δεν είπα ότι δε πιστεύω στο εγχείρημα του CM ( το ήξερα ότι ήθελε κι άλλα edit το πόστ μου ... δε πειράζει ) πού όχι μόνο εγχείρημα ήταν αλλά και κάτι το ιστορικό που επιτέλους έθεσε γραμμή στο άθλημα-hobby
απλώς μερικοί δε καταλαβαίνουν πότε κάποιος κάνει υποθέσεις και πότε όχι ...
όταν γίνεται πόστ που λέει " Ιδού οι αποφάσεις " και εγώ γράφω δύο τρία δικά μου απο κάτω σχόλια έιναι καθαρά δικά μου και είναι μόνο εικασίες στο θέμα ...
τώρα αν κάποιος ήθελε να πάει παίξει κάπου με 550 δε του φταίω σε τίποτα ...
ο σκοπός ήταν μόνο η ενημέρωση και μόνο ...
και όπως λέει και η περιγραφή "Πείτε μας τη γνώμη σας" ... όχι "Θα σας πώ τι ψηφίστηκε και συμπληρώστε τα δικά σας και εγώ τα δικά μου " ....
η καθαρή επίθεση στο όνομα μου (nickname that is ) είναι απαράδεκτη απο τη στιγμή που δε μίλησε μαζί μου προσωπικά ο χρήστης (τώρα να γράψω το nickname του ; δε βλέπει ότι ακόμα και έτσι δίνει μεγαλύτερη έμφαση στα λεγόμενα μου ; ) ...
Αυτή τη στιγμή νομίζουν ότι εγώ φταίω και για τις 30αρες ΒΒΣ ( δηλαδή ότι εγώ πρότεινα να γίνει κάτι τέτοιο )
Με κατηγορούν για συμβουλές του τύπου "ρίξε τα λεφτά σου στα κινέζικα διότι τα ιαπωνικά είναι σκράπες " , για πράγματα που δεν έχω καν πεί η κάνει ( λογικό επακόλουθω της Ελληνικής νοοτροπίας που δυστηχώς για εμένα δε γνωρίζω αρκετά καλά για να ανταπεξέλθω )
το κακό του αίρσοφτ κύριοι δεν είμαι εγώ που έχω να παίξω 7 μήνες !!! το κακό του airsoft είστε όλοι εσείς οι οποίοι δεν είχατε τη πρωτοβουλία να κάνετε μία κίνηση και κρυβόσασταν μόνο στα prive μέχρι πρότινως , την ευθύνη την έχετε εσείς που για ακόμα και πέντε ΦΠΣ αφήνατε τον άλλο να παίξει , και μετά τον άλλο με πέντε παραπάνω απο τον τελευταίο και ούτο καθεξής , την ευθύνη την έχει η ομάδα η οποία πάει και παίζει ΠΡΒ με Free FPS LIMIT τη στιγμή που στην Ελλάδα δεν υπάρχει επίσημος φορέας να στηρίξει το άθλημα, την ευθύνη την έχετε εσέις που κουράζετε το διοργανωτή ενός παιχνιδιού με ερωτήσεις του είδους "Είναι ακόμα μακρια Παπαστρούμφ;" ( και επειδή ο παπαστρούμφ αγαπάει τα στρουμφάκια του υπερβολικά τους λέει "φτάσαμε" και μπλέκουν σε κάθε είδους περιπέτειες !!!) , την ευθύνη την έχετε εσείς που όταν ο διοργανωτής δεν είπε τους γενικούς κανόνες ασφαλείας εσείς δε σηκωθήκατε να τον κράξετε αλλά σηκώσατε τα AEG και ζητωκραυγάζατε εντός εισαγωγικών την άφιξη στο προορισμό σας ! Την ευθύνη την έχουν ομάδες και άτομα τα οποία μέχρι και πρίν απο δύο ήμερες ενώ είχαν ψηφίσει το όριο των ΦΠΣ βγάζουν παιχνίδα στα 350 και δε βγαίνει κανείς να το κράξει , αλλά , για το θέμα CM είναι μέσα και σύμφωνοι και ποστάρουν και λένε "τι ώραία και καλά που ήταν..." .
Φταίτε εσέις που δε κατονομόσατε έναν αθάνατο μέσα στο πεδίο ή έναν τον οποίο έβγαλε τα γυαλιά του, αλλά επειδή θέλετε να βγείτε όνομα τον είπατε στα φόρα !!!
Φταίτε εσείς που όταν ένα newbie ζητάει βοήθεια του λέτε να πάει να πνιγεί και να το βρεί μόνος του !
Φταίτε εσείς που όταν ζητήθηκε μετρητής νομίζατε ότι θα φέρει ο άλλος και τελικό επακόλουθο ήταν να μην φέρει ούτε ένας !
Μέχρι και οι θεοί περιμένουν απο κάποιους ορισμένα πράγματα ... είτε ανθρώπους είτε ΒΒs
Τίποτα μα τίποτα δεν αντικαταστεί την προσωπική επαφή ( έστω και απο webcam ή μικρόφωνο απο ένα ΤS . msn , skype ή και εγώ δε ξέρω ποιό άλλο πρόγραμμα )
Λόγος για τα φόρα υπάρχει σε αναφορά που δε μπορέι να γίνει προσωπικά ή επειδή ο παίκτης έιναι απο εντελώς άλλη περιοχή ή σε κατα μέτωπο επίθεση χωρίς αρχική αιτία , η επειδή το timezone έιναι διαφορετικό και πρέπει ο άλλος να τα δεί εταιροχρονισμένα τα σχόλια μας !
Αυτό είναι το κακό στο airsoft και το λέω ΕΓΩ ( πόσες φορές πρέπει να πώ ότι κινούμαι με τη κοινότητα ; πόσες φορές πρέπει να πώ ότι δεν είμαι σε ομάδα ; πόσες φορές θα κάνει να το καταλάβουν ορισμένοι ; πόσες φορές πρέπει να πώ ότι δεν είμαι σύμφωνος σε πράξεις που παρεβαίνουν νομικά πλαίσια ; ) δηλαδή μετά απο ένα χρόνο όσα έλεγα τα γύρισα ; ή μήπως επειδή ο γραπτός λόγος ( you know what !!! come on !!!! ) παρανοήσανε ορισμένοι ; ... τώρα οι απόψεις διαφέρουν κατα πολύ η μία απο την άλλη ή και καθόλου !
Αν κοιτάει ένας άνθρωπος προς τα πού πάει το airsoft( part I & II ) με ένα πόστ που έγινε σε ένα φόρουμ της ιδιαίτερης πατρίδας μας (Ι.... τα οποία γραφθέντα μόνο εκτός θέματος δεν ήταν ) και ένα άλλο στις 4.30 και άλλαξε στις 7.00 ( ΙΙ ) και του το έδωσε το φιλαράκι του C και V αντί να κοιτάξει τον εαυτό του που έιναι στα πεδία και δεν κάνει τίποτα τότε δε γίνεται να πάμε μπροστά !
Για αυτό και εγώ ζητάω screenshot για να το δεί και ο admin του AC διότι χωρίς αυτό δε γίνεται να μπανάρομαι με ένα copy paste άσχετα απο το πόσοι υπάρχουν που μπορεί να το είδαν ! ( όχι δεν είναι το φόρουμ που με ενδιαφέρει αλλά είναι και αυτό το θέμα επίσης )
Επίσης είμαι ένοχος για ένα φόνο μόνο που η αστυνομία δεν έχει αρκετά στοιχεία να με βάλει μέσα

... έτσι είναι και αυτή εδώ η περίπτωση !!
Δυστηχώς κύριοι τα πάντα έιναι για το ποίος θα βγεί μπροστά !!! για το ποίος θα 7αμ**ει τον άλλο για να δείξει τη κυριαρχία του όπως τα σκυλιά !!!
Σύμφωνα με μερικές μελέτες είμαστε "ζώα" κοινωνικά όχι σκυλιά !!!
Υ.Γ όταν μίλησα για "λεπίδι" δεν είχα διαβάσει το πόστ μου όπως είχε αναρτηθεί στην αρχική του μορφή ( άσε που ήταν και μέσα στα κόκκινα και έχω και αστυγματισμό μάρτυρας μου ο Whiskey όταν είχε έρθει για ένα red dot )
Καλημέρα/Καλησπέρα/Καληνύχτα