Vangelis μπορώ να πώ οτι με έψισες άσχημα τώρα...
έχω πιάσει το ΤΜ κ όλα αυτά που είπες (πλύν των πλαστικών) τα έχει κ το ΤΜ.
Δυστηχώς η ΤΜ παρόλο που έχει κάνει τρελές δουλειές σε άλλα παιχνιδάκια της δεν έπιασε ποτέ να εξελίξη λίγο το πρώτο της ηλεκτρικό.Όπως γινόταν η κατασκευή του πριν απο 9-10 (ούτε κ εγώ ξέρω πόσα) πάλι έτσι γίνετε...πλαστικό κ τρίζει.
Η ερώτηση μου είναι η εξής...απο εμβέλεια κ ευθυβολία είσαι ικανοποιημένος?πόσα μέτρα περίπου πάει το ΒΒ?(η ταχυβολία δεν με καίει...αν τον πετυχένεις με την 2-3 βολή οι άλλες είναι απλά χαμένα ΒΒ)
Καλησπέρα kaliostro,
Δεν ήθελα να σε απογοητεύσω απλά ήθελα να σε ενημερώσω, τουλάχιστον έτσι δεν θα ξαφνιαστείς αλλά ούτε και θα βρεθείς προ εκπλήξεως!
Για να είμαι ειλικρινής από θέμα απόστασης και συγκέντρωσης βολών, το όπλο έχει καλή απόδοση έως τα 20-30m ΜΟΝΟ αν χρησιμοποιείς μονή βολή. Σε full auto η διασπορά είναι πολύ μεγαλύτερη.
Παρόλο που το χρησιμοποιώ για CQB λόγο μεγέθους, οφείλω ομολογήσω ότι η κάνη είναι ένας πολύ θετικός παράγοντας αφού είναι πάνω από 50cm (ο κατασκευαστής αναφέρει 76cm!!!)
Κατασκευαστής:
http://www.cybergun.com/en/products/product-line/softair/famas/aeg-softair-series/3122-famas-f1.html- Μην δοκιμάσεις να τοποθετήσεις M203 στο Rail που βρίσκεται στον χειροφυλακτήρα γιατί θα το καταπονήσεις πολύ και δεν ξέρω αν θα αντέξει την πίεση λόγο του βάρους!
Για την ιστορία στο δικό μου του έβαλα ένα Madbull XM203L και το έβγαλα σχεδόν αμέσως!
Για να μην λέω μόνα τα αρνητικά θα αναφέρω και κάποια από τα θετικά.

1ον – Η ποιο εύκολη ρύθμιση hop-up που έχω δει σε AEG!
2ον – Λόγο της μεγάλης ραχιαίας λαβής αν βάλεις το rail (κατά προτίμηση της TM) και χρησιμοποιήσεις red-dot, τότε θα δεις πόσο βολικό είναι
στην σκόπευση, ειδικά αν χρησιμοποιείς full face Mask.
3ον – Η κατασκευαστική σχεδίαση του χειροφυλακτήρα βοήθα στο να μπορείς να συνδέεις και να αποσυνδέεις εύκολα την μπαταρία.
4ον – Είναι πραγματικά πολύ καλό για CQB παιχνίδια.
5ον – Ο σχεδιασμός του είναι μοναδικός και χαρακτηριστικός….. Τουλάχιστον αποτελεί μια άλλη πρόταση που το κάνει να διαφέρει.
Έχει καταντήσει βαρετό να βλέπεις συνέχεια M4 σε όλους τους δυνατούς συνδυασμούς!
Vangelis
EDIT: Διόρθωση το 76cm πηγαίνει στο συνολικό μήκος του όπλου.