Αποστολέας Θέμα: Καλως σας βρηκα!  (Αναγνώστηκε 11560 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Orange

• Υποδεκανέας
  • *
Καλως σας βρηκα!
« στις: 05 Ιανουαρίου, 2019, 16:30:44 »
Γεια σας παιδια και καλη χρονια!

Εδω και πολλα χρονια με καιει και θελω να ασχοληθω με το airsoft. Ο εξοπλισμος μου αυτην την στιγμη ειναι μια στολη απ τον στρατο χωρις διακριτηκα , αρβυλες , ενα ζευγαρι απλα γυαλια για airsoft και ενα ταπεινο κινεζικο G608-3 ( βασικα G36 ειναι ) AEG με ενα μουφα ενσωματωμενο διακοσμητικο sight 3x που δεν ειναι με την καμια για χρηση και εχει ενα τοσοδουλικο ψευτο sight στην πανω μερια του οπλου που οσες φορες προσπαθησα δεν καταφερα να πετυχω και τιποτα εκτος κιαν ειναι ελεφαντας στα 10 μετρα.

Το οπλο ητανε μια παρορμιτικη αγορα που εκανα 2-3 χρονια πισω που το ψιλομετανιωσα γιατι δεν πολυασχολιθηκα να βρω κοσμο να παιξω και ειχα ξενερωσει και με το οπλο. Ζω στην αθηνα και σε πρωτη φαση θελω να μου πειτε ενα καλο μαγαζι να παω με το οπλο και να δω τι μετατροπες μπορει να υποστει για να γινει πιο χρησιμο (μα τον θεο στοχευεις με το ματι...δεν εχει καποιο sight που να σου επιτρεπει να ριξεις βολες εκει που θες). Επισης βαραει λεει στα 338 fps οποτε δεν ξερω αν και αυτο χρειαστει καποια ρυθμηση.

Σε αυτην την φαση ξεκιναω γυμναστηριο διοτι δεν ειμαι πολυ περιφανος για την φυσικη μου κατασταση (1.93 υψος στα 97 κιλα με καλα γονιδια αλλα καναπεδοπατατας και παντελως αγυμναστος) και 35 χρονων δεν ειναι καλη ιδεα να πας να τρεχεις , να κανεις κολοτουμπες και και να σερνεσαι γιατι θα καταληξεις στην καλυτερη περιπτωση στον ορθοπεδικο και στον φυσιοθεραπευτη...οποτε αυτο θα φτιαξει με τον καιρο.

Αφου καταφερω να βγαλω ακρη με το κυριως τουφεκιο που εχω θελω μετα να παρω και ενα πιστολι γκαζιου (μου χουνε πει οτι αυτα με το γκαζι ειναι τα καλυτερα) και περαιτερω εξοπλισμο οπως μια εξαρτηση για τον θωρακα μια μασκα και επιγωνατιδες και επιαγκωνιδες.

Πιστευω οτι πριν καν ξεκινησω να κανω οτιδηποτε , γιατι μιλαμε για λεφτα και δεν ειναι ευκολη αυτη η εποχη που ζουμε , θα ηθελα να γνωρισω κοσμο και ισως να παιξω και λιγο ετσι για να δω πως ειναι γιατι η εμπειρια μου μεχρι τωρα ειναι paintball μερικες φορες με κοσμο που ητανε ασχετος με οπλα και συναφη (για να καταλαβαιτε γιατι μιλαμε, παλικαρια που σκασανε στις λασπες με αδετα nike  και κοπελιες που ηρθανε με μπαλαρινε παπουτσακια! και με ειδανε πριν παμε στο κτημα με τα αρβιλα και γελουσανε και μετα το μετανιωσανε...δεν θα σχολιασω για το  gun discipline τους η για την ευστοχια τους...ενα μονο θα πω...δυο κοπελιες σχεδον αδεισανε το μαγκαζινο τους η μια πανω στην αλλη απο αποσταση 3-4 μετρων και παρολου που φορουσανε θωρακα καταληξαμε να σταματησουμε το παιχνιδι για τους βαλουμε παγο γιατι σακατευτηκανε στο στηθος τους).

Οποτε παιδια οτι πληροφορια εχετε να μου δωσετε ειναι ευπροσδεκτη. Επισης Ενδιαφερομαι αμεσα να σας γνωρισω και απο κοντα γιατι κακα τα ψεματα αλλα αν δεν τα πας καλα με τους συμπαικτες σου ειναι λιγο δυσκολο να φχαρηστιθεις οτι παιχνιδι κιαν παιζεις. Εβαλα το ποστ μου εδω γιατι δεν ειδα πουθενα καποιο ποστ πρωτης γνωριμιας για καινουργιους στο φορουμ. Διαβασα ηδη και την νομοθεσια και τους κανονες παιχνιδιου συμπεριφορας και χρησης οπλου...ο θειος μου ητανε αστυνομικος και γυρω στα 8 μου μια φορα τον στοχευσα στο προσωπο με το απλο αεροβολο μου που ητανε αδειο και με σαπισε στο ξυλο και μετα με πηρε εξω στον κηπο και με εμαθε πως θα συμπεριφερομαι με ενα οπλο...με εκπαιδευσε κανονικα!