Αποστολέας Θέμα: Airsoft στη Λαμία  (Αναγνώστηκε 47966 φορές)

Αποσυνδεδεμένος zinja

• Στρατηγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΙΤΕΥΕ---ΓΟΙΤΕΥΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ
Απ: Airsoft στη Λαμία
« Απάντηση #15 στις: 11 Αυγούστου, 2010, 09:33:26 »
καλημερα!

με καληψαν ολοι με αυτα που ειπανε!και ο σαππερ και ο λεωνιδας και ο μαλεφιους!

ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε μη του δινεται τροφη του κατσικα θα γινει γουρουνι!χαχαχχαχαχαχαχαχαχα ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ!

Υ.Γ

ΠΡΟς ΟΛΟΥς ΤΟΥς ΑΙΡΣΟΦΤΕΡ ΚΑΙ ΜΗ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ----->

Διοργανοσα παιχνιδι στην ελευσινα και ητανε καλεσμενος  Ο ΣΤΕΦΑΝΗΣ,Ο πολυ καλος μου φιλος ,ο οποιος ενημεροσε ολους τους παιχτες (ενδιαφερομενους)για το τι εγινε στη λαμια και τι ηποθηκε και ποιος τα ειπε και γιατι τα ειπε και πως τα ειπε και γιατι διμιουργησε ολο το θεμα!
αν δεν ητανε ο στεφανης να <<<<,φτιαξει το πεδιο>>>το οποιο ειναι τα χωραφια του παιδιαααααααααααααα........... και δεν οργανωνε τα ειπολοιπα-- παιχνιδι δεν θα γινοτανε!

τι ΕDIT (ας λειπουν τα κοσμητικά και η αυτογνωσία) που ειμαι ο παιχτης ε? τι φιλους εχω ε? ολα τα μαθενω και ολα τα ξερω!ενοειται πως πηρα την αδεια του στεφανη για να τα γραψω αυτα!και σηνεχιζω ο παιχτης! ρε ξεφτηλα σναιπερ gr--παραλιγω να με κανεις να τσακωθω με τον εονιο αντιπαλω μου σαππερ που συνβενει να ειμαστε και φιλοι!ειπες οτι ειπα για τους Τ.Α.Σ οτι ειναι αθανατοι και ειχα ατομο μαζι μου στο τηλεφωνο και ακουσε τα παντα!και ποιος ειτανε οεο??????ο γκουντσπεντ χαχαχαχαχαχ!!ειπες πως δεν με καλεσες και ειμουνα ο πρωτος που ειπες για το παιχνιδι και ο πρωτος καλεσμενος και ποιος ειτανε διπλα μου οεο ?????ο λεωνιδας και το τρανταχτο αποδικτικο στοιχιο μου εστοιλς ΜΕΙΛ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΟΖΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΕΞΕς ΤΡΕΛΟς!

ΤΕΛΟς ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ!  Συγνωμη για τα ορθογραφικα μου λαθη--ειναι κατατεθεν μου ;D ;D οσο για το π.......να μη φαω ρε μιτσο κανα μπανκ ρε φιλαρακι ε? ;) ;)
« Τελευταία τροποποίηση: 11 Αυγούστου, 2010, 16:00:05 από leonardo sunbird »
Airsoft is a social thing!! it’s what makes the sport so good. We always say that a good airsoft day is 60% social, and 40% airsoft. Think about it - it’s true.

Αποσυνδεδεμένος SAPPER

• Ταγματάρχης
  • *
  • Si Vis Pacem Para Bellum
« Απάντηση #16 στις: 11 Αυγούστου, 2010, 10:19:32 »
Δεν τον έχουμε πάρει μόνο εμείς χαμπάρι τον  (bandit) στην Αττική αλλά και στην επαρχία.

Πρόσφατα πάλι προσπάθησε να δημιουργήσει ρήξη στης ομάδες της Πελοποννήσου!!! δείτε εδώ: http://patrasairsoft.forumup.gr/viewtopic.php?t=105&postdays=0&postorder=asc&start=0&mforum=patrasairsoft τι λέει... >:( και μετά πως τα μαζεύει... :D και στο τέλος ζητάει να τα σβήσουν κιόλας γιατί κατάλαβε ότι τον πήρανε χαμπάρι πάλι ο  (drunk) (fubar)

Βέβαια απουσιάζει το τελευταίο post μου εκεί που τον ξεμπροστιάζω, το οποίο σβήστηκε γιατί άρχισε να κλαίγεται στους συντονιστές  :'( αλλά τα παιδιά τα σέβομαι εκεί και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. ;)
Σε γενικές γραμμές το άτομο είναι για πολύ  hit

@ Zinza +10000000000000.........
Νομίζουν μερικοί ότι τρώμε κουτόχορτο και μπορούν να μας βάλουν να τσακωθούμε τόσο εύκολα... ούτε για κομπάρσοι δεν κάνουν τελικά  (mooning)

« Τελευταία τροποποίηση: 11 Αυγούστου, 2010, 14:51:14 από SAPPER »

Αποσυνδεδεμένος Maleficus

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #17 στις: 11 Αυγούστου, 2010, 19:07:22 »
δε νομίζω να ενδιαφέρει κανένα απο εμάς το παιχνίδι που κάνανε τα παιδιά , το οποίο απο άποψη σεναρίου το βρήκα όμορφο έως και υπέροχο...
το πρόβλημα όμως παραμένει , αντί για πεδίο επιλέγουν τα φόρουμ , ενώ έχουν την ευκαιρία να τα πούν απο κοντά .
Ακόμα και αν υπάρχει η επιλογή για π.μ επιλέγουν το δημόσιο ξεντροπιασμό (τους ) .

ΖΗΤΩ Η IP ΜΑΣ !!!!
ΖΗΤΩ !
ΖΗΤΩ ΟΙ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΣΤΑ FORUM !!!
ZHTΩ !
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ AIRSOFT ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΖΟΥΛΟΥ !!!
ΖΗΤΩ !  ΕΙΝΑΙ !
ΖΗΤΩ ΤΑ FLAMES !!
ΖΗΤΩ !!!
« Τελευταία τροποποίηση: 11 Αυγούστου, 2010, 19:47:42 από Maleficus »
Let the Valkyries ride again.

Αποσυνδεδεμένος jumbo

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #18 στις: 15 Αυγούστου, 2010, 16:44:44 »
και τελικα η ερωτηση μετα απο ολα αυτα ειναι μια ή τουλαχιστον μια διμιουργηται στο δικο μου το μυαλο....
τι εχει να κερδιση απο ολα αυτα, ο <<φιλτατος/φιλος μας >> Βαγγελης;
πιστευω οτι μονο αυτος μπορει να απαντησει....
οσο για τους παικτες εκτος λεκανοπεδιου εχω να πω τα εξης:
υπαρχουν παιδια που εχουμε παιξει μαζι και εχουν κερδισει αξια την εκτιμηση,τον σεβασμο και την εμπιστοσυνη μου { αντε να δω ποτε θα ξανασυναντηθουμε ρε συ DADIAS( απο τα καλυτερα παδια που εχω γνωρισει, ειλικρινα το λεω ) }, οπως βεβαια υπαρχουν παιδια που δεν εχει τυχει να γνωρισει και θα θελα να γνωρισω ( πχ LOYRIDAS, LIONGREEK κ.λ.π) και τελος υπαρχουν και ατομα που δεν θελω να ανταλαξω οχι μπιλια,ουτε καλημερα μαζι τους......και για να καταληξω απλως επιβεβαιωνω οτι λενε οι zinza,SAPPER και leonardo sunbird ή swordfish οπως συναντατε το τελευταιο καιρο...

με απολυτη ειλικρινια
jumbo το μικρο ελεφαντακι ακα Λευτερης
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Αποσυνδεδεμένος Flowerboy

• Ανθυπασπιστής
  • *
« Απάντηση #19 στις: 16 Αυγούστου, 2010, 22:54:03 »
Δεν τον έχουμε πάρει μόνο εμείς χαμπάρι τον  (bandit) στην Αττική αλλά και στην επαρχία.

Πρόσφατα πάλι προσπάθησε να δημιουργήσει ρήξη στης ομάδες της Πελοποννήσου!!! δείτε εδώ: http://patrasairsoft.forumup.gr/viewtopic.php?t=105&postdays=0&postorder=asc&start=0&mforum=patrasairsoft τι λέει... >:( και μετά πως τα μαζεύει... :D και στο τέλος ζητάει να τα σβήσουν κιόλας γιατί κατάλαβε ότι τον πήρανε χαμπάρι πάλι ο  (drunk) (fubar)

Βέβαια απουσιάζει το τελευταίο post μου εκεί που τον ξεμπροστιάζω, το οποίο σβήστηκε γιατί άρχισε να κλαίγεται στους συντονιστές  :'( αλλά τα παιδιά τα σέβομαι εκεί και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. ;)
Σε γενικές γραμμές το άτομο είναι για πολύ  hit

@ Zinza +10000000000000.........
Νομίζουν μερικοί ότι τρώμε κουτόχορτο και μπορούν να μας βάλουν να τσακωθούμε τόσο εύκολα... ούτε για κομπάρσοι δεν κάνουν τελικά  (mooning)

Καταρχήν καλησπέρα

Να διευκρινίσω κάτι επειδή ο γραπτώς λόγος παρερμηνεύεται εύκολα .
Δεν γίνετε επίθεση σε κανέναν το αντίθετο μάλιστα το ύφος του post είναι φιλικό .

Βασίλη το post σου δεν έχει σβηστεί απλά έχει μεταφερθεί σε section που έχουν πρόσβαση μονο οι διαχειριστές του forum της Πάτρας .;)

Καθώς θεωρήσαμε πως δεν ήταν ότι καλύτερο να μπει ένας νέος παίκτης μέσα στο forum για να δει πως γίνονται τα παιχνίδια και να καταλήγει να βλέπει ένα τσακωμό .
Βασίλη είχες αναφερθεί στο πόστ σου στο patrasairsoft ότι στο παιχνίδι της Λαμιας ο sniper_gr μας έθαβε ok μέχρι εδώ .
Μπορείς να το αποδείξεις ? Αν ναι μετά έχει να γίνει ΜΑΧΗ αν όχι είναι σαν να βγαίνω και να λέω είμαι ο superman ;)
Απλά στη δημοκρατία είσαι αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου , απόδειξε μου με ένα τρόπο ότι είπε ή να λένε το ιδιο με εσένα άτομα που ήταν παρόντες , τα ξέρω καλά και τα εμπιστεύομαι και είμαι μαζί σου .
Καλο θα είναι πάντως άμα δεν μπορούμε να αποδείξουμε αυτό που λέμε να μην το λέμε καθόλου μιλάω εκ πείρας πικρής :(
Το post υπάρχει αν και οποτε κριθεί αναγκαίο μπορεί να ξανά βγει στην επιφάνεια ...
Ο κάθε ένας μπορεί να κρίνει με ποιον θα παίζει και με ποιον όχι .
Πάντως δεν είναι εικόνα για ένα νεο παίκτη που έχει μπει να ρωτήσει αν υπάρχει airsoft κοινότητα στη Λαμία να βλέπει όλα αυτά που στην τελική ποσώς τον ενδιαφέρουν .
Θα μου πεις ότι θεωρείς πως προσπαθείς να βοηθήσεις ένα νέο παίκτη να αποφύγει τις κακοτοπιές ok σίγουρα όμως υπήρχε ένα ποιο καλός τρόπος να του το πείτε αυτό .
Φανταστείτε τώρα με τι ψυχολογία θα πάει να παίξει ο άνθρωπος όταν έχει διαβάσει όλα αυτά . :o
Θα πει αι σιχτίρ εσείς ( σε όλους μας  ) και το airsoft .
Μονος χαμένος από αυτό το post είναι το airsoft

Φιλικά Flowerboy

« Τελευταία τροποποίηση: 16 Αυγούστου, 2010, 22:56:50 από Flowerboy »

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #20 στις: 17 Αυγούστου, 2010, 20:25:00 »
εφόσον το θέμα εφτασε στο σημείο να πεί ο SAPPER  αυτά που είπε ... και μιάς και δε γίνεται να παίρνουμε ρ56789 τηλέφωνα και να στέλνουμε 23456789 μέιλ τότε καλώς έπραξε ....
Το μόνο που χαλάει το Ελληνικό Αιρσοφτ είναι συμπεριφορές που έχουμε περιγραψει όχι μόνο εδώ αλλά και αλλού και απο κοντά και απο το τηλέφωνο και πάει λέγοντας .

Αντί να είναι καλά και αγαπημένα με όλους (ο οποιοσδήποτε ) το μόνο που κάνει είναι να βάζει φυτιλιές, και για αυτό να γινόμαστε μαλλιά κουβάρια !

Τώρα το αν υπάρχει αιρσοφτ στη Λαμία , το ήξερε και ο ίδιος ο συγγραφέας αυτού του τόπικ ... το όλο,θέμα  άρχισε διότι ανέφερε τον Produce και τον Sniper ... και το μόνο που του δώσαμε είναι συμβουλές και μερικό background ...

Φιλικά

Αποσυνδεδεμένος Whiskey

• Λοχαγός
  • *
    • HADES
« Απάντηση #21 στις: 23 Αυγούστου, 2010, 15:28:45 »
Για αλλη μια φορα σε ενα forum βλεπω να διαδραματιζεται το ιδιο εργο ... οχι δεν δικαιολογω κανεναν και ουτε δινω δικιο ή αδικο σε καμια πλευρα.
Απλα δεν καταλαβαινω τι σχεση εχουν ολα αυτα τα κατεβατα 2 σελιδων με την απλη πληροφορια που ζητησε το παλικαρι που ανοιξε το topic !!

Πραγματικα αισθανομαι οτι ολοι μας απλα ψαχνουμε την ευκαιρια να βγαλουμε τα εσωψυχα μας παρα να απολαυσουμε και να παμε μπροστα το hobby μας ...

Ακουω (διαβαζω) για ιντριγκες και κακη συμπεριφορα στην οποια επεπεσε η μια πλευρα και ειμαι σιγουρος πως αν, ως αμετοχος, ρωτησω την αλλη πλευρα θα εχει αντιστοιχα να καταλογισει ... πιστευετε οτι εχει νοημα ολο αυτο ?

Αν θελετε μια συμβουλη απο εναν γηραιοτερο (ειμαι οντως) τοτε ασχοληθειτε με το airsoft και σταματηστε τις αλληλοκατηγοριες σαν να ειστε παιδακια του νηπιαγωγιου ... παιξτε στο γηπεδο και οχι στα forums ... ειναι βολικο για ολους να γραφουμε με αντιλογο ή χωρις αλλα αυτο δε θα μας κανει περισσοτερο αντρες απο οσο ειμαστε ουτε και θα μας προσδωσει extra κυρος.

Φιλικα προς πασα κατευθυνση ... Αποστολος

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #22 στις: 03 Σεπτεμβρίου, 2010, 06:36:45 »
φίλε Κωνσταντίνε, απλώς λάθος εντυπώσεις μπορεί να δημιουργηθούν , Λαρισαίος παίκτης είμαι  :)

Τέτοιο υπέροχο λάθος δεν εχω ξανακάνει ...

Δυστηχώς φίλε μου χωρίς να θέλω να κάνω νεκροπόστιν ή να κάνω προσοπική επίθεση  μόλις θυμήθηκα γιατί "υπέθεσα" πως ανήλικοι παίζουν στη Λάρισα ...
το είχα ξαναδεί παλαιότερα αλλά δεν θυμόμουν ότι ήσουν εσύ όπως και να το κάνουμε !

Απ: 22/2/2009 WOODLAND - Killing Fields, part 2
« Απάντηση #46 στις: 17 Φεβ 2009, 20:22:06 μμ »  
file el ninio  .. A-P-O-K-L-E-I-E-T-E

an 8elete elate Larisa olh h omada mou einai anhlikoi ektos 2 atomwn sas xalaei?
tin stigmh pou enhlikoi (vlepe krotides sto hotel) kanoun anorimotites pou oute anhlikoi dn kanoun ti na pw....dn 8a eprepe na feroun logo epi tou 8ematos

***** συγγνώμη που το φέρνω στην επιφάνεια μετά απο 1.5 χρόνο αλλά οι καφέδες με κρατάγανε ξύπνιο και πήρα και διάβαζα θέματα . *****
« Τελευταία τροποποίηση: 20 Σεπτεμβρίου, 2010, 23:25:55 από Dimitrios »

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #23 στις: 04 Σεπτεμβρίου, 2010, 22:55:18 »
όσο κακό έκανες εσύ με το να έχεις το 80% της ομάδας σου με ανήλικο πληθυσμό τόσο κακό κάνανε και αυτά τα παιδιά
http://www.hellasairsoft.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=1883
όσο και αυτό εδώ το βιντεάκι απο άλλη ομάδα ανηλίκων     
www.youtube.com/watch?v=VDyOoRkBglo Μικρό | Μεγάλο

Το κακό στις φωτογραφίες του βίντεο και στις δηλώσεις σας είναι ότι υπήρχαν ενήλικα άτομα τα οποία παίζανε  αυτά τα παιδιά και με αυτό το τρόπο επικροτούσαν μία άνομη πράξη !

Και δεν είστε οι μοναδικοί!
Πως δεν έχει γίνει ακόμα καμμία στραβή να καταρέψουμε όλοι μόνο ο Ένας ξέρει !!!

Αποσυνδεδεμένος Dadias

• Υπολοχαγός
  • *
    • Nemesis Mil-Sim Larissa
« Απάντηση #24 στις: 24 Σεπτεμβρίου, 2010, 23:02:09 »
το είχα ξεχάσει τελείως αυτό το νήμα, δεν έχω τον χρόνο να παρακολουθώ τα forum λόγω δουλειάς -(τόνους δουλειάς)- :)

Γεια σου φίλε Λευτέρη !!! όλα καλά!! θα είμαστε στο pre-game του wasteland ελπίζω να τα πούμε εκεί από κοντά και να έχουμε και άλλες ωραίες στιγμές δράσης παρέα να θυμόμαστε!
@Maleficius
βρε..! που το θυμήθηκες αυτό το post?  :) παλαιολιθική airsoft εποχή μεριά.. είχαμε ακόμα greeklish όπως βλέπετε ,
δεν πρόκειται να διαφωνήσω σε κάτι από όσα γράφονται , δικά μου γραφόμενα είναι άλλωστε, ναι παίζαμε με ανήλικους αλλά έχουμε εδώ και πάλι πολύ καιρό περίπου 1κ1/2 χρόνο όπου έχουμε σταματήσει .. ο λόγος? κατανοήσα-με ότι με το να πράττουμε με αυτόν τον τρόπο μόνο κακό θα μπορέσαμε να προκαλέσουμε στο παιχνίδι μας ..όχι σε εμάς μόνο , αλλά και στον Γιώργο,τον Μήτσο, τον Κίτσο και λοιπούς συμπαίκτες μας.. πως έγινε αυτό..? μέσα από συζήσεις με άλλους συμπαίκτες , μετά από προσωπική σκέψη , μετά από το διάβασμα των ισχύων νόμων .. και κάπως έτσι οι ενήλικοι σταμάτησαν να παίζουνε στην Λάρισα..

αλλά οι παλαιότεροι θα θυμούνται ότι κάποτε δεν το είχαμε το θέμα ανήλικοι..παίζανε όλοι μαζί παρεούλα.. ο λόγος ? στις αρχές όπως και σε κάθε ξεκίνημα από κάθε τι καινούργιο υπάρχει ορισμένες φορές άγνοια.. το θέμα μας όμως είναι εάν διορθώθηκε το πρόβλημα αυτό.. πιστεύω ναι.. από όσο έχω ενημερωθεί από φίλους συνχομπίστες σε περιοχές όπως Αθήνα , Θεσσαλονίκη, Κοζάνη, Κέρκυρα, Φλώρινα , Κοζάνη , Άδενδρο , Χίο, Κρήτη και εμάς ανήλικοι δεν παίζουν...

όσοι με έχουν γνωρίσει προσωπικά , ή μέσω από συζητήσεις ή μέσω του παιχνιδιού γνωρίζουν την ποιότητα μου σαν άνθρωπο και σαν παίκτη και για το εαν λέω αλήθεια..

δεν γνωρίζω εάν κάνεις νεκροποστιν ή προσωπική επίθεση ή αν είναι οι καφέδες.. αλλά με αφήνει παγερά αδιάφορο , δεν θα μπω καν στην διαδικασία να ψάξω τι και πως..
όποτε όταν δεν έχεις τι να κάνεις .. βρες και ένα από τα μερικά από τα post που αποτρέπω ανήλικους από το να παίζουν

φιλικά ,καληνύχτα.. τα λέμε στις 10 Oct
« Τελευταία τροποποίηση: 25 Σεπτεμβρίου, 2010, 00:24:19 από Dadias »