Αποστολέας Θέμα: Το κυπριακό paintball , πρόσφατες νομοθεσίες και άρθρα εφημερίδας .  (Αναγνώστηκε 37280 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Dulas

• Λοχαγός
  • *
Έχω την εντύπωση ότι το 177(cal) που λες αναφέρεται σε 4,5mm
The strong AEG/GBB/GBBR/NBB/SPRING... come with great responsibility---> Airsoft player rules

The best things come to those who wait--->Sniping rules

ΟΙ ΜΠΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ H ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ---> HELL RECKIES RULES

Αποσυνδεδεμένος Dtq

• Ταγματάρχης
  • *
Έχω την εντύπωση ότι το 177(cal) που λες αναφέρεται σε 4,5mm
Κι εγώ. Έχω την εντύπωση ότι αναφέρεται σε 0.177 ίντσες. Παρ'όλ'αυτά αν ο νόμος λέει πράγματι χιλιοστά απαγορεύει ΟΛΑ τα αεροβόλα!
Και το 4,5mm (0.177*2,5=4,4 περίπου) δεν αφήνει τα αεροβόλα airsoft ή paintball καθώς και τα 2 έχουν μεγαλύτερη διάμετρο...
Οπότε αν και υπάρχει και έχει φτιαχτεί κάποια νομοθεσία, ακόμη ουσιαστικά απαγορεύονται!!! (headbang) (headbang)

Επίσης γράφει τα κυριότερα μη πυροβόλα είναι... Αυτό τι σημαίνει για τα άλλα τα μη κυριότερα?

Αποσυνδεδεμένος Maleficus

• Ταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Καλησπέρα απο την ηλιόλουστη Χαλκίδα ,

το θέμα είναι κύριοι με ποια δικαιολογία αφήνουν και παίζουν ανήλικοι σε παιχνίδια χρωματοσφαίρησης ...
είναι το όριο ταχύτητας εξόδου της βολίδας;
είναι η φτωχή ομοιότητα των όπλων με τα αληθινά πυροβόλα ;

Παρακαλώ να λείπουν τα off topic
« Τελευταία τροποποίηση: 09 Αυγούστου, 2010, 19:28:31 από Maleficus »
Let the Valkyries ride again.

Αποσυνδεδεμένος Dulas

• Λοχαγός
  • *

το θέμα είναι κύριοι με ποια δικαιολογία αφήνουν και παίζουν ανήλικοι σε παιχνίδια χρωματοσφαίρησης ...
είναι το όριο ταχύτητας εξόδου της βολίδας;
είναι η φτωχή ομοιότητα των όπλων με τα αληθινά πυροβόλα ;

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ για αυτή την περίπτωση είναι ΙΣΟΣ, επειδή το μεγαλύτερο σύνολο παιχνιδιών διεξάγονται σε ιδιωτικό χώρο, οπότε και την ευθύνη την έχει ο ιδιοκτητης σε πρώτη φάση.

Αν δηλαδή μέσα στο σπίτι του ο κάθε ένας δώσει σε ένα ανήλικο ένα αεροβόλο, πρώτο λόγο έχει ο ιδιοκτητης του χώρου.

Δεν το ψάχνω στην περίπτωση τραυματισμού γιατί τότε μπλέκεται όπως και να έχει το θέμα.

Στην περίπτωση μας αν υποθέσουμε ότι μιλάμε για ένα game δασικό, άρα δημοσια έκταση (συνήθως) τότε βάση νόμου σε δημόσιο χώρο πως θα κυκλοφορεί κάποιος ανήλικος παίχτης με το αεροβόλο? (AEG ή μαρκαδόρο)
The strong AEG/GBB/GBBR/NBB/SPRING... come with great responsibility---> Airsoft player rules

The best things come to those who wait--->Sniping rules

ΟΙ ΜΠΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ H ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ---> HELL RECKIES RULES

Αποσυνδεδεμένος Maleficus

• Ταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
αυτό ακριβώς αναρωτιέμαι και εγώ ...
Let the Valkyries ride again.