Αποστολέας Θέμα: Τουφέκι αερίου  (Αναγνώστηκε 11103 φορές)

Αποσυνδεδεμένος KamsanYoun

• Υποδεκανέας
  • *
Τουφέκι αερίου
« στις: 12 Ιουλίου, 2021, 19:06:13 »
Γεια,

Έχει κανείς προτάσεις για ελεύθερους σκοπευτές που μπορούν να λειτουργήσουν στο κρύο αρκετά καλά;

Θα ήθελα κάτι που μπορεί να πυροβολήσει μεγάλες αποστάσεις σε μια γραμμή για να χτυπήσει τους στόχους μου γρήγορα από μεγάλες αποστάσεις. Ίσως μεταξύ 500 FPS έως 550, αλλά αν νομίζετε ότι μπορείτε να βρείτε ένα καλύτερο που λειτουργεί με διαφορετική ταχύτητα, είμαι ανοιχτός σε προτάσεις. Το εύρος τιμών μου είναι 450 και κάτω, αλλά μπορείτε να προσθέσετε οτιδήποτε καλό με οποιαδήποτε τιμή.

Επίσης, εάν μπορείτε να επιτύχετε ένα καλό πεδίο που θα λειτουργούσε με το όπλο που θα ήταν καλό.

Αποσυνδεδεμένος Jemis

• Υποδεκανέας
  • *
Απ: Τουφέκι αερίου
« Απάντηση #1 στις: 04 Οκτωβρίου, 2023, 07:40:22 »
Snipers operating in cold environments require equipment and gear that can withstand the low temperatures while providing optimal performance. Here are some considerations for snipers working in cold conditions:

Cold-weather clothing: Snipers need to wear appropriate cold-weather clothing, including insulated and moisture-wicking base layers, insulating mid-layers, windproof and water-resistant outer layers, and insulated boots. Layering allows for better temperature regulation and flexibility.

Cold-weather gloves: Snipers require gloves that provide warmth while allowing dexterity and sensitivity for accurate shooting. Look for gloves specifically designed for cold weather operations, which provide insulation and grip without sacrificing trigger control.