Λοιπόν για να τελειώνουμε με τον “κύριο” GPS. Διότι δεν διαθέτω και πολύ υπομονή με υβριστές είρωνες και ψεύτες.
!!! ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΗΚΑ !!!
Το να ακολουθήσω τον δρόμο σου και τον τρόπο γραφής σου μου είναι αδύνατο.
Σου ειναι αδυνατο γιατι δεν εχεις στοιχεια !!!
Μετα απο ενα ολοκληρο «σεντονι» που σου παρεθεσα καταριπτοντας την "θεωρια συνομωσιας" σου
επιλεγεις να πεις μονο αυτο & εκτιθεσαι...
Γι αυτό μετά τα στατιστικά ας δώσουμε στους συμπαίχτες μας να καταλάβουν.
Επειδή δεν ήξερες και ήθελες να μάθεις λοιπόν:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=446268104577&set=a.419432279577.194054.187485819577

Απλα συνεχιζεις να δειχνεις πιο ειναι το προβλημα\κολλημα σου & ποιος ο σκοπος σου !!!
Ποια ειναι η σχεση μου με αυτη την ομαδα & να δημιουργησεις εντυπωσεις που δεν στεκουν !!!
Εκανες λοιπον μια μομφη της οποιας το νοημα ηταν :
Δεν μας ενημερωνεις για το πεδιο, μαλλον επειδη δεν σε αφηνει η ομαδα σου !!!
Στο σεντονι που σου παρεθεσα ολες οι κατηγοριες καταριφθηκαν & για αυτο δεν απαντησες κιολας !!!
Ας δουμε λοιπον ξανα-μανα τις κατηγοριες :
1)
Μας εκρυβες το πεδιο\δεν μας ενημερωvες τι εγινεΤην προηγουμενη βδομαδα ηταν η τελευταια ενημερωση οπου ελεγα :
«Περιμενετε μεχρι να τελιωσουν οι εκλογες.»
!!! ΑΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΑ !!!
Απο την Μαλακασα & μετα ΗΞΕΡΕΣ που ηταν το πεδιο οποτε δεν καβατζωσα τιποτα ποσο μαλλον για καποια αλλη ομαδα.
Τωρα αν εσυ δεν καταλαβες που ειναι δεν φταιω εγω !!!
!! ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΚΡΥΒΑ !!! (Τουλαχιστον σε σε ΣΕΝΑ !!!)
Την τακτικη μη αποκαλυψης ακριβης τοποθεσιας δημοσια την ακολουθησε & ο (HAF)giorgos & πολυ καλα εκανε.
Παρ’ολα αυτα οποιος ενδιαφερθηκε πραγματικα βρηκε που ειναι !!!
Αλλα εκει δεν σε πειραξε που δεν δοθηκε ακριβες στιγμα !!!
Μονο θυμηθηκες οτι εγω δεν ειχα δωσει στιγμα, αρα ειχα καβατζωσει το πεδιο !!!
Δεν σου ηταν ομως αρκετο !!! Επρεπε να το εμπλουτισεις με ομαδες, δαιμονες κτλ !!!
Ισως, ισως λεω τωρα εγω, αν δεν ασχολιοσουν τοσο πολυ με την Πολιτικη,
να ειχες βρει & εσυ το «Πιθανο πεδιο ΑΝΤΙ-ΗΟΤΕL» ωστε να μην καναμε τωρα αυτη την συζητηση !!!
Αλλα ΟΧΙ !!!
Επρεπε να τα κανεις ολα εναν αχταρμα εμπλεκοντας ομαδες & να δημιουργησεις με το στανιο συνομωσιες !!!
2)
Ομαδα & περιορισμος μουΕχεις δει καπου επισημα (οχι να ακουσες, σου ειπαν, συμπερανες) οτι ανηκω σε αυτη ή αλλη ομαδα ?!?
!!! ΟΧΙ !!! ΣΥΜΠΕΡΑΝΕΣ !!!
Για να τελιωνουμε λοιπον με το θεμα ομαδα :
Εχω παιξει\παιζω με αρκετες ομαδες ειτε σε σεναρια ειτε σε priveδακια ειτε προπονησεις & δεν το εκρυψα ποτε.
Αυτο ομως δεν σημαινει οτι ΑΝΗΚΩ και σε μια ομαδα ποσο μαλλον οτι με «χουλαντριζει» καποιος !!!
Με τον Papis καναμε καλο διδυμακι στα πεδια απο οταν ηταν στους Ι4.
Μηπως ημουν τοτε στους Ι4 & δεν το ηξερα !!! (Ι4 Team δεν εχω κατι μαζι σας)
Το καλοκαιρι επαιξα σε πολλα σεναρια\παιχνιδια (οπου με εβαζε ο διοργανωτης) στην παραταξη που ηταν & αυτη η ομαδα.
Μεσα λοιπον απο αυτα τα παιχνιδια τα ψιλο-βρηκαμε σαν «χνωτα παιχτικα».
Οποτε μετα ερχοταν η ομαδα σε καποιο παιχνιδι, ζηταγε (αν ηταν εφιχτο) να με βαλουν στην παραταξη που θα επαιζε εκεινη.
Ζηταγε ομως να μπουν & ολοκληρες ομαδες που ειχαν ιδια «χνωτα παιχτικα» !!!
Τι παει να πει οτι ολες αυτες οι ομαδες ανηκουν ΜΥΣΤΙΚΑ στην συγκεκριμενη ομαδα & «χουλαντριζονται» !!!
ΕΛΕΟΣ !!! Ξεκολα !!!
Αν ποτε μπω σε οποιαδηποτε ομαδα, θα ανακοινωθει επισημα για να μην μπορουν καποιοι σαν & εσενα
να δημιουργουν καταστασεις εκει που δεν υπαρχουν !!!
Το μονο που μπορεις να πεις με σιγουρια για μενα & αυτη την ομαδα ειναι οτι ειμαι «φιλικα προσκειμενος» !!!
«Φιλικα προσκειμενος» ομως ειμαι & με αλλες ομαδες !!!
Δεν χουλαντριζομαι ρε αδερφε, καταλαβε το !!!
Επειδη εγω δεν επιλεγω & σου απανταω σε ολα, παμε τωρα ΚΑΙ στις φωτογραφιες που τοσο σου αρεσουν :
Τα παιδια επελεξαν να την ανεβασουν στο facebook με το αναλογο πλαισιο. Ε, και ?!?
Τι ηθελες δηλαδη, να πω στα παιδια "Βγαλτε το πλαισιο ή κατεβαστε την φωτο ή σβηστε την φατσα μου." !!!
Γιατι ομως δεν μας εδειξες αυτη την φωτο ?!?

Uploaded with
ImageShack.usΒαση της δικης σου συλλογιστικης οσοι ειναι στα αριστερα με GreekLizard ανηκουν στην ιδια ομαδα
& οσοι ειναι στα δεξια με US Digital Woodland ανηκουν σε μια αλλη ομαδα !!!
Αν το εψαχνες λοιπον λιγο & δεν κολλαγες με τις φωτο θα εβλεπες & την πραγματικοτητα !!!
Σε αυτη την φωτο υπαρχουν 4 ατομα που επισημα δεν ανηκουν στην ομαδα αλλα φορανε ιδια ρουχα !!!
Τα 2 απο αυτα εχουν δηλωσει συμμετοχη σαν να ανηκουν στην ομαδα.
Τα υπολοιπα 2 (εγω +1) ΟΧΙ σαν να ανηκουμε στην ομαδα !!!

Uploaded with
ImageShack.usΤΥΧΑΙΟ ?!? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ !!!
Επειδη μου αρεσει η τακτικη & το συγκεκριμενο σεναριο ειδικοτερα ηθελα να παω στο πεδιο & να μην ειμαι ξεμπαρκος.
Ηθελα να ακολουθησω το σεναριο & οχι απλα ανταλλασοντας bbs ή να γυρναω ασκοπα στο πεδιο τραβωντας φωτογραφιες Πολιτικης !!!
Ζητηθηκε λοιπον απο την διοργανωση να μπω οπου θα εμπαινε & η ομαδα. (οπως βλεπεις τα λεω ολα)
Βαση του dresscode που οριστηκε επρεπε να αγορασω (δεν ειχα καποια απο αυτες) αλλη παραλαγη.

Uploaded with
ImageShack.usΗ Greek Lizard ειναι παρωχημενη σαν pattern & ραφη. (υπαρχε σε καλυτερη ραφη αλλα ειναι ακριβη)
Η US Woodland εχει καλουτσικο pattern, καλη εργονομια αλλα πιο ακριβη
Η US Digital Woodland εχει καλο pattern, καλη εργονομια & ειναι φθηνη.
Επιπροσθετα συχνα-πυκνα παιζω με την ομαδα (δεν το εκρυψα ποτε) οποτε επελεξα να αγορασω την ιδια.
Αλλα ΟΧΙ !!!
Ανηκω ντε & καλα σε αυτη την ομαδα γιατι ετσι ταιριαζει στην "θεωρια συνομωσιας" σου !!!
Μπορω να σου παραθεσω αλλες 100 φωτο απο διαφορα παιχνιδια οπου εχουν «στηθει» για φωτογραφια ατομα με το ιδιο pattern παραλλαγης
Τι παει να πει αυτο οτι ολοι ανηκουν σε καποια ομαδα ?!?
Εσυ ο ιδιος εισαι σε καποιες απο αυτες !!!
Μου δινει ομως αυτο το δικαιωμα να πω οτι ανηκεις σε αυτες & σε χουλαντριζουν κιολας ?!?
ΟΧΙ !!! ΟΧΙ !!! ΟΧΙ !!!
Αλλα ξεχασα εσυ εισαι αυτος που σε 2 χρονια εκανες αυτο, εκεινο, το αλλο με 1-2-3...20 ομαδες αλλα καταφερες να ΜΗΝ ανηκεις σε καμια !!!
Ενω εγω σε 7 μηνες, εχω παιξει\προσκληθει με\απο 4 ομαδες & αυτοματα εγινα μελος στην ομαδα που βολευε την "θεωρια συνομωσιας" σου !!!
Κολλας λοιπον ΚΑΙ στο τι φοραω ΚΑΙ με ποιον παιζω ΚΑΙ με ποιον βγαζω φωτογραφιες αλλα
ΔΕΝ κανεις Πολιτικη & ΔΕΝ εισαι "Τιμητης (επιλεκτικα) των παντων" !!!
Επειδη λοιπον στο παρελθον εχω φορεσει ή αποπειραθει να φτιαξω εξοπλισμο σε διαφορα patterns (Greek Lizard, Desert 3C, Multicam & Tan)
ζηταω προκαταβολικα συγνωμη απο τα ατομα\ομαδες που εχω φωτογραφηθει μαζι τους γιατι (ενδεχομενως)
θα ξεθαφτουν οι φωτογραφιες απο τον Τάλων & θα εμπλακουν στις "θεωριες συνομωσιας" του !!!
Αφου λοιπον δεν "παιζει" θεμα με την φωτογραφια που μας εδειξες & σου αρεσουν οι φωτο,
να σου δειξω & εγω 2 φψτογραφιες (υπαρχουν & αλλες αλλα δεν χρειαζεται) απο το ιδιο παιχνιδι :

Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.usΑτομο απο τις φωτογραφιες εχει λαβει μερος σε πολλα priveδακια, προπονησεις, σεναρια (και καλα εκανε) με την εικονιζομενη ομαδα,
φοραει το ιδιο pattern παραλλαγης, στηνεται σχεδον σε ολα τα παιχνιδια μαζι για φωτο, ΔΕΝ ανηκει στην ομαδα
& εχει παρει μερος στο παιχνιδι ΧΩΡΙΣ να εχει ΚΑΝ δηλωσει συμμετοχη !!!

Uploaded with
ImageShack.usΤΥΧΑΙΟ ?!? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ !!!
ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ?!? ΙΝΤΡΙΓΚΑ ?!? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ !!!
Τι ΝΟΜΙΖΩ εγω ?!? Το πιο αθωο :
"Ρε φιλε, τελικα δεν θα ερθει ο ΧΨΖ σε αυτο το ουαου παιχνιδι. Θελεις να ερθεις στην θεση του;"
«Το συζητας ρε φιλε; Φυσικα !!!»
Σταματα λοιπον να γινεσαι Κωστας Πρεκκας & να βλεπεις παντου συνομωσιες !!!
ΞΕΚΟΛΛΑ !!!
Εν τελει ας κανουμε μια σουμα για να ξεμπερδευουμε με τα γραφομενα του κου.Τάλων & την Πολιτικη του :
Το "Πιθανο πεδιο ΑΝΤΙ-HOTEL", ΣΟΥ ηταν γνωστο, που ΑΚΡΙΒΩΣ ειναι, τουλαχιστον απο το παιχνιδι της Μαλακασας !!!
Αν δεν το καταλαβες τοτε ειτε εγω δεν μιλαω καλα Ελληνικα ειτε δεν ηθελες να καταλαβεις !!!
(Ευτυχως ομως γραφω καλα Ελληνικα !!!)
Το πεδιο υπαρχει, ενωμενο δυνατο πανω στον κομβο του Μαρτινου !!!
Οποιος φτασει στον Κομβο του Μαρτινου, κοιταξει προς Αθηνα & δεν το βρει του δινω 1000€ !!!
Αρα δεν εχω αποκρυψει τιποτα !!! (ποσο μαλλον να ελαβα εντολη να αποκρυψω)
Δεν ειμαι σε καμια ομαδα !!!
Παιζω με την συγκεκριμενη ομαδα οπως & με αλλες !!!
Αν μπω καποια στιγμη σε οποιαδηποτε ομαδα αυτο δεν σημαινει οτι θα χουλαντριζομαι κιολας !!!
Παντα θα πραττω & θα λεω οτι εκφραζει εμενα & μονο εμενα !!!
Αν δεν αρεσει αυτη η συμπεριφορα σε οποια ομαδα ενδεχομενως συμμετασχω στο μελλον
& διαπιστωσω οτι προσπαθουν να με αλλαξουν ή φιμωσουν, ΕΦΥΓΑ !!!
Το ξεκαθαρισαμε τωρα το θεμα ?!?
Ορθα, κοφτα & στοιχειοθετημενα,
GPS
Υ.Γ.1 Περα λοιπον απο τις εκατερωθεν βαρυγδουπες δηλωσεις, εχεις χρονο να το σωσεις.
Πες ενα "ΟΚ. Νομιζα λαθος, παμε παρακατω..." & εγω ειμαι ΟΚ.
Ολοι κανουμε λαθη στην ζωη, αν τα αναγνωριζουμε μπορουμε να προχωρησουμε.
Ποσο μαλλον στο Airsoft που δεν πρεπει να μας απασχολει περα απο την ημερα που παμε να παιξουμε.

Υ.Γ.2 Αν οι διοργανωτες του παιχνιδου το επιθυμουν, θα αφαιρεσω το λογοτυπο τους απο τις φωτογραφιες