Συνδεδεμένες εκδηλώσεις

• ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑ: 14 Νοεμβρίου, 2009

Αποστολέας Θέμα: 14/11/2009 - ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ < ΤΟ ΡΟΛΟΙ> ΕΛΕΥΣΙΝΑ  (Αναγνώστηκε 61319 φορές)

Αποσυνδεδεμένος zinja

• Στρατηγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΙΤΕΥΕ---ΓΟΙΤΕΥΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ
14/11/2009 - ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ < ΤΟ ΡΟΛΟΙ> ΕΛΕΥΣΙΝΑ
« στις: 05 Νοεμβρίου, 2009, 15:48:21 »
                                                   ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ

Στις 14-11-09,διαπιστώθηκαν απανωτά τρομοκρατικά χτυπήματα σε κτήρια της βάσης της Ελευσίνας.
 Σκοπός του παιχνιδιού είναι να βρεθούν οι <3> βόμβες που είναι μέσα σε ορισμένα κτήρια!
Θα είναι 3 ρολόγια παλαιού τύπου,τα οποία μετά από 1 ώρα θα χτυπήσουν ξυπνητήρι και έτσι <<<<σκάνε>>>υποτίθεται!

Κάθε 1 ώρα θα έχουμε αλλαγή ομάδων!

Δεν θα έχουμε φεγγάρι και νομίζω πως έτσι είναι καλύτερα!

Σε όλα τα σημεία θα υπάρχουν ΣΤΙΚ,τα οποία θα φωτίζουν <<<<σημεία επικίνδυνα>>>!

ΟΡΙΟ FPS 350
ORIO SNIPER 550

ΟΡΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ +18
                                                                            ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΡΓΟΠΟΡΙΑ

ΩΡΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ!
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 5.30                                                      όλοι μα όλοι φουλ φεις

Ι-4             ΣΥΜΜΕΤΟΧΕς 31

ZINJA
FILAKIO 8
ΠΑΥΛΟς ΜΕΛΑΣ
tataman
     freedomfighters

PILOT
dimitrisk
MERLIN
alepoukows_kalasnhikov

pit k
powerplantmaster

BLACK HAWK

falkon
old navy
steve?
noob

pakatsao
dimitrisk
Hitman
fox+1

koymparoi
mag
ramirez
camouflaz
ermhs
fox3
dimitrios
VAGELIS521
Τάλων
dimiz  +3
« Τελευταία τροποποίηση: 19 Ιανουαρίου, 2010, 23:54:12 από Dimitrios »
Airsoft is a social thing!! it’s what makes the sport so good. We always say that a good airsoft day is 60% social, and 40% airsoft. Think about it - it’s true.

Αποσυνδεδεμένος Falcon

• Υπολοχαγός
  • *
Απ: ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ! 14-11-09 <<< ΤΟ ΡΟΛΟΙ>>> ΕΛΕΥΣΙΝΑ
« Απάντηση #1 στις: 06 Νοεμβρίου, 2009, 15:29:39 »
Αρκετα απο τα παιδια που θα συμμετεχουν δεν εχουν full face. Δε μπορεις να υποχρεωσεις να αγορασουν ή να βαλουν.
Το ΜΌΝΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ειναι η προστασια των ματιων του εκαστου παιχτη. Το αν θα ειναι goggles ή mask , ειναι καθαρα δικη του επιλογη.

Αποσυνδεδεμένος zinja

• Στρατηγός
  • *
« Απάντηση #2 στις: 06 Νοεμβρίου, 2009, 18:36:04 »
το φουλ φεισ καλε μου φιλε μπορει να αποτελιται,εκτος απο τα γιαλια και ενα μαντιλι!νομιζω πως εγινα κατανοητος!
Airsoft is a social thing!! it’s what makes the sport so good. We always say that a good airsoft day is 60% social, and 40% airsoft. Think about it - it’s true.

Αποσυνδεδεμένος melas

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #3 στις: 06 Νοεμβρίου, 2009, 20:08:39 »
melas + angelsword μεσα  gun10

επισης παιδια μηπως γινετε να συναντηθουμε καπου λιγο πριν το πεδιο ,γιατι ερχομαστε πρωτη φορα Ελευσινα ?
αν ναι, στειλτε καποιο μυνημα.

thanks  melas gun39
« Τελευταία τροποποίηση: 06 Νοεμβρίου, 2009, 22:08:05 από melas »

Αποσυνδεδεμένος Falcon

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #4 στις: 07 Νοεμβρίου, 2009, 01:07:13 »
Νομιζω πως ειμουν κι εγω κατανοητος.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ  ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ , ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ!!! ΟΠΟΤΕ, ΓΥΑΛΙΑ Ή FULL FACE, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΡΙΣΗ ΑΝ ΘΑ ΦΟΡΕΣΕΙ!!!

το φουλ φεισ καλε μου φιλε μπορει να αποτελιται,εκτος απο τα γιαλια και ενα μαντιλι!νομιζω πως εγινα κατανοητος! :-* :-* :-* :-*

Ωραια! Γιατι ενα μαντηλι να ειναι υποχρεωτικο, εμενα μπορει να μη με νοιαζει αν θα μου αφησει σημαδι στο προσωπο μια μπιλια... Το μονο που εχω να προστατεψω, ειναι τα ματια μου!!!  (fubar) <-- :o  292 8) -->  ;)
Δε βρισκω κανενα σοβαρο λογο ωστε το full face να ειναι υποχρεωτικο...

Αποσυνδεδεμένος Τάλων

• Συνταγματάρχης
  • *
  • Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.
« Απάντηση #5 στις: 07 Νοεμβρίου, 2009, 23:08:13 »
Παιδια μην τσακωνεστε αδικα.

Νομιζω οτι μοναδικος σκοπος ολων μας ειναι η ασφαλεια.

Και πιστευω σωστα οτι ο φιλος ΖΙΝΤΖΑ καλα κανει αφου ειναι και διοργανωτης και θελει την μεγιστη αφαλεια ολων μας ετσι ωστε να περιοριστη στο ελαχιστο η πιθανοτητα τραυματισμου.

Οποτε φιλε FALKON μην θυμωνεις. Εξαλλου δεν βρισκω σωστη την αποψη σου. Γιατι να συμαδεψης το πρωσοπο σου οταν μπορεις να παρεις μετρα για να το αποφυγεις.Νομιζω οτι πρεπει να το ξανασκεφτεις διοτι ειμαι σιγουρος οτι εχεις την ωριμοτητα να το καταλαβεις.
« Τελευταία τροποποίηση: 08 Νοεμβρίου, 2009, 21:05:25 από Τάλων »
Όταν δεν έχεις κάτι να πείς καλύτερα σώπαινε.

Αποσυνδεδεμένος Ramirez

• Ανθυπασπιστής
  • *
« Απάντηση #6 στις: 09 Νοεμβρίου, 2009, 10:26:24 »
Ενδιαφέρον, αλλά θα βλέπουμε τίποτα?
Ρωτάω γιατί δεν έχω συμμετάσχει άλλη φορά σε νυχτερινό.Είμαι σίγουρος ότι ο φίλος Zinja θα δώσει κάποιες επιπλέον πληροφορίες για το τι "απαιτήσεις" έχει το συγκεκριμένο παιχνίδι.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Αποσυνδεδεμένος zinja

• Στρατηγός
  • *
« Απάντηση #7 στις: 09 Νοεμβρίου, 2009, 13:02:16 »
Ενδιαφέρον, αλλά θα βλέπουμε τίποτα?
Ρωτάω γιατί δεν έχω συμμετάσχει άλλη φορά σε νυχτερινό.Είμαι σίγουρος ότι ο φίλος Zinja θα δώσει κάποιες επιπλέον πληροφορίες για το τι "απαιτήσεις" έχει το συγκεκριμένο παιχνίδι.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

χρειαζεται   ΦΑΚΟς και τα ματια 14σερα γιατι πολλυ ββς και πολλυ αιρσοφτερ ρε παιδι μου! ;D ;D ;D ;D ;D ;D uzi uzi uzi uzi uzi uzi
και οποιος θελει και εχει φερνει τρεισερ!τιποτα αλλο δε χρειαζεται καλε μου φιλε!

Αποσυνδεδεμένος pantelosb

• Επιλοχίας
  • *
« Απάντηση #8 στις: 09 Νοεμβρίου, 2009, 17:00:45 »
Για χαρα θα ηθελα να μαθω πως μπορω να λαβω μερος θα ειναι το πρωτο μου παχνιδι

Αποσυνδεδεμένος giannisgtti

• Δεκανέας
  • *
« Απάντηση #9 στις: 09 Νοεμβρίου, 2009, 17:15:09 »
ωραία τα λες φιλε φάλκον αλλα για πες μου και κάτι άλλο γιατί έχω απορία...αν φας καμια σε κάνα κοπτήρα και μείνεις φαφούτης πως θα χαμογελάς στις γκόμενες??? χα χα χα χα χα!!!!!!!!             ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D    
e άμα μου πεις ότι δεν σε πειράζει k αυτό τι να πω...εγώ πάντως full face... γιατί φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά λένε στο χωριο μου...φιλικά πάντα etsi agorina? μην μου στραβώσεις..από ενδιαφέρον στο λέω..

Αποσυνδεδεμένος Atsalakotos

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • ~EDGE Airoft Team~
« Απάντηση #10 στις: 09 Νοεμβρίου, 2009, 20:17:33 »
ωραία τα λες φιλε φάλκον αλλα για πες μου και κάτι άλλο γιατί έχω απορία...αν φας καμια σε κάνα κοπτήρα και μείνεις φαφούτης πως θα χαμογελάς στις γκόμενες??? χα χα χα χα χα!!!!!!!!             ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D     
e άμα μου πεις ότι δεν σε πειράζει k αυτό τι να πω...εγώ πάντως full face... γιατί φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά λένε στο χωριο μου...φιλικά πάντα etsi agorina? μην μου στραβώσεις..από ενδιαφέρον στο λέω..

ΟΡΙΟ FPS 350
Δε πρόκειται να πάθουν τίποτα τα δοντάκια του, εκτός και αν είναι από πλαστικό.

ΟΡΙΟ SNIPER 550
Ίσως πάθουν κάτι τα δοντάκια του αν ο χρήστης του συγκεκριμένου είναι βλάκας. (Συγνώμη για την έκφραση)

Για σου φίλε, θα πρέπει να είσαι άνω των 18, να εχεις ένα όπλο airsoft κάτω των 350 FPS, γυαλιά προστασίας, και καλή διάθεση! Κάτσε διάβασε για τους κανόνες παιχνιδιού στο forum, και πρόσεξε τις διευκρινήσεις που θα κάνει ο διοργανωτής πριν το παιχνίδι.
Πάντως θα σου πρότεινα καλλίτερα αν είναι το πρώτο σου παιχνίδι να το παραλήψεις, γιατί είναι νυχτερινό και θέλει πολύ εξοικείωση με το παιχνίδι για να συμμετέχεις σε ένα τέτοιο παιχνίδι, γιατί τη νύχτα όλα αλλάζουν  :-X
Νομίζω πως σε κάλυψα, αν θες τίποτα άλλο μη διστασεις να ρωτήσεις.

Αποσυνδεδεμένος giannisgtti

• Δεκανέας
  • *
« Απάντηση #11 στις: 09 Νοεμβρίου, 2009, 20:42:05 »
όριο 350 fps....και? έχεις φάει στα μούτρα από κοντά 350 και το λες? εγώ πάντως έχω άλλη εντύπωση..αν έχεις όμως τα άντερα να το στηρίξεις αυτό που λες έλα και δοκιμάζουμε...πάνω σου έτσι...οι οδοντίατροι έχουν ακριβύνει να ξέρεις... ενημερωτικά το λέω...δεν φαντάζομαι να έχει κανεις όρεξη να κερνάει ράμματα τους συμπαίκτες του...έστω και από λάθος..a ξέχασα,έχω δει και μπουκάλι μπίρας να σπάει από 5 μετρα με 400 fps..φιλικά πάντα και χωρίς όρεξη για ειρωνείεs.

Αποσυνδεδεμένος Atsalakotos

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • ~EDGE Airoft Team~
« Απάντηση #12 στις: 09 Νοεμβρίου, 2009, 20:50:22 »
όριο 350 fps....και? έχεις φάει στα μούτρα από κοντά 350 και το λες? εγώ πάντως έχω άλλη εντύπωση..αν έχεις όμως τα άντερα να το στηρίξεις αυτό που λες έλα και δοκιμάζουμε...πάνω σου έτσι...οι οδοντίατροι έχουν ακριβύνει να ξέρεις... ενημερωτικά το λέω...δεν φαντάζομαι να έχει κανεις όρεξη να κερνάει ράμματα τους συμπαίκτες του...έστω και από λάθος..a ξέχασα,έχω δει και μπουκάλι μπίρας να σπάει από 5 μετρα με 400 fps..φιλικά πάντα και χωρίς όρεξη για ειρωνείεs.
Έχω φάει αρκετές στη μάπα, επίσης 2-3 κατευθείαν στο δόντι, μια που μπήκε μέσα όπως έλεγα "έξω" και έσκασε στο μάγουλο (από μέσα). Τώρα για να χω τα "άντερα" που λες να το δοκιμάσουμε πάνω μου, φυσικά και δε τα έχω. Άμα τα είχα θα ήμουν μαζοχάκος! Όσο για το μπουκάλι μπίρας, εγώ γάζωνα ένα με 320 FPS και δεν έλεγε να σπάσει.

Αποσυνδεδεμένος leonardo sunbird

• Υποστράτηγος
  • *
« Απάντηση #13 στις: 09 Νοεμβρίου, 2009, 21:08:11 »

θα συμφωνησω με τον φιλο Αρη.... καλυτερα το πρωτο σου παιχνίδι να υπαρχει και το φως της ημερας για να εξοικιωθεις.... ;)

Φιλικα
Λεοναρδος... :)

Αποσυνδεδεμένος Τάλων

• Συνταγματάρχης
  • *
  • Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.
« Απάντηση #14 στις: 09 Νοεμβρίου, 2009, 21:12:10 »
Παιδια μηπως τσακωνεστε λιγο off και για πραγματα που δεν πρεπει. ;)
Όταν δεν έχεις κάτι να πείς καλύτερα σώπαινε.