Αποστολέας Θέμα: κανένα ελεύθερο παιχνίδι την κυριακή?  (Αναγνώστηκε 69733 φορές)

Αποσυνδεδεμένος kaliostro

• Λοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Απ: κανένα ελεύθερο παιχνίδι την κυριακή?
« Απάντηση #15 στις: 13 Φεβρουαρίου, 2011, 03:13:13 »
sas επειδή το θέμα αυτό το έχουμε χέσει στην κουβέντα αγορίνα μου οι αποφάσεις για εμάς στην Αττική είναι 328 FPS και σε όποιον αρέσει...δηλαδή θες να μου πείς οτι έχεις λεφτά να πάρεις έξτρα μάσκες/φουλάρια κλπ κλπ κ δεν έχει 10  ευρό να αλλάξεις ελατήριο?έλεος με τις Μ επιτέλους..βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει πριν την πείτε κάτι...κ αυτό πάει προς όλους...
Υ.Γ. αν στείλω τον εισαγγελέα να τσεκάρει τί κάνει η HACT πάει ένα στοίχημα οτι ο σύλλογος σας θα κλείσει??δεν νομίζω το καταστατικό του συλόγου να επιτρέπει την οπλοχρησία...μαζευτείτε...
« Τελευταία τροποποίηση: 15 Φεβρουαρίου, 2011, 23:09:37 από leonardo sunbird »
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!
S.W.A.T. crew member

Αποσυνδεδεμένος Ghost

• Δεκανέας
  • *
« Απάντηση #16 στις: 13 Φεβρουαρίου, 2011, 10:25:42 »
kaliostro 1) ποιος ξερει να αλλαζει ελατηριο? (ωστε το κοστος να ειναι 10 ευρω) 2) σε ποιο απο τα γνωστα ελληνικα μαγαζια εχει 90αρι ελατηριο? εδω και ενα μηνα που ψαχνω δεν εχω βρει πουθενα...

Αποσυνδεδεμένος G.P.S.

• Συνταγματάρχης
  • *
  • Global\General Positionable\Purpose Soldier
« Απάντηση #17 στις: 13 Φεβρουαρίου, 2011, 11:53:28 »
kaliostro 1) ποιος ξερει να αλλαζει ελατηριο? (ωστε το κοστος να ειναι 10 ευρω) 2) σε ποιο απο τα γνωστα ελληνικα μαγαζια εχει 90αρι ελατηριο? εδω και ενα μηνα που ψαχνω δεν εχω βρει πουθενα...
Πριν απο 15 μερες αγορασα εγω απο Greek Airsoft Shop ενα 90αρι της MODIFY.
Ρωτα & αν δεν εχουν in stock (επειδη τελικα δεν το χρησιμοποιησα) θα στο πουλησω. ;)

Αποσυνδεδεμένος Ghost

• Δεκανέας
  • *
« Απάντηση #18 στις: 13 Φεβρουαρίου, 2011, 11:58:48 »
οκ θα ξαναρωτησω και αν δεν εχει παλι θα σου στειλω pm!

• Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #19 στις: 13 Φεβρουαρίου, 2011, 13:09:59 »
Λοιπόν ποιος ξέρει να αλλάζει ελατήριο?όσοι δεν φοβούνται να βάλουν χερι στο αεροβόλο τους.
Το πρώτο μου AEG ήταν JingGong G36K 380 FPS.Μπορούσα να παίξω δάσος αλλά σε ελευσίνα το όριο ήταν 350.Έβαλα χέρι μόνος μου με την βοήθεια του YOUTUBE.
Τόσο δύσκολο είναι...μια αναζήτηση σε youtube.
S.W.A.T. crew member

Αποσυνδεδεμένος G.P.S.

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #20 στις: 13 Φεβρουαρίου, 2011, 13:17:21 »
Λοιπόν ποιος ξέρει να αλλάζει ελατήριο?όσοι δεν φοβούνται να βάλουν χερι στο αεροβόλο τους.
Το πρώτο μου AEG ήταν JingGong G36K 380 FPS.Μπορούσα να παίξω δάσος αλλά σε ελευσίνα το όριο ήταν 350.Έβαλα χέρι μόνος μου με την βοήθεια του YOUTUBE.
Τόσο δύσκολο είναι...μια αναζήτηση σε youtube.
Kaliostro καλο ειναι να μην ειμαστε απολυτοι. ;)
Στο δικο μου FN SA58 Carbine ας πουμε δεν ειναι & τοσο ευκολο. ;)

Απο την αλλη δεν νομιζω οτι ζητησε ποτε καποιος βοηθεια &
δεν του προσφερθηκε απο καποιον συνχομπιστα αφιλοκερδως. ;) 

Αποσυνδεδεμένος Sierraxray

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #21 στις: 13 Φεβρουαρίου, 2011, 15:02:22 »
@Kaliostro
Χωρίς να θέλω να αντικρούσω τα περι ορίων FPS γιατί συμφωνώ και επαυξάνω, νομίζω όμως ότι πρέπει να βάλεις και σύ λίγο νερό στο κρασί σου. Όταν ένα όπλο καλύπτεται από εγγύηση εγώ προσωπικά δεν το πειράζω. Επίσης όταν από το μαγαζί μου έχει πωληθεί νόμιμα με 350 FPS χωρίς μέσα στην τιμή ένα δευτερο ελατήριο δεν είμαι υποχρεωμένος νομικά να τα κατεβάσω. Έγκειται μόνο στην καλή μου θέληση. Επίσης λίγο το θέμα του "φτιάχτο μόνος σου" ή "ψάξτο μόνος σου" πρέπει να λήξει. Δέν θα εμπιστευτώ το youtube για να μάθω τα όρια ή τις επιπτώσεις των FPS και να αυτορρυθμίζομαι για να έχω το δικαίωμα να παίζω.
Θα αναφέρω παράδειγμα από άλλον χώρο όπου νιώθω ότι έχω καλύτερη άποψη.
Στο paintball όταν αγοράζεις όπλο ούτε καταγράφουν το S/N, η απόδειξη γράφει απάνω "παιχνίδι", οι οδηγίες είναι στα αγγλικά, οι φιάλες έρχονται χωρίς οδηγίες και ενημέρωση για τα FPS δεν γίνεται. Στο τέλος με τις φιάλες γίνονται τόσα λάθη και μερικοί κράζουν λές και έχουν μοιραστεί πουθενά οδηγίες και δεν το ξέρουμε. επιπλέον θα δείς έμπειρους να αθετούν τους κανονισμούς οπότε δημιουργείτε μπλέξιμο. Εκεί ευτυχώς μερικοί οικειοθελώς μέσω φόρουμ και οι καταστηματάρχες κάνουν κάποια ενημέρωση. Το θέμα είναι ότι κατά την άποψή μου θα έπρεπε -ελλείψει ομοσπονδίας- όλοι οι καταστηματάρχες να κάνουν δοκιμές για τα FPS, να βγάλουν ένα PDF με γενικές οδηγίες για τις φιάλες, τη συντήρηση, ασφάλεια, κανόνες , νομοθεσία περι αεροβόλων κλπ και να μοιράζεται ΜΑΖΙ με οποια δήποτε αγορά όπλου ή επικίνδυνου περιφεριακού εξαρτήματος. Θα προλάβουν πολλά άμα γίνει αυτό, είναι δηλαδή επένδυση για τη δουλειά τους.
Γιατί και εγώ ψάχτηκα στο ίντερνετ αλλά αυτό δεν μου εξασφαλίζει ένα ασφαλές παιχνίδι. Το ασφαλές παιχνίδι εξασφαλίζεται καλύτερα άν αμέσως κατά την αγορά εξοπλισμού, προσφέρεις ενημέρωση ακόμα και σε αυτόν που δεν έχει ίντερνετ.
Τώρα αυτό προσαρμόστε το και στον κόσμο του airsoft και ταιριάζει κουτί...

Αν η κοινότητα ενδιαφέρεται να τεθούν universal κανόνες χωρίς να χρειαστεί να τεθούν από ομοσπονδία ή από κανένα δικαστήριο μετά από ατύχημα, τότε πρέπει οι επόμενοι μεγάλοι παράγοντες να το προσπαθήσουν και αυτοί είναι τα μαγαζιά... όχι τα φόρουμ ή οι επιμέρους ομάδες. Από τα μαγαζιά περνάνε όλοι όταν πρωτοπιάσουν όπλο. Από τα φόρουμ αμα θές περνάς και πάντα αμφισβητούνται γιατί ακούγονται και απόψεις που είναι εξτρήμ...

Να σας πώ βέβαια κάτι που έγινε σε μαγαζί. Ζητήθηκε σημαντικός αριθμός όπλων-παιχνιδιών όπως γράφει η απόδειξη, με στόχο να χρησιμοποιηθούν ενάντια σε αστυνομικούς. Οπως καταλαβαίνετε ενημερώθηκαν όλα τα μαγαζιά. Εάν δεν οριοθετηθούν κάποια πράγματα και δεν γίνουν πιό αυστηρά, το παραμικρό ατύχημα θα εκθέσει όλο το Hobby και δεν θα υπάρχουν ελαφρύνσεις και για την κοινότητα που δεν έκανε τίποτα για να οριοθετηθεί η χρήση.
Κατά την άποψή μου θα έπρεπε να πωλούνται τα όπλα ακόμα και με καταγραφή του S/N.

Επαναλαμβάνω:
Πάντα φιλικά και με σεβασμό προς τις απόψεις όλων. ;)
"O ύπνος της λογικής γεννάει τέρατα"  - Goya

Αποσυνδεδεμένος G.P.S.

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #22 στις: 13 Φεβρουαρίου, 2011, 16:07:20 »
@Kaliostro
Χωρίς να θέλω να αντικρούσω τα περι ορίων FPS γιατί συμφωνώ και επαυξάνω, νομίζω όμως ότι πρέπει να βάλεις και σύ λίγο νερό στο κρασί σου. Όταν ένα όπλο καλύπτεται από εγγύηση εγώ προσωπικά δεν το πειράζω. Επίσης όταν από το μαγαζί μου έχει πωληθεί νόμιμα με 350 FPS χωρίς μέσα στην τιμή ένα δευτερο ελατήριο δεν είμαι υποχρεωμένος νομικά να τα κατεβάσω. Έγκειται μόνο στην καλή μου θέληση.
Εγκειται μονο στο αν θελεις να παιζεις στα παιχνιδια που οργανωνουν οι ομαδες τις Αττικης.
Τοτε πρεπει να εισαι μεσα στα ορια που αυτες εχουν θεσει.
Επισης μπορεις οταν αγορασεις μια ρεπλικα να ζητησεις απο το εκαστοτε μαγαζι να στην πουλησει με ΧΥΖ Fps οποτε να εχεις παλι εγγυηση.

Επίσης λίγο το θέμα του "φτιάχτο μόνος σου" ή "ψάξτο μόνος σου" πρέπει να λήξει. Δέν θα εμπιστευτώ το youtube για να μάθω τα όρια ή τις επιπτώσεις των FPS και να αυτορρυθμίζομαι για να έχω το δικαίωμα να παίζω.
Ο Kalliostro δεν σου ειπε (εστω "ακομψα") αυτο.
Σου ειπε οτι στο youtube μπορεις να βρεις πως να αλλαξεις το ελατηριο στην ρεπλικα σου.
Αυτο στο 90% των περιπτωσεων ειναι πολυ ευκολο.

Στο paintball όταν αγοράζεις όπλο ούτε καταγράφουν το S/N, η απόδειξη γράφει απάνω "παιχνίδι", οι οδηγίες είναι στα αγγλικά, οι φιάλες έρχονται χωρίς οδηγίες και ενημέρωση για τα FPS δεν γίνεται. Στο τέλος με τις φιάλες γίνονται τόσα λάθη και μερικοί κράζουν λές και έχουν μοιραστεί πουθενά οδηγίες και δεν το ξέρουμε. επιπλέον θα δείς έμπειρους να αθετούν τους κανονισμούς οπότε δημιουργείτε μπλέξιμο. Εκεί ευτυχώς μερικοί οικειοθελώς μέσω φόρουμ και οι καταστηματάρχες κάνουν κάποια ενημέρωση. Το θέμα είναι ότι κατά την άποψή μου θα έπρεπε -ελλείψει ομοσπονδίας- όλοι οι καταστηματάρχες να κάνουν δοκιμές για τα FPS, να βγάλουν ένα PDF με γενικές οδηγίες για τις φιάλες, τη συντήρηση, ασφάλεια, κανόνες , νομοθεσία περι αεροβόλων κλπ και να μοιράζεται ΜΑΖΙ με οποια δήποτε αγορά όπλου ή επικίνδυνου περιφεριακού εξαρτήματος. Θα προλάβουν πολλά άμα γίνει αυτό, είναι δηλαδή επένδυση για τη δουλειά τους.
Γιατί και εγώ ψάχτηκα στο ίντερνετ αλλά αυτό δεν μου εξασφαλίζει ένα ασφαλές παιχνίδι. Το ασφαλές παιχνίδι εξασφαλίζεται καλύτερα άν αμέσως κατά την αγορά εξοπλισμού, προσφέρεις ενημέρωση ακόμα και σε αυτόν που δεν έχει ίντερνετ.
Οπως ειπες ολα αυτα αφορουν την εμπειρια σου απο εναν αλλο χωρο.
Αποκτησε λοιπον λιγη εμπειρια & απο τον δικο μας χωρο & τοτε θα μπορεις ασφαλεστερα να προτινεις οτιδηποτε.
Αν η κοινότητα ενδιαφέρεται να τεθούν universal κανόνες χωρίς να χρειαστεί να τεθούν από ομοσπονδία ή από κανένα δικαστήριο μετά από ατύχημα, τότε πρέπει οι επόμενοι μεγάλοι παράγοντες να το προσπαθήσουν και αυτοί είναι τα μαγαζιά... όχι τα φόρουμ ή οι επιμέρους ομάδες. Από τα μαγαζιά περνάνε όλοι όταν πρωτοπιάσουν όπλο. Από τα φόρουμ αμα θές περνάς και πάντα αμφισβητούνται γιατί ακούγονται και απόψεις που είναι εξτρήμ...
Ποιος σου ειπε οτι ολα τα μαγαζια ασχολουνται επιμελως με την εκπαιδευση των αγοραστων ?!?

Να σας πώ βέβαια κάτι που έγινε σε μαγαζί. Ζητήθηκε σημαντικός αριθμός όπλων-παιχνιδιών όπως γράφει η απόδειξη, με στόχο να χρησιμοποιηθούν ενάντια σε αστυνομικούς. Οπως καταλαβαίνετε ενημερώθηκαν όλα τα μαγαζιά. Εάν δεν οριοθετηθούν κάποια πράγματα και δεν γίνουν πιό αυστηρά, το παραμικρό ατύχημα θα εκθέσει όλο το Hobby και δεν θα υπάρχουν ελαφρύνσεις και για την κοινότητα που δεν έκανε τίποτα για να οριοθετηθεί η χρήση.
Κατά την άποψή μου θα έπρεπε να πωλούνται τα όπλα ακόμα και με καταγραφή του S/N.
Τελικα πουληθηκαν ?!?

Επαναλαμβάνω:
Φιλικα,

ΘΑΝΟΣ

• Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #23 στις: 13 Φεβρουαρίου, 2011, 16:46:05 »
Υπάρχουν πολλά τα οποία μπορούν να γίνουν δεν αντιλέγω...μπορείς όταν πάρεις 1 αεροβόλο να ζητήσεις απο το κατάστημα να στο μετρήσει...δεν νομίζω να σου πουν όχι...έτσι ξέρεις αν πρέπει ή όχι να κατεβάσεις τα όρια σου.
Στην τελική αν ένα αντικείμενο έχει εγγύηση τότε το κατάστημα μπορεί να σου κάνει την μετατροπή που θές ΧΩΡΙΣ να χάσεις την εγγύηση σου.
Αν πάρεις κάτι που το κατάστημα σου λέει οτι είναι 280 ΦΠΣ κ τελικά είναι 380 τότε μπορείς να απαιτήσεις να στο κάνουν γιατί αλλιώς είναι παραπλάνηση του πελάτη κ υπάγετε σε κάποιους νόμους.Αυτό πρέπει να το ψάξουμε λίγο σαν καταναλωτές γιατί δεν περιμένω απο κανένα έμπορο να είναι 100% σωστός και να σε καθοδηγεί λέγοντας σου την αλήθεια...να πουλήσει θέλει.
S.W.A.T. crew member

Αποσυνδεδεμένος Drifter

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #24 στις: 13 Φεβρουαρίου, 2011, 18:17:11 »
Τελικά δέν έγινε παχνίδι την Κυριακή, ε?
Και 'γώ σε άλλο φόρουμ κοίταζα  (headbang)  και το είδα αργά, αλλιώς άν και νέος και "αβάπτηστος" ακόμα, θα ερχόμουν έστω  και για να δώ!  ;)
Ακόμα και τον "στόχο" θα σας έκανα (τον κινούμενο βέβαια!).
Άν σας λοίπει άτομο για την άλλη Κυριακή pm me!!!!!

Υ.Γ. Έχω ένα CA P90 (proline) και ένα KJW Sig P226, δέν τα έχω μετρήσει (δέν τα έχω κάν δοκιμάσει ρε παιδιά  :-X ) εμπιστεύτικα και γώ τα στοιχεία του κατασκευαστή  :-[
Ευχαριστώ!

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #25 στις: 13 Φεβρουαρίου, 2011, 19:50:58 »
@G.P.S. και Kaliostro

Τώρα δεν μπορώ να πώ κάτι αντίθετο γιατί κατα βάση συμφωνώ. Απλά τόνισα ότι το να λέμε σε κάποιον "διάβασε" "ψάξε" "φτιάξε" δεν εξασφαλίζει το αποτέλεσμα ούτε μπορούμε να τον κράζουμε αμα καταλήξει σε άλλα συμπεράσματα από τα δικά μας. Δηλαδή το ότι προσπαθώ να πεφτω μέσα στα στάνταρ ασφαλείας δεν εξασφαλίζει τη δική μου ασφάλεια αλλά των άλλων. Για να νοιώθω και εγώ ασφαλής πρέπει να είμαι βέβαιος και ότι ο άλλος έχει κάνει την έρευνά του. Και ίσως εκεί είναι που λέω ότι μπορεί να χρειάζεται να δίνεται μασημένη τροφή απ'ευθείας από το Μαγαζί. Δέν είναι υποχρέωση κανενός απλά όταν κάποιος θέλει να παίξει σε ένα παιχνίδι πρέπει να συμμορφώνεται, και όταν μία κοινότητα θέλει να δημιουργήσει σωστούς παικτες πρέπει και αυτή να το στήνει από την αρχή το πράγμα, από την αγορά του εξοπλισμού.

Οπως καταλαβαίνεις από τα παραπάνω συμφωνώ με την άποψή σας περί ορίων στα παιχνίδια (δεν ήμουνα εντός για 10 και δεν ήρθα στην Ελευσίνα) απλά το πάω και λίγο παραπέρα, γιατί πρίν βάλεις όρια πρέπει να εξηγείς αρκετά νωρίς. Δέν είναι όλα Learning by Doing. (και δε μιλάω τόσο για τα FPS που ούτως ή άλλως πάνε ανάλογα με τον διοργανωτή.)

@GPS
Δεν τα πούλησε ο καταστηματάρχης και έπεσε σύρμα παντού. Ευτυχώς και για το Hobby και ευτυχώς και για τους άμυαλους που θα τα χρησιμοποιούσανε δικαιολογώντας απάντηση με πυρά από την αστυνομία...

@φιλε Drifter και γω απογοητεύτηκα γιατί περίμενα πολύ αυτή την κυριακή και έχασα και την Ελευσίνα.

Αποσυνδεδεμένος queef

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • OPERATOR OPERATING OPERATIONALLY
« Απάντηση #26 στις: 14 Φεβρουαρίου, 2011, 16:52:04 »
@Kaliostro
Χωρίς να θέλω να αντικρούσω τα περι ορίων FPS γιατί συμφωνώ και επαυξάνω, νομίζω όμως ότι πρέπει να βάλεις και σύ λίγο νερό στο κρασί σου. Όταν ένα όπλο καλύπτεται από εγγύηση εγώ προσωπικά δεν το πειράζω. Επίσης όταν από το μαγαζί μου έχει πωληθεί νόμιμα με 350 FPS χωρίς μέσα στην τιμή ένα δευτερο ελατήριο δεν είμαι υποχρεωμένος νομικά να τα κατεβάσω. Έγκειται μόνο στην καλή μου θέληση. Επίσης λίγο το θέμα του "φτιάχτο μόνος σου" ή "ψάξτο μόνος σου" πρέπει να λήξει. Δέν θα εμπιστευτώ το youtube για να μάθω τα όρια ή τις επιπτώσεις των FPS και να αυτορρυθμίζομαι για να έχω το δικαίωμα να παίζω.

Επαναλαμβάνω:

Πόοσο λάθος μπορεί να είσαι..
Οι φιάλες αναλόγως υλικού και που κατασκευάστηκαν έχουν διαφορετική ημερομηνία υδροστατικού ελέγχου και λήξης ζωής..Αν δεν στο είπε αυτός που στο πούλησε έπρεπε να το ρωτήσεις εσύ.
Τα fps(paintball) για ποιό λόγο να καταγράφονται;Με ένα αλλεν τα αλλάζεις όποτε θες.Οπότε κι αυτό σου το παράδειγμα εξίσου ατυχές.

Πάμε τώρα και στα πιο σοβαρά..
Δεν είσαι υποχρεωμένος νομικά να αλλάξεις το ελατήριο,αλλά δεν είναι υποχρεωμένος κι ο κάθε διοργανωτής να σε αφήσει να παίξεις.
Το ότι πήρες ένα όπλο που γράφει Χ fps και τελικά βγάζει Υ fps φταις εσύ που δεν το πήγες πίσω.Βάσει νομοθεσίας όταν σου πουλάνε όπλο για τόσα fps,τόσα πρέπει να είναι.Τίθεται θέμα διαφοράς αυτού που προσφέρεται με αυτό που είναι,και ενδεχομένως να τίθεται και θέμα εγγύησης.

Αναφορικά τώρα με όσα λες για το άλλο σου χομπυ,επέτρεψέ μου να διαφωνώ.Εκεί κι αν υπάρχουν απατεώνες,τόσο παίκτες όσο καταστηματάρχες.Παίκτης έφαγε από ολόκληρη ομάδα χοντρά λεφτά για να τους φέρει εξοπλισμό που ποτέ δεν είδαν,καταστηματάρχης χρέωνε "ότι πάρεις 100€" με πραγματική αξία 20 και άλλα πολλά τραγέλαφα..Τη διαφορά την κάνει ο Μ..ος αλλά τι να το κάνεις,ένας Μ..ος δεν φέρνει την άνοιξη..

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #27 στις: 14 Φεβρουαρίου, 2011, 21:10:42 »
@Queef
Φίλε μου κατ'αρχάς δε μου λές κατι καινούριο. Τι σχέση έχει το ότι λήγει μιά φιάλη με τα υπόλοιπα. Δεν μπορεί να σου εξηγεί σε ενημερωτικό φυλλάδιο τί να προσέχεις (ημ.Hydrotest, κλπ)? Δεν είναι δά και τόσα τα είδη των φιαλών. Και να ρωτήσω τί??? αυτό που δεν ξέρω? Αμα Ξέρεις τί δεν ξέρεις, κάνεις τη σωστή ερώτηση. Αν δεν ξέρεις τί θα έπρεπε να ξέρεις δεν ρωτάς ή ρωτάς από περιέργεια. Τεσπα. Μιλάς σαν να θεωρείς ότι όλοι έχουν την ευαισθησία να ρωτήσουν. Το θέμα είναι ότι πρέπει να προλαμβάνεις και αυτούς που δεν θα ρωτήσουν, για να εξασφαλίσεις και τη δική σου ασφάλεια.
Επιπλέον  δεν αναφερόμουν σε καταγραφή των FPS που το ξέρω καλά πως αλλάζουν αλλά του S/N ήτοι του Σειριακού αριθμού του όπλου.

Σχετικά με τη δεύτερη παράγραφο ξαναδιάβασε αυτά που λέω. Εσύ λές "δεν είμαι υποχρεωμένος να το αλλάξω και ο διοργανωτής δεν είναι υποχρεωμένος να με "παίξει"" και γώ λέω "είναι δικαιωμα του διοργανωτή να με αποκλείσει άλλά και κανένας νόμος δεν μου έχει υποδείξει ότι πρέπει να αλλάξω το ελατήριο". Το ίδιο λές αλλά αντίστροφα τονίζοντας περισσότερο το μέρος που θές. Είχε ουσία η παρατήρησή σου?
Φάντάσου ότι δεν διαφωνούμε ούτε στο ότι πρέπει να υπάρχουν όρια. Το μόνο που είπα είναι ότι πρέπει να στήνεται το πράγμα λίγο πιό μεθοδευμένα από τη στιγμή που παίρνω το όπλο. Αν καταλήξω εγώ να παίζω στα 400FPS ή να βαράω γάτες, άντε μετά ένα φόρουμ να μου αλλάξει τον τρόπο σκέψης. Όταν δεν υπάρχει ακριβής νομοθεσία για κάτι είναι το ίδιο άσχημα με το να υπάρχει αλλά να είναι πολύ αυστηρή.

Σχετικά με την τρίτη παράγραφο, δεν κατάλαβα σε τι διαφωνείς. Είπα ότι στο άλλο μου χόμπι οι καταστηματάρχες είναι καλύτεροι από το παρόν χόμπι μου? ανέφερα κάτι που τους έκανε να καταλάβουν ότι χρειάζεται λίγο περισσότερο νομική κάλυψη (οι ίδιοι το αντελήφθηκαν - αν αυτοί είναι πιό χαζοί δεν ξέρω) Δεν έκανα καμιά σύγκριση μεταξύ των χόμπι. Παράδειγμα από παράλληλο χώρο έδωσα για να δείξω μέχρι πού μπορεί να φτάσουν να ζητηθούν ευθύνες από μαγαζιά (γιατί αν γινόταν στραβή πρώτα θα την τρώγανε τα μαγαζιά).  Στην Ιταλία νομίζω είχε απαγορευθεί μέχρι προσφάτως το Paintball.

Επιπλέον δεν είπα απατεώνα κανένα από τους μαγαζάτορες. Όποιοι διάβασαν την άποψή μου καλοπροαίρετα θα κατάλαβαν ότι απλά αναγνωρίζω το μεγάλο μερίδιο ευθύνης που φέρουν για το πώς διαδίδεται και στήνεται το χόμπι. Αυτό μάλλον κομπλιμέντο είναι...

Ελπίζω να είμαι πιό ξεκάθαρος τώρα γιατί μάλλον δεν τα έγραψα ξεκάθαρα στο προηγούμενο πόστ....
Πιό λιανά δεν μπορώ να τα κάνω.

Αποσυνδεδεμένος sasdrifter

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #28 στις: 15 Φεβρουαρίου, 2011, 17:45:58 »
sas επειδή το θέμα αυτό το έχουμε χέσει στην κουβέντα αγορίνα μου οι αποφάσεις για εμάς στην Αττική είναι 328 FPS και σε όποιον αρέσει...δηλαδή θες να μου πείς οτι έχεις λεφτά να πάρεις έξτρα μάσκες/φουλάρια κλπ κλπ κ δεν έχει 10 Γ........ ευρό να αλλάξεις ελατήριο?έλεος με τις Μ...... επιτέλους..βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει πριν την πείτε κάτι...κ αυτό πάει προς όλους...
Υ.Γ. αν στείλω τον εισαγγελέα να τσεκάρει τί κάνει η HACT πάει ένα στοίχημα οτι ο σύλλογος σας θα κλείσει??δεν νομίζω το καταστατικό του συλόγου να επιτρέπει την οπλοχρησία...μαζευτείτε....

εγώ απλά θα πώ ό,τι υπάρχει μια λέσχη αεροσφαίρησης κ η οποία στο καταστατικό της έχει πολλά και καλύπτει πολλά.
όσο για το αν κλείσει απο τον εισαγγελέα δεν νομίζω ο.τι θα γίνει κάτι τέτοιο γιατί καλύπτεται στο θέμα χρησημοποίησης αεροβόλων όπλων.
Επίσης σε πολλά παιχνίδια πολλές φορές ενημερώνονται κάποιοι φορείς για το παιχνίδι που θα λάβει χώρα και νομίζω και η αστυνομία.
Εννοείται ο,τι ο καθένας βάζει ό,τι fps θέλει και όποιον του αρέσει πάει και παίζει και μέσα σε αυτούς είμαι και εγώ.
Εγώ είπα το τι θα μπορούσε να γίνει και το τι γίνεται σε σύγκριση με σάλονικα που ποτέ δεν έχει γίνει κάτι απρόοπτο,αλλά μάλλον πονάει το ζήτημα οτι κάπου υπάρχει μια λέσχη αεροσφαίρης στην οποία γίνονται πολλά και κάπου αλλού δεν υπάρχει τίποτα και παλεύουν κάποιοι να ανεβάσουν το χόμπι.
« Τελευταία τροποποίηση: 15 Φεβρουαρίου, 2011, 23:10:05 από leonardo sunbird »

Αποσυνδεδεμένος leonardo sunbird

• Υποστράτηγος
  • *
« Απάντηση #29 στις: 15 Φεβρουαρίου, 2011, 23:12:57 »
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Αν ξεφύγει το θέμα φραστικά.... θα κλειδωθεί.

Μπορείτε να αναπτύξετε με επιχειρήματα τις θέσεις σας και τις απόψεις σας....

Φχατό πολύ.... (smoke)