Επειδή έχω πέσει επανειλημμένα θύμα κοροϊδίας (και όχι μόνο εγώ) από το εν λόγω άτομο, και επειδή δεν έχω καμία όρεξη να πετάω υποννοούμενα ή να κουτσομπολεύω, βγαίνω και καταγγέλω επώνυμα τον 'συνχομπίστα' El Ninio/Γιώργο Πέτσα.
Δεν θα ασχοληθώ καν με ό,τι άλλες παρατυπίες έχει κάνει, παρά μόνο όσον αφορά εμένα και όσα έχω δει με τα μάτια μου. Δανεισμός εξοπλισμού (μέρος του οποίου με το έτσι θέλω και εκμεταλλευόμενος την άγνοια συγγενικού μου προσώπου) ο οποίος για να επιστραφεί αναγκάστηκα πάλι να τον κάνω ρεζίλι στο Cold Start, φθορά του εν λόγω εξοπλισμού καθώς και εξοπλισμού άλλων συναθλητών και αποφυγή ευθυνών, και σα να μην έφταναν όλα αυτά, εδώ και μήνες έχει 'οικειοποιηθεί' χρηματικό ποσό για παραγγελία που δεν έγινε ποτέ (και απ'όσο ξέρω δεν είμαι ο μόνος που έχει τέτοια ζητήματα με το εν λόγω άτομο). Και όλ'αυτά, όταν καλείται να απολογηθεί, κανονίζει και μετά κάνει τον ανήξερο και δεν εμφανίζεται ποτέ.
Δεν με ενδιαφέρουν ούτε τα χρήματα ούτε ο εξοπλισμός ούτε τίποτα από όλα αυτά. Αλλά δεν ανέχομαι να κυκλοφορεί ανάμεσα μας έτσι ανενόχλητο ένα άτομάκι το οποίο εκμεταλλεύται τις καλές προθέσεις των υπολοίπων και το παίζει και έξυπνος μετά. Δε νομίζω ότι η κοινότητα μας χρειάζεται τέτοιου είδους μέλη, και επειδή δεν θεωρώ αναγκαίο να υπάρξουν κι άλλα θύματα αυτής της θρασύτητας, ενημερώνω δημόσια και επώνυμα, φέροντας πλήρη ευθύνη των λόγων μου.