Αποστολέας Θέμα: Airsoft στη Λαμία  (Αναγνώστηκε 47951 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Gismo_ac

• Λοχίας
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Airsoft στη Λαμία
« στις: 29 Ιουλίου, 2010, 03:13:30 »
Γεια και χαρά σε όλους.
Πρόσφατα ο δρόμος μου με έφερε στη Λαμία όπου και θα παραμείνω για αρκετό καιρό. Είχα προσέξει την τοπική ομάδα airsoft Μυρμιδών για την οποία είχα διαβάσει πολύ καλά σχόλια. Δυστυχώς δεν μπορώ να έρθω σε επικοινωνία. Αν κανένα μέλος της ομάδας ή οποιοσδήποτε άλλος γνωρίζει τα παιδιά, παρακαλώ να απαντήσει ή ας στείλει και pm. Άντε μπας και ξεσκουριάσω λίγο, να οργανώσουμε κανένα σενάριο.

Ευχαριστώ!
Initial Success or Total Failure

Αποσυνδεδεμένος Dulas

• Λοχαγός
  • *
Απ: Airsoft στη Λαμία
« Απάντηση #1 στις: 04 Αυγούστου, 2010, 15:36:12 »
Gismo_ac καλός όρισες.

Τσέκαρε στο πιο κάτω link
http://patrasairsoft.forumup.gr/

και επικοινώνησε με τον χρήστη
Sniper_Gr

Και να του μεταφέρεις τα χαιρετίσματα μου  :)
The strong AEG/GBB/GBBR/NBB/SPRING... come with great responsibility---> Airsoft player rules

The best things come to those who wait--->Sniping rules

ΟΙ ΜΠΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ H ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ---> HELL RECKIES RULES

Αποσυνδεδεμένος Gismo_ac

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #2 στις: 04 Αυγούστου, 2010, 18:05:52 »
Ευχαριστώ φίλε μου!

Έχω ήδη επικοινωνήσει με τον Sniper_GR αλλά με την πρώτη ευκαιρία θα τους μεταβιβάσω!

Αποσυνδεδεμένος leonardo sunbird

• Υποστράτηγος
  • *
« Απάντηση #3 στις: 04 Αυγούστου, 2010, 18:35:18 »
Ευχαριστώ φίλε μου!

Έχω ήδη επικοινωνήσει με τον Sniper_GR αλλά με την πρώτη ευκαιρία θα τους μεταβιβάσω!

Γνωμη μου είναι φίλε Gismo_ac οτι καλύτερα να ερθεις κατευθείαν σε επαφή με τον Μιχάλη (Αllien Produce) ο οποίος είναι αυτός που έχει την ομάδα
και  κανονίζει τα παιχνίδια και τα πεδία στη Λαμία. Και όχι με τον κο Sniper_Gr που έχει φαγωθεί με όλους και κινείται παρασκηνιακά και δυσφημει το airsoft.

Αποσυνδεδεμένος SAPPER

• Ταγματάρχης
  • *
  • Si Vis Pacem Para Bellum
« Απάντηση #4 στις: 04 Αυγούστου, 2010, 19:07:12 »
+1 Leonardo.

Όντος το άτομο όχι μόνο έχει τσακωθεί με την αλήθεια αλλά έχει παθολογικό πρόβλημα που πρέπει να το κοιτάξει γιατί από ότι ξέρω τον ψάχνουν πολλοί...

Εκτός από αρχικομανταράς που έχει βγάλει ότι σχολείο ειδικών δυνάμεων υπάρχει κατά την φαντασία του βέβαια, έχει εμπλακεί και στης μεγαλύτερες ίντριγκες στο airsoft σαν κλασικός κομπάρσος που είναι.

Φίλε gismo αν θέλεις την συμβουλή μου μακριά του!!! και ότι θέλεις κατευθείαν με τον Μιχάλη aka Alien Produce που δεν έχει καμία σχέση σαν χαρακτήρας και σαν άνθρωπος με τον άλλον, και είναι και ο αρχηγός της ομάδας στη Λαμία.

Αποσυνδεδεμένος Dulas

• Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #5 στις: 04 Αυγούστου, 2010, 23:15:54 »
Ευχαριστώ φίλε μου!

Πέρνα και στο Μιχάλη τα χαιρετίσματα από εδώ κάτω.

Καλά να περνάτε εκεί, (τυχεράκηδες με τα πλατανια ;))
The strong AEG/GBB/GBBR/NBB/SPRING... come with great responsibility---> Airsoft player rules

The best things come to those who wait--->Sniping rules

ΟΙ ΜΠΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ H ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ---> HELL RECKIES RULES

Αποσυνδεδεμένος Dadias

• Υπολοχαγός
  • *
    • Nemesis Mil-Sim Larissa
« Απάντηση #6 στις: 06 Αυγούστου, 2010, 00:44:24 »
Ευχαριστώ φίλε μου!

Γνωμη μου είναι φίλε Gismo_ac οτι καλύτερα να ερθεις κατευθείαν σε επαφή με τον Μιχάλη (Αllien Produce) ο οποίος είναι αυτός που έχει την ομάδα
και  κανονίζει τα παιχνίδια και τα πεδία στη Λαμία. Και όχι με τον κο Sniper_Gr που έχει φαγωθεί με όλους και κινείται παρασκηνιακά και δυσφημει το airsoft.

+1 Leonardo.

Όντος το άτομο όχι μόνο έχει τσακωθεί με την αλήθεια αλλά έχει παθολογικό πρόβλημα που πρέπει να το κοιτάξει γιατί από ότι ξέρω τον ψάχνουν πολλοί...

Εκτός από αρχικομανταράς που έχει βγάλει ότι σχολείο ειδικών δυνάμεων υπάρχει κατά την φαντασία του βέβαια, έχει εμπλακεί και στης μεγαλύτερες ίντριγκες στο airsoft σαν κλασικός κομπάρσος που είναι.

Φίλε gismo αν θέλεις την συμβουλή μου μακριά του!!! και ότι θέλεις κατευθείαν με τον Μιχάλη aka Alien Produce που δεν έχει καμία σχέση σαν χαρακτήρας και σαν άνθρωπος με τον άλλον, και είναι και ο αρχηγός της ομάδας στη Λαμία.

παιδιά λίγο ντροπή..τελευταία δεν ποστάρω συχνά λόγω του ότι δεν έχω τον χρόνο,αλλά.. με αναγκάζετε
την προηγούμενη φορά δεν είπα όσα έπρεπε.. κακώς
κατ'αρχάς δεν αντιπροσωπεύω κανέναν εκτός εμού

πάμε λοιπόν..

και οι δύο εν λόγω κύριοι ο Μιχάλης (Alien) και ο Βαγγέλης (Sniper_GR) είναι πολύ καλοί μου φίλοι KAI .. (ΝΑΙ) είναι και μεταξύ τους πολύ καλοί φίλοι.. λέω ψέματα..? πριν φύγω για σεζόν,μερικές βδομάδες ακριβώς πότε δεν το θυμάμαι,παρέα πίναμε καφεδάκι...ενώ ποιο πριν "παίζαμε" και παρεούλα μπιλάκια....  (tmi) (tmi) (tmi) (tmi) (tmi) (tmi)

ας αφήσουμε την λάσπη να την δημιουργεί η βροχή και όχι εμείς καλύτερα, παλικάρια.

και για τελευταία φορά , όχι δεν είχαν ή έχουν μαλώσει μεταξύ τους
αυτά τα ολίγα 

drinking drinking

Αποσυνδεδεμένος SAPPER

• Ταγματάρχης
  • *
  • Si Vis Pacem Para Bellum
« Απάντηση #7 στις: 06 Αυγούστου, 2010, 03:22:26 »
@ Δαδιάς δεν αναφέρθηκε πουθενά αυτό που λες, δεν είπε κάνεις αν τσακώθηκαν μεταξύ τους.

Εμείς και όχι μόνο δεν έχουμε τυχαία πρόβλημα με τον Sniper_Gr... δεν μπορεί ο Sniper_Gr να βάζει λόγια στον καθένα και να μας κάνει μπάχαλο ούτε να μας φλομώνει στα ψέματα για το εγώ του.

Υπάρχουν πολλά άπλυτα για την γούνα του και το ότι παίζατε μπιλάκια δεν έχει να κάνει με αυτό που λέμε.

Ο Μιχάλης είναι χαρακτήρας που δεν κρατάει κακίες ενώ του έχει κάνει πόσες πο....ς ο Βαγγελάκης, οπότε πρέπει να μάθει ο κάθε ένας με τι κουμάσι πάει να μπλέξει... εμείς δεν ξέραμε και την πάθαμε, τουλάχιστον να προστατέψουμε τους νέους από μυθομανείς και ιντριγκαδόρους σαν και αυτόν.

Φιλικά Βασίλης.

Αποσυνδεδεμένος leonardo sunbird

• Υποστράτηγος
  • *
« Απάντηση #8 στις: 07 Αυγούστου, 2010, 01:15:43 »
Nτροπή μου ;;;  ;D ;D ;D

Αγαπητέ φίλε Dadia είπες την μαγική λέξη για να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα.

Εχω μάθει στη ζωή μου , ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΓΑΠΑΩ, το ίδιο και για μένα,
πρώτα να με σέβονται και ας μη με αγαπάει κανένας.

Το αν ειστε φίλοι και πηγαίνετε για καφέ, είναι κάτι που δε με ενδιαφέρει, είναι στη δική σου κρίση και επιλογή
τη στιγμή που σε εμένα προσωπικά μου έδειξε οτι ο συγκεκριμένος άνθρωπος αν δεν είναι παρανοϊκός πρέπει να ειναι
φιδάκι μεγάλο, με διπλό κεφάλι ;D.
Τους λόγους τους γνωρίζει ο ίδιος και δε θέλω να μάθω ποτέ το πως και το γιατί.

Ακου λοιπόν πόσο ντροπή μου είναι... γιατι συνεχίζει ο εν λόγω κύριος να λέει διάφορα.

Όταν πρωτογνωριστήκαμε με τον Βαγγελάκη, μέσω φορουμ και FB για να μας καλέσει στο παιχνίδι της Λαμίας μου είχε συστηθεί και αναφέρει
ότι οι υπηρεσιες του στον ΕΣ διεκόπησαν όταν υπηρετούσε στις Ειδικές Δυνάμεις και τον αποστρατευσαν ως ανικανο και αχρηστο
γιατί το είχαν πυροβολήσει στα συνορα αλβανοί με ΑΚ και του αφησε κουσουρι στο γόνατο.
Μάλιστα κατηγορούσε το Ελληνικό Κράτος που τον αποστρατευσε και χωρις σύνταξη μάλιστα.

Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων μας στο FB μου εβγαζε βρώμα σιγα σιγά οτι ο τότε συμπαικτης μου στην ομάδα της TAS, Goodspeed, φημολογείται
οτί ήταν ΜΕΓΑΣ ΑΘΑΝΑΤΟΣ και δε σου κρύβω οτι με επηρέασε και σε κάποια παιχνίδια αντι να παίζω δεν έκανα άλλη δουλειά από το να παρακολουθώ
τον Gdspd.
Ανέφερε δε  ο Βαγγελακης, στον Gdspd, οτι ο ZINJA ειναι αυτός που μας κατηγορεί και εγώ δεν έκανα άλλη
δουλειά να πηγαίνω στο μαγαζί του ζινζα και να προσπαθώ να διαπιστώσω τι καπνό φουμάρει ο ζινζα.
(είμαι και ευκολόπιστος βλέπεις...)

Ομως κάτι δε μου έκατσε καλά στην ιστορία του με τους αλβανους.... αν τον ειχαν πυροβολήσει και τον αφηναν αναπηρο...
εκτός οτι 8α επαιρνε ενα μετάλλιο απο την Αθήνα ως την Λαμία...η συντάξημη αποστρατευση του, θα ήταν μεγαλύτερη και από πρωθυπουργου.

anyway...πάμε παρακάτω...

Το Σάββατο (παραμονή του παιχνιδιού) ανεβήκαμε Λαμία και στησαμε σκηνακια και ο αγαπητός Μιχάλης μόνο κόλο δεν έστησε για μας.
Εκανε τα πάντα να μη μας λείψει τίποτα. Η δε εμφάνιση του Βαγγελάκη ήταν ακριβως ενα μιση λεπτου... κατεβαίνει απο το αυτοκίνητο...
παιδια όλα εντάξει? μας ρώτησε..και μετά εξαφανίστηκε.

Ερχεται η ώρα του παιχνιδιού....αντι να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ που του σώσαμε το παιχνίδι....και απο θέμα ροής
και από θέμα συμπεριφοράς.....Σκάει το θρυλικό ποστ στο φορουμ του AC.

Επείδη έχω το μέγάλο ελλατωμα να είμαι πολύ ηθικός στη ζωη μου...στο άκουσμα ότι καποιοι την εκαναν στην πληρωμή της ταβέρνας,
και το θεώρησα πολύ ανίθηκο, τον πήρα αμέσως τηλέφωνο να μάθω τι συνέβει.

Μου ανεφερε μόνο ότι κάποιοι δε πληρωσαν...χωρίς να μου αναφέρει ονόματα.

Οταν τον ρώτησα αν έμεινε ευχαριστημένος από την  παρουσία μας μου απάντησε :
Λεωνιδάκο μου και μπράβο και είστε γαμω τα παιδιά και στο παιχνίδι είσασταν άψογοι και άλλα είχα ακούσει για σας...και μπραβο κλπ κλπ
με κάποια όμως μικρά παράπονα για τον Gspd που σε καποια στιγμή του παιχνιδιού  σταμάτησε το παιχνίδι και οτι του ανέφεραν κρούσμα αθανασίας
για τον Gspd.

Μετά από κανα 2ωρο τηλεφωνιεμαι με τον Gdspd και μου λεει τα εξής:
Πήρα τηλ. τον Βαγγελάκη να μάθω τι έγινε με την ταβέρνα ....και τον ρώτησα αν έμεινε ευχαριστημένος....
και απαντάει ο Βαγγελάκης...Λεωνιδάκο  μου(Gspd) και μπράβο και είστε γαμω τα παιδιά και στο παιχνίδι είσασταν άψογοι και άλλα είχα ακούσει για σας...και μπραβο κλπ κλπ Mόνο o sunbird δε ξηγηθηκε καλα... του είχα βάλει ειδικό άνθρωπο πάνω του να τον προσεχει...και αυτός..είναι ξαδελφακι του McLoud...
 ;D ;D ;D ;D ;D

Βρε κακομοίρη Βαγγελάκη...αν είχες βάλει άνθρωπο δίπλα μου...εκτός οτι θα ευχαριστιόταν παιχνίδι...έπρεπε να είχες προβλέψει
να έχει και φυσική κατάσταση ολυμπιονίκη για να με ακολουθει (και ας κανω και 2 πακετα τσιγάρα)... καραγκιοζακο.... ;D ;D ;D ;D
εκτός αν  είχες UAV  ;D ;D

Και όπως κατάλαβες αγαπητέ Dadias, ο Βαγγελάκης προσπάθησε με φιδίσιο τρόπο να μας κανει να τσακωθούμε ή να σπείρει διχόνια.

Εχει και άλλα πρόσφατα...αλλα αρχίζω και βαριέμαι.να ασχολούμαι με παρανοϊκούς....
ούτε φίλο θέλω να τον κάνω τον κο Sniper_Gr, ούτε καφέ θέλω να πιω μαζί του ουτε να με καλέσει σε κανένα από τα παιχνίδια του.

Το τι διαφορές έχει με Sapper ή οτιδήποτε άλλες ιντριγκες που στήνει.....λιγο με ενδιαφέρει....

Με αυτά τα λίγα που άκουσες, μοίρασε τις ντροπες οπως θέλεις και οπου θέλεις, φιλε Δαδία...
ΕΓΩ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ.....

Και απο δω και στο εξής δε θα κρατάω τίποτε κρυφό...ανηθικους και ασεβεις ανθρώπους, θα τους ξεμπροστιάζω, θα τους ξεφτυλιζω, θα τους κάνω ρόμπα.

Aν κάποιοι χρήζουν ειδίκης ψυχιατρικής βοήθειας, ίσως τότε, ανθρώπινα πάντα, να προτείνω τους καλύτερους γιατρούς.

Ο Μιχάλης(Α. Produce) μας έδωσε τα καλύτερα της φιλοξενιας του και είμαι υποχρεωμένος ,καποια στιγμή, να ανταποδώσω.

Απο τον Κο Sniper_Gr (τον Βαγγελάκη) δε θέλω ούτε εξηγήσεις ούτε απολογίες...
γραμμένος στα παλαιά μου υποδήματα είναι.

Αυτα τα ολίγα....

;D Λεοναρδος Σανμπερντ ο Ξιφίας  ;D

« Τελευταία τροποποίηση: 07 Αυγούστου, 2010, 01:24:08 από leonardo sunbird »

Αποσυνδεδεμένος Gismo_ac

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #9 στις: 08 Αυγούστου, 2010, 00:09:39 »
Λοιπόν παιδιά, θα σας παρακαλέσω πολύ όλους σας να διατηρήσετε ένα επίπεδο και να σταματήσετε να αλληλοκατηγορείστε. Βασική προϋπόθεση κάποιου για να αποκτήσει τον οπλισμό του και να συμμετέχει σε παιχνίδια είναι η συμπλήρωση του 18 έτους της ηλικίας του. Ας φερθούμε όλοι λοιπόν ως ενήλικες και ας σταματήσουμε την τροπή που πήρε το post χωρίς να χρειαστεί να το κλειδώσει κάποιος. Καταλαβαίνω ότι θα υπάρχουν συμπάθειες όπως και αντιπάθειες. Από την μία πλευρά καλύτερα να τα λέτε εδώ μέσα παρά στο πεδίο κρατώντας στα χέρια ένα εργαλείο στα 400 fps. Αλλά θα παρακαλούσα όλους τους συμπαίκτες να σκεφτούν πόσο άσχημα θα φαινόταν αυτό το post σε έναν νέο στο χώρο ο οποίος διαβάζει ακόμα και τα θέματα του ''βρέθηκε-χάθηκε'' προκειμένου να σχηματίσει άποψη για το χώρο και κυρίως τους ανθρώπους που τον αποτελούν. Ας επικρατήσει λοιπόν η λογική και ας σταματήσουμε. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση όπως επίσης και για τις απαντήσεις σας στο ερώτημα μου. Καλά παιχνίδια λοιπόν σε όλους.

Αποσυνδεδεμένος Maleficus

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #10 στις: 10 Αυγούστου, 2010, 20:40:17 »
Καλησπέρα κύριοι ,
Θα άφηνα εγώ ένα τέτοιο τόπικ ; Είχα δώσει μία υπόσχεση στον εαυτό μου αλλά δε το πιστεύω αυτό που βλέπω ! Πώς μου ξέφυγε εμένα αυτό ;
Ούτως ή άλλως έχω δηλώσει πολλές φορές την ευχαρίστηση που βρίσκω σε τέτοιου είδους συζητήσεις ;) .... Πρέπει να δείτε το προσωπό μου , του οποίου το χαμόγελο είναι τόσο μεγάλο που κανείς νομίζει πως μου χαράξανε το στόμα μέχρι τα αυτιά !

Ο γιατρός συστήνει να πάρουμε την ιστορία απο την αρχή ....
ένα παλικάρι λοιπόν χτυπάει με 440 ΦΠΣ τον συμπαίκτη αντίπαλό του στο πρόσωπο , καταστρέφεται ένα σκοπευτικό (όχι απο τον ίδιο) , και το πρόσωπο του ενός είναι κιμάς απο τα ΒΒ ενώ ένας τρίτος που έχει πάρει χαμπάρι τη μαλακία του φταίχτη τον ετοιμάζει ,πόδια , γροθιές κλπ κλπ κλπ

μετά ανοίγει το επόμενο δοκίμιο

κατόπιν με τις ανυσηχίες όλων μας, για τα επόμενα βήματα στο Ελληνικό Airsoft ,  απο το πουθενά ανοίγει το επόμενο τόπικ το οποίο περιέχει σχεδόν όλους τους τακτικούς χρήστες του φόρουμ του  να ανταλλάσουν κατηγορίες πέρα απο κάθε φαντασία (

εκεί λοιπόν κατά τη διάρκεια της παρέας μας πολλών με τις διάφορες Γερμανικές  λευκές μπύρες και παϊδάκια, με τις κατηγορίες που ανταλλάχθηκαν , βγήκε τόση βρώμα για ορισμένα άτομα και κυρίως για τον Sniper_Gr ( εκείνος δεν άρχισε το μεγαλύτερο φλέιμ στην ιστορία των αιρσοφτ φόρουμ ;) ο οποίος προφανώς για να σώσει το νευρικό του σύστημα ( ή μάλλον διότι τα λεγόμενα των περισσότερων [δές τα πόστ] δεν απείχαν πολύ απο τη πραγματικότητα ) διέγραψε το λογαριασμό του χωρίς προειδοποίηση, ούτε ένα αποχαιρετηστήριο πόστ και όλοι μς λυπηθήκαμε ταμάλα :'( ...
όχι τίποτε άλλο αλλά ήμουν και μπροστά όταν έγιναν κάτι τηλεφωνήματα πρός Εκτός Αττικής Μεριά (ΕΑΜ όπως μου αρέσει να λέω για συντομία )
εκεί λοιπόν είχα μία συνάντηση με τον φίλο μας το Zinja που αναφέρεται επίσης εδώ και μου εξήγησε το πώς το τί και το γιατί ... δε θα πιάσω αυτό το θέμα όμως .
Αλλά εγώ ήμουν αυτός που έδωσε ερέθισμα στο "Κάθαρμα" να αναφέρει τα όσα μου είχε πεί .

Το επόμενο θέμα μας  MIA ΥΠΕΡΟΧΗ ΙΔΕΑ , άσχετα με το αν είναι δυνατή η υλοποιησή της ή όχι , οδηγεί στις αποφάσεις των ομάδων για καινούρια όρια και επαναθεώρηση των κανόνων δια μέσω ενός θεσμού , μιάς και έχουν έρθει στο τραπέζι όλα τα σύγχρονα προβλήματα που διέπουν το Airsoft .
Εκεί όμως αντί μερικοί να βοηθήσουν με τις δικές τους ιδέες μας δίναν μόνο το πρόβλημα σα καλοί προφέσορες που είναι, και λίγο πολύ με μερικά άλλα αναθέρμανα το κλίμα με κάτι το "αδιανόητο"
τέσπα...

To αποτέλεσμα είναι να μιλάνε και να βγαίνει λάσπη απο το Τσέρνομπιλ , να σε βγάζουν εκτός εαυτού , όχι γιατί σου λένε κάτι το οποίο το οποίο δε μπορείς εσύ να δεκτείς, αλλά επειδή σε κατηγορούν για πράγματα πάνω στα οποία δε φταίς και δεν ήσουν παρών  !!!
Άμα η ιδέα δεν είναι δική τους την απορίπτουν διότι βλάπτει το image τους, και τον εγωκεντρισμό του τύπου "EDIT AIRSOFTERS BECAUSE I AM AIRSOFT " , και κακώς τα φόρα δεν έχουν μετρητή μαγκιάς διότι άμα ήταν έτσι θα είχαν +άπειρο κάτω απο το άβαταρ τους ορισμένοι.
Αποτέλεσμα είναι να μη μπορεί κανείς να πεί τη γνώμη του και να τον παγιδεύουν , να τον βγάζουν τρελό , να σου ζητάνε να τους βγάλεις τρελούς , και στο τέλος να νικάει η εμπειρία ;)
Ακόμα και όταν εσύ έχεις αποδείξει το λάθος του αλλουνού στο τέλος ξεχνιέται , διότι σε έχει βγάλει εκτός εαυτού , ή επειδή αυτό που έκανες δεν ήταν αρεστό απο τα "μεγάλα μπλέ κεφάλια " ή απο κάτι άλλους.

Δε θέλουν μέσα απο τα φόρα να λές ο EDIT και ο EDIT αλλά μπροστά στα μούτρα σου δε μπορούν να κάνουν τίποτα , άρα κάνουν το μόνο που γνωρίζουν , σα γυναίκες 15 ετων που είχαν τη πρώτη τους εμπειρία με το Τάκη , sms P.M's posting(ΠΛΟΥΤΗΣΕ Η VODAFONE ΡΕ ΠΑΙΔΙΆ!!!! )  , κατηγορίες για το ένα φόρουμ , κατηγορίες για το άλλο φόρουμ , κατηγορίες σε άλλα φόρα για άλλα φόρουμ , ΄λάσπη σε καινούριους παίκτες , λάσπη επειδή μίλησες σε καινούριο και του είπες για το HOP UP και μία κάννη 6,04 , λάσπη λάσπη λάσπη , γιατί όμως ;

Ένας λογικός άνθρωπος μπορεί να καταλάβει το γιατί , ένας άνθρωπος που δεν έχει παίξει ποτέ αίρσοφτ αλλά γνωρίζει για το αντικείμενο μπορέι να πεί.
Ένας που κατηγορεί τον άλλο ότι πάει να κάνει το airsoft κλειστό επάγγελμα για τη κονόμα του , και το λέει συνέχεια μάλλον και εκείνος έχει παρόμοιες βλέψεις .
Τουλάχιστον ξέρω ότι έχω να κάνω με αρχαίες νοοτροπίες των πόλεων-κράτων, που όλοι θέλουν να πάνε να βοσκήσουν τα πρόβατα στο λιβάδι στο κέντρο της περιοχής αλλά οι "τοπικοί άρχοντες" όλο είναι στα "τόξα" .  

Τουλάχιστον εγώ ότι είχα να πώ παλαιότερα το είπα με το τρόπο που θα τα έλεγα και στα μούτρα μερικών  και ξαλάφρωσα !!
Δε θα γίνω εγώ αλκοολικός ρε νεκροθάφτες για τη πάρτυ σας !
Είμαι τρελός , και για να μη ξεχνιόμαστε έχω και καινούρια υπογραφή !!!

Gismo_ac νομίζεις παλικάρι μου ότι οι περισσότεροι θα καθήσουν να ασχοληθούν με τον καινούριο που δεν είναι ξαδέρφι τους ;
Δεν είμαστε εδώ Λάρισα όμως, ούτε Χώρα για να παίζουμε με τους ανήλικους φίλους μας ή τους ενήλικους κολλητούς μας !  ...
Όλοι νοιάζονται για τη πάρτυ τους ,όσο για τη συλλογικότητα για την οποία φημίζεται το χωρίς χορηγούς Αιρσοφτ, είναι καβάλα σε κόκκινους Δράκους σε μία νύχτα με πολύ ούζο και ποικιλίες !
Να μου επιτρέψεις όμως να γίνω τόσο καχύποπτος ( με το δίκιο μου όμως και όχι όπως κάτι άλλοι με άλλους χρήστες ) να σταματήσεις να μιλάς στο θέμα διότι άμα όντως έχεις μιλήσει με αυτά τα άτομα τότε έχεις ότι χρειάζεται απο κοννέ για τη Λαμία και τα φόρουμ σου είναι άχρηστα ... εκτός και αν ζητάς τεχνικές συμβουλές όπου πάλι οι δύο φίλοι μας ευχαριστήσουν να σου δώσουν .

Στη τελική θα σου έλεγαν και σε πιο φόρουμ να γραφτείς για να έχεις και επικοινωνία μαζί τους .

Όσον αφορά το ότι όλοι εδώ είμαστε 18+ είναι παραμύθια της χαλιμάς , όλοι νομίζουν ότι επειδή παίζουν μπορούν να κάνουν τα φόρουμ τσιφλίκια τους, και πως επειδή πήγαν στο Ρώσο μπορούν να σου λένε και τι να κάνεις  , διότι βαριούνται να φτιάξουν το δικό τους φόρουμ μάλλον ή επειδή είχαν φόρουμ ως μία ομάδα ,μετέπειτα διαλυθήκανε για δικούς τους λόγους και τώρα είναι τρείς ομάδες των τριων ατόμων ,  (ή) και επειδή ετοιμάζουν κάποια κονόμα μάλλον προσπαθούν να βλάψουν με τα λεγομένα τους φόρουμ τα οποία ανήκουν σε μαγαζί , άτομα τα οποία βγάζουν το ψωμί τους δουλεύοντας σε αυτά για να έχεις εσύ ότι γουστάρεις απο εξοπλισμό και συντονίζουν τα φόρουμ τους για εσένα χωρίς επιπλέον πληρωμή , άτομα τα οποία στο παιχνίδι θα σου φέρουν το όπλο που ζήτησες με το ανάλογο αντίτιμο , με τα οποία όταν βγεις για καφέ ή μπίλιες θα σου πούν να φερεις τη δουλειά σου μαζί, και όλα πλέον είναι για το ποιός θα πάρει τα φόρα απο τη τρύπα εξόδου για να φανεί γαμάτος , ο number ONE , και έτσι δημιουργείς τις κλίκες με προβλήματα του δημοτικού , και θέματα σαν αυτό εδώ .
Πίστεψέ με όταν σου λέω πως αν αυτά τα άτομα δεν είχαν κάνει μεγάλες EDIT δεν θα μιλάγαμε ακόμα για τη πάρτυ τους , και μακάρι να είναι καλά ότι και να κάνουν .
Το μόνο που ζητάμε όλοι εμείς είναι να μη μας βαζουν στο στόμα τους , διότι δε τους κάναμε τίποτα .
Αντιθέτως εκείνοι πεταχτήκανε και άρχισε το blabbing !

Συμβουλή : Αν είσαι ο Sniper_Gr και θές να δημιουργήσεις εντυπώσεις καλά θα έκανες να πείς τα πράγματα με το ονομά τους ( έτσι νομίζεις τουλάχιστον) ή να σταματήσεις να μιλάς και να πορευτείς με τους υπόλοιπους ωραία και αρμονικά , ενώ αν είσαι άλλο άτομο τότε σου προτείνω να ακολουθήσεις τις άλλες συμβουλές που σου έχουν δώσει τα άλλα δύο παλικάρια τα οποία εμπλέκονται στο όλο θέμα και πιο άμεσσα σε σχέση με εμένα .

Πάντα φιλικά
Κωνσταντίνος

« Τελευταία τροποποίηση: 10 Αυγούστου, 2010, 22:49:43 από Dimitrios »
Let the Valkyries ride again.

Αποσυνδεδεμένος Dadias

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #11 στις: 11 Αυγούστου, 2010, 00:39:50 »
Να ξεκαθαρίσουμε κάπου εδώ, οτι στην Λάρισα Ανήλικοι δεν παίζουν ;)

Εχθρούς δεν είδα ούτε θα δω στα πρόσωπα κανενός από το Ελληνικό airsoft , δεν είπα πίσω από την πλάτη  πράγματα και ούτε θα πω, φίλους σας βλέπω και σας θεωρώ όλους
για μένα το airsoft είναι καθαρά ένα χόμπι στο οποίο οξύνονται κάποιες συγκεκριμένες αισθήσεις μου, η χαρά ή η λύπη του να μοιράζεσαι μια νίκη ή μια ήτα με τους φίλους μου, το real-sim και τελευταία όλων η παπάτζα
δεν με ενδιαφέρει ούτε λεφτά να βγάλω από το airsoft, ούτε να κινώ τα νήματα του airsoft
μάρτυς μου ο θεός

Υ.Γ. Veritum dies aperit  - εδώ θα είμαστε  ;)
« Τελευταία τροποποίηση: 11 Αυγούστου, 2010, 00:42:21 από Dadias »

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #12 στις: 11 Αυγούστου, 2010, 00:49:25 »
Ποιός μίλησε για εσένα :S
Ύμαρτον !

Αποσυνδεδεμένος Dadias

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #13 στις: 11 Αυγούστου, 2010, 00:56:51 »
φίλε Κωνσταντίνε, απλώς λάθος εντυπώσεις μπορεί να δημιουργηθούν , Λαρισαίος παίκτης είμαι  :)

το 2ο μέρος αναφέρετε στο να μην δημιουργούνται επίσης λάθος εντυπώσεις ..
 :)

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #14 στις: 11 Αυγούστου, 2010, 01:02:04 »
φίλε Κωνσταντίνε, απλώς λάθος εντυπώσεις μπορεί να δημιουργηθούν , Λαρισαίος παίκτης είμαι  :)

Τέτοιο υπέροχο λάθος δεν εχω ξανακάνει ...