Συνδεδεμένες εκδηλώσεις

• Operation: Sniper Elite - ΕΛΕΥΣΙΝΑ: 16 Οκτωβρίου, 2011

Αποστολέας Θέμα: 16/10/2011 Operation: "Sniper Elite" - ΕΛΕΥΣΙΝΑ  (Αναγνώστηκε 178600 φορές)

Αποσυνδεδεμένος agent 47

• Αρχιλοχίας
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Απ: 16/10/2011 Operation: "Sniper Elite" - ΕΛΕΥΣΙΝΑ
« Απάντηση #150 στις: 18 Οκτωβρίου, 2011, 23:06:25 »

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ SNIPER-SPOTTER

Κάθε ζευγάρι SN, πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, θα τους δωθεί ένας χάρτης της περιοχής.
Φυγετε και ξαμοληθείτε στο ¨διάολο¨ οταν εννοω στο διάολο μη πάτε και στην Κόρινθο. :)
(θα τα πούμε και κατ' ιδίαν)

Βρείτε το σημείο της επιλογή σας και στήστε το απόρθητο.
Μπορείτε να παγιδευσετε το χώρο με ότι γουσταρετε , Τοrnado, Claymore , συναγερμούς κλπ
ΕΚΤΟΣ απο δυναμιτακια και οτιδήποτε άλλο τρόπο αναφλέξης.[/u]

Μόλις φτάσετε στο σημείο σας ενημερώνετε το Κεντρο Επικοινωνιας που βρισκεστε περίπου.
Θα σας δωθεί συγκεκριμένο Κανάλι με υπότονο  το οποίο θα το ξέρει μόνο το ΚΕ.
(Kάθε ζευγάρι θα έχει διαφορετική συχνότητα κανάλι υποτονο)

ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ τα PMR σας να έχουν υποτόνους.

ΑΝ έχετε PMR UHF/VHF που τα καναλια και οι υποτόνοι ορίζονται με αριθμητική συχνότητα ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ να τους ξέρετε.

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΜΠΛΟΚΑΡΕΤΕ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ με VOX
( και αυτο ισχύει για όλους τους συμμετέχοντες SN-R-Y)
ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΦΑΓΕ και το ΕΝΝΟΩ.

Με την υπομονή του -Sniper και τον τρόπο σας προσπαθήστε να μή γίνετε αντιληπτοί.

ΤΙP:
Ασχοληθείτε και ελεξτε το μορφολογικό έδαφος του πεδίου γαι την ανάλογη κάλυψη απόκρυψη για το ανάλογο αποτέλεσμα.

Σε περίπτωση που βαρεθείτε υπάρχουν και τα "ατυχήματα"
από μαλακία του SPOTTER (και καλά) ανάβετε το καπνογόνο που θα έχετε μαζί σας
για να γίνετε αντιληπτοί.

Αν γίνετε αντιληπτοί από οποιαδήποτε ομαδα R ή Υ μη λυπηθείτε κανέναν μέχρι να σας
απενεργοποιήσουν.

Σε περίπτωση που σας αντιληφθούν και έρθετε σε εμπλοκή ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να φύγετε σαν ΛΑΓΟΙ,
η ακτίνα δράσης σας δε θα ξεπερνάει τα 30μ.

(Δηλ. Μπορείτε να αλλάζετε σημείο αρκεί να μη ξεπερναει τα 30μ ακτ. δράσης)

Αν σας απενεργοποιησουν ακολουθείτε τη διαδικασία του φακέλου που προαναφερθηκα.

Αν είστε φίλιοι με την ομάδα που σας απενεργοποιήσε, ενσωματώνεστε με αυτήν και συνεχίζετε.

Αν είστε εχθροί, δίνετε την προίκα σας να σας την κουβαλάνε ΥΠΕΥΘΥΝΑ παίκτες της
ομαδας και με τα χέρια στο κεφάλι, τους ακολουθείτε μέχρι να σας φυλακισουν στο κτίριο
που αναγραφει ο φακελος σας.
(αυτό γίνετε για να αναγνωρίσει η αντιπάλη ομάδα οτι κινείτε ομάδα με αιχμαλώτους)

Σε περίπτωση εμπλοκής των 2 ομάδων (R &Y) ΔΕΝ ΕΜΠΛΕΚΕΣΤΕ  και ακολουθείτε τις οδηγίες της ομάδας που σας αιχμαλώτισε.

Εαν απελευθερωθείτε, πριν φυλακιστείτε, παίρνετε πίσω τα όπλα σας και συνεχίζετε από την αρχή με την φίλια ομαδα.

Οι εχθροί σας έχουν το δικαίωμα όταν σας αιχμαλωτίσουν να σας φερθούν "βιαία'
οχι...μη φοβάστε δε θα σας δείρουν ..απλά ο τρόπος ομιλίας.θα είναι υβριστικός με μερικά καντήλια
(να κανουμε και την πλάκα μας) ;D ;D
(πρέπει να γνωρίζετε ότι σε συνθήκες πραγματικού πολέμου οι SN αν αιχμαλωτιστούν,
 τραβάνε τα χειρότερα βασανιστήρια γιατί θεωρούνται ο ποιο ύπουλος εχθρός)

Εχετε ΜΟΝΟ ένα 1 -ΗΙΤ.

Αν ενσωματωθείτε σε ομάδα...ισχύει ότι και για αυτούς.

Εχετε περιορισμό bbs σαν SN
και σαν ομάδα ότι ισχύει και για αυτούς.
(που σημαίνει αν ο Spotter έχει max. 300 bbs θα μπορεί να του δώσει η φίλια ομάδα τα bbs να συμπληρώσει ..ότι ισχύει και για αυτούς)

Αν κάποια ομάδα καταφέρει να σας φυλακισει στο κτίριο τοτε ΔΥΣΤΥΧΩΣ εκεί τελειωνει
ΟΡΙΣΤΙΚΑ το παιχνίδι σας και περιμένετε μέχρι να τελειωσει ΟΛΟ το παιχνίδι.

Ο SN Ballander ?? o ρόλος του άγνωστος....θα τον ανακαλύψετε στο πεδίο.    (bandit)

Είμαι στη διάθεση σας για οποιαδήποτε απορία....με PM φυσικά......

ΣΗΜΕΙΩΣΗ.

-Στο χέρι των συμμετέχοντων είναι να εξελιχθεί σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με την προϋπόθεση να τηρηθούν όλα τα προαναφερόμενα.

-Τα καλά παιχνίδια τα κάνουν οι παίκτες που θα κατανοήσουν τους όρους και τον τρόπο παιχνιδιού και όχι η αδυσώπητη μανία ανταλλαγής πλαστικοσφαιριδίων.
-Το παιχνίδι βασίζεται όπως έχω αναφέρει στο αρχικό μου ποστ στην ομαδικότητα και στην σωστή επικοινωνία,
στην υπομονή και στις αντοχές.

-Οποιοσδήποτε νομίζει ότι δεν μπορει να ανταπεξελθει στη διάρκεια και τον τρόπο του παιχνιδιου,
μπορεί χωρίς ντροπές να ακυρώσει τη συμμετοχή του με pm.

-Θα με λυπήσει ιδιαίτερα το γεγονός , αν δω παίκτες να φεύγουν πριν το τέλος του παιχνιδιού.
(συχνό φαινόμενο και ιδιαίτερα λυπηρό)

-Αν κάποιος απο τους συμμετέχοντες έχει περιορισμό χρόνου ή οικογενειακές/εργασιακές υποχρεωσεις ,
καλύτερα να μην δηλώσει συμμετοχή.

-Παίκτης που θα βρίσει, θα έχει άσχημη συμπεριφορά  ή θα εκτονώσει τη νευροψυχωτική του συσσώρευση  στη διάρκεια του παιχνιδιού...
θα μπώ στη δυσάρεστη θέση να του αναγγείλω την απόχωρηση του από το παιχνίδι.

Διαβάστε προσεκτικά / εκτυπώστε και μείνετε ενήμεροι για οποιαδήποτε αλλαγή.

Δε θα ανεχτώ ξανά την ανευθυνότητα του ότι είδα μια ημερομήνια παιχνιδιού και έρχομαι να ρίξω μπιλάκια.
ΟΛΟΙ πρέπει να γνωρίζουν ΠΟΥ, ΠΩΣ, ΓΙΑΤΙ και με ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ.

Ελπίζω και εύχομαι να γίνει ένα ΑΣΦΑΛΗ και διασκεδαστκό παιχνίδι.
ΑΠΟ ΣΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ

Σας Ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων

***** ΑΛΛΑΞΕ ο φόρτος μάχης των SN  από 60 bbs σε 100

Salamine.....εδώ είναι η αποστολή σας............. που αμφιβάλλω αν διάβασες....... γιατί αν το είχες διαβάσει δεν θα ρώταγες ποια είναι η αποστολή σας σαν Snipers - Spotters.......
Μήπως λέω, μήπως, να το αφήσεις το θέμα γιατί εδώ είσαι όχι απλά λάθος......... μα πολύ λάθος.......
If you can't beat them
DIE TRYING!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος salamine153

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #151 στις: 19 Οκτωβρίου, 2011, 00:15:36 »
Salamine.....εδώ είναι η αποστολή σας............. που αμφιβάλλω αν διάβασες....... γιατί αν το είχες διαβάσει δεν θα ρώταγες ποια είναι η αποστολή σας σαν Snipers - Spotters.......
Μήπως λέω, μήπως, να το αφήσεις το θέμα γιατί εδώ είσαι όχι απλά λάθος......... μα πολύ λάθος.......
Φιλαρακι, καταλαβαινομαστε;; Υστερα απο τετοια τωρα, κανονικα εγω θα επρεπε να προσβαλλομαι και οχι εσεις. Αυτα που εγραψα, τα διαβασες; Εγω ρωτησα, ποια ηταν ΣΥΓΚΕΚΡΗΜΕΝΑ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ INDIA, βλεπεις εσυ να το λεει αυτο πουθενα το κειμενο που παρεθεσες τωρα; Αυτο που λεει το καναμε και δεν ριξαμε ουτε μπιλια τελικα, δεν ειναι οτι δεν τα εφαρμοσαμε, απλα δεν ηρθε κανεις σε μας και μαλιστα για πανω απο δυο ωρες. Τελος, αυτο το θεμα δεν ειναι οτι δεν θελω εγω να το αφησω, απλα εσεις δεν βγαζετε κανενα συμπερασμα και το ιδιο θεμα θα προκυπτει συνεχεια.
Δεν μπορεις να σταματησεις την ελευθερια

Αποσυνδεδεμένος Echo-Fox

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #152 στις: 19 Οκτωβρίου, 2011, 01:25:53 »
Αυτο που λεει το καναμε και δεν ριξαμε ουτε μπιλια τελικα, δεν ειναι οτι δεν τα εφαρμοσαμε, απλα δεν ηρθε κανεις σε μας και μαλιστα για πανω απο δυο ωρες.

Μπράβο, αρα κάνατε καλά την αποστολή σας, που ήταν να μη σας βρούμε...
Και αν ακόμα αυτό δεν σας άρεσε ο Λεο σας έδωσε Tip:

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #153 στις: 19 Οκτωβρίου, 2011, 09:36:50 »
Αυτο που λεει το καναμε και δεν ριξαμε ουτε μπιλια τελικα, δεν ειναι οτι δεν τα εφαρμοσαμε, απλα δεν ηρθε κανεις σε μας και μαλιστα για πανω απο δυο ωρες.

Μπράβο, αρα κάνατε καλά την αποστολή σας, που ήταν να μη σας βρούμε...
Και αν ακόμα αυτό δεν σας άρεσε ο Λεο σας έδωσε Tip:

Ε ναι, μαλλον υπερβολικα καλα τα καταφεραμε) Καπνογονο δεν μας εδωσαν ομως...

Αποσυνδεδεμένος KRATOS

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #154 στις: 19 Οκτωβρίου, 2011, 10:05:36 »
τελικα πολυ το κουρασαμε...μια χαρα παιχνιδι ηταν...εγω προσωπικα σαν ελ.σκοπευτης...εβλεπα να περνανε απο μπροστα μου κιτρινοι συνεχεια σε ακτινα απο 20-30 μετρα και βαλε....μονο και μονο που δεν μας βλεπανε και τους παρακολουθουσαμε μεσα απο τα σκοπευτικα. εμας μας εφτανε!!!
μια μπιλια εριξα....και απλα το χαρηκα! αυτα τα ολιγα (και κατα λαθος επεσε ο iskios πανω μας και μας μαζεψε!!! χαχαχαχαχαχχα)

μια χαρα ηταν!!! παμε για το 2ο!!!!!!!!!!!!!!! ;D

Αποσυνδεδεμένος Shadowjack

• Δεκανέας
  • *
« Απάντηση #155 στις: 19 Οκτωβρίου, 2011, 11:55:54 »
Από τη μεριά μου να πω ότι ήταν ένα αρκετά καλά οργανωμένο παιχνίδι που διεξήχθη κάτω από άκρως αντίξοες συνθήκες, με απόλυτη ευγένεια και άμιλλα από τους συμμετέχοντες. Συγχαρητήρια Λεωνίδα.

Αποσυνδεδεμένος leonardo sunbird

• Υποστράτηγος
  • *
« Απάντηση #156 στις: 19 Οκτωβρίου, 2011, 11:59:55 »
Salamine153 vs Clear Sky-Sniper Elite

Για να τελειωσει η ιστορία φίλε Γιαννάκη προσπαθώ 3 μέρες τωρα να καταλάβω τις επισημάνσεις/παρατηρησεις σου και πραγματικά
δε μπορω να βγάλω άκρη..... μάλλον γιατί είμαι περιορισμένης ευθύνης και χαζός αλλά που θα πάει θα στρώσω.

Το σίγουρο είναι οτι εσυ φέρθηκες ποιο έξυπνα από μένα ...και ίσως γιατι κρύωνες ίσως γιατι βαρέθηκες...
σηκώθηκες και έφυγες,,,και καλα έκανες....ενω εγώ το ζαγάρι....έκατσα εκεί για να καβλαντήσω....
να χάσω 3 μέρες το μεροκάματο γιατι ειμαι με 39 πυρετο
και στο γυρισμό από Ελευσίνα παρ'ολιγο να σκοτωθω γιατί με πήρε ο ύπνος πάνω στο τιμόνι....(35ωρες ξύπνιος)
έχω και τη θεϊκή ατάκα σου " Καπνογόνα δε μας έδωσαν" ..ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΣΟΥ θα άκουγες γιατί δε σας έδωσα.

Τα κενά του παιχνιδιού , που είναι εύκολο να διορθωθούν με λίγη προσπάθεια και λιγη βοήθεια....
θα καθιερώσουν το παιχνίδι στον πραγματικό ρόλο του Αirsofter-Sniper...και όχι στον -Sniper από παράθυρο σε παραθυρο.

Το concept είτε σου άρεσε είτε όχι, διαπίστωσα ότι άρεσε στο υπόλοιπο 99.9% των παικτών.

Και το -SniperElite II θα διεξαχθεί πολύ σύντομα με τα ίδια ζευγάρια ΕΚΤΟΣ απο τα ζευγάρια DELTA & INDIA.

Συζητώ και μαθαίνω απο τα παιδιά που ενδιαφέρονται τι πρέπει να διορθωθεί και τι οχι......

Και για να μη σε αδικήσω θα τολμήσω να σου κάνω την εξής πρόταση......

ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ
ΚΑΙ ΕΓΩ*** ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ όπου μπορώ
(Γράψτο, βάλε όρους, ποσταρε το, κλπ κλπ  )
***ουδεμία ευθύνη θα φέρω για τις συμμετοχές και τη ροή του παιχνιδιού)

Τα λόγια είναι πολύ ποιο εύκολα απο τις λύσεις και τις πράξεις.

ΤΕΛΟΣ...δε περιγράφω άλλο....πάω να πιω άλλο ένα μπουκαλάκι Μουκοσολβαν..... (drunk)

« Τελευταία τροποποίηση: 22 Οκτωβρίου, 2011, 13:38:18 από leonardo sunbird »

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #157 στις: 19 Οκτωβρίου, 2011, 12:00:11 »
τελικα πολυ το κουρασαμε...μια χαρα παιχνιδι ηταν...εγω προσωπικα σαν ελ.σκοπευτης...μια χαρα ηταν!!! παμε για το 2ο!!!!!!!!!!!!!!! ;D
Παιδες, δεν ειπα οτι δεν ηταν καλο, το αντιθετο μαλιστα, αλλα κατι γινεται και καθε φορα δεν μπορω εγω να διασκεδασω σε τετοια παιχνιδια (headbang)

Αποσυνδεδεμένος agent 47

• Αρχιλοχίας
  • *
« Απάντηση #158 στις: 19 Οκτωβρίου, 2011, 12:07:50 »
Δεν χρειάζεται να σου απαντήσω.... Σου απάντησε ο διοργανωτής για το θέμα του παιχνιδιού....
Παιδες, δεν ειπα οτι δεν ηταν καλο, το αντιθετο μαλιστα, αλλα κατι γινεται και καθε φορα δεν μπορω εγω να διασκεδασω σε τετοια παιχνιδια (headbang)
Μάλλον θα έχει πανσέλληνο την προηγούμενη και θα σε επιρεάζει, δε μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς....
If you can't beat them
DIE TRYING!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος chemical

• Αρχιλοχίας
  • *
    • Lost Patrol Facebook
« Απάντηση #159 στις: 19 Οκτωβρίου, 2011, 12:50:53 »
Αγαπητοί φίλοι,
Και εμείς πήραμε μέρος στο υπέροχο παιχνίδι του Λεωνίδα.Τολμώ να πω πως ήταν από τα πιο πρωτοποριακά games που έχω δει να ανακοινώνονται τα τελευταία χρονια.
Σίγουρα προβλήματα υπήρχαν αλλα και πάλι δε μας εμπόδισαν να ευχαριστηθούμε την εμπειρία που μας προσέφερε το Sniper Elite I.
Μην αναλώνεστε σε μικροπρέπειες και προσωπικές διαμάχες.Προσπαθήστε να κάνετε κάθε διοργάνωση καλύτερη και όχι να εκφέρεται απλός μια αρνητική προσωπική άποψη.Βοηθήστε με οποιο τρόπο μπορείτε και με καλή διάθεση.
Κάποιες ομάδες μπορούν να βοηθήσουν σε μικρά πράγματα αλλα ουσιαστικά για την εξέλιξη του παιχνιδιού.
Ας πούμε σε μικρά πράγματα όπως εκτύπωση χαρτών και πλαστικοποίηση,δημιουργία γάζας για τους medic,προσφορα ταινιών σήμανσης,μετρήσεις aeg,και ότι άλλο χρειάζεται η διοργάνωση.
Ευχαριστούμε λοιπόν όσους εμπλακείσαν στο σενάριο και βοήθησαν(Λεωνίδα,Spartan,Talon) και είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε μελλοντική βοήθεια.
Λεωνίδα περαστικά ρε φιλε...

Chemical
Lost Patrol
On the 7th day, while God rested, we over-ran his perimeter and stole the globe, and we've been running the show ever since.

Αποσυνδεδεμένος tsakos

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #160 στις: 19 Οκτωβρίου, 2011, 18:51:34 »
Ρεεεεεε....Ξεκολατε.....Ρε Γιαννη ξεκολα ποια σε ολα κατι θα βρεις να πεις.Στη ζωη σου εσενα σου πανε ολα τελεια και οπως τα εχεις στο κεφαλι σου?Θες να βγαινουν ολα σε ενα παιχνιδι?ελεος......Μια χαρα ηταν το παιχνιδι και τα σπαγε,οντως φαση ειχε να περνανε διπλα μας και να μας ψαχνουν.....Αν δεν φυσαγε να ξεφτηλιστουμε σαν σκοπευτες θα ηταν τελειο.....Μπραβο ρε ΛΕΩ....Η φαση και με την βροχη και με το κρυο το εκανε ακομα ποια ρεαλιστικο....μια χαρα ολα και διαφορετικο.Εγω ειμαι μεσα να το επαναλαβουμε κιολας,με ΑΠΝΟΙΑ ομως γαμω το κερατακι μου....
Εναν χτυπησα και αυτος ηταν ο fmx....axaxaxa

One Shot,

From and unknown spot,

One kill,

Because of my skill.

Αποσυνδεδεμένος Τάλων

• Συνταγματάρχης
  • *
  • Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.
« Απάντηση #161 στις: 19 Οκτωβρίου, 2011, 20:39:56 »

salamine153 ειλικρινά ψυχανεμίζεσαι....  :o

θα μας τρελάνεις ;  (headbang) (headbang) (headbang)

τελικά το παιχνίδι ήταν καλό αλλά εσύ αποφάσισες να κάνει δυο αρνητικά post (ένα που τα χώνεις και ένα ειρωνικό) για ποιό λόγο ;   (fubar)

κανείς δεν διεκδικεί το αλάνθαστο ή την τελειότητα

αλλά όχι και έτσι ρε φίλε

έλεος  (smoke) (smoke) (smoke) (smoke) (smoke) (smoke) (smoke) (smoke) (smoke) (smoke) (smoke)
Όταν δεν έχεις κάτι να πείς καλύτερα σώπαινε.

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #162 στις: 19 Οκτωβρίου, 2011, 21:46:19 »
τελικά το παιχνίδι ήταν καλό αλλά εσύ αποφάσισες να κάνει δυο αρνητικά post (ένα που τα χώνεις και ένα ειρωνικό) για ποιό λόγο ;   (fubar)

κανείς δεν διεκδικεί το αλάνθαστο ή την τελειότητα

αλλά όχι και έτσι ρε φίλε

έλεος  (smoke) (smoke) (smoke) (smoke) (smoke) (smoke) (smoke) (smoke) (smoke) (smoke) (smoke)
Προσεχε θα παθεις τιποτα με τοσο καπνισμα. Φιλε, αν προσεξες, διευκρινησα τι εννοω στη συνεχεια. Επισης, στην πορεια εγιναν γνωστα καποια πραγματα που μου ειχαν ξεφυγει στην αρχη. Για το δε ειρωνικο post, δεν το εγραψα στον Λεοναρδο. Τι να κανω δηλαδη οταν αρχιζετε αυτο το τραγουδι με τα τολλ, τις κοπελες μεσα σε αυτα τα τολλ και αλλα παρομοια. Πραγματικα, τι θελεις τωρα οταν εχω εξηγισει 10 φορες πια τη θεση μου; Το "ελεος" εγω πρεπει κανονικα να λεω αφου δεν καταλαβαινει κανεις τιποτα και δεν ξερει να πει μια λογικη κουβεντα, και προσβαλλονται κιολας ολοι με λογικα επιχειρηματα.

Αποσυνδεδεμένος pipilas

• Υπολοχαγός
  • *
  • we hunt we kill we survive
« Απάντηση #163 στις: 20 Οκτωβρίου, 2011, 00:12:29 »
Χαχααχαχχαχαχχαχαχαχαχαχαχα
Εντάξει μάγκες ΕΛΕΟΣ.......
ελληναρας ο salamine
1 άτομο προσπαθει να βγαλει ακυρους 100 !!!!!!!!
ΛΕΩ τα πολλα λόγια ειναι φτώχεια φίλε μου, το παιχνίδι τα ΕΣΠΑΓΕ παμε για το 2 τωρα,βλέπεις τα σχολια ειναι θετικά απο πολους!!!!!! Τι ασχολεισε ;;  Χαλας και σάλιο και χρόνο .......
Το θέμα του forum εχει ξεφύγει πλεον απαντάει οποιος θέλει.......
ΠΕΡΑΣΤΗΚΑ......

Αποσυνδεδεμένος LoneWolf

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #164 στις: 08 Νοεμβρίου, 2011, 18:11:36 »
εγώ παιδιά το γούσταρα  πολύ το game, ήταν κάτι διαφορετικό και είχε suspense όλη την ώρα.... συχαρητήρια στον LEONARDO... και να επισημάνω ότι οι dark angels έινια πολύ καλά παιδιά και χάρηκα που συνεργαστήκαμε μαζί