το φουλ φεισ καλε μου φιλε μπορει να αποτελιται,εκτος απο τα γιαλια και ενα μαντιλι!νομιζω πως εγινα κατανοητος! :-* :-* :-* :-*
Ενδιαφέρον, αλλά θα βλέπουμε τίποτα?Ρωτάω γιατί δεν έχω συμμετάσχει άλλη φορά σε νυχτερινό.Είμαι σίγουρος ότι ο φίλος Zinja θα δώσει κάποιες επιπλέον πληροφορίες για το τι "απαιτήσεις" έχει το συγκεκριμένο παιχνίδι.Ευχαριστώ εκ των προτέρων
ωραία τα λες φιλε φάλκον αλλα για πες μου και κάτι άλλο γιατί έχω απορία...αν φας καμια σε κάνα κοπτήρα και μείνεις φαφούτης πως θα χαμογελάς στις γκόμενες??? χα χα χα χα χα!!!!!!!! e άμα μου πεις ότι δεν σε πειράζει k αυτό τι να πω...εγώ πάντως full face... γιατί φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά λένε στο χωριο μου...φιλικά πάντα etsi agorina? μην μου στραβώσεις..από ενδιαφέρον στο λέω..
ΟΡΙΟ FPS 350
ΟΡΙΟ SNIPER 550
Για χαρα θα ηθελα να μαθω πως μπορω να λαβω μερος θα ειναι το πρωτο μου παχνιδι
όριο 350 fps....και? έχεις φάει στα μούτρα από κοντά 350 και το λες? εγώ πάντως έχω άλλη εντύπωση..αν έχεις όμως τα άντερα να το στηρίξεις αυτό που λες έλα και δοκιμάζουμε...πάνω σου έτσι...οι οδοντίατροι έχουν ακριβύνει να ξέρεις... ενημερωτικά το λέω...δεν φαντάζομαι να έχει κανεις όρεξη να κερνάει ράμματα τους συμπαίκτες του...έστω και από λάθος..a ξέχασα,έχω δει και μπουκάλι μπίρας να σπάει από 5 μετρα με 400 fps..φιλικά πάντα και χωρίς όρεξη για ειρωνείεs.