Salamine153 vs Clear Sky-Sniper Elite
Για να τελειωσει η ιστορία φίλε Γιαννάκη προσπαθώ 3 μέρες τωρα να καταλάβω τις επισημάνσεις/παρατηρησεις σου και πραγματικά
δε μπορω να βγάλω άκρη..... μάλλον γιατί είμαι περιορισμένης ευθύνης και χαζός αλλά που θα πάει θα στρώσω.
Το σίγουρο είναι οτι εσυ φέρθηκες ποιο έξυπνα από μένα ...και ίσως γιατι κρύωνες ίσως γιατι βαρέθηκες...
σηκώθηκες και έφυγες,,,και καλα έκανες....ενω εγώ το ζαγάρι....έκατσα εκεί για να καβλαντήσω....
να χάσω 3 μέρες το μεροκάματο γιατι ειμαι με 39 πυρετο
και στο γυρισμό από Ελευσίνα παρ'ολιγο να σκοτωθω γιατί με πήρε ο ύπνος πάνω στο τιμόνι....(35ωρες ξύπνιος)
έχω και τη θεϊκή ατάκα σου " Καπνογόνα δε μας έδωσαν" ..ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΣΟΥ θα άκουγες γιατί δε σας έδωσα.
Τα κενά του παιχνιδιού , που είναι εύκολο να διορθωθούν με λίγη προσπάθεια και λιγη βοήθεια....
θα καθιερώσουν το παιχνίδι στον πραγματικό ρόλο του Αirsofter-Sniper...και όχι στον -Sniper από παράθυρο σε παραθυρο.
Το concept είτε σου άρεσε είτε όχι, διαπίστωσα ότι άρεσε στο υπόλοιπο 99.9% των παικτών.
Και το -SniperElite II θα διεξαχθεί πολύ σύντομα με τα ίδια ζευγάρια ΕΚΤΟΣ απο τα ζευγάρια DELTA & INDIA.
Συζητώ και μαθαίνω απο τα παιδιά που ενδιαφέρονται τι πρέπει να διορθωθεί και τι οχι......
Και για να μη σε αδικήσω θα τολμήσω να σου κάνω την εξής πρόταση......ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ
ΚΑΙ ΕΓΩ*** ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ όπου μπορώ
(Γράψτο, βάλε όρους, ποσταρε το, κλπ κλπ )
***ουδεμία ευθύνη θα φέρω για τις συμμετοχές και τη ροή του παιχνιδιού)Τα λόγια είναι πολύ ποιο εύκολα απο τις λύσεις και τις πράξεις.
ΤΕΛΟΣ...δε περιγράφω άλλο....πάω να πιω άλλο ένα μπουκαλάκι Μουκοσολβαν.....