Αποστολέας Θέμα: Πωλούνται sa58 και AUG  (Αναγνώστηκε 8154 φορές)

Αποσυνδεδεμένος alezisfairos

• Ανθυπασπιστής
  • *
Πωλούνται sa58 και AUG
« στις: 06 Ιανουαρίου, 2022, 22:03:09 »
Πωλούνται Aug JG a2 90 ευρω (χωρίς το σκοπευτικο), ειναι ελαφρως χρησιμοποιημένη ρέπλικα (1-2 παιχνίδια) χωρίς εμφανή σημάδια χρήσης, ερχεται με μπαταρία και high cap γεμιστήρα
Και SA-58 classic army τιμή συζητήσημη γιατί είναι δεύτερο χέρι, και έχει αρκετά προβλήματα (η ρέπλικα λειτουργεί κανονικά) με μια high cap γεμιστήρα.
Τα εν λογω προβλήματα είναι τα εξής:
Αυτά εν γνώση μου(γιατί το όπλο είναι δεύτερο χέρι – αλλά δεν το έχω βγάλει ποτέ για παιχνίδι οπότε κάθεται για 2 χρόνια) είναι τα εξής: Λείπουν καποιες βίδες για την πάνω ραγα πικατινι, όχι όλες αλλά και από αυτές που υπάρχουν, μερικές δεν βιδώνουν καν. 2ον η λαβή φόρτισης; (charging handle) δεν δουλεύει, για αυτό ευθύνεται ότι έχει, κοπεί ή χαθεί μια βίδα που την συγκρατεί, λογικα πρέπει να μπορεί να το φτιάχτεί. 3ον λείπει μια βίδα (συνολικά είναι 6) από αυτές που κρατάνε τον χειροφυλακτηρα στην θέση του, για αυτό ευθύνομαι εγώ επειδή ο προηγούμενος ιδιοκτήτης την είχε εγκαταστήσει ενώ είχε βλάβη (το κεφάλι της βίδας ήταν υπερβολικά φθαρμενο) οπότε την έβγαλα προληπτικά, και πάλι όμως αυτές οι βίδες δεν νομίζω να είναι δύσκολο να τις βρεθούν.

Πέρα από όλα αυτά τα προβλήματα το όπλο είναι πλήρως λειτουργικό.

Αθήνα- ανατολικά προάστια

[/url

Αποσυνδεδεμένος Dharry

• Λοχαγός
  • *
Απ: Πωλούνται sa58 και AUG
« Απάντηση #1 στις: 07 Ιανουαρίου, 2022, 21:55:46 »
Π.Μ.

Αποσυνδεδεμένος Dharry

• Λοχαγός
  • *
Απ: Πωλούνται sa58 και AUG