Εντάξυ τώρα αυτό με τα FPS δεν θα το κρίνουμε εμείς. Όποιος διοργανώνει παιχνίδι έχει τους λόγους του για να θέτει το όριό του. Και θέματα ασφαλείας με πάνω από 370 υπάρχουν και δεν είναι για το τσούξιμο. Είναι για την περίπτωση που φύγουν βολές από κοντινές αποστάσεις καταλάθος (πχ friendly fire ή CQB). Δέν υπάρχει λόγος να ρισκάρουμε τίποτα. Απλά συμμορφωνόμαστε ή αλλάζουμε ελατήρια ή παίζουμε όπου εμπίπτουμε στα όρια.
Χωρίς καθόλου όρια στα FPS πάντως εγώ δεν θα πάταγα στο πεδίο. Ούτε και το να επανεξατασούν με καλύπτει πολύ γιατί αυτά τα θέματα μόνο μιά οργανωμένη ομοσπονδία μπορεί να τα οριοθετήσει.
Υποθέτω ότι είναι καλύτερα κάθε ομάδα να οργανώνει το παιχνίδι όπως θέλει ενώ για παραπάνω από 350FPS ή με βαρύτερα μπιλάκια των 2γρ. θα θεωρούσα σωστό να δηλώνεται επίσημα σε φυλλάδιο αποποίησης ευθύνης για τους συμμετέχοντες εάν υπάρξει ατύχημα

Αυτό όμως και πάλι δεν στο επιβάλλει καμία νομοθεσία ή ομοσπονδία είναι όμως σωστό να γίνεται. Και μη σκέφτεσαι τί μπορεί να γίνει όταν είσαι μασκαρεμένος φούλ. Σκέψου τί θα γίνει με ψηλά FPS σε κανα deadbox κοντά που κάποιος θα έχει κατεβάσει την προστασία από το στόμα ή θα έχει σηκώσει τα γυαλιά, ή θα την φάει κατα λάθος επειδή ο άλλος δεν έβαλε ασφάλεια.
Τέλος πάντων δεν έχω πολύ καιρό στο αίρσοφτ οπότε δεν έχω σχηματίσει ιδέα.
Στο θέμα μας τώρα.
Τελικά να κοιμηθώ και γώ τότε. δεν βλέπω κίνηση....