Αποστολέας Θέμα: Πιθανο Νεο Πεδιο ΑΝΤΙ-HOTEL !!!  (Αναγνώστηκε 57851 φορές)

Αποσυνδεδεμένος G.P.S.

• Συνταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Global\General Positionable\Purpose Soldier
Πιθανο Νεο Πεδιο ΑΝΤΙ-HOTEL !!!
« στις: 21 Αυγούστου, 2010, 16:08:37 »
Εχω βρει ενα συγκροτημα (μαλλον παλιο εργοστασιο) παρατημενο στο ελεος του θεου.
(χωρις πορτες, παραθυρα κουφωματα κτλ.)
Ειναι τεραστιο (περιπου 3-4 φορες η Ελευσινα) αλλα ειναι 1 ωρα απο το κεντρο της Αθηνας.
Δεν ξερω ακριβως τι ειναι γιατι το βλεπω περνωντας απο εξω με το αμαξι.
Οποιος θελει ας δηλωσει ενδιαφερον, να μαζευτουμε, να παμε ολοι μαζι μια βολτα,
να ριξουμε μια ματια & αν το επιτρεπει η κατασταση να το δοκιμασουμε κιολας.  ;)

Αποσυνδεδεμένος jumbo

• Υπολοχαγός
  • *
Απ: Πιθανο Νεο Πεδιο ΑΝΤΙ-HOTEL !!!
« Απάντηση #1 στις: 21 Αυγούστου, 2010, 17:28:21 »
σε ποα περιοχη φιλε μου;
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Αποσυνδεδεμένος G.P.S.

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #2 στις: 09 Νοεμβρίου, 2010, 23:41:29 »
Καταρχας να ζητησω συγνωμη απο τον συν-χομπιστα (HAF)giorgos που θα του χαλασω λιγο το νημα με offtopic
αλλα δεν μπορω να αφηνω τετοιες μομφες προς το ατομο μου ασχολιαστες.
Και παλι σε ευχαριστω για την προσπαθεια σου στην ανευρεση νεου πεδιου για ολους.
@ G.P.S. τα βλέπεις !!! Ακόμα σε περιμένουμε να ενημερώσεις για το "ΑΝΤΙ - HOTEL". Εκτός εάν η ομάδα σου δεν σου επιτρέπει.
Πρωτα απο ολα δεν ανηκω σε καμια ομαδα !!!
Αν ξερεις κατι που εγω δεν ξερω τοτε σε παρακαλω ενημερωσε & εμενα !!!
Ακομα ομως & αν ανηκα σε ομαδα, δεν θα της επετρεπα να μου απαγορευσει τιποτα !!!
Κατα σειρα ειμαι : ανθρωπος - αντρας - συζηγος - πατερας - airsofter κτλ. !!!
Αν εσυ ανηκεις σε καποια ομαδα & σε χουλαντριζει αυτη, τοτε σεβαστο απο εμενα !!!
Αν εσυ βαζεις καποια αλλη σειρα στην ζωη σου, παλι σεβαστο απο εμενα !!!
Το οτι σεβομαι κατι, δεν σημαινει ομως οτι πρεπει ντε & καλα να το κανω κιολας !!!
Για αυτο μην πετας μια κουβεντα στον αερα αν δεν μπορεις & να την στοιχειοθετησεις !!!

Παμε τωρα στην ταμπακιερα που ειναι το "Πεδιο ANTI-HOTEL".
Μιλαμε για ενα thread που αναρτησα πριν ακομα το δω απο κοντα,
σε ΟΛΑ τα γνωστα σε μενα forum για Airsoft που αφορουν το Λεκανοπεδιο Αττικης.
Ειδες να δειχνω καμια προτιμηση σε forum ή να στελνω επιλεκτικα pm για prive καταστασεις ?!?

Ειπα σε οποιον θελει να μαζευτουμε να παμε να το δουμε.
Μαλιστα προσφερθηκα να μεταφερω καποιους με το αμαξι μου για μειωσουμε τα εξοδα.
Το μονο που ζητησα ηταν αν γινεται οταν παμε να το δουμε να παιξουμε κιολας,
ωστε αν ειναι καταλληλο\ασφαλες αλλα μη "επιτρεπτο" πεδιο να εχουμε προλαβει
να παιξουμε τουλαχιστον μια φορα σε αυτο το φαινομενικα (απο μακρυα) καταπληκτικο πεδιο.
Δυστηχως δεν συντονιστηκαμε ποτε πανω απο 3 ατομα για να παμε.

Προτινα επισης να παμε μετα το Police I στις 29/8 αλλα παλι μαζευτηκαμε 2-3 ατομα μονο.
Οι αλλοι προτιμησαν να πανε για σουβλακια & ειναι σεβαστο. (Τελικα πηγα & εγω)

Στο παιχνιδι του Zinja "ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ" στην Μαλακασα στις 12/09
προτινα στο forum οποιος θελει μετα το παιχνιδι να παμε να το δουμε
αφου θα ειχαμε κανει ηδη, περιπου την μιση αποσταση αλλα δεν προσφερθηκε κανεις.
Με την ληξη του παιχνιδιου ηρθες με ενα φιλο σου & μου ειπες :
"Που ειναι αυτο το πεδιο, θα μας πεις τελικα;"
Ενωπιων τουλαχιστον 10 ατομων σου εξηγησα ακριβως που ειναι & πως να πας !!!

Στις 26/09 δηλωσα σε forum οτι δεν εχω παει ακομα & πως μπορει να περασω απο εκει στις 03/10 να το δω.
Τελικα το ειδα μονο περιμετρικα λογω εγκυου γυναικας\μικρου παιδιου & ελλειψεως φακου.
Ευτυχως\δυστυχως για να δω αν ειναι καταλληλο\ασφαλες τελικα χρειαζεται οπωσδηποτε φακο.
Αρα δεν ειχα κατι να αναφερω. Τι να ελεγα "Ωραιο απο εξω αλλα δεν ξερω αν κανει." ?!?

Στις 5/11 ειχα ενα pm απο τον Kallisto που με ρωτουσε αν εκανα κατι & αν ηθελα να παμε την Κυριακη των εκλογων.
Του ειπα οτι επειδη θελω οταν παω εκει να παιξω κιολας & λογω εκλογων δεν γινεται,
να κανει υπομονη μια εβδομαδα, για να παμε αν μπορει & αυτος μετα τις εκλογες.
Δυστυχως θα εχουμε επαναληπτικες εκλογες & δεν εχω υπολοιπο αδειας !!!
Μηπως το "εκλογων"-"υπολοιπο αδειας"  χτυπησε καμια ευαισθητη χορδη για καμια φιλικη σου ομαδα Τάλων ?!?
Αλλα βεβαια για τα φιλαρακια μας δεν λεμε τιποτα !!!
Ας μην συνεχισω ομως γιατι θα σβηστουν τα post μου παλι χωρις προειδοποιηση & θα φαω & κανα ban(k) απο πανω !!!

Οπως βλεπεις λοιπον εγω εκανα αρκετες προσπαθειες σεβομενος ολους !!!
Το μονο που ζητησα ειναι αν γινεται οταν παμε να παιξουμε κιολας.
Δεν απαγορεψα ομως σε κανενα να παει να το δει !!!
Εγω εκανα εστω αυτα τα ολιγα !!!
Εσυ που ηξερες που ειναι τι εκανες ?!?

Ποια ομαδα λοιπον & κουραφεξαλα μου τσαμπουνας !!!
Αν ειχα\ημουν σε ομαδα, δεν θα την ειχα παρει να παμε ?!?
Θα κανονιζα ακομα με ατομα να παω να το δω & να παιξω !!!

Κριμα γιατι μου ειχες φανει ενταξει ανθρωπος !!!
Δυστυχως εισαι ακομα ενας "Τιμητης (επιλεκτικα) των παντων" !!!

Υ.Γ. Το ατομο που με μυησε στο airsoft μου ειχε πει μια κουβεντα που δεν ειχα δωσει τοτε βαση :
"Υπαρχουν οι airsofter των πεδιων & οι airsofter των πληκτρολογιων !!!"
!!! Ποσο δικιο ειχες Δημητρη !!!
Αφηστε λοιπον την Πολιτικη & βγειτε στα πεδια να ριξετε καμια ριπη !!!

Φχατω πολυ,

GPS\Θανος

Αποσυνδεδεμένος Τάλων

• Συνταγματάρχης
  • *
  • Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.
« Απάντηση #3 στις: 10 Νοεμβρίου, 2010, 21:30:28 »
Ας ζητήσω και εγώ συγγνώμη στον φίλο (HAF)giorgos για το off topic.

Αγαπητέ φίλε GPS γιατί θίχτηκες  ειδικά για το θέμα τις ομάδας.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή.

Κάνεις σαν να είναι κακό να είσαι σε μια ομάδα. Έπειτα εγώ απλώς ρώτησα αν δεν σε αφήνει η ομάδα σου. Και αν δεν σε άφηνε δικαίωμα της  είναι εγώ απλά σε ρώτησα.

Στις 5/10 σε διπλανό forum σε ένα θέμα με έντονη συζήτηση απαντάς και στο avatar σου υπάρχει ένα εικονίδιο που παραπέμπει σε γνωστή ομάδα. Στις 26/9 συναντιόμαστε έξω από τον Ρώσο όπου είσαι με άτομα από την γνωστή ομάδα. Συμπεραίνω  λοιπόν  ότι είσαι  τουλάχιστον σε σχέση ένταξης . Μάλιστα όταν ρώτησα που παίζατε(όχι ότι ήσουν υποχρεωμένος να μου απαντήσεις ) έβαλες το κεφάλι κάτω και έφυγες  (μήπως σε κουλαντρίζανε; ).
Τώρα αν έκανα λάθος φυσικά σου ζητώ συγγνώμη.

Όσο για τις αρχές σου πολύ καλά κάνεις και τις έχεις αλλά ελάχιστα αφορούν τους άλλους.
Το ίδιο και οι δικές μου.

Για την ταμπακιέρα τώρα που είπες και εσύ.

Άνοιξες ένα θέμα το στις 21/8 με τίτλο "Πεδίο ANTI-HOTEL" .
Έκτοτε το θέμα αυτό έχει 1975 εμφανίσεις με 52 απαντήσεις όπου η τελευταία είναι στις 5/11.
Σε περίπου 10 από αυτές σε έχουν ρωτήσει που είναι και δεν έχεις δώσει απάντηση σε κανέναν ούτε καν το στίγμα που σε ρωτά ο Doc . Κανόνισες ίσως και άλλες τόσες συναντήσεις αλλά και εκεί τίποτα. Όσο για το παιχνίδι του Zinja "ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ" στην Μαλακάσα στις 12/09 δεν θυμάσαι καλά. Σε ρωτήσαμε μαζί με τον Jumbo και απάντησες αόριστα ότι βρίσκεται στον κόμβο του Μαρτίνο. Και καλά όμως εγώ δεν έκανα τίποτε δεν έκαναν και όλοι οι άλλοι που σε ρωτήσανε ; Ή μήπως και σε αυτούς απάντησες αλλά τελικά τίποτε.

Τώρα σχετικά με τα “φιλαράκια” και τις “φιλικές ομάδες”.

Εν αρχή δεν έχω φιλαράκια. Έχω φίλους και χαίρομε για αυτούς. Φίλους που έχουν τα τηλεφωνά μου  και εγώ τα δικά τους που έχουν έρθει σπίτι μου και έχω πάει στο δικό τους που έχουν έρθει στο μαγαζί μου και έχω πάει στο δικό τους. Φίλους που ακόμη και να σταμάτησαν το airsoft μιλάμε στο τηλέφωνο και όχι μόνο.
Τώρα όσο για τις “φιλικές ομάδες” έχω την τιμή να έχω παίξει αν όχι με όλες, σχεδόν με όλες τις ομάδες σε ανοιχτά αλλά και κλειστά παιχνίδια. Έχω την τιμή να με έχουν καλέσει σε πρώτο παιχνίδι σε καινούργια πεδία, έχω την τιμή να έχω παίξει σε ιδιωτικά πεδία……. και μάλιστα φίλε μου χωρίς να ανήκω πουθενά και λέγοντας την γνώμη μου στα ίσια.

Πριν κλείσω θέλω να σου πω ότι τους χαρακτηρισμούς που μου απευθύνεις σου τους επιστρέφω και θα σου πρότεινα να τους κρατήσεις για τον εαυτό σου.

Κλείνοντας έχω να σου πω, αλλά και να δουν οι υπόλοιποι κάτι σχετικά  με το Υ.Γ.  σου.

Υ.Γ. Το ατομο που με μυησε στο airsoft μου ειχε πει μια κουβεντα που δεν ειχα δωσει τοτε βαση :
"Υπαρχουν οι airsofter των πεδιων & οι airsofter των πληκτρολογιων !!!"
!!! Ποσο δικιο ειχες Δημητρη !!!
Αφηστε λοιπον την Πολιτικη & βγειτε στα πεδια να ριξετε καμια ριπη !!!

Καλά τα έλεγε λοιπόν ο φίλο σου ο Δημήτρης. Αλλά εσύ έμαθες μόνο τα μεταφέρεις αυτά που σου είπε. Στα δύο forum που είμαστε μέλη βλέπω τα εξής :

Forum Greekairsoft  :
Μέλος Τάλων ημερομηνία εγγραφής 14/10/2009 μηνύματα 132 (0,337 ανά ημέρα)
Μέλος G.P.S.  ημερομηνία εγγραφής 26/05/2010 μηνύματα 39 (0,192 ανά ημέρα)

Forum 2  :
Μέλος Τάλων ημερομηνία εγγραφής 06/09/2009 μηνύματα 142 (0,331 ανά ημέρα)
Μέλος G.P.S.  ημερομηνία εγγραφής 26/04/2010 μηνύματα 190 (0,964 ανά ημέρα)

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Φιλικά Τάλων
« Τελευταία τροποποίηση: 10 Νοεμβρίου, 2010, 22:50:30 από Τάλων »
Όταν δεν έχεις κάτι να πείς καλύτερα σώπαινε.

Αποσυνδεδεμένος G.P.S.

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #4 στις: 11 Νοεμβρίου, 2010, 01:17:54 »
Εκτιθεσαι ακομα παραπανω αλλα παμε λοιπον...
Αγαπητέ φίλε GPS γιατί θίχτηκες  ειδικά για το θέμα τις ομάδας.
Θιχτηκα πρωτα με το οτι καποιος δεν μου επιτρεπει να κανω κατι & μετα το οτι μου εβαλες "ταμπελα\ομαδα" !!!
Ειτε καλη ειτε κακη η ταμπελα αυτη, μου την εβαλες χωρις στοιχεια !!! Με ρωτησες ?!?
Αν εγω δηλαδη σε δω να κανεις παρεα με εναν ομοφυλοφιλο & πω :
"Δεν σου επιτρεπει η "αδερφη" να ερχεσαι σε παιχνιδια επειδη σε εχει στο κρεβατι & τον πεοθηλαζεις ολη μερα !!!" τι θα σε πειραξει ?!?
Το οτι δεν σε αφηνει να παιζεις ή οτι σε λεω εμμεσως πλην σαφως "αδερφη\πεοθηλαστρα" !!!
Μαλλον πρωτα το "αδερφη\πεοθηλαστρα" & μετα το οτι δεν παιζεις !!!

Στις 5/10 σε διπλανό forum σε ένα θέμα με έντονη συζήτηση απαντάς και στο avatar σου υπάρχει ένα εικονίδιο που παραπέμπει σε γνωστή ομάδα.
!!! ΜΕΓΑ ΨΕΜΑ !!!
ΠΟΤΕ δεν εχω βαλει avatar, σε κανενα απο τα 4 forum, σχετικα με το airsoft που ειμαι γραμμενος !!!

Στις 26/9 συναντιόμαστε έξω από τον Ρώσο όπου είσαι με άτομα από την γνωστή ομάδα. Συμπεραίνω  λοιπόν  ότι είσαι  τουλάχιστον σε σχέση ένταξης .
Δηλαδη οποιος προσκαλειτε μια ή παραπανω φορες απο καποια ομαδα σε prive παιχνιδι ή προπονηση ειναι συμπερασματικα υπο ενταξη μελος ?!?
Τοτε να ευχαριστησω τις 4 ομαδες που ειτε με εχουν προσκαλεσει ειτε εχω παιξει μαζι τους σε prive παιχνιδια\προπονησεις &
παρακαλω να μου προσκομισουν τα αντιστοιχα σηματα τους. Επισης να ενημερωθουν τα αντιστοιχα thread με την συσταση των ομαδων σε ολα τα forum !!!
Αρα συμπερασματικα επρεπε να υποθεσω & εγω οτι εισαι μελος της ομαδας που ησουν μαζι στον Ρωσο !!!
Αλλα για κατσε, εκεινη την μερα στο prive που επαιξες ηταν 3-4 ομαδες μαζι !!!
Μηπως εισαι μελος KAI στις 4 ομαδες ?!?

Μάλιστα όταν ρώτησα που παίζατε(όχι ότι ήσουν υποχρεωμένος να μου απαντήσεις ) έβαλες το κεφάλι κάτω και έφυγες  (μήπως σε κουλαντρίζανε; ).
Με προσκαλεσε μια ομαδα σε ενα πεδιο που μεχρι εκεινη την μερα δεν ηξερα.
Που θες να ξερω αν εσυ ησουν γνωστης αυτου του πεδιου & αν ηθελε εκεινη η ομαδα να το κοινοποιησει ?!?
Βρεθηκα λοιπον σε μια αβολη θεση & απλα δεν μιλησα αλλα το ατομο μελος της ομαδας που λες σου απαντησε που ειμασταν & τι καναμε.
Οπως ειδες δεν μου ειπε καποιος "Μη μιλας.", "Φυγε θα απαντησω εγω." κτλ αρα ΔΕΝ με κουλαντριζανε !!!

Τώρα όπως φαίνετε έκανα λάθος και φυσικά σου ζητώ συγγνώμη.
Οχι οπως φαινεται, οντως εκανες λαθος & αν η συγνωμη σου ειναι ειλικρινης τοτε ειναι δεκτη.
Ειναι ομως ?!?

Άνοιξες ένα θέμα το στις 21/8 με τίτλο "Πεδίο ANTI-HOTEL" .
Έκτοτε το θέμα αυτό έχει 1975 εμφανίσεις με 52 απαντήσεις όπου η τελευταία είναι στις 5/11.
Σε περίπου 10 από αυτές σε έχουν ρωτήσει που είναι και δεν έχεις δώσει απάντηση σε κανέναν ούτε καν το στίγμα που σε ρωτά ο Doc .
Επειδη εισαι το λιγοτερο "επιλεκτικος", ας δουμε οχι μονο τι δεν ειπα αλλα & τι ειπα σε αυτο το thread (ασε τα pm γιατι εκει να δεις !!!) :
(με κοκκινο οσα εχω πει εγω

"Κοντα στην ΘΗΒΑ.
Εχει πολυμορφια ετσι οπως το ειδα 2 φορες φευγαλεα απο τον δρομο.
(Κτιριο μαλλον γραφειων & διαφορους  αλλους χωρους)..."
Επειδη δεν ξερω τι ακριβως παιζει με το μερος & δεν θελω
ουτε να στελνω ανθρωπους αδικα μεχρι εκει,
ουτε να περασουνε καμια 50αρια ατομα & καψουμε το μερος,
καλο ειναι να μαζευτουμε οσοι εχουν την ευχερια &
να παμε να ριξουμε μια ματια στο μερος.
Δεν αποκλειω κανενα, απλα να παμε ολοι μαζι."

"O Jumbo ειχε πει μετα :
κατοπιν συννενοησης με τον G.P.S καταλαβα που περιπου ειναι και αν ειναι αυτο που καταλαβα, τοτε θα πρεπει να ειναι σε πολυ κατασταση κιολας. ;)"
"O Jumbo ειχε πει μετα :ναι με επυφυλαξει αν εχω βαλει σωστα στο μυαλο τον ιδιο χωρο μ'αυτο που λεει ο G.P.S...."
"Μεσω pm συμπεραναμε οτι δεν μιλαμε για το ιδιο μερος με τον Jumbo."
"Ο Salamine153 ειπε : Tελικα που βρισκεται αυτο;"
"Οσοι δηλωσουν συμμετοχη θα μαθουν αμεσα.
Οι υπολοιποι αν ειναι καταλληλο το μερος θα το μαθουν αμεσως μετα την ερευνα."
"Ας συνδυασουμε το τερπνον
μετα του οφελιμου !!!

Μετα το παιχνιδι οσοι θελουν\αντεχουν παμε με 1-2 αμαξια να το δουμε !!! ;)"

Αν διαβασεις λοιπον ΟΛΑ τα post μου θα καταλαβεις γιατι δεν ειπα οτι ειναι στο ταδε στιγμα !!!
Αλλο ειναι να πανε 10 ατομα να δουνε\παιξουνε, μαθουν ποιου ειναι ιδιοκτησιας, δουν αν εχει κοντα περιοικους, παρουν αδεια αν ειναι δυνατον κτλ.
& αλλο αντε παμε 40 ατομα με 20 αυτοκινητα & Μπαμ-μπουμ, φωνες, κακο, φοβερο ουαου & να ενοχλησουμε περιοικους ή να μας μαζεψουνε !!!
Ομως εδωσα πληροφοριες, προτεινα σε ατομα (& οχι ομαδες γιατι θεωρω οτι τα πεδια ειναι για ολους) να παμε !!!
Προσπαθησα να το οργανωσω με ΟΛΟΥΣ οσους με ρωτησαν μεσω pm & εδειξαν πραγματικα ενδιαφερον για την κοινοτητα του airsoft.
Ενας απο αυτους ησουν & εσυ !!! 'Η μηπως δεν ειναι ετσι ?!?

Κανόνισες ίσως και άλλες τόσες συναντήσεις αλλά και εκεί τίποτα.
Οχι ισως, κανονισα αρκετες συναντησεις αλλα δεν μαζευομασταν !!!
Ή μηπως δεν σου εστελνα pm καθε φορα ?!?
Θυμισου αλλη μια φορα που τελικα δεν πηγαμε (οχι με δικη σου υπαιτιοτητα) & μου ζητησες να σε περιμενω μεχρι τελευταια στιγμη
μηπως καταφερεις να γυρισεις πιο νωρις απο το χωριο για να μην το χασεις ?!?
Α! Οχι μωρε !!! Ηταν τοτε που με χουλαντριζανε !!!

Όσο για το παιχνίδι του Zinja "ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ" στην Μαλακάσα στις 12/09 δεν θυμάσαι καλά. Σε ρωτήσαμε μαζί με τον Jumbo και απάντησες αόριστα ότι βρίσκεται στον κόμβο του Μαρτίνο.
Ρε αδερφε, ειχα πει καποια στοιχεια στο thread & καποια μεσω pm.
Σε pm στον Jumbo ειπα οτι το πεδιο ειναι μετα την ΘΗΒΑ, μετα το ΚΑΣΤΡΟ, κοντα σε κομβο, στο ρευμα προς ΑΘΗΝΑ
& μαλιστα ετσι αποκλεισαμε καποια πεδια που νομιζε οτι ηταν !!!
Καπου αλλου ειχα πει οτι το εχω δει φευγαλεα απο την Ε.Ο. & δεν ξερω λεπτομερειες.
Στα pm που κανονιζαμε να παμε σας ειχα πει οτι ειναι περιπου 1h10min απο τον κομβο της Λενορμαν οδηγωντας με το οριο.
Στην Μαλακασα λοιπον σας ειπα οτι ειναι στον κομβο του Μαρτινου !!!
Ειναι ακριβως διπλα στον κομβο του Μαρτινου !!!
Τι ηθελες δηλαδη να σου πω "Στριψε δεξια, αριστερα, 100μ & STOP" ?!?
Aφου δεν ειχα παει ακομα ουτε εγω για να ξερω να σας πω !!!
'Η μηπως δεν σας ειπα να παμε & μου ειπατε οτι θα πατε για μασα !!! (καλα κανατε, η μασα ειναι αδυναμια μου)
Δηλαδη ηθελες να σου πω γεωγραφικο μηκος & πλατος ?!?
Μηπως ηθελες να στο περασω & στο GPS σου ?!?
Ενα & μοναδικο κτιριο υπαρχει εκει !!!
Ανοιξες το GoogleMap να το ψαξεις ή απλα αρεσκεσαι να ριχνεις χολη ?!?
Δηλαδη ο φιλος (HAF)giorgos που μας περιγραφει που ειναι αλλα δεν εχει δωσει στιγμα & αεροφωτογραφια
ειναι "κρυφα" μελος καποιας ομαδας\συνομωσιας που ενω βγαινει & λεει δημοσια οτι ψαχνει ΚΑΠΟΙΟ πεδιο
τον χουλαντριζουν καποιοι δαιμονες & τελικα δεν θα μας πει που ειναι & θα κανει prive με τους διαβολους ?!?
!!! ΕΛΕΟΣ !!!

Και καλά όμως εγώ δεν έκανα τίποτε δεν έκαναν και όλοι οι άλλοι που σε ρωτήσανε ; Ή μήπως και σε αυτούς απάντησες αλλά τελικά τίποτε.
Το γιατι δεν εκανες εσυ ή καποιοι αλλοι τιποτα, δεν θα το πω εγω !!!
Εγω συμπερασματα απο την γκλαβα μου δεν βγαζω !!!
Απλα θα σου θυμισω οτι οσο "προσδιοριζα" στο thread & ειδικα στα pm που περιπου & ποσο μακρυα ειναι
οι περισσοτεροι στα post τους ελεγαν "Ειναι μακρυα, πολυ ωρα, πολλα εξοδα κτλ".
Εγω τι σου\σας ελεγα ?!?
"Ειναι γαματο !!!", "Φαινεται ωραιο, μεγαλο & ειναι κοντα σε Θεσ\νικη-Λαμια, σηκωνει μεχρι & πανελληνιο παιχνιδι !!!" "Μιλαμε για Dark\Post Apocalyptic καταστασεις !!!"
Δηλαδη εγω απο την μια εψηνα κοσμο να παμε & απο την αλλη το "φυλαγα" για παρτη μου ή επειδη δεν μου επετρεπε καποιος αλλος !!!
Ουτε συνομωσιες υπαρχουν, ουτε τιποτα !!!
Ακου λοιπον τι θεωρω οτι εγινε :
Δεν εκατσε να παμε 5-10 ατομα να το δουμε. (Φταιω εγω ή μονο εγω ?!?)
Ο χρονος μου ελατωθηκε λογω εγκυμοσυνης της γυναικας μου οποτε δεν το κυνηγησα. (φυσικα & δεν θα απολογηθω για αυτο).
Ειδες οτι παιζω με μια ομαδα που πολλοι "ασχολουνται" μαζι της (δεν ξερω γιατι & δεν με νοιαζει κιολας).
Τραβηξε πολυ αυτη η υποθεση (σε χρονο) & εγω δεν ειχα νεα\ασχολιομουν.
Τα συνδυασες λοιπον ολα αυτα στο κεφαλι σου μαζι με λιγη δοση "Πολιτκης" & εβγαλες τα συμπερασματα που εσυ ηθελες !!!
Αν εσυ θελεις να κανεις Πολιτικη ή να "χτυπησεις" μια ομαδα, δεν θα χρησιμοποιησεις εμενα !!!
Δεν χτυπαμε το σαμαρι για να ακουσει ο γαϊδαρος !!!
Ποσο μαλλον αν απλα συμπεραινουμε οτι το σαμαρι ειναι σελωμενο στον γαϊδαρο !!!

Τώρα όσο για τις “φιλικές ομάδες” έχω την τιμή να έχω παίξει αν όχι με όλες, σχεδόν με όλες τις ομάδες σε ανοιχτά αλλά και κλειστά παιχνίδια. Έχω την τιμή να με έχουν καλέσει σε πρώτο παιχνίδι σε καινούργια πεδία, έχω την τιμή να έχω παίξει σε ιδιωτικά πεδία……. και μάλιστα φίλε μου χωρίς να ανήκω πουθενά και λέγοντας την γνώμη μου στα ίσια.
Που τα εχω ακουσει αυτα, που τα εχω ακουσει ?!? Α! Θυμηθηκα !!!
Δημοτικο Σχολειο
"Εμενα ο μπαμπας μου αυτο & εκεινο & το αλλο & θα σε κανει & θα ρανει το μπαμπας σου ...."
"ΟΧΙ! Ο δικος μου μπαμπας θα....."
Γυμνασιο
"Ρε ξερεις ποση την εχω εγω ?!?"
"Ασε ρε !!! Εγω να δεις !!!"
"Εμενα η παρεα μου αυτο & εκεινο ..."
Λυκειο
"Ξερεις τι της εκανα χθες εγω της Πιτσας ?!?"
"Εγω της τα εκανα προχθες ομως της Πιτσας, αρα την πηρες 2ο χερι"
Παραβλεποντας  λοιπον την εκθεση ιδεων & την αυτοπροβολη, σου απαντω :
Γιατι δηλαδη ρε φιλε να εισαι ο μοναδικος που μπορει να το κανει αυτο ?!?
Εγω δεν μπορω δηλαδη να παιζω με καποιες ομαδες αλλα να μην ανηκω σε αυτες ?!?
Μονο εσυ μπορεις ?!?
Αλλα ξεχασα ΕΣΥ εισαι αυτος που βγαζει συμπερασματα αρα ετσι και ΠΡΕΠΕΙ να ειναι !!!
Και εγω την λεω στα ισια σε ολους οσους θεωρω οτι μπορει να πραττουν λαθος.
Αλλα μετα σβηνονται τα post μου χωρις εξηγηση, ολος τυχαιως απο αυτους που παιζεις καθε Κυριακη μαζι !!!
Τυχαιο ?!? Δεν νομιζω !!!

Πριν κλείσω θέλω να σου πω ότι τους χαρακτηρισμούς που μου απευθύνεις σου τους επιστρέφω και θα σου πρότεινα να τους κρατήσεις για τον εαυτό σου.
Στοιχειοθετημενα λοιπον φιλτατε & οχι συμπερασματικα οπως εσυ, οι χαρακτηρισμοι σου ανηκουν απολυτα & στον υπερτατο βαθμο !!!
Καλά τα έλεγε λοιπόν ο φίλο σου ο Δημήτρης. Αλλά εσύ έμαθες μόνο τα μεταφέρεις αυτά που σου είπε. Στα δύο forum που είμαστε μέλη βλέπω τα εξής :

Forum Greekairsoft  :
Μέλος Τάλων ημερομηνία εγγραφής 14/10/2009 μηνύματα 132 (0,337 ανά ημέρα)
Μέλος G.P.S.  ημερομηνία εγγραφής 26/05/2010 μηνύματα 39 (0,192 ανά ημέρα)

Forum 2  :
Μέλος Τάλων ημερομηνία εγγραφής 06/09/2009 μηνύματα 142 (0,331 ανά ημέρα)
Μέλος G.P.S.  ημερομηνία εγγραφής 26/04/2010 μηνύματα 190 (0,964 ανά ημέρα)

Τα συμπεράσματα δικά σας.
Μπουρδες φιλτατε !!! Αριθμολαγνια & μπουρδες !!!
Δηλαδη αν εχω κανει 229 post απο τα οποια τα π.χ 50 σαν νεος για να μαθω, 50 σε νεους για να μαθουν εκεινοι,
50 σε αγγελιες, 30 για αυτο το θεμα & αλλα 49 στα υπολοιπα τι παει να πει ?!?
Οχι βγαλε τωρα την κανη σου να τις μετρησουμε ποιος την εχει πιο μεγαλη ?!?
Αλλα αφου σου αρεσουν τοσο οι αριθμοι ακου :
Απο ολα τα thread για το "Πιθανο πεδιο ΑΝΤΙ-HOTEL !!! το πιο ενεργο ηταν αλλου forum οπως & εσυ ειπες.
Αντι λοιπον να κανεις μια νυξη εκει (ή οπου αλλου θελεις) οπου το βλεπει πιο πολυ κοσμος,
ειτε για να με πιεσεις να πω που ειναι αφου δεν ηξερες (χα-χα) ειτε για να μου την πεις ειτε για οτιδηποτε αλλο,
εσυ επελεξες να postαρεις εδω & να χαλασεις το νημα ενος συνχομπιστα.
Την ωρα που προσφατα μαλιστα εχω κανει νεο post & λεω :

"Ουτως ή αλλως παιχνιδι λογω εκλογων δεν γινεται.
Οποτε καντε λιγο υπομονη και ..." (αν χουλαντριζομουν θα ελεγα "Οχι, δεν τα καταφερα, αστε παιδια χαλια ειναι κτλ.)
Τυχαιο ?!? Δεν νομιζω !!!
Πολιτικη ?!? Τα συμπερασματα δικα σου κε.Συμπερασματια !!!
Φιλαρακια ?!? Τα συμπερασματα δικα σου κε.Συμπερασματια !!!
Airsofter του πληκτρολογιου ?!? Σιγουρα εσυ !!!
Πολιτικη & οχι ριπη ?!? Σιγουρα εσυ !!! Eγω 99% βολη κατα βολη αν & αυτα το post ηταν η Χιροσιμα & το Ναγκασακι !!!
"11 το πρωϊ, 8x8 οι ομαδες, 8 deathmatch = 11888" Τυχαιο δεν νομιζω ?!?
(ενα απο τα post που σβηστηκαν χαρην Πολιτικης απο τα "φιλαρακια" σου)

Για να το κλεισουμε λοιπον το θεμα :
Δεν καβατζωσα κανενα πεδιο & για κανεναν !!!
Το αν ανηκω, θα ανηκω στο μελλον ή οχι, σε αυτη ή καποια αλλη ομαδα δεν σε αφορα !!!
Αν μου ελεγες "Φιλε δεν μας παιζεις & πας μονος σου & το χαιρεσαι !!!"
Ειτε θα σου εξηγουσα οτι δεν ειναι ετσι ειτε θα σου ελεγα "Παρε κανα Lexotanil."
Θιχτηκα απο το γεγονος οτι εμπλεκοντας και ΚΑΠΟΙΑ ομαδα, τα συνδυασες ολα σαν μια μεγαλη ιντριγκα\συνομωσια
προβαλωντας μια εντελως ΔΙΚΗ ΣΟΥ εκδοχη της πραγματικοτητας που δεν με παρουσιαζε οπως πραγματικα ειμαι
ΠΡΩΤΑ σαν ανθρωπο & μετα σαν airsofter !!!

Φιλικά Τάλων
Μετα απο τοση παραπλανηση & χολη γραφεις & φιλικα !!!
Εγω δεν ειμαι δηθεν !!!
Πλεον σκετο GPS.

Υ.Γ. Αν καταλαβεις το λαθος σου & ανακαλεσεις δημοσια, θα ανακαλεσω & τους χαρακτηρισμους που σου απεδωσα.
      Τοτε "Νερο κατω απο το αυλακι" & μαζεψε 10 ατομα εσυ να παμε μαζι να το δουμε. ;)

« Τελευταία τροποποίηση: 11 Νοεμβρίου, 2010, 01:48:05 από Dimitrios »

Αποσυνδεδεμένος Τάλων

• Συνταγματάρχης
  • *
  • Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.
« Απάντηση #5 στις: 11 Νοεμβρίου, 2010, 14:38:38 »
Λοιπόν για να τελειώνουμε με τον “κύριο” GPS. Διότι δεν διαθέτω και πολύ υπομονή με υβριστές είρωνες και ψεύτες. Το να ακολουθήσω τον δρόμο σου και τον τρόπο γραφής σου μου είναι αδύνατο. Γι αυτό  μετά τα στατιστικά  ας  δώσουμε στους συμπαίχτες μας να καταλάβουν.

Επειδή δεν ήξερες και ήθελες να μάθεις λοιπόν:

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=446268104577&set=a.419432279577.194054.187485819577

Από εδώ και πέρα θα σε παρακαλούσα να μην ξανά αναφερθείς στο όνομα μου δημόσια για κανένα λόγω .
Τρομάρα σου ήθελες και ειλικρινή συγνώμη.
« Τελευταία τροποποίηση: 11 Νοεμβρίου, 2010, 14:42:02 από Τάλων »
Όταν δεν έχεις κάτι να πείς καλύτερα σώπαινε.

Αποσυνδεδεμένος G.P.S.

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #6 στις: 11 Νοεμβρίου, 2010, 15:14:22 »
Λοιπόν για να τελειώνουμε με τον “κύριο” GPS. Διότι δεν διαθέτω και πολύ υπομονή με υβριστές είρωνες και ψεύτες. Το να ακολουθήσω τον δρόμο σου και τον τρόπο γραφής σου μου είναι αδύνατο. Γι αυτό  μετά τα στατιστικά  ας  δώσουμε στους συμπαίχτες μας να καταλάβουν.

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=446268104577&set=a.419432279577.194054.187485819577

Από εδώ και πέρα θα σε παρακαλούσα να μην ξανά αναφερθείς στο όνομα μου δημόσια για κανένα λόγω .
Τρομάρα σου ήθελες και ειλικρινή συγνώμη.

Συνεχιζεις να εκτιθεσαι & ειναι κριμα !!!
Ειμαι στην δουλεια & δεν μπορω να επεκταθω αλλα θα τα πουμε παλι το βραδυ !!!

Αποσυνδεδεμένος powerplantmaster

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #7 στις: 11 Νοεμβρίου, 2010, 20:31:21 »
Μπράβο στον (HAF) Giorgos για την προσπάθεια του και βασικά για την δημοσιοποίηση του. Το βρήκα στο Google Earth και σε συνδυασμό με τις φωτογραφίες δείχνει πολύ ελπιδοφόρο. Και είναι μεγαλύτερο από Ελευσίνα!

@ Tάλων, GPS ή GPS, Τάλων

Σας παρακαλώ πολύ να μην το συνεχίσετε. Καταλαβαίνω ότι έχετε τους λόγους σας αλλά πιστεύω ότι έχετε καταλάβει ήδη ότι "φορτώνεται" ένα ενδιαφέρον θέμα και υποβιβάζεται μια πολύ ωραία κίνηση. 
Φθονέεσθαι κρέσσον εστίν ή οικτείρεσθαι.

Αποσυνδεδεμένος G.P.S.

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #8 στις: 11 Νοεμβρίου, 2010, 21:16:01 »
Δεν θα συνεχισω την κουβεντα σημερα γιατι εχω αρρωστο τον γιο μου με υψηλο πυρετο.

Οσον αφορα το post του powerplantmaster, εχεις απολυτο δικιο αλλα δεν μπορω να αφησω μια τετοια "κατασταση" στον αερα.
Αν συμφωνει & ο Ταλων, ας μεταφερουν οι moderators αυτουσια τα post μας στο thread "Πιθανο πεδιο ΑΝΤΙ-HOTEL !!!" οπου ανηκουν αλλωστε. ;)

Αποσυνδεδεμένος G.P.S.

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #9 στις: 12 Νοεμβρίου, 2010, 11:36:53 »
Λοιπόν για να τελειώνουμε με τον “κύριο” GPS. Διότι δεν διαθέτω και πολύ υπομονή με υβριστές είρωνες και ψεύτες.
!!! ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΗΚΑ !!!
Το να ακολουθήσω τον δρόμο σου και τον τρόπο γραφής σου μου είναι αδύνατο.
Σου ειναι αδυνατο γιατι δεν εχεις στοιχεια !!!
Μετα απο ενα ολοκληρο «σεντονι» που σου παρεθεσα καταριπτοντας την "θεωρια συνομωσιας" σου
επιλεγεις να πεις μονο αυτο & εκτιθεσαι...

Γι αυτό  μετά τα στατιστικά  ας  δώσουμε στους συμπαίχτες μας να καταλάβουν.

Απλα συνεχιζεις να δειχνεις πιο ειναι το προβλημα\κολλημα σου & ποιος ο σκοπος σου !!!
Ποια ειναι η σχεση μου με αυτη την ομαδα & να δημιουργησεις εντυπωσεις που δεν στεκουν !!!

Εκανες λοιπον μια μομφη της οποιας το νοημα ηταν :
Δεν μας ενημερωνεις για το πεδιο, μαλλον επειδη δεν σε αφηνει η ομαδα σου !!!

Στο σεντονι που σου παρεθεσα ολες οι κατηγοριες καταριφθηκαν & για αυτο δεν απαντησες κιολας !!!

Ας δουμε λοιπον ξανα-μανα τις κατηγοριες :

1) Μας εκρυβες το πεδιο\δεν μας ενημερωvες τι εγινε
Την προηγουμενη βδομαδα ηταν η τελευταια ενημερωση οπου ελεγα :
«Περιμενετε μεχρι να τελιωσουν οι εκλογες.»
!!! ΑΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΑ !!!
Απο την Μαλακασα & μετα ΗΞΕΡΕΣ που ηταν το πεδιο οποτε δεν καβατζωσα τιποτα ποσο μαλλον για καποια αλλη ομαδα.
Τωρα αν εσυ δεν καταλαβες που ειναι δεν φταιω εγω !!!
!! ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΚΡΥΒΑ !!! (Τουλαχιστον σε σε ΣΕΝΑ !!!)
Την τακτικη μη αποκαλυψης ακριβης τοποθεσιας δημοσια την ακολουθησε & ο (HAF)giorgos & πολυ καλα εκανε.
Παρ’ολα αυτα οποιος ενδιαφερθηκε πραγματικα βρηκε που ειναι !!!
Αλλα εκει δεν σε πειραξε που δεν δοθηκε ακριβες στιγμα !!!
Μονο θυμηθηκες οτι εγω δεν ειχα δωσει στιγμα, αρα ειχα καβατζωσει το πεδιο !!!
Δεν σου ηταν ομως αρκετο !!! Επρεπε να το εμπλουτισεις με ομαδες, δαιμονες κτλ !!!
Ισως, ισως λεω τωρα εγω, αν δεν ασχολιοσουν τοσο πολυ με την Πολιτικη,
να ειχες βρει & εσυ το «Πιθανο πεδιο ΑΝΤΙ-ΗΟΤΕL» ωστε να μην καναμε τωρα αυτη την συζητηση !!!
Αλλα ΟΧΙ !!!
Επρεπε να τα κανεις ολα εναν αχταρμα εμπλεκοντας ομαδες & να δημιουργησεις με το στανιο συνομωσιες !!!

2) Ομαδα & περιορισμος μου
Εχεις δει καπου επισημα (οχι να ακουσες, σου ειπαν, συμπερανες) οτι ανηκω σε αυτη ή αλλη ομαδα ?!?
!!! ΟΧΙ !!! ΣΥΜΠΕΡΑΝΕΣ !!!
Για να τελιωνουμε λοιπον με το θεμα ομαδα :
Εχω παιξει\παιζω με αρκετες ομαδες ειτε σε σεναρια ειτε σε priveδακια ειτε προπονησεις & δεν το εκρυψα ποτε.
Αυτο ομως δεν σημαινει οτι ΑΝΗΚΩ και σε μια ομαδα ποσο μαλλον οτι με «χουλαντριζει» καποιος !!!
Με τον Papis καναμε καλο διδυμακι στα πεδια απο οταν ηταν στους Ι4.
Μηπως ημουν τοτε στους Ι4 & δεν το ηξερα !!! (Ι4 Team δεν εχω κατι μαζι σας)
Το καλοκαιρι επαιξα σε πολλα σεναρια\παιχνιδια (οπου με εβαζε ο διοργανωτης) στην παραταξη που ηταν & αυτη η ομαδα.
Μεσα λοιπον απο αυτα τα παιχνιδια τα ψιλο-βρηκαμε σαν «χνωτα παιχτικα».
Οποτε μετα ερχοταν η ομαδα σε καποιο παιχνιδι, ζηταγε (αν ηταν εφιχτο) να με βαλουν στην παραταξη που θα επαιζε εκεινη.
Ζηταγε ομως να μπουν & ολοκληρες ομαδες που ειχαν ιδια «χνωτα παιχτικα» !!!
Τι παει να πει οτι ολες αυτες οι ομαδες ανηκουν ΜΥΣΤΙΚΑ στην συγκεκριμενη ομαδα & «χουλαντριζονται» !!!
ΕΛΕΟΣ !!! Ξεκολα !!!
Αν ποτε μπω σε οποιαδηποτε ομαδα, θα ανακοινωθει επισημα για να μην μπορουν καποιοι σαν & εσενα
να δημιουργουν καταστασεις εκει που δεν υπαρχουν !!!
Το μονο που μπορεις να πεις με σιγουρια για μενα & αυτη την ομαδα ειναι οτι ειμαι «φιλικα προσκειμενος» !!!
«Φιλικα προσκειμενος» ομως ειμαι & με αλλες ομαδες !!!
Δεν χουλαντριζομαι ρε αδερφε, καταλαβε το !!!

Επειδη εγω δεν επιλεγω & σου απανταω σε ολα, παμε τωρα ΚΑΙ στις φωτογραφιες που τοσο σου αρεσουν :

Τα παιδια επελεξαν να την ανεβασουν στο facebook με το αναλογο πλαισιο. Ε, και ?!?
Τι ηθελες δηλαδη, να πω στα παιδια "Βγαλτε το πλαισιο ή κατεβαστε την φωτο ή σβηστε την φατσα μου." !!!
Γιατι ομως δεν μας εδειξες αυτη την φωτο ?!?

Uploaded with ImageShack.us
Βαση της δικης σου συλλογιστικης οσοι ειναι στα αριστερα με GreekLizard ανηκουν στην ιδια ομαδα
& οσοι ειναι στα δεξια με US Digital Woodland ανηκουν σε μια αλλη ομαδα !!!
Αν το εψαχνες λοιπον λιγο & δεν κολλαγες με τις φωτο θα εβλεπες & την πραγματικοτητα !!!
Σε αυτη την φωτο υπαρχουν 4 ατομα που επισημα δεν ανηκουν στην ομαδα αλλα φορανε ιδια ρουχα !!!
Τα 2 απο αυτα εχουν δηλωσει συμμετοχη σαν να ανηκουν στην ομαδα.
Τα υπολοιπα 2 (εγω +1) ΟΧΙ σαν να ανηκουμε στην ομαδα !!!

ΤΥΧΑΙΟ ?!? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ !!!
Επειδη μου αρεσει η τακτικη & το συγκεκριμενο σεναριο ειδικοτερα ηθελα να παω στο πεδιο & να μην ειμαι ξεμπαρκος.
Ηθελα να ακολουθησω το σεναριο & οχι απλα ανταλλασοντας bbs ή να γυρναω ασκοπα στο πεδιο τραβωντας φωτογραφιες Πολιτικης !!!
Ζητηθηκε λοιπον απο την διοργανωση να μπω οπου θα εμπαινε & η ομαδα. (οπως βλεπεις τα λεω ολα)
Βαση του dresscode που οριστηκε επρεπε να αγορασω (δεν ειχα καποια απο αυτες) αλλη παραλαγη.

Η Greek Lizard ειναι παρωχημενη σαν pattern & ραφη. (υπαρχε σε καλυτερη ραφη αλλα ειναι ακριβη)
Η US Woodland εχει καλουτσικο pattern, καλη εργονομια αλλα πιο ακριβη
Η US Digital Woodland εχει καλο pattern, καλη εργονομια & ειναι φθηνη.
Επιπροσθετα συχνα-πυκνα παιζω με την ομαδα (δεν το εκρυψα ποτε) οποτε επελεξα να αγορασω την ιδια.
Αλλα ΟΧΙ !!!
Ανηκω ντε & καλα σε αυτη την ομαδα γιατι ετσι ταιριαζει στην "θεωρια συνομωσιας" σου !!!

Μπορω να σου παραθεσω αλλες 100 φωτο απο διαφορα παιχνιδια οπου εχουν «στηθει» για φωτογραφια ατομα με το ιδιο pattern παραλλαγης
Τι παει να πει αυτο οτι ολοι ανηκουν σε καποια ομαδα ?!?
Εσυ ο ιδιος εισαι σε καποιες απο αυτες !!!
Μου δινει ομως αυτο το δικαιωμα να πω οτι ανηκεις σε αυτες & σε χουλαντριζουν κιολας ?!?
ΟΧΙ !!! ΟΧΙ !!! ΟΧΙ !!!

Αλλα ξεχασα εσυ εισαι αυτος που σε 2 χρονια εκανες αυτο, εκεινο, το αλλο με 1-2-3...20 ομαδες αλλα καταφερες να ΜΗΝ ανηκεις σε καμια !!!
Ενω εγω σε 7 μηνες, εχω παιξει\προσκληθει με\απο 4 ομαδες & αυτοματα εγινα μελος στην ομαδα που βολευε την "θεωρια συνομωσιας" σου !!!

Κολλας λοιπον ΚΑΙ στο τι φοραω ΚΑΙ με ποιον παιζω ΚΑΙ με ποιον βγαζω φωτογραφιες αλλα
ΔΕΝ κανεις Πολιτικη & ΔΕΝ εισαι "Τιμητης (επιλεκτικα) των παντων" !!!
Επειδη λοιπον στο παρελθον εχω φορεσει ή αποπειραθει να φτιαξω εξοπλισμο σε διαφορα patterns (Greek Lizard, Desert 3C, Multicam & Tan)
ζηταω προκαταβολικα συγνωμη απο τα ατομα\ομαδες που εχω φωτογραφηθει μαζι τους γιατι (ενδεχομενως)
θα ξεθαφτουν οι φωτογραφιες απο τον Τάλων & θα εμπλακουν στις "θεωριες συνομωσιας" του !!!

Αφου λοιπον δεν "παιζει" θεμα με την φωτογραφια που μας εδειξες & σου αρεσουν οι φωτο,
να σου δειξω & εγω 2 φψτογραφιες (υπαρχουν & αλλες αλλα δεν χρειαζεται) απο το ιδιο παιχνιδι :

Ατομο απο τις φωτογραφιες εχει λαβει μερος σε πολλα priveδακια, προπονησεις, σεναρια (και καλα εκανε) με την εικονιζομενη ομαδα,
φοραει το ιδιο pattern παραλλαγης, στηνεται σχεδον σε ολα τα παιχνιδια μαζι για φωτο, ΔΕΝ ανηκει στην ομαδα
& εχει παρει μερος στο παιχνιδι ΧΩΡΙΣ να εχει ΚΑΝ δηλωσει συμμετοχη !!!

ΤΥΧΑΙΟ ?!? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ !!!
ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ?!? ΙΝΤΡΙΓΚΑ ?!? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ !!!
Τι ΝΟΜΙΖΩ εγω ?!? Το πιο αθωο :
"Ρε φιλε, τελικα δεν θα ερθει ο ΧΨΖ σε αυτο το ουαου παιχνιδι. Θελεις να ερθεις στην θεση του;"
«Το συζητας ρε φιλε; Φυσικα !!!»

Σταματα λοιπον να γινεσαι Κωστας Πρεκκας & να βλεπεις παντου συνομωσιες !!!
ΞΕΚΟΛΛΑ !!!

Εν τελει ας κανουμε μια σουμα για να ξεμπερδευουμε με τα γραφομενα του κου.Τάλων & την Πολιτικη του :
Το "Πιθανο πεδιο ΑΝΤΙ-HOTEL", ΣΟΥ ηταν γνωστο, που ΑΚΡΙΒΩΣ ειναι, τουλαχιστον απο το παιχνιδι της Μαλακασας !!!
Αν δεν το καταλαβες τοτε ειτε εγω δεν μιλαω καλα Ελληνικα ειτε δεν ηθελες να καταλαβεις !!!
(Ευτυχως ομως γραφω καλα Ελληνικα !!!)
Το πεδιο υπαρχει, ενωμενο δυνατο πανω στον κομβο του Μαρτινου !!!
Οποιος φτασει στον Κομβο του Μαρτινου, κοιταξει προς Αθηνα & δεν το βρει του δινω 1000€ !!!
Αρα δεν εχω αποκρυψει τιποτα !!! (ποσο μαλλον να ελαβα εντολη να αποκρυψω)
Δεν ειμαι σε καμια ομαδα !!!
Παιζω με την συγκεκριμενη ομαδα οπως & με αλλες !!!
Αν μπω καποια στιγμη σε οποιαδηποτε ομαδα αυτο δεν σημαινει οτι θα χουλαντριζομαι κιολας !!!
Παντα θα πραττω & θα λεω οτι εκφραζει εμενα & μονο εμενα !!!
Αν δεν αρεσει αυτη η συμπεριφορα σε οποια ομαδα ενδεχομενως συμμετασχω στο μελλον
& διαπιστωσω οτι προσπαθουν να με αλλαξουν ή φιμωσουν, ΕΦΥΓΑ !!!
Το ξεκαθαρισαμε τωρα το θεμα ?!?

Ορθα, κοφτα & στοιχειοθετημενα,

GPS

Υ.Γ.1 Περα λοιπον απο τις εκατερωθεν βαρυγδουπες δηλωσεις, εχεις χρονο να το σωσεις.
        Πες ενα "ΟΚ. Νομιζα λαθος, παμε παρακατω..." & εγω ειμαι ΟΚ.
        Ολοι κανουμε λαθη στην ζωη, αν τα αναγνωριζουμε μπορουμε να προχωρησουμε.
       Ποσο μαλλον στο Airsoft που δεν πρεπει να μας απασχολει περα απο την ημερα που παμε να παιξουμε. ;)

Υ.Γ.2 Αν οι διοργανωτες του παιχνιδου το επιθυμουν, θα αφαιρεσω το λογοτυπο τους απο τις φωτογραφιες

Αποσυνδεδεμένος leonardo sunbird

• Υποστράτηγος
  • *
« Απάντηση #10 στις: 12 Νοεμβρίου, 2010, 22:56:19 »
 ;D ;D ;D ;D Πάλι 1η μούρη στο καβούρι  ;D ;D ;D ουαου.... Γουστάρω !!!!
Ρε τι πάθαμε.... ;D ;D ;D ;D ;D ουαου ;D ;D ;D ;D

Μου αρέσει που ρωτας τους διοργανωτες για το trademark... ;D ;D
Eμας δε 8α μας ρωτήσεις που μας έχει βάλει 1η μούρη ????

ουαου..... Ακου καλέ μου φίλε για να μην χαλάσουμε τις καρδιές μας....
Πολύ ουάου τα έχεις δει όλα και προσπαθεις να εκμαιευσεις πράγματα και καταστάσεις και
αντιλαμβάνομαι οτι έχεις να ασχοληθείς με πολλά περισσοτέρα και σοβαροτερα πραγματα
απο το να ασχολείσαι με το υπόλοιπο των αδειων κλπ κλπ
Μέχρι και τη λίστα των συμμετέχοντων έχεις βγαλει για να αποδείξεις ..τι?
Το μικρόβιο που σου μπήκε ξαφνικά να χολοσκάς γιατι ήρθε ο scarface και έπαιξε στο SERE με την TAS ???
Επειδή δεν είναι όλα ουάου οπως τα φανταζεσαι...οι διοργανωτες ήταν ενήμεροι απο πριν για τις απουσίες και για την αντικατάσταση αυτών.

Ουάου...απιστευτο ..ε? Κι όμως αληθινό !!!

Και την άλλη φορά αν θες να δίνεις παραδείγματα για να αποδειξεις, ότι θέλεις να αποδείξεις και χρησιμοποιείς την ομάδα μου...
θα με ρωτας...και αν στο επιτρέπω, θα αναφέρεσαι.
Ελπίζω να έγινα κατανοητός !!!
ΤΕΛΟΣ !!!

Φχατο πολύ γεια σας !!!!

Αποσυνδεδεμένος G.P.S.

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #11 στις: 13 Νοεμβρίου, 2010, 00:11:59 »
;D ;D ;D ;D Πάλι 1η μούρη στο καβούρι  ;D ;D ;D ουαου.... Γουστάρω !!!!
Ρε τι πάθαμε.... ;D ;D ;D ;D ;D ουαου ;D ;D ;D ;D

Μου αρέσει που ρωτας τους διοργανωτες για το trademark... ;D ;D
Eμας δε 8α μας ρωτήσεις που μας έχει βάλει 1η μούρη ????

ουαου..... Ακου καλέ μου φίλε για να μην χαλάσουμε τις καρδιές μας....
Πολύ ουάου τα έχεις δει όλα και προσπαθεις να εκμαιευσεις πράγματα και καταστάσεις και
αντιλαμβάνομαι οτι έχεις να ασχοληθείς με πολλά περισσοτέρα και σοβαροτερα πραγματα
απο το να ασχολείσαι με το υπόλοιπο των αδειων κλπ κλπ
Μέχρι και τη λίστα των συμμετέχοντων έχεις βγαλει για να αποδείξεις ..τι?
Το μικρόβιο που σου μπήκε ξαφνικά να χολοσκάς γιατι ήρθε ο scarface και έπαιξε στο SERE με την TAS ???
Επειδή δεν είναι όλα ουάου οπως τα φανταζεσαι...οι διοργανωτες ήταν ενήμεροι απο πριν για τις απουσίες και για την αντικατάσταση αυτών.

Ουάου...απιστευτο ..ε? Κι όμως αληθινό !!!

Και την άλλη φορά αν θες να δίνεις παραδείγματα για να αποδειξεις, ότι θέλεις να αποδείξεις και χρησιμοποιείς την ομάδα μου...
θα με ρωτας...και αν στο επιτρέπω, θα αναφέρεσαι.
Ελπίζω να έγινα κατανοητός !!!
ΤΕΛΟΣ !!!

Φχατο πολύ γεια σας !!!!
Δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα ουτε με την ομαδα σου, ουτε με σενα, ουτε με τον scarface.
Δεν θεωρω ουτε εγραψα οτι κανατε κατι μεμπτο.
Τις συμμετοχες δεν τις εψαξα, βαζοντας την φωτογραφια για να δειξω την δικη μου συμμετοχη, το προσεξα.
Εφερα ενα παραδειγμα για να δειξω οτι οι φωτογραφιες δεν λενε κατι & πως δεν πρεπει
να ψαχνουμε να βρουμε ιντριγκες, κρυφα μυνηματα & συνομωσιες πισω απο αυτες. ;)
Για αυτο λοιπον δεν μιλησα για ιντριγκα αλλα εγραψα : "Τι ΝΟΜΙΖΩ εγω ?!? Το πιο αθωο : "
Για να μην παρεξηγουμαι λοιπον (τουλαχιστον απο σενα) σου λεω οτι αν ημουν στην θεση σου το ιδιο θα εκανα.

Οσον αφορα "τα υπολοιπα αδειων" θα σου πω απλα οτι σε αυτο το thread
ολοι μας το ειχαμε ριξει στο σορολο & σε καμια περιπτωση δεν εκρινα κανενα.
Απλα εγραψα οτι ειδα\καταλαβα απο τις φωτογραφιες χωρις να κρινω ή να παρω θεση. ;)
Πλακα εκανα !!! Αν η γραφη μου εδειξε κατι διαφορετικο δεν το ηθελα.
Παρα το οτι σβηστηκαν τα post χωρις προειδοποιηση ή εξηγησεις δεν το συνεχισα.
Αρα οντως ειχα σοβαροτερα πραγματα να ασχοληθω & δεν ειχα σκοπο να δημιουργησω θεμα.
Αν ειχα τετοιο σκοπο θα εβγαινα στα forum να ανεβασω screenshots & να το κανω θεμα. ;)

Οσον αφορα τις φωτογραφιες που απεικονιζεται η ομαδα σου αλλα & οποιαδηποτε αλλη ομαδα,
απο την στιγμη που εκτιθονται δημοσια στα forum μπορει να τις χρησιμοποιησει ο οποιοσδηποτε χωρις αδεια
αρκει να μην τις παραποιησει.
Δεν υπαρχει copyright σε αυτες τις φωτογραφιες.
Σαν Moderator που εισαι θα επρεπε να εισαι αμεροληπτος στο θεμα των φωτογραφιων
& να κανεις συστασεις σε ολου οσους ανεβασαν "ξενες" φωτογραφιες.

Οπως βλεπεις το υφος μου απεναντι σου,
ειναι τετοιο ωστε να μην χαλασουμε τις καρδιες μας. ;)

Φιλικα,

GPS

Αποσυνδεδεμένος leonardo sunbird

• Υποστράτηγος
  • *
« Απάντηση #12 στις: 13 Νοεμβρίου, 2010, 00:48:04 »
Σορολο ? ποσο σορολο που μετα απο 1000αδες αλλες φωτος αδημοσιευτων παιχνιδιων
σε πιανει η περιεργεια ποτε και που παίξαμε......
Οσο για το σβήσιμο των ποστ ...για να μην καταλήξει σε τραγωδια το θέμα (ακομα και αν ηταν στο καλαμπούρι)...έπρεπε να σβηστουν....
γιατι κανα 2 πονηριδιδες να πεταγοντουσαν ακομα , στη φάση που ειμαι... θα έλεγαν τον Δεσπότη Παναγιωτη.

Τυφλα να έχει το σεντόνι του Champion League....Θα έβλεπες σεντόνι που θα γελούσαν και τα πλακακια.....
Αnyway.....  συνεχισε τα σεντονια σου οπως εσυ κρίνεις...μεγαλο παιδι εισαι.... και όσο αυτό για την ομάδα μου δε θέλω να αναφερεται κανειςχωρις καποιο συγκεκριμένο λόγο και δεν ειμαστε για παραδειγματα....
Τα παραδειγματα σαν ομαδα πανω στο χομπυ τα εχουμε δείξει στα παιχνιδια με τη σοβαρότητα εκει που πρεπει...
με το ηθος και την αξιοπρέπεια του κάθε παίκτη που ανηκει στη TAS....
ακομα και με το χαβαλε και την πλακα εκει που πρεπει.

Οταν καταλάβουν πολλοι οτι Airsoft=Παιχνίδι τότε θα τους εκφράσω τα "καλως ήρθατε στον ομορφο κοσμο του airsoft".
Αν υπάρχουν ζαγάρια (και ειναι πολλά απο δαυτα , πιστεψε με) που θέλουν να βγαζουν τα εσωψυχα τους και την παντοφλα...συγνωμη δεν κανουν για την παρεα μου..... για σουβλακια στο Ρωσσο θα παω με ολους...για παιχνιδια ομως ...? 

Αυτα τα ολίγα.... δεν εχω να πω κατι άλλο...συνεχιστε...

Αποσυνδεδεμένος scarface

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #13 στις: 13 Νοεμβρίου, 2010, 01:23:29 »
 (Ατομο απο τις φωτογραφιες εχει λαβει μερος σε πολλα priveδακια, προπονησεις, σεναρια (και καλα εκανε) με την εικονιζομενη ομαδα,) GPS εχω βαρεθει να λεω οτι πρωτα πρεπει καποιος να γνωριζει εναν παικτη και μετα να βγαζει γνωμη για αυτον αλλα που   ??? ??? ??? εσυ κανεις το αντιθετο , ο ΤΑΛΩΝ εβαλε μια φωτο με εσενα και μια ομαδα που εμενα προσωπικα με αφηνει παγερα αδιαφορο εαν εισαι μελος της η οχι , εσυ ομως στην διαμαχη σας ως απαντηση εβαλες μια φωτο με εμενα , με ποιο λοιπον δικαιωμα αναφερεσαι σε μενα και τι κανω τι και με ποιον , οσοι με ξερουν σε αυτον τον χωρο ξερουν οτι ειμαι ανεξαρτητος παικτης και μισθοφορος  ;D ;D ;D
εαν το καταλαβες αυτο καλος εαν οχι .......

και οπως λεγαμε και παλια για να τελειωνουμε  στα κρεβατια σας

Υ.Γ ζητω συγνωμη για την σκληρη γλωσσα απο ολους αλλα εχω βαρεθει να ξεκινα ενα θεμα στο 2 post να γινεται flame και να βγαινει ο καθενας και να λεει για τον αλλο οτι του κατεβει
« Τελευταία τροποποίηση: 13 Νοεμβρίου, 2010, 01:29:28 από Dimitrios »

Αποσυνδεδεμένος G.P.S.

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #14 στις: 13 Νοεμβρίου, 2010, 12:36:49 »
(Ατομο απο τις φωτογραφιες εχει λαβει μερος σε πολλα priveδακια, προπονησεις, σεναρια (και καλα εκανε) με την εικονιζομενη ομαδα,) GPS εχω βαρεθει να λεω οτι πρωτα πρεπει καποιος να γνωριζει εναν παικτη και μετα να βγαζει γνωμη για αυτον αλλα που   ??? ??? ??? εσυ κανεις το αντιθετο , ο ΤΑΛΩΝ εβαλε μια φωτο με εσενα και μια ομαδα που εμενα προσωπικα με αφηνει παγερα αδιαφορο εαν εισαι μελος της η οχι , εσυ ομως στην διαμαχη σας ως απαντηση εβαλες μια φωτο με εμενα , με ποιο λοιπον δικαιωμα αναφερεσαι σε μενα και τι κανω τι και με ποιον , οσοι με ξερουν σε αυτον τον χωρο ξερουν οτι ειμαι ανεξαρτητος παικτης και μισθοφορος  ;D ;D ;D
εαν το καταλαβες αυτο καλος εαν οχι .......

και οπως λεγαμε και παλια για να τελειωνουμε  στα κρεβατια σας

Υ.Γ ζητω συγνωμη για την σκληρη γλωσσα απο ολους αλλα εχω βαρεθει να ξεκινα ενα θεμα στο 2 post να γινεται flame και να βγαινει ο καθενας και να λεει για τον αλλο οτι του κατεβει
Αγαπητε scarface,
σε παρακαλω ριξε μια ματια στο τονισμενο με μπλε σημειο & θα καταλαβεις το υφος μου.
Δεν ειπα οτι εκανες εσυ ή ομαδα κατι μεμπτο. Ισα-ισα το αντιθετο.
Θεωρω πολυ σωστο οι ομαδες να μην ειναι "κλειστες καστες". ;)
Οσον αφορα τα τονισμενα με κοκκινο σημεια, ουτε εμενα ενδιαφερει ποιος ειναι με ποια ομαδα.
λλος ξεκινησε αυτη την κουβεντα επιλεκτικα ομως & δυστυχως επεσα στην λουμπα να κανω κατι παρομοιο.
Επισης εχω δηλωσει δημοσια οτι ειμαι freelancer με συγκεκριμενο post μαλιστα αλλα φευ.

Διαβαζοντας το υστερογραφο σου με εκανες να ξεχασω για λιγο την οποια αντιδικια μου με τον Ταλων
& να τα δω τα πραγματα πιο "ηρεμα", απο μια αλλη "τριτη" σκοπια & σε ευχαριστω.
Πραγματικα σε αυτο το κομματι εσφαλα & εγω !!!
Επρεπε να κρατησω την θεση μου & να postαρω φωτογραφιες που αφορουσαν τον Ταλωω & την αντιδικια μου μαζι του.

Αν θεωρεις οτι "χρησιμοποιηθηκες" ή\και βλαφθηκες απο εμενα, δεν ηταν αυτος ο σκοπος μου & συγγνωμη.

Φιλικα

GPS