Αποστολέας Θέμα: Airsoft,που βαδίζουμε τελικά; PartII  (Αναγνώστηκε 33681 φορές)

Αποσυνδεδεμένος queef

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • OPERATOR OPERATING OPERATIONALLY
Airsoft,που βαδίζουμε τελικά; PartII
« στις: 15 Ιουνίου, 2010, 17:23:39 »
Καλησπέρα,
κατόπιν διαγραφής του προηγούμενου θέματος(για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους,ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του μιας κι οι πραγματικοί παραβάτες των κανόνων παραμένουν ως έχουν) στο φορουμ του airsoft center παραθέτω ένα αντίγραφο του αρχικού ποστ μου και ένα τελευταίο από το χρήστη maleficus το οποίο ξεκαθαρίζει αρκετά πράγματα :)
To  αρχικό μου ποστ ήταν αυτό:

Αν δεν φαίνεται το λινκ: http://img80.imageshack.us/img80/8751/postzr.jpg
Κάποιοι με έχουν ενημερώσει ότι έχουν και screenshot από την εξέλιξή του,δυστυχώς δεν έχω.Το μόνο που έχω είναι η μακροσκελής και εμπεριστατωμένη απάντηση του ανωτέρω μέλους,την οποία και παραθέτω:

Καλησπέρα aka Καλημέρα ..( Εξηγήσεις δίνονται πιο κάτω και όποιος θέλει να παρεξηγήσει ή να απαντήσει ας το κάνει μετά την ανάγνωση )

εξουσιοδότηση η όχι στα EDIT μου σας γράφω ... σκέφτηκε κανένας σας να ενημερώσει τα υπόλοιπα φόρουμ τα οποία μπορεί να ειναι γραμμένος, για το τι θα συμβαίνει και αποφασίστηκε στην Αττική;
Εγώ δεν ενημερώνω μέσω π.μ ! άσε που είμαι τρομερή κουτσομπόλα και θέλω να τα μαθαίνουν όλοι τα δρώμενα ( live with it or fuck off romper stomper style )
ή  επειδή εδώ ανακοινώνονται ,ενώ είναι το μεγαλύτερο φόρουμ είπατε ή υποθέσατε ( και πάλι στα καστανόξανθα με τρίχες EDIT μου ) ότι όλοι θα τα διαβάσουν ;
αν υποθέσατε κάτι τέτοιο όχι μόνο ήσαστε λάθος αλλά αποκτήσατε και μία θέση δίπλα απο τα παιδιά μου!!! Σαρκασμός Σαρκασμός Σαρκασμός ( οι πρώτοι πέντε που θα στείλουν τα ονόματα τους, όχι μόνο θα γίνουν νονοί ,αλλά,  θα δώσουν και το όνομα τους στα τέκνα μου σε 10-20 χρόνια )
ή επειδή έκανα μία υπόθεση πάτε να με EDIT ; ...πληροφοριακά η νοημοσύνη προϋποθέτει και αμφισβήτηση (βλέπε 16 ετών και αποχαρακτηρισμό όπλων ως αεροβόλα και ένταξη στη κατηγορία παιχνιδιών με ένδειξη ηλικίας) λές και δε μπορεί η πολιτεία να πεί ,επειδή είναι παιχνίδι ότι μπορεί να το πάρει και ο μπέμπης σας με την απαραίτητη προστασία και να παίξει πόλεμο στη τελική ...ORSE EDIT !
Ούτε σκεφτήκατε το γεγονός να γίνει το Airsoft τόσο διάσημο, που να έχουμε παιδιά 15-17 ετών να παίζουν μαζί μας όπως στο Paintball ; (όσοι ήταν σε αυτό το χώρο ξέρουν  εκτός και αν ήταν πρόβατα άρα δε βλέπω καν το λόγο να απαντήσουν )
και μην ακούσω EDIT του τύπου εναλακτική ενασχόληση και χόμπυ και παιχνιδιού ενηλίκων .... άμα αποχαρακτηριστούν απο την κατηγορία των αεροβόλων όπλων,  ούτε ο Δίας δε ξέρει που θα καταλήξει να φτάσει !!!
ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΛΑΓΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΟΥΝ ΤΑ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΝΑ ΤΑ ΣΩΤΗΡΙΑ ΕΤΗ !

Όσον αφορά την άποψη ανθρώπων ... νομίζετε ότι μόνο η Κόρινθος είναι που σας έχει κράξει ; , άσχετα αν έχει τις δικές τις ενστάσεις και απορείες !
Η Θεσσαλονίκη γιατί δεν έχει μιλήσει ; , μάλλλον επειδή οι παίκτες εκεί έχουν το ίδιο signature με εμένα .... λέω εγώ τώρα
Τόσα άλλα νησιά στο Αιγαίο και στο Ιόνιο γιατί δεν έχουν μιλήσει ; Δεν γινεται να έχουν και τα ίδια μυαλά με τους υπόλοιπους ... ούτε την ίδια υπογραφή με εμένα !
Απο τη Θράκη γιατί δεν έχουν μιλήσει ... εκτός και αν η Νικοπούλου δεν έκανε καλά τη δουλειά της, και νομίζουν ότι όλοι είναι Τούρκοι γαμώ το κεφάλι τους ...
και η πιο λογική εξήγηση είναι ότι δεν έχουν πρόσβαση εδώ και πολύ απλά δεν έχουν ενημερωθεί.

και ναι για πρώτη φορά φωνάζει με κεφαλαία διότι δε βαρίοτανε να κάνει editing  το πόστ του στη δημιουργία του  ...

"ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΕΣΗΛΙΚΕΣ ΤΟΥ EDIT ( 19 είμαι καινούριος είμαι στα EDIT μου τι είμαι!!! Παππούδες μου φαίνεστε)  ... ΔΕ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ ΠΟΤΕ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΤΑ ΕΝΔΕΧΩΜΕΝΑ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ Η ΨΗΦΟΣ ΣΑΣ, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΣΕΙ Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ;  ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ FPS , ΓΙΑ ΤΟ BAM  ΚΑI ΕΓΩ ΔΕ ΞΈΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ..."
ΕΔΩ ΧΑΛΙΕΤΑΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ( ναι είπα ένα μπορεί να είναι και 7 που έχουν μείνει...),   ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΚΡΑΖΕΤΕ ΕΜΕΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ; ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΙ ΣΤΟ EDIT  ΕΙΝΑΙ ; ΕΝ ΑΡΧΗ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΝΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ, ΘΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ! ΣΑ ΤΗ EDIT ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΙΠΗΔΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ!!!!!!!!, ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΕΝΩ Ο ΧΙΠΗΣ ΤΗ ΠΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ  "

@Queef (αέρια του EDIT http://en.wikipedia.org/wiki/Queef#Slang ) εκτός απο το ότι δε πρόκειται να πώ κάτι άλλο πέρα απο αυτό θα συμπληρώσω με το γεγονός πως όταν εσύ πήγαινες στο νησί θα μίλαγες για αυτά τα θέματα ΘΕΣ ΔΕ ΘΕΣ ! ΆΡΑ τι εγώ το έλεγα τι εσύ το ίδιο έιναι ... ΞΑΝΑΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ
ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ... ΕΓΩ ΛΕΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ , Ο,ΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤ' ΙΔΙΑΝ...ΕΣΥ ΟΜΩΣ EDIT ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΜΕ Π.Μ ΕΙΠΕΣ ΝΑ ΜΕ ΒΓΑΛΕΙΣ ΣΤΗ "ΦΟΡΑ", ΕΝΩ ΣΤΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΡΕ "ΝΟΥΝΟΥ" ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ... ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΙΡΝΩ  ΑΠΟ EDIT, EDIT (ΜΕ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ BACKSTABBER....) ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ;;; ΕΣΥ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΑ ΠΕΔΙΑ ΡΕ EDIT !!!,ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕΣ ΟΤΙ Η ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΡΕ EDIT, ΠΙΣΩΠΛΑΤΟ EDIT... Η ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ Ή ΔΕ ΚΑΝΕΙΣ !!!ΔΙΟΤΙ ΕΓΩ ΣΕ 9 ΠΡΙΒΕ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΚΑΙ 3 PUBLIC ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ( στο Airsoft πάντοτε)   ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΑΠΟΨΗ Ο ΟΠΟΙΣΔΗΠΟΤΕ  ΠΕΡΙ FPS , ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝΝ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΝΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΟΝΟ ... ΜΑΛΙΣΤΑ, ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΑΡΧΙΣΕΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΙΡΣΟΦΤ ΤΟ 2009, ΕΓΩ ΕΠΑΙΖΑ ΜΙLSIM ΑΠΟ ΤΙΣ.... 6/6/2007 ... ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ !!! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ !!!  

@ Whiskey γνωρίζω προσωπικά και εσένα και πολλά άτομα απο την HADES στο πυρήνα της Αττικής και τρέφω απεριόριστο σεβασμό ... εσένα δε πρόκειται ποτέ να σε παρεξηγήσω και ότι infraction υπάρχει πιο πάνω μιλάει γενικά και δεν κατευθύνεται σε εσάς ... άλλωστε έχω εκφράσει παλαιότερα την άποψη μου κατιδίαν και σας θεωρώ ομάδα πρότυπο όχι μόνο στα θέματα οργάνωσης αλλά  και απόψεων πάνω στο παιχνίδι .

@Pit Κ όταν υπάρχουν παιδιά και υπηρετούν τη Μητέρα Ελλάδα και σου έχω δώσει δύο τηλέφωνα και ακόμα δε με έχεις πάρει ενώ γνωρίζεις το προσωρινό μου πρόβλημα και την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ του METALOK στο στράτευμα τι να πώ; εγώ τουλάχιστον την εφηβεία τη πέρασα στα 12-16...

@Ozymandias a.k.a Θολοκουλτουριάρης/ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ/Κατοικος της Βίλλας Αμαλλίας/Flame Opener/ EDIT ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ( ΠΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑ ... ΧΑ ΧΑ "ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΡΕ ;;; ΜΑ ΤΙ ΡΩΤΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ... ΘΟΛΟΣ ΕΙΣΑΙ !")  εγώ ρε "μάγκα " EDITτων AEG και απο όσο έχω διαβάσει τα δικά μου ποστ ποτε δεν έγινε κάτι τέτοιο, δεν έχω πεί τίποτα άλλο εκτός απο ότι στην αναβάθμιση καλό ειναι να βάλεις μία κάννι ακριβείας , καινούριο και καλλίτερο HOP UP κ (τώρα για downgrade όσο δε πάει ,νομίζω θα έλεγες και εσύ ότι πρέπει να βάλει κινέζικες EDIT) όποιος την έχει πατήσει απο εμένα που δεν την έχει, ας μου στείλει π.μ ( και αν πιστεύει ακόμα ότι λέω EDIT των προτρέπω να με αναφέρει και να με βγάλει σα σε παλιά Ελληνική τσόντα στην οθόνη)

ΜΙΑ ΣΟΥΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΕΝΙΚΑ
όλοι έχουμε άποψη και τυχαίνει να την εκφράζουμε , απλώς εσύ έχεις το δικαίωμα να καταχωρήσεις τη δική σου σύμφωνη ή αντίθετη γνώμη στη προκειμένη περίπτωση  οπου εχει αντικτυπο και εμενα με φοβήζει η συμπεριφορά σας και οι ερωτησεις του τυπου "γιατι εσύ πήγες και το είπες" ( εκτός ρε φίλε αν φοβάσαι αν θα στη μπεί κανείς διότι ήσουν μειονότητα και γουσταρεις να παιζεις  με 550 και να έχεις μπλεξίματα μετά , εκτός και αν δε θές ο διοργανωτής να έχει μετρητή, και μπίλιες, για να σε μετρήσει ώστε να δεί τη πραγματική σου ταχύτητα, επειδή τυχαίνει να ήθελες στις διακοπές σου να το παίξεις off the new limits ... αν είσαι ένας EDIT φυσικά ... cheater αν θέλεις να το θέσουμε πιο κόσμια.. εγώ αυτά λαμβάνω αυτά λέω ... , πώς να το κάνουμε ρε παιδί μου; ... δε με βρήκες και απο κοντά, και ο γραπτός λόγος EDIT ασύστολα χωρίς EDIT , και θα συνεχίσω να το λέω και να το φωνάζω(!) μέχρι να σταματήσει να υπάρχει γραφή !

Ούφ ... πάει και αυτό το flame topic ... να σαι καλά ρε φίλε διότι δεν με έπαιρνε ο ύπνος και ειχα πιεί πολλόυς καφέδες ... τις ταινίες τις έχω εξαντλήσει ... το true blood το έχω εξαντλήσει ... το supernatural βγάζει καινούριο κύκλο το Σεπτέμβριο και το Star Wars Online ακόμα να βγεί .... εσύ ακόμα λές πίπες, λές ότι κάτι κάνεις ενώ μετά αναρωτιέσαι που βαδίζεις .... (EDIT ; )

Προσωπικά δεν έχω να πω κάτι παραπάνω με κάλυψε ο προλαλήσαντας.Τα συμπεράσματα τα αφήνω σε σας ;)
Θα ήθελα πάντως να ενημερώσω ότι προσωπικά στο επόμενο meeting θα θέσω θέμα σχετικά με την συμμετοχή του σε παιχνίδια και,πραγματικά ελπίζω να είναι παρών ώστε να του εξηγήσω τα επιχειρήματά μου εκ του σύνεγγυς..

ΥΓ.Το παρόν ποστ προς αποφυγή διαγραφής και προς ενημέρωση χρηστών που δεν έχουν γνώση σχετικά με το γεγονός(προσωπικά πιστεύω ότι πρέπει να ενημερωθούν όλοι).To part I διαγράφηκε από το φορουμ του airsoft center αδιακιολόγητα και ο εν λόγω χρήστης παραμένει ενεργός παρά τις παραβάσεις των κανόνων του φορουμ.
ΥΓ2.Να ζητήσω συγγνώμη για τις βωμολοχίες αν υπάρχει πρόβλημα ας τις διαγράψει κάποιος αρμόδιος.Προφανώς και δεν πρόκειται για προσωπικό ζήτημα ούτε που το ξέρω το παιδάκι,απλά είμαι ο μόνος που έχει το τελευταίο του ποστ πριν διαγραφεί..
« Τελευταία τροποποίηση: 18 Ιουνίου, 2010, 17:58:47 από Dimitrios »

Αποσυνδεδεμένος VAGELIS521

• Υπολοχαγός
  • *
Απ: Airsoft,που βαδίζουμε τελικά; PartII
« Απάντηση #1 στις: 15 Ιουνίου, 2010, 18:08:12 »
Το ειπα και σε αλλο φορουμ....Το ελαχιστο!!!! μπαναρισμα απο ολα τα φορουμ οι μαμιαδες της γειτονιας δεν υπαρχουν πια..τους πατησε το τρενο.την αποψη του μπορει να την λεει ο κα8ενας,αλλα με ομορφο και ευγενικο τροπο ΠΑΝΤΑ δεν μπορει κανενας να αποκαλει τον χ ψ: μαλακα,αρχιδι,πουτη κτλ.το μονο σιγουρο ειναι οτι την επι8υμια σου να σε πιασουν και να στα πουν απο κοντα την εκανες σχερδον πραξη φιλε....ελπιζω μονο οτι αυτους που εσυ εβρισες με τον τροπο που εβρισες δεν θα εχουν το ιδιο μυαλο με εσενα και οτι μετα απο μια συγνωμη σου θα σταματησει εκει το σκηνικο... (fubar) (fubar) (fubar)

Αποσυνδεδεμένος Maleficus

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #2 στις: 15 Ιουνίου, 2010, 19:26:53 »
Ποτέ δε ζήτησα τη συμμετοχή μου στο CM, μου ζητήθηκε .
Εσείς αποφασίζετε  τι είναι καλλίτερο για το παιχνίδι και όπως είχα πεί και στη Κεφαλλονιά και έχετε πεί και εσείς σε όλο το κόσμο είναι για να τηρηθούν μονάχα στην Αττική .
όσον αφορά το τρόπο γραψίματός μου οφείλω να πώ και εγώ ότι είναι λίγο "'ασχημος"  άσχετα αν αρχίζει απο τις  παρατηρήσεις του Whiskey πάνω στο θέμα ..
αυτό έγινε για να κάνω ένα μονόλογο πάνω σε όλο το θέμα πάνω σε ότι είχε γραφτεί μέχρι τότε .
κανείς μάλλον δε σκέφτηκε τα ενδεχόμενα που μπορεί να προκύψουν και που έχω αναφέρει ...
επίσης μιάς και δεν ανήκω σε ομάδα θέλω να υπογραμμίσω πως προσωπικές μου παρατηρήσεις έιναι απλά... προσωπικές ( και έχω το κάθε δικαίωμα να τις κάνω ) ...
τώρα για εσένα που ανήκεις σε ομάδα δε ξέρω κατά πόσο σου επιτρέπεται η ελευθερία του λόγου και ούτε με ενδιαφέρει
Το να υποθέτει κανέις δεν είναι κακο ..απλώς αν δεν σου αρέσει κάτι τέτοιο μίλα πίσω στο φόρουμ που έχει γραφτεί ... εγώ νομίζω πως ο alegolas σε κάλυψε σε εκείνο το σημείο .

ΠΑΡΑΘΕΣΗ Θα ήθελα πάντως να ενημερώσω ότι προσωπικά στο επόμενο meeting θα θέσω θέμα σχετικά με την συμμετοχή του σε παιχνίδια και,πραγματικά ελπίζω να είναι παρών ώστε να του εξηγήσω τα επιχειρήματά μου εκ του σύνεγγυς..ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΕΛΟΣ

τη τελευταία φορά που κοίταξα δεν ήταν το αγωνιστίκο μου πνεύμα το οποίο τέθηκε υπο επιττήρηση ...άμα είναι βάση το φόρουμ να κάνεις τέτοιες προτάσεις τότε τι να πώ πάλι ;
Υπάρχουν άτομα που έχουν χαλάσει AEG με τις δικές τους απόψεις και ακόμα παίζουν !!! Αυτούς που τους βάζετε ;
Υπάρχουν άτομα που έχουν σπάσει δόντια και εξοπλισμό με το μυαλό που κουβαλάνε και τώρα πάλι έιναι ενεργοί στα Κοινά Παιχνίδια!!! εκεί τι έχεις να πέις; 
προς δική σου ενημέρωση να σου θυμίσω ότι παρατηρήσεις σε χρήστες γίνονται μέσω της αναφοράς στο συντονιστή του εκάστοτε φόρουμ , μέσω π.μ , μέσω προσωπικής επαφής αλλά ποτέ με άνοιγμα καινούριου θέματος ...εδώ απορώ και εγώ γιατί δε σου έγινε warning. Λόγος για warning επίσης είναι η αναφορά λίνκ σε ένα άλλο ( για το AC τουλάχιστον )  . Τα υπόλοιπα είναι πιο πάνω γραμμένα και όποτε θέλεις μπορείς να τα διαβάσεις και βάζω και στοίχημα ότι δεν έχεις ξαναδεί τόσο μίσος σε ένα πόστ .

επίσης  να πώ ότι δε θέλω να δημιουργηθούν άλλες εντάσεις και με αυτό στο μυαλό μου εσείς είστε οι αρμόδιοι να πείτε αν θα συμμετέχω ή όχι στο CM ( όχι ότι συμμετείχα με ψήφο ή κάτι άλλο ... εγώ απλώς έγραφα ότι μου λέγατε να γράψω πάνω σε ένα χαρτί, και την πρώτη φορά δεν καθήσατε να δείτε τι έχει ή πως έχει σημειωθεί με αποτέλεσμα να βγώ ο μα... της υπόθεσης  )

Για τέλος θα συζήτησω συγγνώμη απο τον Queef για το πόστ αυτό με την χρήση της "λεπίδας"  . Δε τελειώνω εδώ όμως .Περιμένω να τα πούμε και απο κοντά στη πρώτη ευκαιρία .
Let the Valkyries ride again.

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #3 στις: 17 Ιουνίου, 2010, 20:46:32 »
θέλω screenshot απο το αρχικό μου πόστ διότι τώρα όπως το διαβάζω δεν είναι το ίδιο με αυτό που έιχα γράψει .... ( δεν το είχα διαβάσει τις προηγούμενες φορές διότι είναι και όλόκληρο κατεβατό )

Αποσυνδεδεμένος queef

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #4 στις: 17 Ιουνίου, 2010, 23:36:18 »
θέλω screenshot απο το αρχικό μου πόστ διότι τώρα όπως το διαβάζω δεν είναι το ίδιο με αυτό που έιχα γράψει .... ( δεν το είχα διαβάσει τις προηγούμενες φορές διότι είναι και όλόκληρο κατεβατό )

Μήπως θες και καμιά χωριάτικη μέχρι να στο φέρω με τη μπριζόλα;Τουλάχιστον βρες λίγη αξιοπρέπεια και ανέλαβε τη ευθύνη όσων είπες αντί να ελίσσεσαι με μομφές σχετικά με την αυθεντικότητα του κειμένου.Αν θες screenshot πες σε κάποιο διαχειριστή του AC να στο δώσει.

ΥΓ.Μην επιμένεις γιατί πολλοί το διάβασαν και ως πρωτότυπο και θα γίνεις ακόμη μεγαλύτερη ρόμπα.

Αποσυνδεδεμένος Ratt

• Λοχαγός
  • *
  • Memento Mori
« Απάντηση #5 στις: 17 Ιουνίου, 2010, 23:37:28 »
Ξερεις πολυ καλα οτι το κειμενο που υπηρχε στο Airsoft Center Forum στις 15/6/2010, στις 5:20, ειναι αυτο που εχει παραθεσει ο Queef. Αν μετα το αλλαξες, ειναι αλλο θεμα, στις 5:20, αυτο ηταν το post.
Τουλαχιστον, μην εισαι δειλος και παραδεξου το και μην επιβαρυνεις τη θεση σου αλλο.
Αλλη σκοτουρα δεν ειχαμε απο το να καθησουμε να γραφουμε πραγματα απο το κεφαλι μας για να ενοχοποιησουμε εσενα. Ελεος, πολυ μεγαλη ιδεα εχεις για τον εαυτο σου, μικρε.
Α, και που'σαι, ειναι η πρωτη και τελευταια φορα που παιρνω θεση στο θεμα, γιατι θελεις να μας βγαλεις και τρελους απο πανω. Ο,τι και να απαντησεις σε εμενα, τζαμπα κοπο θα κανεις, απαντηση δε θα λαβεις.
« Τελευταία τροποποίηση: 18 Ιουνίου, 2010, 00:27:59 από pete_dask »
"If it bleeds, I can kill it. If it broke, I can fix it"

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #6 στις: 18 Ιουνίου, 2010, 09:28:34 »
δε λέω ότι το κείμενο δεν είναι αυθεντικό .. εγώ λέω πώς μερικά ήταν υπο τη μορφή $%^& για να ξέρουμε και τι λέμε ...
σημασία έχει πώς θα το δεί και ο διαχειριστής ... γιατί μέχρι τις 1745 ήμουν ακόμα μέλος αν δε κάνω λάθος ...
άλλο τι είδατε εσείς άλλο τι είδε η διαχείρηση ...

SCREENSHOT !!!!
« Τελευταία τροποποίηση: 18 Ιουνίου, 2010, 12:35:43 από Maleficus »

Αποσυνδεδεμένος VagBlack

• Λοχαγός
  • *
    • Hell Reckies
« Απάντηση #7 στις: 18 Ιουνίου, 2010, 13:30:40 »
δε λέω ότι το κείμενο δεν είναι αυθεντικό .. εγώ λέω πώς μερικά ήταν υπο τη μορφή $%^& για να ξέρουμε και τι λέμε ...
σημασία έχει πώς θα το δεί και ο διαχειριστής ... γιατί μέχρι τις 1745 ήμουν ακόμα μέλος αν δε κάνω λάθος ...
άλλο τι είδατε εσείς άλλο τι είδε η διαχείρηση ...

SCREENSHOT !!!!
Τίποτα δεν ήταν υπό μορφή &>? κλπ. Όλα ήταν ολογράφως.

Ζήτα ένα screenshot από την διαχείριση.
Δώσ' μοι παν στω και ταν γαν κινάσω.
http://www.erepublik.com/en/referrer/VagBlack

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #8 στις: 18 Ιουνίου, 2010, 13:56:15 »
φίλε η διαχείρηση με έσβησε όταν το ποστάρατε ...
το έγραψα στις 4.30 το άλλαξα στις 7 και μετά σβήστηκε ...
μάλιστα μπήκα κανονικά στις 1300 και στις 5 το κάναμε θέμα ...

Αποσυνδεδεμένος VagBlack

• Λοχαγός
  • *
    • Hell Reckies
« Απάντηση #9 στις: 18 Ιουνίου, 2010, 14:31:36 »
Το ότι το έσβησαν δεν σημαίνει ότι δεν το έχουν.
Δώσ' μοι παν στω και ταν γαν κινάσω.
http://www.erepublik.com/en/referrer/VagBlack

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #10 στις: 18 Ιουνίου, 2010, 14:38:15 »
η δεν το έχουν ή δε βρήκαν κανένα λόγο πριν τις 5 για να με μπανάρουν ...
στη τελική ενα φόρουμ είναι ... αλλά το θέμα παραμένει το γιατί ...
έγινε διότι κάποιος πόσταρε το αρχικό κείμενο ( χωρίς να δώσει εικόνα του αρχικού πόστ στο εκάστοτε φόρουμ ) ...
αν θέλατε να είστε καλλυμένοι απο κάθε πλευρά ας μην υπήρχε η τροποποίση των κειμένων ως επιλογή στα φόρουμ ...

το θέμα δεν είναι τι διαβάζετε εσείς αλλά τι διαβάζει ο διαχειριστής ...και με αυτό που διάβασε με άφησε εκεί ..
τέλος

Αποσυνδεδεμένος SAPPER

• Ταγματάρχης
  • *
  • Si Vis Pacem Para Bellum
« Απάντηση #11 στις: 18 Ιουνίου, 2010, 15:08:32 »
Εγώ βλέπω ότι έχει στηθεί ένα λαϊκό δικαστήριο με προσωπικές διαμάχες δυστυχώς παραβιάζοντας τους κανόνες του Forum και ρίχνοντας την ποιότητα του.

Σε άλλα Forum έχουν είδη σβηστή αυτές οι βωμολοχίες, το ότι τα ποστάρει κάποιος επειδή τα έγραψε κάποιος άλλος δεν σημαίνει ότι δεν παύουν να είναι βωμολοχίες και είναι συνυπεύθυνος σε αυτόν τον απαράδεκτο διάλογο που αναδημοσιεύει.

Ο χρήστης maleficus μπαναρίστηκε   για τους λόγους αυτούς, όπως και άλλοι στο παρελθόν, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί τον κάναμε και νήμα.?

Μήπως είναι λάθος παράδειγμα και θα αρχίσουμε να κάνουμε νήματα τον κάθε ένα που έχουμε εμπάθεια,? μήπως χάνουμε την ουσία του Forum.?

Σαν χρήστης αυτού του Forum το βρίσκω απαράδεκτο και προσβλητικό να αναρτούνται τέτοια πράγματα και καλό τους συντονιστές να πράξουν τα δέοντα.

Φιλικά προς όλους και χωρίς να έχω κάτι με κανένα.

Βασίλης.
« Τελευταία τροποποίηση: 17 Νοεμβρίου, 2010, 01:25:33 από Dimitrios »

Αποσυνδεδεμένος queef

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #12 στις: 18 Ιουνίου, 2010, 21:56:37 »
Εγώ βλέπω ότι έχει στηθεί ένα λαϊκό δικαστήριο με προσωπικές διαμάχες δυστυχώς παραβιάζοντας τους κανόνες του Forum και ρίχνοντας την ποιότητα του.

Σε άλλα Forum έχουν είδη σβηστή αυτές οι βωμολοχίες, το ότι τα ποστάρει κάποιος επειδή τα έγραψε κάποιος άλλος δεν σημαίνει ότι δεν παύουν να είναι βωμολοχίες και είναι συνυπεύθυνος σε αυτόν τον απαράδεκτο διάλογο που αναδημοσιεύει.
Βασίλη,το αν θα σβηστούν οι βωμολοχίες ή όχι είναι στην διακριτική ευχέρεια του εκάστοτε διαχειριστή του φορουμ.Στην εδώ περίπτωση του Δημήτριου,οπως και έπραξε.
Αν πραγματικά πιστεύεις ότι ο διάλογος είναι απράδεκτος και δεν συνάδει με τους κανόνες ή το κλίμα του φορουμ,γιατί δεν τον ΒΑΝαρες από την αρχή και περίμενες να βγάλει άλλος τα άπλυτά του στη φόρα;Δυστυχώς δεν καλύφθηκε ή καλύφθηκε για μερικές ώρες.
Μήπως είναι λάθος παράδειγμα και θα αρχίσουμε να κάνουμε νήματα τον κάθε ένα που έχουμε εμπάθεια,? μήπως χάνουμε την ουσία του Forum.?
Όπως ξαναείπα πολλάκις δεν έχω εμπάθεια με τον τύπο αλλά κάποιες βρωμιές δεν πρέπει να μένουν κρυφές από την κοινότητα,όσο κι αν προσπαθεί η πεθερά να τις κρύψει κάτω από το χαλί.
Σαν χρήστης αυτού του Forum το βρίσκω απαράδεκτο και προσβλητικό να αναρτούνται τέτοια πράγματα και καλό τους συντονιστές να πράξουν τα δέοντα.
Βασίλη εσύ σαν χρήστης αυτού του φορουμ το βρίσκεις απράδεκτο.Δεν ήταν εξίσου απαράδεκτο όταν το έσβησες;Γιατί δεν τον ΒΑΝαρες τότε και περίμενες να ξανασηκώσω το ποστ του;

Όλα τα παραπάνω φιλικά και το ξέρεις.Δεν θέλω να σε κρίνω πως κάνεις τη δουλειά σου αλλά μάλλον του κάνεις πλάτες ;)

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #13 στις: 19 Ιουνίου, 2010, 00:36:55 »
Queef said ; ...απο την αρχή περίμενες να βγάλει άλλος τα άπλυτα του στη φόρα ....κλπ κλπ κλπ .... αλλά κάποιες βρωμιές δεν πρέπει αν μένουν κρυφές απο τη κοινότητα ....κλπ κλπ κλπ

εκτός απο εδώ αν έχεις κάτι άλλο πές το (δεν έχεις ) .... εγώ βλέπω ότι δεν έχεις screenshot (πάλι δεν έχεις ) ... και εγώ έγινα μπάν επειδή πόσταρες το αρχικό χωρίς screenshot !!!!

πόσες φορές θα πώ πως δεν έχει σημασία τι βλέπει ο χρήστης αλλά τι βλέπει ο διαχειριστής ... εκτός και αν το είδε ένας μεγάλος αριθμός χρηστών ( και πάλι δε νομίζω )

όχι θα το λέω μόνο αλλά θα το σπαμάρω κιόλας !

SCREENSHOT !!!

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #14 στις: 20 Ιουνίου, 2010, 01:15:03 »
δεν είπα ότι δε πιστεύω στο εγχείρημα του CM  ( το ήξερα ότι ήθελε κι άλλα edit το πόστ μου ... δε πειράζει ) πού όχι μόνο εγχείρημα ήταν αλλά και κάτι το ιστορικό που επιτέλους έθεσε γραμμή στο άθλημα-hobby
απλώς μερικοί δε καταλαβαίνουν πότε κάποιος κάνει υποθέσεις και πότε όχι ...
όταν γίνεται πόστ που λέει " Ιδού οι αποφάσεις " και εγώ γράφω δύο τρία δικά μου απο κάτω σχόλια έιναι καθαρά δικά μου και είναι μόνο εικασίες στο θέμα ...

τώρα αν κάποιος ήθελε να πάει παίξει κάπου με 550 δε του φταίω σε τίποτα ...
ο σκοπός ήταν μόνο η ενημέρωση και μόνο ...
και όπως λέει και η περιγραφή "Πείτε μας τη γνώμη σας" ... όχι "Θα σας πώ τι ψηφίστηκε και συμπληρώστε τα δικά σας και εγώ τα δικά μου "  ....

η καθαρή επίθεση στο όνομα μου (nickname that is ) είναι απαράδεκτη απο τη στιγμή που δε μίλησε μαζί μου προσωπικά ο χρήστης (τώρα να γράψω το nickname του ; δε βλέπει ότι ακόμα και έτσι δίνει μεγαλύτερη έμφαση στα λεγόμενα μου ; ) ...

Αυτή τη στιγμή νομίζουν ότι εγώ φταίω και για τις 30αρες ΒΒΣ ( δηλαδή ότι εγώ πρότεινα να γίνει κάτι τέτοιο )
Με κατηγορούν για συμβουλές του τύπου "ρίξε τα λεφτά σου στα κινέζικα διότι τα ιαπωνικά είναι σκράπες " , για πράγματα που δεν έχω καν πεί η κάνει ( λογικό επακόλουθω της Ελληνικής νοοτροπίας που δυστηχώς για εμένα δε γνωρίζω αρκετά καλά  για να ανταπεξέλθω )
το κακό του αίρσοφτ κύριοι δεν είμαι εγώ που έχω να παίξω 7 μήνες !!! το κακό του airsoft είστε όλοι εσείς οι οποίοι δεν είχατε τη πρωτοβουλία να κάνετε μία κίνηση και κρυβόσασταν μόνο στα prive μέχρι πρότινως  , την ευθύνη την έχετε εσείς που για ακόμα και πέντε ΦΠΣ αφήνατε τον άλλο να παίξει , και μετά τον άλλο με πέντε παραπάνω απο τον τελευταίο και ούτο καθεξής , την ευθύνη την έχει η ομάδα η οποία πάει και παίζει ΠΡΒ με Free FPS LIMIT τη στιγμή που στην Ελλάδα δεν υπάρχει επίσημος φορέας να στηρίξει το άθλημα, την ευθύνη την έχετε εσέις που κουράζετε το διοργανωτή ενός παιχνιδιού με ερωτήσεις του είδους "Είναι ακόμα μακρια Παπαστρούμφ;" ( και επειδή ο παπαστρούμφ αγαπάει τα στρουμφάκια του υπερβολικά τους λέει "φτάσαμε" και μπλέκουν σε κάθε είδους περιπέτειες !!!) , την ευθύνη την έχετε εσείς που όταν ο διοργανωτής δεν είπε τους γενικούς κανόνες ασφαλείας εσείς δε σηκωθήκατε να τον κράξετε αλλά σηκώσατε τα AEG και ζητωκραυγάζατε εντός εισαγωγικών την άφιξη στο προορισμό σας ! Την ευθύνη την έχουν ομάδες και άτομα τα οποία μέχρι και πρίν απο δύο ήμερες ενώ είχαν ψηφίσει το όριο των ΦΠΣ βγάζουν παιχνίδα στα 350 και δε βγαίνει κανείς να το κράξει , αλλά , για το θέμα CM είναι μέσα και σύμφωνοι και ποστάρουν και λένε "τι ώραία και καλά που ήταν..." .  
Φταίτε εσέις που δε κατονομόσατε έναν αθάνατο μέσα στο πεδίο ή έναν τον οποίο έβγαλε τα γυαλιά του, αλλά επειδή θέλετε να βγείτε όνομα τον είπατε στα φόρα !!!
Φταίτε εσείς που όταν ένα newbie ζητάει βοήθεια του λέτε να πάει να πνιγεί και να το βρεί μόνος του !
Φταίτε εσείς που όταν ζητήθηκε μετρητής νομίζατε ότι θα φέρει ο άλλος και τελικό επακόλουθο ήταν να μην φέρει ούτε ένας !
Μέχρι και οι θεοί περιμένουν απο κάποιους ορισμένα πράγματα ... είτε ανθρώπους είτε ΒΒs
Τίποτα μα τίποτα δεν αντικαταστεί την προσωπική επαφή ( έστω και απο webcam ή μικρόφωνο απο ένα ΤS . msn , skype ή και εγώ δε ξέρω ποιό άλλο πρόγραμμα )
Λόγος για τα φόρα υπάρχει σε αναφορά που δε μπορέι να γίνει προσωπικά ή επειδή ο παίκτης έιναι απο εντελώς άλλη περιοχή ή σε κατα μέτωπο επίθεση χωρίς αρχική αιτία , η επειδή το timezone έιναι διαφορετικό και πρέπει ο άλλος να τα δεί εταιροχρονισμένα τα σχόλια μας !

Αυτό είναι το κακό στο airsoft και το λέω ΕΓΩ ( πόσες φορές πρέπει να πώ ότι κινούμαι με τη κοινότητα ; πόσες φορές πρέπει να πώ ότι δεν είμαι σε ομάδα ; πόσες φορές θα κάνει να το καταλάβουν ορισμένοι ; πόσες φορές πρέπει να πώ ότι δεν είμαι σύμφωνος σε πράξεις που παρεβαίνουν νομικά πλαίσια ;  ) δηλαδή μετά απο ένα χρόνο όσα έλεγα τα γύρισα ; ή μήπως επειδή ο γραπτός λόγος ( you know what !!! come on !!!! ) παρανοήσανε ορισμένοι ;   ... τώρα οι απόψεις διαφέρουν κατα πολύ η μία απο την άλλη ή και καθόλου !
Αν κοιτάει ένας άνθρωπος προς τα πού πάει το airsoft( part I & II )  με ένα πόστ που έγινε σε ένα φόρουμ της ιδιαίτερης πατρίδας μας (Ι.... τα οποία γραφθέντα μόνο εκτός θέματος δεν ήταν ) και ένα άλλο στις 4.30 και άλλαξε στις 7.00 ( ΙΙ )  και του το έδωσε το φιλαράκι του C και V αντί να κοιτάξει τον εαυτό του που έιναι στα πεδία και δεν κάνει τίποτα τότε δε γίνεται να πάμε μπροστά !

Για αυτό και εγώ ζητάω screenshot για να το δεί και ο admin του AC διότι χωρίς αυτό δε γίνεται να μπανάρομαι με ένα copy paste άσχετα απο το πόσοι υπάρχουν που μπορεί να το είδαν ! ( όχι δεν είναι το φόρουμ που με ενδιαφέρει αλλά είναι και αυτό το θέμα επίσης )
Επίσης είμαι ένοχος για ένα φόνο μόνο που η αστυνομία δεν έχει αρκετά στοιχεία να με βάλει μέσα ;D ;D ;D ;D     ... έτσι είναι και αυτή εδώ η περίπτωση !!

Δυστηχώς κύριοι τα πάντα έιναι για το ποίος θα βγεί μπροστά !!! για το ποίος θα 7αμ**ει τον άλλο για να δείξει τη κυριαρχία του όπως τα σκυλιά !!!
Σύμφωνα με μερικές μελέτες είμαστε "ζώα" κοινωνικά όχι σκυλιά !!!  

Υ.Γ όταν μίλησα για "λεπίδι" δεν είχα διαβάσει το πόστ μου όπως είχε αναρτηθεί στην αρχική του μορφή ( άσε που ήταν και μέσα στα κόκκινα και έχω και αστυγματισμό μάρτυρας μου ο Whiskey όταν είχε έρθει για ένα red dot )

Καλημέρα/Καλησπέρα/Καληνύχτα