Αποστολέας Θέμα: κανένα ελεύθερο παιχνίδι την κυριακή?  (Αναγνώστηκε 69749 φορές)

Αποσυνδεδεμένος sasdrifter

• Λοχίας
  • *
κανένα ελεύθερο παιχνίδι την κυριακή?
« στις: 04 Φεβρουαρίου, 2011, 21:45:10 »
παιδιά έχει κανένα ελεύθερο παιχνίδι την κυριακή ? και αν οχι ψένεται κανένας να κάνουμε κανένα? ολα free

Αποσυνδεδεμένος gsas

• Λοχίας
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Απ: κανένα ελεύθερο παιχνίδι την κυριακή?
« Απάντηση #1 στις: 06 Φεβρουαρίου, 2011, 23:12:54 »
έπαιξες τελικά?

Αποσυνδεδεμένος Sierraxray

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #2 στις: 11 Φεβρουαρίου, 2011, 19:20:17 »
Αφού δεν "έγινε το καλό" την προηγούμενη Κυριακή μήπως γι'αυτή την Κυριακή 13/02 θέλει κανένας? Για καμιά Καισαριανή-απλό παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις- Πρωί κατά τις 10 για να μας μείνει και η μέρα μπροστά???
Εγώ είμαι διαθέσιμος. (Milsim look 1HiCap+2MidCap Χωρίς να σημαίνει ότι μου τη σπάνε όσοι έρχονται με Casual σαν Σομαλοί ή Τσετσένοι ;D).

Αν μαζευτούμε καμιά 8αδα τουλάχιστον θα παίξει μπάλα.
"O ύπνος της λογικής γεννάει τέρατα"  - Goya

Αποσυνδεδεμένος spiros.k

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #3 στις: 11 Φεβρουαρίου, 2011, 21:19:24 »
εχει παιχνιδι στην ελευσινα... (mooning)

Αποσυνδεδεμένος BladeGT

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #4 στις: 12 Φεβρουαρίου, 2011, 16:20:51 »
εχει...αλλα καμια 5αρα ατομα εχουν ακυρωσει...καποιοι δεν εχουν μεταφορικο ΚΑΙ εαν πεσει σφαξιμο με τα FPS ε καμια 5αρα μπορει να κατεβουν ...
Οποτε ολο και κατι θα γινει...
Εγω αν δεν παιξω Ελευσινα θα κατεβω καισαριανη εστω να κυνηγαω περιστερια....

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #5 στις: 12 Φεβρουαρίου, 2011, 16:55:00 »
Εν πάση περιπτώσει όποιος τείνει προς καισαριανή εάν συμπληρωθεί μιά 8αδα ας το δηλώσει εδώ. Εάν το βραδάκι δούμε 8 ποστς, μπορούμε το πρωί να ρισκάρουμε να ανέβουμε Καισαριανή. εάν δούμε 4-5 δεν χρειάζεται να κάνουμε τον κόπο να τρέχουμε..

Προσωπικά θα ήθελα να παίξω Ελευσίνα αλλά θα κοπώ λόγω FPS γιατί είναι καινούριο το ελατήριο και καμιά φορά ξεπερνάει τα 330-40. Και αμα παίζουμε και σε κτήρια είναι πρόβλημα να είμαι παραπανήσιος.

Αποσυνδεδεμένος G.P.S.

• Συνταγματάρχης
  • *
  • Global\General Positionable\Purpose Soldier
« Απάντηση #6 στις: 12 Φεβρουαρίου, 2011, 16:56:13 »
εχει...αλλα καμια 5αρα ατομα εχουν ακυρωσει...καποιοι δεν εχουν μεταφορικο ΚΑΙ εαν πεσει σφαξιμο με τα FPS ε καμια 5αρα μπορει να κατεβουν ...
Οποτε ολο και κατι θα γινει...
Εγω αν δεν παιξω Ελευσινα θα κατεβω καισαριανη εστω να κυνηγαω περιστερια....
Θελω να πιστευω οτι δεν το εννοουσες αυτο !!!  :o

Αποσυνδεδεμένος BladeGT

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #7 στις: 12 Φεβρουαρίου, 2011, 17:17:47 »
χαχα οχι ρε συ, οπως λεμε οτι κυνηγαω μπεκατσες... κ καλα..

Αποσυνδεδεμένος Τάλων

• Συνταγματάρχης
  • *
  • Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.
« Απάντηση #8 στις: 12 Φεβρουαρίου, 2011, 20:12:57 »
Και αμα παίζουμε και σε κτήρια είναι πρόβλημα να είμαι παραπανήσιος.

Τελικά διαβάζει ποτέ το σενάριο κανείς πριν πάει να παίξει ή τσάμπα το γράφει ο διοργανωτής.  >:( (fubar) (headbang)
Όταν δεν έχεις κάτι να πείς καλύτερα σώπαινε.

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #9 στις: 12 Φεβρουαρίου, 2011, 20:34:04 »
Τάλων:
Τελικά διαβάζει ποτέ το σενάριο κανείς πριν πάει να παίξει ή τσάμπα το γράφει ο διοργανωτής.

Φίλε μου συγνώμη αλλά σε αυτό το φόρουμ ακόμα δεν είδα ανακοίνωση και το άλλο που παρακολουθώ παράλληλα τώρα έμαθα ότι ξαναμπήκε σε λειτουργία, οπότε δεν είχα καμία ενημέρωση για το σενάριο ή τα FPS. Υπέθετα ότι για να είναι Ελευσίνα θα έιναι σε καμια αμερικάνικη βάση ή στα μεταλλεία ή στο Κανδύλι με πιθανότητα παιχνιδιού CQΒ οπότε τα παραπανήσια FPS μου όχι μόνο θα ξεφεύγανε από τον κανονισμο, αλλά θα ήταν και "τσουχτερά". Αυτό είπα απλά. Προς θεού δεν απέρριψα το παιχνίδι επειδή βαριόμουνα να διαβάσω την ανακοίνωση αλλά επειδή δεν έτυχε να την διαβάσω και δεν ήξερα κατά πόσο είμαι στις προυποθέσεις. Γιατί στην τελευταία μέτρηση το όπλο μου έγραψε και 330. Αλλά έχει γράψει και 340.... Δέν μπορώ να έρθω μέχρι Ελευσίνα για να φάω άκυρο.

Φιλικά πάντα. ;)

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #10 στις: 12 Φεβρουαρίου, 2011, 23:03:43 »
την Κυριακή θα κοιμάμαι γιατί βαριέμαι να ξυπνήσω οπότε για καισαριανή δύσκολο.
τώρα όσο για τα άλλα παιχνίδια δεν ξέρω κάτι αλλά αυτό που ξέρω είναι οτι όλοι ποια έχουν κόλλημα με τα fps σιγά το πράγμα πια.
προσωπικά το θεωρώ χαζό να βάζεις όρια στο πόσο δυνατό είναι ένα όπλο γιατί πολύ απλά θα αν φας μια μπίλια από ένα όπλο με 350 360 η και με 480 και 520 fps το μόνο που θα πάθεις είναι να τσούξεις λίγο παραπάνω.
τώρα θα μου πείτε για θέμα ασφαλείας, για αυτό υπάρχουν γυαλιά και άλλα προστατευτικά όποιος θέλει τα βάζει όποιος δεν θέλει ας μην βάλει και όποιος δεν μπορεί ας μην παίζει.
επειδή παίζω και είμαι γραμμένος και στην hact τέτοια προβλήματα με τα fps δεν είχαμε ποτέ οπότε μάλλον θα πρέπει να εξετάζουμε πιο καλά το όλο θέμα.
πάντως γνώμη μου είναι όχι όρια στα fps

Αποσυνδεδεμένος BladeGT

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #11 στις: 12 Φεβρουαρίου, 2011, 23:13:02 »
αυτο που λες δεν ειναι και 100% δικαιο..να ερθω με 340  και εσυ να σαι με 450.... θα με τρως απο μεγαλυτερη αποσταση και γω θα σκορπαω αδικα μπιλιες..θα πρεπει να ναι πιστευω αναλογα το οπλο(αυτοματο,πιστολι,sniper...κλπ)..απλα τωρα να μη παιξεις ενα σεναριο για 10-20 fps ειναι χαζομαρα... εκει ειναι που το βρισκω αδικο...
επισης αν δεν μετραμε σωστα αποστασεις ενας sniper στα 5-10 μετρα με 550 fps σου φυτευει ανετα ενα μπιλακι στο προσωπο καλη ωρα οπως στο youtube που εχουμε δει μεσα στο δερμα (μαλλον)

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #12 στις: 12 Φεβρουαρίου, 2011, 23:21:32 »
για αυτό για να μην σου μπεί το μπαλάκι στην μάπα φοράς μασκούλα η οτι άλλο προστατευτικό υπάρχει.
για τα δέκα είκοσι fps είναι μαλακία να μην παίξει κάποιος καθώς και για 50 60 fps.όσο για την απόσταση που θα σε τρώω απο πιο μακρυά ίσως έχεις δίκιο αλλά δεν μπορείς να υποχρεώνεις τον άλλον να αγοράσει ένα όπλο με 340 για να μπορεί να παίζει κάποιος μπορεί να έχει τα φράγκα και να παίρνει δυνατά όπλα άλλος μπορεί να αλλάζει ελατήρια μπορείς και εσύ.
πάντως σου λέω θεσσαλονίκη τόσες φορές που έχω παίξει κανένα προβλημα ούτε θα με τρως από πιο μακρυά ούτε οτι πονάει ούτε τπτ. και όσο για τις κοντινές αποστάσεις ξέρεις μπορείς και να μην ρίξεις και να πείς απλά τον άλλον είσαι έξω πράγμα που εδώ αθήνα δεν το έχω δει ποτέ. βγαίνει ο άλλος στα 5 μέτρα και γαζώνει ενώ μπορεί να πεί είσαι έξω.
όλα είναι αντικειμενικά και ο καθένας λέει αυτά που θέλει.

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #13 στις: 12 Φεβρουαρίου, 2011, 23:54:37 »
Εντάξυ τώρα αυτό με τα FPS δεν θα το κρίνουμε εμείς. Όποιος διοργανώνει παιχνίδι έχει τους λόγους του για να θέτει το όριό του. Και θέματα ασφαλείας με πάνω από 370 υπάρχουν και δεν είναι για το τσούξιμο. Είναι για την περίπτωση που φύγουν βολές από κοντινές αποστάσεις καταλάθος (πχ friendly fire ή CQB). Δέν υπάρχει λόγος να ρισκάρουμε τίποτα. Απλά συμμορφωνόμαστε ή αλλάζουμε ελατήρια ή παίζουμε όπου εμπίπτουμε στα όρια.

Χωρίς καθόλου όρια στα FPS πάντως εγώ δεν θα πάταγα στο πεδίο. Ούτε και το να επανεξατασούν με καλύπτει πολύ γιατί αυτά τα θέματα μόνο μιά οργανωμένη ομοσπονδία μπορεί να τα οριοθετήσει.
Υποθέτω ότι είναι καλύτερα  κάθε ομάδα να  οργανώνει το παιχνίδι όπως θέλει  ενώ για παραπάνω από 350FPS ή με βαρύτερα μπιλάκια των 2γρ. θα θεωρούσα σωστό να δηλώνεται επίσημα σε φυλλάδιο αποποίησης ευθύνης για τους συμμετέχοντες εάν υπάρξει ατύχημα  ;D Αυτό όμως και πάλι δεν στο επιβάλλει καμία νομοθεσία ή ομοσπονδία είναι όμως σωστό να γίνεται. Και μη σκέφτεσαι τί μπορεί να γίνει όταν είσαι μασκαρεμένος φούλ. Σκέψου τί θα γίνει με ψηλά FPS σε κανα deadbox κοντά που κάποιος θα έχει κατεβάσει την προστασία από το στόμα ή θα έχει σηκώσει τα γυαλιά, ή θα την φάει κατα λάθος επειδή ο άλλος δεν έβαλε ασφάλεια.

Τέλος πάντων δεν έχω πολύ καιρό στο αίρσοφτ οπότε δεν έχω σχηματίσει ιδέα.
Στο θέμα μας τώρα.
Τελικά να κοιμηθώ και γώ τότε. δεν βλέπω κίνηση....

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #14 στις: 12 Φεβρουαρίου, 2011, 23:59:44 »
και εδώ καταλήγουμε στο συμπέρασμα οτι αφού δεν υπάρχει λέσχη αεροσφαίρησης θα υπάρχει αυτό το πρόβλημα πράγμα που σαλόνικα το έχουμε λύσει.
τώρα περαιτέρω ότι και να πούμε δεν θα βγάλει πουθενά.
πριν από το παιχνίδι κάνεις ενημέρωση και λες που μπορείς να βγάζεις τα προστατευτικά και που όχι όσο για την ασφάλεια στο όπλο είναι απλά νόμος να την έχεις