Καλησπέρα κύριοι ,
Θα άφηνα εγώ ένα τέτοιο τόπικ ; Είχα δώσει μία υπόσχεση στον εαυτό μου αλλά δε το πιστεύω αυτό που βλέπω ! Πώς μου ξέφυγε εμένα αυτό ;
Ούτως ή άλλως έχω δηλώσει πολλές φορές την ευχαρίστηση που βρίσκω σε τέτοιου είδους συζητήσεις

.... Πρέπει να δείτε το προσωπό μου , του οποίου το χαμόγελο είναι τόσο μεγάλο που κανείς νομίζει πως μου χαράξανε το στόμα μέχρι τα αυτιά !
Ο γιατρός συστήνει να πάρουμε την ιστορία απο την αρχή ....
ένα παλικάρι λοιπόν χτυπάει με 440 ΦΠΣ τον συμπαίκτη αντίπαλό του στο πρόσωπο , καταστρέφεται ένα σκοπευτικό (όχι απο τον ίδιο) , και το πρόσωπο του ενός είναι κιμάς απο τα ΒΒ ενώ ένας τρίτος που έχει πάρει χαμπάρι τη μαλακία του φταίχτη τον ετοιμάζει ,πόδια , γροθιές κλπ κλπ κλπ
μετά ανοίγει το επόμενο δοκίμιο
κατόπιν με τις ανυσηχίες όλων μας, για τα επόμενα βήματα στο Ελληνικό Airsoft , απο το πουθενά ανοίγει το επόμενο τόπικ το οποίο περιέχει σχεδόν όλους τους τακτικούς χρήστες του φόρουμ του να ανταλλάσουν κατηγορίες πέρα απο κάθε φαντασία (
εκεί λοιπόν κατά τη διάρκεια της παρέας μας πολλών με τις διάφορες Γερμανικές λευκές μπύρες και παϊδάκια, με τις κατηγορίες που ανταλλάχθηκαν , βγήκε τόση βρώμα για ορισμένα άτομα και κυρίως για τον Sniper_Gr ( εκείνος δεν άρχισε το μεγαλύτερο φλέιμ στην ιστορία των αιρσοφτ φόρουμ

ο οποίος προφανώς για να σώσει το νευρικό του σύστημα ( ή μάλλον διότι τα λεγόμενα των περισσότερων [δές τα πόστ] δεν απείχαν πολύ απο τη πραγματικότητα ) διέγραψε το λογαριασμό του χωρίς προειδοποίηση, ούτε ένα αποχαιρετηστήριο πόστ και όλοι μς λυπηθήκαμε ταμάλα

...
όχι τίποτε άλλο αλλά ήμουν και μπροστά όταν έγιναν κάτι τηλεφωνήματα πρός Εκτός Αττικής Μεριά (ΕΑΜ όπως μου αρέσει να λέω για συντομία )
εκεί λοιπόν είχα μία συνάντηση με τον φίλο μας το Zinja που αναφέρεται επίσης εδώ και μου εξήγησε το πώς το τί και το γιατί ... δε θα πιάσω αυτό το θέμα όμως .
Αλλά εγώ ήμουν αυτός που έδωσε ερέθισμα στο "Κάθαρμα" να αναφέρει τα όσα μου είχε πεί .
Το επόμενο θέμα μας
MIA ΥΠΕΡΟΧΗ ΙΔΕΑ , άσχετα με το αν είναι δυνατή η υλοποιησή της ή όχι , οδηγεί στις αποφάσεις των ομάδων για καινούρια όρια και επαναθεώρηση των κανόνων δια μέσω ενός θεσμού , μιάς και έχουν έρθει στο τραπέζι όλα τα σύγχρονα προβλήματα που διέπουν το Airsoft .
Εκεί όμως αντί μερικοί να βοηθήσουν με τις δικές τους ιδέες μας δίναν μόνο το πρόβλημα σα καλοί προφέσορες που είναι, και λίγο πολύ με μερικά άλλα αναθέρμανα το κλίμα με κάτι το "αδιανόητο"
τέσπα...
To αποτέλεσμα είναι να μιλάνε και να βγαίνει λάσπη απο το Τσέρνομπιλ , να σε βγάζουν εκτός εαυτού , όχι γιατί σου λένε κάτι το οποίο το οποίο δε μπορείς εσύ να δεκτείς, αλλά επειδή σε κατηγορούν για πράγματα πάνω στα οποία δε φταίς και δεν ήσουν παρών !!!
Άμα η ιδέα δεν είναι δική τους την απορίπτουν διότι βλάπτει το image τους, και τον εγωκεντρισμό του τύπου "
EDIT AIRSOFTERS BECAUSE I AM AIRSOFT " , και κακώς τα φόρα δεν έχουν μετρητή μαγκιάς διότι άμα ήταν έτσι θα είχαν +άπειρο κάτω απο το άβαταρ τους ορισμένοι.
Αποτέλεσμα είναι να μη μπορεί κανείς να πεί τη γνώμη του και να τον παγιδεύουν , να τον βγάζουν τρελό , να σου ζητάνε να τους βγάλεις τρελούς , και στο τέλος να νικάει η εμπειρία
Ακόμα και όταν εσύ έχεις αποδείξει το λάθος του αλλουνού στο τέλος ξεχνιέται , διότι σε έχει βγάλει εκτός εαυτού , ή επειδή αυτό που έκανες δεν ήταν αρεστό απο τα "μεγάλα μπλέ κεφάλια " ή απο κάτι άλλους.
Δε θέλουν μέσα απο τα φόρα να λές ο
EDIT και ο
EDIT αλλά μπροστά στα μούτρα σου δε μπορούν να κάνουν τίποτα , άρα κάνουν το μόνο που γνωρίζουν , σα γυναίκες 15 ετων που είχαν τη πρώτη τους εμπειρία με το Τάκη , sms P.M's posting(ΠΛΟΥΤΗΣΕ Η VODAFONE ΡΕ ΠΑΙΔΙΆ!!!! ) , κατηγορίες για το ένα φόρουμ , κατηγορίες για το άλλο φόρουμ , κατηγορίες σε άλλα φόρα για άλλα φόρουμ , ΄λάσπη σε καινούριους παίκτες , λάσπη επειδή μίλησες σε καινούριο και του είπες για το HOP UP και μία κάννη 6,04 , λάσπη λάσπη λάσπη , γιατί όμως ;
Ένας λογικός άνθρωπος μπορεί να καταλάβει το γιατί , ένας άνθρωπος που δεν έχει παίξει ποτέ αίρσοφτ αλλά γνωρίζει για το αντικείμενο μπορέι να πεί.
Ένας που κατηγορεί τον άλλο ότι πάει να κάνει το airsoft κλειστό επάγγελμα για τη κονόμα του , και το λέει συνέχεια μάλλον και εκείνος έχει παρόμοιες βλέψεις .
Τουλάχιστον ξέρω ότι έχω να κάνω με αρχαίες νοοτροπίες των πόλεων-κράτων, που όλοι θέλουν να πάνε να βοσκήσουν τα πρόβατα στο λιβάδι στο κέντρο της περιοχής αλλά οι "τοπικοί άρχοντες" όλο είναι στα "τόξα" .
Τουλάχιστον εγώ ότι είχα να πώ παλαιότερα το είπα με το τρόπο που θα τα έλεγα και στα μούτρα μερικών και ξαλάφρωσα !!
Δε θα γίνω εγώ αλκοολικός ρε νεκροθάφτες για τη πάρτυ σας !
Είμαι τρελός , και για να μη ξεχνιόμαστε έχω και καινούρια υπογραφή !!!
Gismo_ac νομίζεις παλικάρι μου ότι οι περισσότεροι θα καθήσουν να ασχοληθούν με τον καινούριο που δεν είναι ξαδέρφι τους ;
Δεν είμαστε εδώ Λάρισα όμως, ούτε Χώρα για να παίζουμε με τους ανήλικους φίλους μας ή τους ενήλικους κολλητούς μας ! ...
Όλοι νοιάζονται για τη πάρτυ τους ,όσο για τη συλλογικότητα για την οποία φημίζεται το χωρίς χορηγούς Αιρσοφτ, είναι καβάλα σε κόκκινους Δράκους σε μία νύχτα με πολύ ούζο και ποικιλίες !
Να μου επιτρέψεις όμως να γίνω τόσο καχύποπτος ( με το δίκιο μου όμως και όχι όπως κάτι άλλοι με άλλους χρήστες ) να σταματήσεις να μιλάς στο θέμα διότι άμα όντως έχεις μιλήσει με αυτά τα άτομα τότε έχεις ότι χρειάζεται απο κοννέ για τη Λαμία και τα φόρουμ σου είναι άχρηστα ... εκτός και αν ζητάς τεχνικές συμβουλές όπου πάλι οι δύο φίλοι μας ευχαριστήσουν να σου δώσουν .
Στη τελική θα σου έλεγαν και σε πιο φόρουμ να γραφτείς για να έχεις και επικοινωνία μαζί τους .
Όσον αφορά το ότι όλοι εδώ είμαστε 18+ είναι παραμύθια της χαλιμάς , όλοι νομίζουν ότι επειδή παίζουν μπορούν να κάνουν τα φόρουμ τσιφλίκια τους, και πως επειδή πήγαν στο Ρώσο μπορούν να σου λένε και τι να κάνεις , διότι βαριούνται να φτιάξουν το δικό τους φόρουμ μάλλον ή επειδή είχαν φόρουμ ως μία ομάδα ,μετέπειτα διαλυθήκανε για δικούς τους λόγους και τώρα είναι τρείς ομάδες των τριων ατόμων , (ή) και επειδή ετοιμάζουν κάποια κονόμα μάλλον προσπαθούν να βλάψουν με τα λεγομένα τους φόρουμ τα οποία ανήκουν σε μαγαζί , άτομα τα οποία βγάζουν το ψωμί τους δουλεύοντας σε αυτά για να έχεις εσύ ότι γουστάρεις απο εξοπλισμό και συντονίζουν τα φόρουμ τους για εσένα χωρίς επιπλέον πληρωμή , άτομα τα οποία στο παιχνίδι θα σου φέρουν το όπλο που ζήτησες με το ανάλογο αντίτιμο , με τα οποία όταν βγεις για καφέ ή μπίλιες θα σου πούν να φερεις τη δουλειά σου μαζί, και όλα πλέον είναι για το ποιός θα πάρει τα φόρα απο τη τρύπα εξόδου για να φανεί γαμάτος , ο number ONE , και έτσι δημιουργείς τις κλίκες με προβλήματα του δημοτικού , και θέματα σαν αυτό εδώ .
Πίστεψέ με όταν σου λέω πως αν αυτά τα άτομα δεν είχαν κάνει μεγάλες
EDIT δεν θα μιλάγαμε ακόμα για τη πάρτυ τους , και μακάρι να είναι καλά ότι και να κάνουν .
Το μόνο που ζητάμε όλοι εμείς είναι να μη μας βαζουν στο στόμα τους , διότι δε τους κάναμε τίποτα .
Αντιθέτως εκείνοι πεταχτήκανε και άρχισε το blabbing !
Συμβουλή : Αν είσαι ο Sniper_Gr και θές να δημιουργήσεις εντυπώσεις καλά θα έκανες να πείς τα πράγματα με το ονομά τους ( έτσι νομίζεις τουλάχιστον) ή να σταματήσεις να μιλάς και να πορευτείς με τους υπόλοιπους ωραία και αρμονικά , ενώ αν είσαι άλλο άτομο τότε σου προτείνω να ακολουθήσεις τις άλλες συμβουλές που σου έχουν δώσει τα άλλα δύο παλικάρια τα οποία εμπλέκονται στο όλο θέμα και πιο άμεσσα σε σχέση με εμένα .
Πάντα φιλικά
Κωνσταντίνος