Αποστολέας Θέμα: Δημόσια Καταγγελία  (Αναγνώστηκε 107628 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Cataphract

• Επιλοχίας
  • *
Δημόσια Καταγγελία
« στις: 03 Νοεμβρίου, 2009, 00:26:40 »
Επειδή έχω πέσει επανειλημμένα θύμα κοροϊδίας (και όχι μόνο εγώ) από το εν λόγω άτομο, και επειδή δεν έχω καμία όρεξη να πετάω υποννοούμενα ή να κουτσομπολεύω, βγαίνω και καταγγέλω επώνυμα τον 'συνχομπίστα' El Ninio/Γιώργο Πέτσα.

Δεν θα ασχοληθώ καν με ό,τι άλλες παρατυπίες έχει κάνει, παρά μόνο όσον αφορά εμένα και όσα έχω δει με τα μάτια μου. Δανεισμός εξοπλισμού (μέρος του οποίου με το έτσι θέλω και εκμεταλλευόμενος την άγνοια συγγενικού μου προσώπου) ο οποίος για να επιστραφεί αναγκάστηκα πάλι να τον κάνω ρεζίλι στο Cold Start, φθορά του εν λόγω εξοπλισμού καθώς και εξοπλισμού άλλων συναθλητών και αποφυγή ευθυνών, και σα να μην έφταναν όλα αυτά, εδώ και μήνες έχει 'οικειοποιηθεί' χρηματικό ποσό για παραγγελία που δεν έγινε ποτέ (και απ'όσο ξέρω δεν είμαι ο μόνος που έχει τέτοια ζητήματα με το εν λόγω άτομο). Και όλ'αυτά, όταν καλείται να απολογηθεί, κανονίζει και μετά κάνει τον ανήξερο και δεν εμφανίζεται ποτέ.

Δεν με ενδιαφέρουν ούτε τα χρήματα ούτε ο εξοπλισμός ούτε τίποτα από όλα αυτά. Αλλά δεν ανέχομαι να κυκλοφορεί ανάμεσα μας έτσι ανενόχλητο ένα άτομάκι το οποίο εκμεταλλεύται τις καλές προθέσεις των υπολοίπων και το παίζει και έξυπνος μετά. Δε νομίζω ότι η κοινότητα μας χρειάζεται τέτοιου είδους μέλη, και επειδή δεν θεωρώ αναγκαίο να υπάρξουν κι άλλα θύματα αυτής της θρασύτητας, ενημερώνω δημόσια και επώνυμα, φέροντας πλήρη ευθύνη των λόγων μου.

Αποσυνδεδεμένος jumbo

• Υπολοχαγός
  • *
Απ: Δημόσια Καταγγελία
« Απάντηση #1 στις: 03 Νοεμβρίου, 2009, 00:58:35 »
επιβεβαιωνω τα λεγομενα του φιλου ως προς το δανεισμο και την φθορα εξοπλισμου απο το εν λογω ατομο,προσοπικα ενα καινουργιο Μ4, μου το καταντησε χρεπη...

οσον αναφορα τα υπολοιπα που αναφερεις φιλε μου, αν υπαρχουν γραπτες αποδειξης περι μη εκτελεσθεντων παρεγγελιων, υπαρχουν οι αρμοδιες υπηρεσιες που μπορουν να επιλυφθουν του θεματος.
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

• Επιλοχίας
  • *
« Απάντηση #2 στις: 03 Νοεμβρίου, 2009, 10:11:23 »
Σ'ευχαριστώ, φίλε μου. Είχα σκεφτεί να αναφέρω το όνομα σου αλλά δεν θα ήταν σωστό αν δεν είχα από πριν συναίνεση.

Δεν με ενδιαφέρουν τα χρήματα- και να τα έπαιρνα πίσω δεν θα είχα κανενός είδους ηθική αποζημίωση, που είναι και το ζητούμενο εν προκειμένω. Το να ξέρω όμως ότι ο εν λόγω "κύριος" πλέον δεν θα έχει μούτρα να εμφανιστεί, ακριβώς όπως του αξίζει, μου αρκεί.

Αποσυνδεδεμένος queef

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • OPERATOR OPERATING OPERATIONALLY
« Απάντηση #3 στις: 03 Νοεμβρίου, 2009, 10:30:44 »
Ρε παιδιά δεν θέλω να πάρω θέση αλλά..ξέρετε πωε τον λένε,προφανώς ξέρετε ή μπορείτε εύκολα να μάθετε που μένει,αν ισχύουν αυτά που λέτε μαγκώστε τον και παρτε τα πράγματα/χρήματα που σας χρωστάει.Αν είναι αρνητικός πηγαίνετε στους γονείς του.Είναι απλά τα πράγματα μην τα τραγικοποιούμε με αρμόδιες υπηρεσίες κλπ.
Δεν παίρνω θέση στο θέμα γιατί δεν ξέρω τι συμβαίνει απλά μου φάνηκε υπερβολικό το αρμόδιες υπηρεσίες ::)

Αποσυνδεδεμένος zinja

• Στρατηγός
  • *
  • ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΙΤΕΥΕ---ΓΟΙΤΕΥΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ
« Απάντηση #4 στις: 03 Νοεμβρίου, 2009, 10:47:01 »
Παρακαλω' πολυ να μην συνεχιστει' το θε'μα αυτο' αν θελετε!

δεν θα σβηστει' τι'ποτα απο'τι λε'τε! καλο και συνετο θα ητανε να τον παιασετε και να του μηλησετε!εαν και παλι δεν ακουει και δεν αλαξει συμπεριφορα,τοτε να κανετε τις αναλογες κινησεις που να ειναι νομιμες και πρεπον,ετσι οπως τεριαζει σε παιδια σαν και σε εσας!(((με καλη ενοια το λεω!)))

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟς ΟΛΛΟΥς!
Airsoft is a social thing!! it’s what makes the sport so good. We always say that a good airsoft day is 60% social, and 40% airsoft. Think about it - it’s true.

• Επιλοχίας
  • *
« Απάντηση #5 στις: 03 Νοεμβρίου, 2009, 11:02:44 »
Ρε παιδιά δεν θέλω να πάρω θέση αλλά..ξέρετε πωε τον λένε,προφανώς ξέρετε ή μπορείτε εύκολα να μάθετε που μένει,αν ισχύουν αυτά που λέτε μαγκώστε τον και παρτε τα πράγματα/χρήματα που σας χρωστάει.Αν είναι αρνητικός πηγαίνετε στους γονείς του.Είναι απλά τα πράγματα μην τα τραγικοποιούμε με αρμόδιες υπηρεσίες κλπ.
Δεν παίρνω θέση στο θέμα γιατί δεν ξέρω τι συμβαίνει απλά μου φάνηκε υπερβολικό το αρμόδιες υπηρεσίες ::)

Μα αυτό λέω και γω, δεν πρόκειται για κάποιο τραγικό ποσό ούτε είναι τα χρήματα που με ενδιαφέρουν. Η συμπεριφορά και η κοροϊδία είναι που με εξόργισε. Αν μου έλεγε π.χ. δεν έχω τα λεφτά τώρα, θα τα έχω σε 3 μήνες ή και 6 μήνες, δεν θα με ένοιαζε. Αλλά αυτό το "σήμερα ή αύριο" που άκουγα επί ένα μήνα μου έσπασε τα νεύρα. Και το γεγονός ότι φέρθηκε έτσι σε άνθρωπο που τον νόμιζε για φίλο, μόνο και μόνο για να μην πληρώσει ένα ευτελές ουσιαστικά ποσό (το οποίο βέβαια ίσως για άτομα που έχουν υποχρεώσεις να μην είναι και τόσο ευτελές), πολύ φοβάμαι ότι άλλοι θα πάθουν και χειρότερα.

Παρακαλω' πολυ να μην συνεχιστει' το θε'μα αυτο' αν θελετε!

δεν θα σβηστει' τι'ποτα απο'τι λε'τε! καλο και συνετο θα ητανε να τον παιασετε και να του μηλησετε!εαν και παλι δεν ακουει και δεν αλαξει συμπεριφορα,τοτε να κανετε τις αναλογες κινησεις που να ειναι νομιμες και πρεπον,ετσι οπως τεριαζει σε παιδια σαν και σε εσας!(((με καλη ενοια το λεω!)))

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟς ΟΛΛΟΥς!

Βρε Βασίλη μου, ένα μήνα αυτό κάνω, με το καλό τον έπιασα και συνέχισε να φέρεται έτσι. Ε νισάφι πια, για να είμαστε ειλικρινείς. Αφού ο άνθρωπος είναι απατεωνάκος της κακιάς ώρας, καιρός είναι να μάθει και η υπόλοιπη κοινότητα το ποιόν του για να είμαι ο τελευταίος που την πατάει.

Αποσυνδεδεμένος Dimitrios

• Διαχειριστής
  • Αντισυνταγματάρχης
    • Greek Airsoft
« Απάντηση #6 στις: 03 Νοεμβρίου, 2009, 11:24:46 »
Αγαπητέ φίλε Cataphract πέρα απο το ότι είναι γνωστό τέτοια κρούσματα  αυτό που θέλω να ρωτήσω εγώ είναι το εξής
για ποιο λόγο να δώσει κάποιος λεφτά για να του πάρει πράγματα απο εξωτερικό και να μην το κάνει μονος
Ουδεις Επικινδυνότερος εκ του Ευεργετηθέντος Αχάριστου

Αποσυνδεδεμένος queef

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #7 στις: 03 Νοεμβρίου, 2009, 11:27:10 »
γιατί δεν θέλει να μπλέκει με τελωνεία,δεν έχει χρόνο να τρέχει σε ταχυδρομεία κλπ

• Επιλοχίας
  • *
« Απάντηση #8 στις: 03 Νοεμβρίου, 2009, 11:30:30 »
Αγαπητέ φίλε Cataphract πέρα απο το ότι είναι γνωστό τέτοια κρούσματα  αυτό που θέλω να ρωτήσω εγώ είναι το εξής
για ποιο λόγο να δώσει κάποιος λεφτά για να του πάρει πράγματα απο εξωτερικό και να μην το κάνει μονος

Συγκεκριμένα το κάνω συχνά να αγγαρεύω φίλους μου και ως τώρα δεν είχα κανένα μα κανένα πρόβλημα. Φυσικά και δεν είναι η καλύτερη τακτική, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας ούτε 'κλαίω τα λεφτά μου'. Λάθος μου που τα έχασα και καλά να πάθω (ο παθός μαθός (sic)). Αυτό δε σημαίνει όμως ότι κάποιοι πρέπει να συνεχίσουν να λυμαίνονται αφελείς όπως η αφεντιά μου.

Αποσυνδεδεμένος el_ninio

• Αρχιλοχίας
  • *
« Απάντηση #9 στις: 03 Νοεμβρίου, 2009, 12:29:09 »
Oδυσσεα για τον φθαρμενο εξοπλισμο δεν μου ειπες τπτ!
οσο για τα χρηματα σου εστειλα μνμ το Σαββατο πρωι και δεν εχω λαβει απαντηση, το κινητο μου το εχουν κλεψει οπωτε αμα επερνες δεν ειχες απαντηση, ωστοσο επειδη τα χρηματα Δεν τα ειχα σου ειπα να σου δωσω ενα aeg για ανταλαγμα ή να στο δωσω μεχρι να μπορεσω να μαζεψω τα χρηματα
οπως προειπα δεν εχω παρει απαντηση, ουτε στο email  μου  ουτε στο facebook Μου.
οσο για τον εξοπλισμο πραγματικα την beretta που λες οτι δανειστηκα απο τον αδερφο σου, με πηρες τηλ. μου ειπες να μην την αγγιξω και δεν την αγγιξα.
και τα χρηματα ειναι 80 ευρω απλα δεν δουλευω για αυτο δεν εχω τα χρηματα να τα δωσω, αλλα οταν ορθοποδησω (συντομα θα πιασω δουλεια, θα του ταεπιστρεψω τα χρηματα)

φιλικα Γιωργος
over and out!
« Τελευταία τροποποίηση: 03 Νοεμβρίου, 2009, 12:33:19 από el_ninio »

Αποσυνδεδεμένος queef

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #10 στις: 03 Νοεμβρίου, 2009, 12:35:37 »
ωστοσο επειδη τα χρηματα Δεν τα ειχα σου ειπα να σου δωσω ενα aeg για ανταλαγμα ή να στο δωσω μεχρι να μπορεσω να μαζεψω τα χρηματα
ώπα ρε φίλε κάτσε γιατί αν και δεν μου πέφτει λόγος δεν μπορώ να μην το σχολιάσω.Απ'οτι κατάλαβα δηλαδή σου δώσανε τα χρήματα για να κάνεις μια παραγγελία και εσύ όχι μόνο δεν την έκανες αλλά έφαγες και τα φράγκα και τώρα δεν έχεις να τα δώσεις;
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ (fubar)

Αποσυνδεδεμένος el_ninio

• Αρχιλοχίας
  • *
« Απάντηση #11 στις: 03 Νοεμβρίου, 2009, 12:40:48 »
ωστοσο επειδη τα χρηματα Δεν τα ειχα σου ειπα να σου δωσω ενα aeg για ανταλαγμα ή να στο δωσω μεχρι να μπορεσω να μαζεψω τα χρηματα
ώπα ρε φίλε κάτσε γιατί αν και δεν μου πέφτει λόγος δεν μπορώ να μην το σχολιάσω.Απ'οτι κατάλαβα δηλαδή σου δώσανε τα χρήματα για να κάνεις μια παραγγελία και εσύ όχι μόνο δεν την έκανες αλλά έφαγες και τα φράγκα και τώρα δεν έχεις να τα δώσεις;
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ (fubar)

ναι ειναι αληθεια σε αυτο ειμαι απαραδεκτος ειχα παρει 50 ευρω απο τον Cataphract και δεν ειχα να τα δωσω!

• Επιλοχίας
  • *
« Απάντηση #12 στις: 03 Νοεμβρίου, 2009, 12:46:27 »
Επειδή αυτή η κουβέντα δεν μπορεί να γίνεται σε 2 φόρουμ ταυτόχρονα, σου απάντησα στο άλλο.

Φυσικά όποιος άλλος έχει να του σούρει ο,τιδήποτε feel free...

Αποσυνδεδεμένος queef

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #13 στις: 03 Νοεμβρίου, 2009, 12:48:38 »
Το παρακάτω είναι από απάντησή σου στο ΗΑ:
και τα χρηματα ειναι 80 ευρω απλα δεν δουλευω για αυτο δεν εχω τα χρηματα να τα δωσω, αλλα οταν ορθοποδησω (συντομα θα πιασω δουλεια, θα του ταεπιστρεψω τα χρηματα)
τελικά είναι 50 ή 80€;Και για να πάρεις GBB είχες λεφτά;Τώρα τι να πω,ότι από τότε που βγήκε η συγνώμη χάθηκε το φιλότιμο;

Αποσυνδεδεμένος el_ninio

• Αρχιλοχίας
  • *
« Απάντηση #14 στις: 03 Νοεμβρίου, 2009, 12:56:52 »
Το παρακάτω είναι από απάντησή σου στο ΗΑ:
τελικά είναι 50 ή 80€;Και για να πάρεις GBB είχες λεφτά;Τώρα τι να πω,ότι από τότε που βγήκε η συγνώμη χάθηκε το φιλότιμο;
ειναι 80 στο συνολο, και βρησκουμε την ακρη τωρα με το παιδι!