Αποστολέας Θέμα: RE: ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΕΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ  (Αναγνώστηκε 88737 φορές)

Αποσυνδεδεμένος zinja

• Στρατηγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΙΤΕΥΕ---ΓΟΙΤΕΥΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ
θες δε θες θα τα ακουσεις :))) μπραβο στον zinza για την πρωτοβουλια κ ενα μεγαλυτερο ΜΠΡΑΒΟ  κ στις δυο ομαδες . το να συγχωρεις κ να συμφιλιωνεσαι δειχνει μεγαλειο ψυχης  π ξεπερνα τα κοινα ανθρωπινα ''παθη''. κ στην τελικη μην ξεχναμε ,ολα τα ''καλα'' μενουν  κ τα κακως κειμενα χανωνται στο περασμα του χρονου.

συνφωνω μαζι σου φιλε μου!οπως λεω ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΝΘΗΡΑ! :D :D :D
Airsoft is a social thing!! it’s what makes the sport so good. We always say that a good airsoft day is 60% social, and 40% airsoft. Think about it - it’s true.

Αποσυνδεδεμένος zinja

• Στρατηγός
  • *
Στο χερι των δυο ομαδων λοιπον να κανουνε τη κηνηση τους - και να δειξουνε σε ολους,οτι πραγματικα δεν υπαρχει πλεον προβλημα μεταξυ τους και οτι ολα ειναι ενταξει!!!!!!!!!!

ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΙς ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ
ZINJA

Airsoft is a social thing!! it’s what makes the sport so good. We always say that a good airsoft day is 60% social, and 40% airsoft. Think about it - it’s true.

Αποσυνδεδεμένος sarge

• ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ!
  • Συνταγματάρχης
  • *
  • I'm right behind you....that's a promise!
Ο zinza λεει:
"Στο χερι των δυο ομαδων λοιπον να κανουνε τη κηνηση τους - και να δειξουνε σε ολους,οτι πραγματικα δεν υπαρχει πλεον προβλημα μεταξυ τους και οτι ολα ειναι ενταξει!"

Δηλαδή εννοείς να παίξουν ένα deathmach και ο νικητής να κρατήσει το όνομα ΟΠΛΟΝ;
 :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Το ξέρω, είμαι μεγάλο καθήκι, και προβοκάτορας, και αλήτης, αλλά έχω χιούμορ!!!!

Εν πασει περιπτώσει, πέρα απ' την πλάκα, ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!
Καλά παιχνίδια να 'χουμε!!!

Αποσυνδεδεμένος zinja

• Στρατηγός
  • *
Ο zinza λεει:
"Στο χερι των δυο ομαδων λοιπον να κανουνε τη κηνηση τους - και να δειξουνε σε ολους,οτι πραγματικα δεν υπαρχει πλεον προβλημα μεταξυ τους και οτι ολα ειναι ενταξει!"

Δηλαδή εννοείς να παίξουν ένα deathmach και ο νικητής να κρατήσει το όνομα ΟΠΛΟΝ;
 :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Το ξέρω, είμαι μεγάλο καθήκι, και προβοκάτορας, και αλήτης, αλλά έχω χιούμορ!!!!

Εν πασει περιπτώσει, πέρα απ' την πλάκα, ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!
Καλά παιχνίδια να 'χουμε!!!

βρε αμα θελεται διετιτης εγω και παμεεεεεεεεεεεεε!χαχαχαχααχχαχαχα :D :D :D :D

παντως νομιζω ολα καλα ολα ανθηρα!!!!!!!!!!!!!!!