Αποστολέας Θέμα: Γεια σας.... !!!!  (Αναγνώστηκε 24258 φορές)

Αποσυνδεδεμένος FROGGY

• Δεκανέας
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Γεια σας.... !!!!
« στις: 08 Οκτωβρίου, 2010, 13:55:38 »
Γεια σας ,με λενε Ανδρεα και ειμαι 37 ετων,ειμαι πολυ νεος στο χωρο του airsoft δεν εχω παιξει ποτε αλλα θα ηθελα πολυ να ξεκινησω,εχω τρελα με τα οπλα ως Σφακιανος (καταγωγη) και κατεχω καποια πραγματα και απο τον στρατο....ελπιζω να βρεθουμε και σε καποιο πεδιο να τα πουμε και απο κοντα ....θα ηθελα αν μπορουσε καποιος να μου δωσει διαφορες πληροφοριες για τον εξοπλισμο που χρειαζεται ,για τις ομαδες που υπαρχουν κτλ.Ευχαριστω προκαταβολικως...
Ένας για όλους και όλοι για έναν

Αποσυνδεδεμένος VagBlack

• Λοχαγός
  • *
    • Hell Reckies
Απ: Γεια σας.... !!!!
« Απάντηση #1 στις: 08 Οκτωβρίου, 2010, 14:08:21 »
Καλός ήρθες στον μαγευτικό χώρο του airsoft (ετοιμάσου να καταστραφείς οικονομικά)

Για το εξοπλισμό:
Το Α και το Ω είναι η ασφάλεια. Το σημαντικότερο πράγμα είναι η προστασία των ματιών. Και αυτό επιτυγχάνεται με την χρήση γυαλιών ή μάσκας, τα οποία έχουν αντιβαλλιστικούς φακούς. Όταν θα αγοράσεις γυαλιά ή μάσκα, πρόσεχε να είναι πιστοποιημένα κατά MIL-PRF-31013 και ANSI Z87.1-2003+ . Δεν παίζουμε με την ασφάλεια των ματιών μας.

Από εκεί και πέρα το μόνο που σου λείπει είναι το AEG/GBB (το εργαλείο), και είσαι έτοιμος.

Για άλλη μία φορά...να πάρεις καλά γυαλιά/μάσκα. Μη λυπηθείς τα λεφτά που θα δώσεις για τα γυαλιά/μάσκα.
Δώσ' μοι παν στω και ταν γαν κινάσω.
http://www.erepublik.com/en/referrer/VagBlack

Αποσυνδεδεμένος remali

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #2 στις: 08 Οκτωβρίου, 2010, 14:16:10 »
Καλως ορισες φιλε μου.Ειμαι κι εγω νεος στον χωρο του airsoft και απο την ελαχιστη εμπειρια μου μπορω να σου δωσω καποιες συμβουλες.Ψαχνοντας στο φορουμ θα βρεις ολες τις πληροφοριες που ζητας σε σχεση με τις ομαδες τα μελη καθως και διαφορες πληροφοριες σε σχεση με τον εξοπλισμο και τα παρελκομενα του. Σε περιπτωση που θες να ρωτησεις κατι ανοιγεις ενα νεο θεμα στο αντιστοιχο post που αφορα αυτο που θες να ρωτησεις και σιγουρα θα βρεθει καποιος προθυμος να σου απαντησει.

Οσο για τον εξοπλισμο που θα χρειαστεις ειναι θεμα γουστου και τι νομιζεις οτι θα σου φανει χρησιμο κατα την διαρκεια του παιχνιδιου. Εκτος απο το οπλο σιγουρα θα χρειαστεις και ενα ζευγαρι προστατευτικων γυαλιων.Χωρις αυτα δεν μπορεις να παιξεις.  ;)

Αποσυνδεδεμένος FROGGY

• Δεκανέας
  • *
« Απάντηση #3 στις: 08 Οκτωβρίου, 2010, 14:21:26 »
Ευχαριστω πολυ για τις χρησιμες πληροφοριες....εχετε να μου προτεινετε καποιο οπλο εχω δει καποια οπλα αλλα θα ηθελα να ρωτησω αεριο ή μπαταρια?
Ένας για όλους και όλοι για έναν

Αποσυνδεδεμένος Dtq

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #4 στις: 08 Οκτωβρίου, 2010, 15:18:13 »
1. http://www.greekairsoft.gr/forum/index.php?topic=759.0
2. Μπαταρία. Τα αερίου είναι πιο ακριβά και ζητούν περισσότερα. Ξεκίνα με ηλεκτρικό και μετά βλέπεις.

Αποσυνδεδεμένος the FiXXXeR

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #5 στις: 08 Οκτωβρίου, 2010, 17:51:04 »
Η γνώμη μου είναι αυτή. Στην αρχή μην πάρεις τίποτα. Αν δεν έχεις κάποιο γνωστό ή φίλο με αεροβόλο να πας σπίτι του να δεις τι είναι και να μιλήσεις, κάνε έναν κόπο και έλα στα παιχνίδια, ρώτα όσο ποιο πολλούς μπορείς για οτιδήποτε αφορά το airsoft και φυσικά μπορείς να δεις τα αεροβόλα και να ρίξεις, κάτι που δεν μπορείς να το κάνεις στα καταστήματα. Αν έχει κανείς να σου δώσει μπορείς να δανειστείς και να παίξεις, αρκεί φυσικά να φοράς προστατευτικά (μάσκα ή γυαλιά) οπότε αν θες για την ώρα αγοράζεις μόνο αυτά.
Για αεροβόλο μην πεις ότι θα πάρω ένα φτηνό για αρχή και μετά παίρνω κάτι πιο ακριβό.Καλύτερα να κρατήσεις τα χρήματα αυτά για μελλοντική αγορά σε κάτι που θα είσαι σίγουρος ότι είναι αυτό που θες. Μάθε τους κανόνες του παιχνιδιού, τι αεροβόλα υπάρχουν και πως λειτουργούν, τι μετατροπές μπορείς να τους κάνεις κλπ.
Εκτός φυσικά αν σου περισσεύουν χρήματα και θες να τα ρίξεις στο airsoft οπότε πάρε ένα για αρχή να παίζεις.

Αποσυνδεδεμένος lock

• Δεκανέας
  • *
« Απάντηση #6 στις: 28 Μαρτίου, 2011, 07:22:07 »
καλημερες,για να μην ανοιγω καινουργιο θρεαντ,ειπα να πω εδω ενα γεια,ειμαι ο δημητρης κ ενδιαφερομαι να ξεκινησω airsoft μιας κ ειναι πολυ κοντα στο ειδος των δραστηριοτητων που μ ενδιαφερει κ συνδυαζει οτι ακριβως ζηταω απο ενα χομπυ,υπαιθρο ομαδικοτητα αδρεναλινη δραση...αυτα προς το παρων.τωρα εχει διαβασμα στα θεματα κ θα σας 'πρηξω' μ αποριες αργοτερα!!!