το είχα ξεχάσει τελείως αυτό το νήμα, δεν έχω τον χρόνο να παρακολουθώ τα forum λόγω δουλειάς -(τόνους δουλειάς)-

Γεια σου φίλε Λευτέρη !!! όλα καλά!! θα είμαστε στο pre-game του wasteland ελπίζω να τα πούμε εκεί από κοντά και να έχουμε και άλλες ωραίες στιγμές δράσης παρέα να θυμόμαστε!
@Maleficius
βρε..! που το θυμήθηκες αυτό το post?

παλαιολιθική airsoft εποχή μεριά.. είχαμε ακόμα greeklish όπως βλέπετε ,
δεν πρόκειται να διαφωνήσω σε κάτι από όσα γράφονται , δικά μου γραφόμενα είναι άλλωστε, ναι παίζαμε με ανήλικους αλλά έχουμε εδώ και πάλι πολύ καιρό περίπου 1κ1/2 χρόνο όπου έχουμε σταματήσει .. ο λόγος? κατανοήσα-με ότι με το να πράττουμε με αυτόν τον τρόπο μόνο κακό θα μπορέσαμε να προκαλέσουμε στο παιχνίδι μας ..όχι σε εμάς μόνο , αλλά και στον Γιώργο,τον Μήτσο, τον Κίτσο και λοιπούς συμπαίκτες μας.. πως έγινε αυτό..? μέσα από συζήσεις με άλλους συμπαίκτες , μετά από προσωπική σκέψη , μετά από το διάβασμα των ισχύων νόμων .. και κάπως έτσι οι ενήλικοι σταμάτησαν να παίζουνε στην Λάρισα..
αλλά οι παλαιότεροι θα θυμούνται ότι κάποτε δεν το είχαμε το θέμα ανήλικοι..παίζανε όλοι μαζί παρεούλα.. ο λόγος ? στις αρχές όπως και σε κάθε ξεκίνημα από κάθε τι καινούργιο υπάρχει ορισμένες φορές άγνοια.. το θέμα μας όμως είναι εάν διορθώθηκε το πρόβλημα αυτό.. πιστεύω ναι.. από όσο έχω ενημερωθεί από φίλους συνχομπίστες σε περιοχές όπως Αθήνα , Θεσσαλονίκη, Κοζάνη, Κέρκυρα, Φλώρινα , Κοζάνη , Άδενδρο , Χίο, Κρήτη και εμάς ανήλικοι δεν παίζουν...
όσοι με έχουν γνωρίσει προσωπικά , ή μέσω από συζητήσεις ή μέσω του παιχνιδιού γνωρίζουν την ποιότητα μου σαν άνθρωπο και σαν παίκτη και για το εαν λέω αλήθεια..
δεν γνωρίζω εάν κάνεις νεκροποστιν ή προσωπική επίθεση ή αν είναι οι καφέδες.. αλλά με αφήνει παγερά αδιάφορο , δεν θα μπω καν στην διαδικασία να ψάξω τι και πως..
όποτε όταν δεν έχεις τι να κάνεις .. βρες και ένα από τα μερικά από τα post που αποτρέπω ανήλικους από το να παίζουν
φιλικά ,καληνύχτα.. τα λέμε στις 10 Oct