Αποστολέας Θέμα: RE: ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΕΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ  (Αναγνώστηκε 88738 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Fox Hunter

• Λοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ
ΘΕΜΑ: Υβριστικά σχόλια από τον  παίκτη με το ψευδώνυμο  Black Ops Operators 

Tα παραπάνω υβριστικά σχόλια ανέβασε ο παίκτης με το ψευδώνυμο (που όμως είναι γνωστό  το ονοματεπώνυμο του και τα πλήρη στοιχεία του ) Black Ops Operator,   σε post  του μέλους μας Theodoro Apostolidis  χωρίς να έχει δώσει καμία αφορμή και κανένα απολύτως δικαίωμα για μια τέτοια  άθλια ενέργεια   .

Σαν OPLON - LANP  καταδικάζουμε σε όλη την ελληνική κοινότητα αεροσφαίρισης τέτοιες αθλιότητες από υποκείμενα που κρύβονται πίσω από ψευδώνυμα και εξυβρίζουν ( κατά παράβαση του ποινικού κώδικα) ασύστολα ( αλλά όχι και ατιμώρητα εφόσον επιθυμήσει σχετική δίωξη του  το μέλος μας Theodoros Apostolidis ) διαδικτυακά  μέλη ομάδων με ονοματεπώνυμο και κύρος επαγγελματικό και προσωπικό.

Στα υπόψη σας λοιπόν οι αθλιότητες του Black Ops  και στην κρίση σας το ήθος και το επίπεδο του για τα επόμενα Public παιχνίδια που θα θελήσει ( εφόσον τολμήσει  και του επιτραπεί από σοβαρούς διοργανωτές πλέον  ή καταστήματα του χώρου ) να παρουσιαστεί …
Fox Hunter

ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ

Αποσυνδεδεμένος Don

• Don
  • Ανθυπολοχαγός
  • *
  • ΌΠΛΟΝ
xlapatsas kala tha sas deikso egw tha deite ti exete na pathete!!!! Μικρό | Μεγάλο
« Τελευταία τροποποίηση: 29 Απριλίου, 2013, 10:20:09 από Don »

Αποσυνδεδεμένος Τάλων

• Συνταγματάρχης
  • *
  • Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.
To airsoft και η ας πούμε κοινότητα του που εμπλέκονται στην δική σας διαμάχη.

Μήπως υπάρχει και κάτι ακόμη που πρέπει να ξέρουμε πριν ζητηθούν "κυρώσεις" εναντίον κάποιου ;

Αφού υπάρχουν και ποινικά αδικήματα όπως αναφέρεται τη σκοπό έχει το υπάρχον θέμα ;

Φιλικά και με πολλές απορίες
Τάλων
Όταν δεν έχεις κάτι να πείς καλύτερα σώπαινε.

Αποσυνδεδεμένος Fox Hunter

• Λοχαγός
  • *
  • ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ
Τα  ποινικά αδικήματα  είναι  υπό διερεύνηση από τις ΑΡΧΕΣ  για τους  υβριστές σε ότι αφορά την επαγγελματική και κοινωνική μου ιδιότητα.

Τα υπόλοιπα αδικήματα που εμπίπτουν στον Ποινικό Κώδικα και ειδικά στο περί όπλων & εκρηκτικών θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις άμεσα .

Eνημερωτικά για όλη την κοινότητα επειδή κάποιοι αρέσκονται στο να βρίζουν διαδικτυακά το περιστατικό με το συγκεκριμένο άτομα έχει ως εξής:

Με βάση την επαγγελματική μου ιδιότητα η οποία είναι πλήρως νόμιμη και υγειής σε ένα διαφημιστικό μου  ποστ στην σελίδα των  Black Ops Airsoft Operators  έλαβα σαν απάντηση αθλιες  ύβρεις από το μέλος της .

Σταματάω εδώ διαδικτυακά και τον λόγο έχει πια η ελληνική δικαιοσύνη για όλους όσους  ενεπλάκησαν με ύβρεις εναντίον μου ή πρόκειται να εμπλακούν κρυβόμενοι πίσω από  τα διάφορα ψευδώνυμα τους και με προσβάλλουν επαγγελματικά και προσωπικά . .

Πάντα φιλικά με όνομα και επίθετο όπως πάντα κάνω φιλέ μου !!!!!
Fox Hunter

ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ

Αποσυνδεδεμένος vampiros

• Ταξίαρχος
  • *
Στα υπόψη σας λοιπόν οι αθλιότητες του Black Ops  και στην κρίση σας το ήθος και το επίπεδο του για τα επόμενα Public παιχνίδια που θα θελήσει ( εφόσον τολμήσει  και του επιτραπεί από σοβαρούς διοργανωτές πλέον  ή καταστήματα του χώρου ) να παρουσιαστεί …

δηλαδη για να παρουσιαστει καποιος σε public game πρεπει να του το επιτρεψουν ΣΟΒΑΡΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ και ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ?
τοτε το παιχνιδι δεν θα ηταν "public" .
σωστα ???
« Τελευταία τροποποίηση: 24 Απριλίου, 2013, 21:27:22 από vampiros »
... what we do in life ,
 echoes in eternity ...

Αποσυνδεδεμένος cpervert

• Δεκανέας
  • *

Τα υπόλοιπα αδικήματα που εμπίπτουν στον Ποινικό Κώδικα και ειδικά στο περί όπλων & εκρηκτικών θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις άμεσα .

συγνώμη αλλά περί όπλων τι ακριβώς εξηγήσεις έχουν να δώσουν? το λέω αυτό γιατί αν έγινε αυτό που υπονοούσατε τότε έχετε βάλει την κοινότητα παννελαδικα σε τρεχάματα και αυτό διότι όπως θα γνωρίζεται κινούμαστε σε μια γκρίζα ζώνη όλοι μας (οσοι ασχολούνται με αυτό άθλημα) και υπό την ανέχεια των δικαστικών αρχών και σωμάτων ασφαλείας! και για όποιον δεν κατάλαβε αν υποθει η ατάκα  :battle214: σε άνθρωπο υπάρχει γενικό θέμα!

Αποσυνδεδεμένος Τάλων

• Συνταγματάρχης
  • *
  • Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.
Εγώ πάλι επειδή δεν πείθομαι ότι το θέμα δεν είναι προσωπικό και μόνο κακό μπορεί να προκαλέσει θα παρακαλούσα η αντιδικία να εξέλθει του forum και τον διαχειριστή να κλειδώσει - σβήσει το θέμα για να μην δημιουργήσουμε πρόβλημα στο airsoft.

Μην μας χαλάσετε τις Κυριακές μας.

Φιλικά Τάλων.
« Τελευταία τροποποίηση: 24 Απριλίου, 2013, 22:25:51 από Τάλων »
Όταν δεν έχεις κάτι να πείς καλύτερα σώπαινε.

Αποσυνδεδεμένος vampiros

• Ταξίαρχος
  • *
ψηφιζω κι εγω ΝΑ ΣΒΗΣΤΕΙ  το θεμα
« Τελευταία τροποποίηση: 27 Μαΐου, 2013, 21:21:25 από vampiros »
... what we do in life ,
 echoes in eternity ...

Αποσυνδεδεμένος magic

• Ανθυπολοχαγός
  • *
Κάντε ότι θέλετε μεταξύ σας. Θα συμφωνήσω με το Ταλων...

ΜΗ ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΜΑΣ....

Sent from my Nexus S using Tapatalk 2

Αποσυνδεδεμένος giorgos georgiou

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • INDEPEDENT  PLAYER
συμφωνω με τους παραπανω , μην το αναδικνυεται σαν γενικο προβλημα γιατι εχει δημιουργηθει απο εσας κ εσεις μονο μπορειτε να βρειτε μια λυση.  κ οπως ειπε κ ο φιλος : ΑΠΛΑ  ,ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΜΑΣ
Δυο πραγματα δεν εχουν τελος ... : το συμπαν κ η ανθρωπινη βλακεια , αν κ για το πρωτο δεν ειμαι σιγουρος.. Α.ΑΙΝΣΤΑΙΝ
PLAY FAIR-HAVE FUN

Αποσυνδεδεμένος Erevuss

• ΟΠΛΟΝ
  • Υπολοχαγός
  • *
Ρε τυπε ! Τι την νοιαζει την αιρσοφτ κοινοτητα το οτι βριζεστε με καποιον στο facebook?  Αντε κανε μας την χαρη πας να ανακαταψεις ολη την κοινοτητα στα δικα σου προβληματα. Δεν μας ενδιαφερει ουτε ποιος εισαι ουτε τι δουλεια κανεις... εγω ενα ξερω μια χαρα ειναι το ονομα της ομαδας σου. Κριμα που δεν εχεις φαντασια και το αντεγραψες απο αλλου, μαλλον εχεις συνηθισει να φτανεις παντα δευτερος... Αντε γεια !
"Many Enemies bring much Honour ..."

Αποσυνδεδεμένος vampiros

• Ταξίαρχος
  • *
« Τελευταία τροποποίηση: 27 Μαΐου, 2013, 21:21:47 από vampiros »
... what we do in life ,
 echoes in eternity ...

Αποσυνδεδεμένος sarge

• ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ!
  • Συνταγματάρχης
  • *
  • I'm right behind you....that's a promise!
Χαιρετώ το φίλο vampiros! :battle98:
Στο θέμα τώρα:
Μάγκες, κανονίστε ένα φιλικό ραντεβού, πείτε τα με μια μπυρίτσα, ουζάκι, καφεδάκι - ό,τι γουστάρετε τεσπά - μιλήστε, γνωριστήτε, παίξτε με τις ομάδες ανακατεμένες, και μετά μπορεί αισίως να έχουμε μόνο μια ΟΠΛΟΝ!
Δεν ξέρω μια ιδέα έριξα, μπας και σταματήσουν να μας ζαλίζουν για ένα όνομα, ήμαρτον πια!
Εν τω μεταξύ, το όλο θέμα εξ αρχής μοιάζει με το "θα το πω στη μαμά μου"...

Μην μας χαλάσετε τις Κυριακές μας.   >:(
« Τελευταία τροποποίηση: 25 Απριλίου, 2013, 22:49:07 από sarge »

Αποσυνδεδεμένος vampiros

• Ταξίαρχος
  • *
σωστοοοοοοςςςςςςςςςςςςςςςςς.......
... what we do in life ,
 echoes in eternity ...

Αποσυνδεδεμένος Don

• Don
  • Ανθυπολοχαγός
  • *
  • ΌΠΛΟΝ
Χαιρετώ το φίλο vampiros! :battle98:
Στο θέμα τώρα:
Μάγκες, κανονίστε ένα φιλικό ραντεβού, πείτε τα με μια μπυρίτσα, ουζάκι, καφεδάκι - ό,τι γουστάρετε τεσπά - μιλήστε, γνωριστήτε, παίξτε με τις ομάδες ανακατεμένες, και μετά μπορεί αισίως να έχουμε μόνο μια ΟΠΛΟΝ!
Δεν ξέρω μια ιδέα έριξα, μπας και σταματήσουν να μας ζαλίζουν για ένα όνομα, ήμαρτον πια!
Εν τω μεταξύ, το όλο θέμα εξ αρχής μοιάζει με το "θα το πω στη μαμά μου"...

Μην μας χαλάσετε τις Κυριακές μας.   >:(

Βασικά δεν τον βρίσαμε εμείς μάλλον έχει θέμα και με άλλες ομάδες ο κύριος.