Αποστολέας Θέμα: Άδειασμα ντουλάπας  (Αναγνώστηκε 9817 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Anakin

• Επιλοχίας
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • I'm not the jedi i should be
Άδειασμα ντουλάπας
« στις: 28 Μαΐου, 2018, 12:15:45 »
Πωλούνται τα παρακάτω λόγω μή ενασχόλησης με το χόμπι πλέων:

1. Πιστόλι KJW KP05. Αγορασμένο απο taiwangun. Πλήρως λειτουργικό, μικρά γδαρσίματα, 2 γεμιστήρες green και 1 CO2 τον οποίο και δέν χρησιμοποίησα ποτέ. Οι γεμιστήρες σίγουρα χρειάζονται τσιμούχα γιατί χάνουν αέριο όταν γεμίζονται. Δέν έχει κανένα πρόβλημα, λειτουργεί μιά χαρά. ΤΙΜΗ 60 ΕΥΡΩ

2. Σιγαστήρας PBS1 ελαφρώς μεταχειρισμένος ΧΩΡΙΣ τον μετατροπέα για τα πάσα της φλογοκρύπτης. ΤΙΜΗ 25 ΕΥΡΩ

3. Red dot μάρκας UTG πλήρως λειτουργικό, με καπάκια προστασίας. Χρώμα κουκίδας κόκκινο-πράσινο και ρυθμιζόμενη ένταση. ΤΙΜΗ 25 ΕΥΡΩ

4. 5 (ΠΕΝΤΕ) Γεμιστήρες για ΑΚ, midcap 150rds, πλαστικοί, αχρησιμοποίητοι, αγορασμένοι απο taiwangun, ΤΙΜΗ 25 ΕΥΡΩ, ΔΕΝ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ.

5. AEG ASK209 της APS. Αγορασμένο απο taiwangun το '14. Είναι λειτουργικό το gearbox του, έχει θέμα στο hop up. Το δίνω όπως είναι για ανταλλακτικά μαζί με άλλες 3 εσωτερικές κάννες χρησιμοποιημένες. Με λίγη δουλείτσα και μεράκι όποιος έχει θα το φέρει στα ίσα του εάν θέλει, εγώ βαριέμαι να ασχοληθώ. το αγόρασα 175 ΕΥΡΩ, το δίνω 70 ΕΥΡΩ.

6. Plate Carrier σε χρώμα MARPAT. Ελάχιστες φθορές, με camelback 1L, όπως είναι στην φωτογραφία ΤΙΜΗ 25 ΕΥΡΩ. ΔΕΝ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΘΗΚΕΣ.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: https://imgur.com/a/DcSJxxR

ΠΕΡΙΟΧΗ ΧΙΟΣ. ΑΠΟΣΤΕΛΩ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΔΙΚΑ ΣΑΣ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΕ Π.Μ. ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Αποσυνδεδεμένος Artist

• Αντιστράτηγος
  • *
Απ: Άδειασμα ντουλάπας
« Απάντηση #1 στις: 28 Μαΐου, 2018, 14:34:06 »
Φίλε μου με ενδιαφέρει ο σιγαστήρας και το plate carrier, στείλε μου σε πμ το τηλεφωνό σου να συννενοηθούμε.Ευχαριστώ.

Αποσυνδεδεμένος Anakin

• Επιλοχίας
  • *
« Απάντηση #2 στις: 28 Μαΐου, 2018, 15:05:21 »
Plate carrier κρατημένο.

Αποσυνδεδεμένος Anakin

• Επιλοχίας
  • *
« Απάντηση #3 στις: 30 Μαΐου, 2018, 17:59:06 »
Plate carrier Ελεύθερο

Αποσυνδεδεμένος Black Tethor

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #4 στις: 24 Ιουνίου, 2018, 21:57:37 »
αδερφε υπαρχει το γιλεκο και οι γεμιστηρες?

Αποσυνδεδεμένος Arcadas

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #5 στις: 12 Ιουλίου, 2018, 23:40:07 »
Ενδιαφερομαι για το kp05 αν ειναι διαθεσημο.