μεγάλα τα οποία βρήκαμε κατα την ανίχνευση του πεδίου: παρακαλώ να τα προσέξετε, να τα αποφύγετε και προς θεού, μην τολμήσετε να ρίξετε με το aeg σας μέσα σε αυτά τα λαγούμια... Επίσης, μην διανοηθείτε να ρίξετε σε κάποιο άμοιρο ζώο που τυγχάνει να συναντήσετε πχ γάτα ή αγριόγατα. Εάν συνειδητοποιήσει κριτής/διοργανωτής οτι ρίξατε μέσα σε λαγούμι ή πάνω σε κάποιο ζωάκι, θα σας αποβάλλει.

(ιν) Επίσης σε κάποια σημεία μέσα στο χώρο που ευνόητα δεν θα παίξουν, ενδέχεται κάποιος ντόπιος να έχει αφήσει μελίσια ή ενδέχεται να υπάρχει καλιεργήσιμο χωράφι. Στο χάρτη αυτά θα είναι καλά υποδεδειγμένα, και πρέπει να τα αποφύγετε. Εκτος του οτι το να μπείτε μέσα σε ένα μελίσσι μπορει να αποδειχθεί κακό για εσάς τους ίδιους, σεβαστείτε τον κόπο και την περιουσία κάποιου άλλου.

Δεν είναι σωστό να μην σεβαστούμε ή να προκαλέσουμε τέτοιου είδους καταστροφές, γιατι ότι και να είναι οι "κάτοικοι" αυτού του δάσους/περιοχής (ακόμη και φίδια ή αρουραίοι), μην ξεχνάμε οτι είναι το δικό τους σπίτι, εμείς είμαστε εκεί μονο σαν επισκέπτες.

---------------------------

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Η ημερομηνία είναι μέν τελική, όμως η περίοδος είναι πολύ ιδιαίθτερη φέτος. Εγώ εργάζομαι πυρετωδώς για αυτό το παιχνιδι το τελευταίο εξάμηνο, και προσπάθησα να επιλέξω σωστά μια ημερομηνία, όμως απο ότι φαίνεται ο κρατικός μηχανισμός δυσκολεύεται ακόμη να κλείδώσει ημερομηνία για τις εκλογές, καθώς οι εφημερίδες και τα περιοδικά λένε ότι θέλουν, και ο κόσμος που γνωρίζω δεν συμφωνεί, και έτσι ακούω τόσο οτι οι εκλογές θα γίνουν στις 7 όσο και οτι θα γίνουν στις 14.

Δεν μπορώ να αλάζω την ημερομηνία κάθε φορά που ακούω μια φήμη:
Το παιχνιδι θα διεξαχθεί στις 7/11. Στην περίπτωση που τελικά ανακοινώσει με τελικό τρόπο η κυβέρνηση (δηλαδή όλα τα κανάλια στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο πούν το ίδιο, και οι εφημερίδες γράψουν το ίδιο) οτι οι εκλογές θα διεξαχθούν οχι στις 14 αλλά στις 7, τότε το παιχνιδι θα διεξαχθεί στις 21.

Λυπάμαι πάρα πολύ για αυτή την αναστάτωση, προσπάθησα να είμαι ακριβής με την ημερομηνία, όμως δεν ευθύνομαι εγώ για αυτή την αναστάτωση. Περιμένω κι εγώ την τελική ανακοίνωση για τις εκλογές όπως και εσείς...

Αποσυνδεδεμένος spaniard

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #28 στις: 02 Σεπτεμβρίου, 2010, 12:39:14 »
Φαίνεται τελικά πως οι εκλογές έχουν τελικά κλειδώσει για τις 7 Νοεμβρίου, με επαναλληπτική ορισμένη ημερομηνία τις 14.

Οπότε αλάζει πάλι η ημερομηνία για το παιχνιδι...

Καθώς 7 και 14 θα είναι εκλογές, και καθώς στις 28 Νοεμβρίου θα υπάρχει το Water Wars στη Θεσσαλονίκη, η μοναδική ημερομηνία που μένει διαθέσιμη για Νοέμβριο είναι η Κυριακή 21 Νοεμβρίου.

Η ημερομηνία είναι ΤΕΛΙΚΗ, κλείδώνουμε εκεί, ελπίζω να μην σας έχω προκαλέσει αναστάτωση.

Αποσυνδεδεμένος ΕΚΔΡΟΜΟΣ

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
Απ: Σενάριο WWII RPG/LARP - Operation FIRST STEP - 21/11/2010
« Απάντηση #29 στις: 22 Σεπτεμβρίου, 2010, 18:06:08 »
Καλησπερα
βαλε μας με τους γερμανους
 Fon          : ΜΡ- 40 & Mauser 98
 Eκδρομος  : ΜΡ- 40
στολη γερμανοι αλεξιπτωτιστες

αυτη ειναι απο το παιχνιδι D DAY.
Η στολη του αγγλου δεν εχει ερθει. οποτε θα ειμαι με τους γερμανους με στολη δανικη απο τον fon
ΦΩΤΟ Fon: